pindah rumah

dear,

we move to new place
http://mysabul.wordpress.com

kawan kawan
kami pindah ker http://mysabul.wordpress.com

44 Comments

  1. Pengikut Sabul said,

    February 3, 2008 at 1:31 pm

    Pindah plak,pe2 pun aku ikut..Hidup sabul!

  2. yana36c said,

    February 3, 2008 at 1:46 pm

    yana nak itoooootttttttt…………………..jommm…………..mari la pindah….kesatu era..berpindah2..mari lah pindah..ooooooooo…..

  3. eintangersang said,

    February 4, 2008 at 6:18 am

    nak ikut gak….nak ‘main’ kat umah baru bleh??? 0133643322 eintan

  4. shah said,

    February 4, 2008 at 7:55 am

    hai einta… leh kenal… ermm best sabullllll

  5. Klik pindah said,

    February 5, 2008 at 12:58 am

    Klik sabul pindah ! http://www.mysabul.blogspot.com !

  6. tokbatin kuat kong kek said,

    February 5, 2008 at 8:02 am

    sabul my pren…..nak pindah no hal…janji projek ada.
    yana36c udah dapat ker yg diidamkan????

  7. Sabul City said,

    February 6, 2008 at 12:36 pm

    Mari meriahkan bandar rasmi Sabul City http://sabul.myminicity.com/

  8. abgbest said,

    February 12, 2008 at 4:00 am

    Malaysian Singer – Jaclyn Victor Sister Video Sex Tape

    Screenshot and Download Link: (172 KB)
    http://rapidshare.com/files/91084488/Jaclyn_Victor_Sister.rar

  9. andysiao14_fan said,

    February 14, 2008 at 9:42 am

    The Best andysiao14 HOT CHICKS MALAYSIA Video 2008 and Late 2007.
    Cepat download!! Sebelum link expired…

    http://rapidshare.com/files/91721972/The_Best_Andysiao14.rar (3189 KB)

  10. myJoystick_soHard said,

    February 19, 2008 at 6:25 am

    lerr…pindah agi….but no hal nyer lah. Dapat umah baru, barang mesti baru2 nyer kan. Pada peminat sabul, you all memang layan toceng habis2 nyer………

  11. keluang08 said,

    March 24, 2008 at 3:38 am

    hai geng…….sy bru msyuk…

  12. keluang08 said,

    March 24, 2008 at 3:46 am

    hai nk knal smua gurl kt sabul nie anta la mms k no nie-0177043253 ttpi gmbar baik punyer…..kata ade sabul baru,msti ad yg ad baik punyer…

  13. duit free said,

    March 29, 2008 at 3:57 am

    Nk buat duit dengan blog atau website $3 setiap banner anda yang dletakkan dalam site anda klik disini http://tinyurl.com/3x5lhh

  14. sarah said,

    April 17, 2008 at 12:04 pm

    satu lagi linkuntuk anda dari geng sabul….enjoy.
    silakelink di bawah.

    http://fun-and-happy.blogspot.com/

  15. Ae_79 said,

    April 19, 2008 at 2:53 am

    kiter tukar koleksi le…aku ade simpan byk.. anta kt aku hachiroku7997@yahoo.com.my

  16. Ae_79 said,

    April 19, 2008 at 2:58 am

    jom ler intan….ade bra????????

  17. degawan said,

    April 26, 2008 at 10:32 pm

    intan…apsal aku tipon tak dapat no yg kau bagi tu…hehehe

  18. degawan said,

    April 26, 2008 at 10:33 pm

    intan..ni untuk kau..just sms/mms kat hp aku ni..012-2618590..aku tunggu pic kau k..babai..

  19. sabul_BODOH said,

    May 18, 2008 at 2:09 pm

    aku ni bukan nye baik sgt, aku pun ader gak layan vedio dlm ni.. tapi aku takut tengok benda2 yg merosakkan akhlak org melayu islam kita ni besepah sana sini.. dan aku mintak org2 yg buat vedio or yg telah or akan buat benda sex bebas ni.. pikir2kan la… apa akan jadi dengan future generation melayu esok nanti…aku takut nnti Allah bagi bala.. bukan org yg buat je kene, org tak tak buat pun kene tau.. aku takut.. takut terjebak..

  20. sabul_Sial_perosak bangsa said,

    May 18, 2008 at 2:10 pm

    aku ni bukan nye baik sgt, aku pun ader gak layan vedio dlm ni.. tapi aku takut tengok benda2 yg merosakkan akhlak org melayu islam kita ni besepah sana sini.. dan aku mintak org2 yg buat vedio or yg telah or akan buat benda sex bebas ni.. pikir2kan la… apa akan jadi dengan future generation melayu esok nanti…aku takut nnti Allah bagi bala.. bukan org yg buat je kene, org tak tak buat pun kene tau.. aku takut.. takut terjebak.. jangan kita bangga dengan dosa yg kita buat..

  21. sabul_BODOH LAGI BODOH said,

    May 20, 2008 at 7:57 am

    la kalau kau pun layan video camni..ko risau2kan je la diri kau sorang..sebab nye,orang-orang yang macam ko ni la yang layan video2 dalam ni pastu yang berkemungkinan besar nak buat seks bebas..kalau takut tuhan bagi bala ..jangan la layan video ni..kalau tak nak orang lain bangga dengan dosa yang diorang buat..jgn la menambah dosa diorang dengan melayan video diorang..tak ke gitu?

  22. syime said,

    May 21, 2008 at 3:57 pm

    aiseh..rumah sabul kene serbu lg ke??kuat tol operasi akhir2 ni..haha~

  23. john said,

    May 22, 2008 at 1:33 pm

    syime…ur cont num pls…

  24. wani90 said,

    June 22, 2008 at 3:45 am

    hai ape khabar semue

  25. Sensasi budak 15 tahun Damansara said,

    August 6, 2008 at 6:59 am

    PANASSS

    DLM EMAIL AKU ADA 30 GAMBAR BUDAK DAMANSARA.. AKTIF DI MYSPACE. 15 TAHUN.

    NAK EMAIL KAT AKU DULU azman@alumni.com

    nanti aku tlg forward.. tlg forward kat sabul skali

  26. Sensasi budak 15 tahun Damansara said,

    August 6, 2008 at 7:06 am

    nak gambar budak 15 tahun bogel pakai baju skolah email aku azman@alumni.com dulu

  27. harry said,

    August 13, 2008 at 8:40 am

    hai.. saye orang baru di sabul

  28. lust_mantap said,

    September 12, 2008 at 2:54 pm

    haluuuuuuu….ak bru kt cnie..awek sexc mna2 nk knal ambik la no nie..
    017-4935974..add ak gak..kidondead_end@yahoo.com

  29. ajid said,

    February 12, 2009 at 4:58 pm

    allo king nape aku tak dapat lagi email dari sabul.2u aa…
    advise sikit
    tqvm

  30. cuteboy said,

    February 24, 2009 at 6:21 pm

    hai buat geng2 bell bottom sahaje..add ym k..

    aboaldhb_aboaldhb2000@yahoo.com

    cute malay,23, selangor..

  31. AYAH PEN said,

    April 12, 2009 at 5:25 am

    ok la i folo…….

  32. izatie said,

    May 23, 2009 at 12:36 pm

    website baru ni i rasa

  33. anep said,

    June 21, 2009 at 2:40 am

    spe2 grl nk sex msj or kol no ni..017 7502132

  34. root said,

    July 11, 2009 at 9:38 am

    jomm download http://www.jbsex.org

  35. ZACK-gersang said,

    August 9, 2009 at 9:41 pm

    wey..sape2 nk sex…
    nk main..
    cll aku,,
    kt area jb….plss..0127687604

  36. Zamree said,

    September 15, 2009 at 7:09 am

    Mana2 giri, janda @ bini orang yang suka sembang2 blue, sms 019-5728170.

  37. Fakap said,

    September 24, 2009 at 2:01 pm

    Blog video handphone yang fakap http://fakaps.blogspot.com. Silalah datang dan jangan malu-malu.

  38. amar said,

    September 30, 2009 at 1:44 pm

    best giler..tpi klau gini slalu..hbislah future..skali skala takpe..tpi klau pregnant?.sape yg susah?..

  39. baby gebu said,

    October 12, 2009 at 3:24 pm

    hey guys….nk join gak…
    ngah gersang nih…
    jom jayan blue…
    mmuuahhh….

  40. Usher said,

    July 10, 2011 at 3:59 pm

    sape leh kasi video ke email ni

    popblock@hotmail.com

  41. panglima said,

    April 9, 2012 at 4:35 am

    apa2 je la

  42. panglima said,

    April 9, 2012 at 4:36 am

    yg sudah tu sudah la

  43. April 8, 2016 at 2:34 pm

    […] 25% OFF!EMERALD CASINO RESORT, VANDERBIJLPARK, GAUTENG, SOUTH AFRICAIntroducing the Darling StaggerDining in Darling – The spring flowers may brin Click https://twitter.com/moooker1


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: