Anak Pontianak – diKhianati kawan ?




Baca H Metro
TQ.

171 Comments

  1. mr chuck said,

    January 19, 2008 at 12:54 pm

    ala si zarina nie duduk taman tun dr ismail..dia mmg kena khianat dgn kawan dia..ada juga salah dia tapi tak sangka la orang yg buat tu ganas btol..orang yg khianat dia nie pun pompuan disebabkan si zarina nie guna nama dia dalam siri pontianak tuh..huhu..steady la..dia nie mmg salu kena balun..

  2. Z said,

    January 19, 2008 at 1:07 pm

    bg i biasa jer kalu pakai cmtu,artis mmg la pakai cmtu, sexy.tp pic tu kalu btul dh kira teruk la.apa nk buat berani buat berani la tnggung

  3. Takidum said,

    January 19, 2008 at 3:50 pm

    Sume pic c MIA ni kne edit….prhatikan kt lengan dn potongan buah dada dier…jika korunk zoom 500% pastikan nmpak….Stakat edit gni org slalu gn Adobe Photoshop Element & Adobe Photoshop CS…..c pembuat ni lum terror lg…tp bgs gak imaginasi dier ek wat aku steam jer…huahuahuahua

  4. satukolej said,

    January 19, 2008 at 4:43 pm

    aku satu kolej dgn dia… dia tu junior aku.. bila anda (TAKIDUM) ckp bkn dia.. silap la tu.. lagipun aku keje industri media.. aku tau la sejauh mana kebenarannya…

  5. Takidum said,

    January 19, 2008 at 5:10 pm

    ko keja industri media tp aku keja industri teknologi…aku bkn sorg yg bru dlm dunia teknologi…benda2 gni bermula dr teknologi dn d perbesarkan lagi oleh media…so tepulang pd korunk nk gn pendapat aku @ pn pendapat Satukolej…so klu aku silap cube korunk tgk kt lengan dan buah dada dier kenapa tone kaler (liner) x same ngan enviroment nye?????kenapa ada line putih seperti gmbar dipotong dn di tampal ( basic of technic Collage )????dier 1 kolej nagn sape, junior sape aku tak nk tau..sume org leh ngaku g2…aku bkn nk gaduh2 pasal dak MIA ni.Lantak lah dier…tp lau dh nagku 1 kolej ke ape sume tu dh len cite..aku pn leh ngaku gak yng aku anak sedara paklah…

  6. mr chuck said,

    January 19, 2008 at 5:45 pm

    haha tak yah la gado2 pasal edit ke apa.masalahnyer gambar tu mmg dia..kalau ko carik dia kat facebook ke apa dia dah delete..aku tau ada video dia n gambar dia..tapi aku tak tau kat mana dia sebarkan!.takidum lu sah bodo sombong.tak semua benda skarang nie edit.kita dapat real beb.lu je ske benda edit.lu sure salu kena kencing.

  7. Sambal said,

    January 19, 2008 at 5:49 pm

    aku stuju ngan takidum….mr.chuck lu slalu kne brak la beb…wakakakaka

  8. redskull said,

    January 19, 2008 at 5:53 pm

    ada btl nye gak takidum tu…mr.chuck kin lu yg bodo bangang badigul sombong…hidup TAKIDUM…!!!!!!

  9. bla..bla..bla.. said,

    January 19, 2008 at 5:57 pm

    mr.chuck ni maha mengetahui la…pasal org len ngko tau pasal ko ngako x tau….tp aku sokong takidum la…

    satukolej..aku dlu dok 1 klas ngan britney la kahkahkahakkah…

  10. akujahat said,

    January 19, 2008 at 6:14 pm

    takidum gamba tu nampak macam edit sebab kena lampu…tu yg ko nampak putih macam paste tu sebenarnya dianyer bulu roma…check it out

  11. Pak Hassan Kedai Kopi said,

    January 19, 2008 at 6:57 pm

    Biler baca baca Takadium punyer komen….hehehehehe…macam takadium ni si Zarina ni la plak…nak backing n kontra kan pemahaman orang lain…macam ader aper2 jer….citer gegor² mau kasik orang percaya ker….takper beb….ikut saper2 jer ler…nak percaya ikut mana….tak yah nak tegak benang basah….dulu kes edry ngan linda pun ramai gak percaya super impose….hehehhehhe….

  12. hoho said,

    January 19, 2008 at 8:21 pm

    wahai takidum..ini gambar betul lar..confirm bukan edit..yg mamat muka bangladesh tu nama raja aiman..dia mmg pernah couple dgn zarina dulu,dlm 2 tahun lepas..aku kenal diaorang..zarina ni mmg selalu letak gambar bogel dlm hp..mmg mintak mintak lar..

  13. aman said,

    January 19, 2008 at 8:29 pm

    hahaha memang gambar betul pun…. pasti

  14. dani2008 said,

    January 19, 2008 at 10:21 pm

    kalau gambar edit pun rasanya mestilah zarina tu kena posing and tankap gambar tuk menyamai latar belakang gambar yang nak di imposekan tu.. mcm gambar dia jelir lidah tu… dia kena lah pose gambar muka mcm tu gak.. and dalam gambar ni shadow dia mmg real.. so pada pendapat aku, aku yakin gambar ni gambar yang betul… hehehe kalau tak betul pun zarina tu di suruh posing untuk ambik muka dia biar kena dengan shadow, tone and body dalam gambar tu..

  15. zatul said,

    January 20, 2008 at 2:29 am

    betil tu,memang gambar dia pun.

  16. January 20, 2008 at 2:43 am

    lol
    kiamat sudah dekat

  17. arryyana^^^^^ said,

    January 20, 2008 at 7:24 am

    oit..lom abis2 ker citer pasal pontiyanak…citer layen oi kengkawan!!!…..tak pasal2 kowang yg gado2 pontiyanak lex jekkkkkk uish2

  18. altertrash said,

    January 20, 2008 at 8:54 am

    bro gua tak dapat tgk gambar tu lah, kalau ada bleh email tak???

  19. Z said,

    January 20, 2008 at 9:33 am

    apala u all sume.sume ngaku member si pontiaanak tu.klu korang member ngn dia apsal sampai nak citer aib dia kt cni…jeles? apa punyer member la korang ni…btul la dengki kuat.

  20. Z said,

    January 20, 2008 at 9:34 am

    paling tidak patut senyap jer la ,simpati , kan member u.TOLOL.mintak jgn la ada member cmni aku

  21. Z said,

    January 20, 2008 at 9:37 am

    member cmni pun adaka, ayoyoo…

  22. eddie said,

    January 20, 2008 at 10:04 am

    hey takidom…..ko belajo teknologi sari sape????? ko ni cakap macam ko nie pandai jek……. lawak laaa ko nieeeee…………ko bt lawak banggang…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. addryana said,

    January 20, 2008 at 2:10 pm

    citer pontiyanak lagi……….ish ish ish

  24. mr chuck said,

    January 20, 2008 at 2:18 pm

    haha layan je dah la..dah mmg dia..member tak member janji bogel korang ske gak..kalau tak ada bising tak ada bahan baru ke..lu taikdum lu blaja la lu nye teknologi elok2 skit.jgn asyik repeat paper sama jer..sampai bila lu tak abis blaja!

  25. Ketua Kg Kanoha said,

    January 20, 2008 at 2:33 pm

    alo……meh sini kita uat penting tergempak…..he..he….susah sgt asyik gaduh ja pasal budak mia ni……..tapi….aku sokong chuck…mmg dia pun….isu edit mengedit dah lapuk beb…….tul tak chuck norris…heheh….apa barang edit mengedit….aaaaaaaaaa………….BAKUGAN….

  26. chang_kong78 said,

    January 20, 2008 at 2:59 pm

    TAKIDUM MMG BODOH!!!! Jangan la perasan ko industri teknologi… sikit aku tak heran. Sume line yg ko cakap tu sbb resolution gambar. Nk tau betul ke tak tengok tanda2 kat badan la. Yg sokong TAKIDUM BODO tu, confirm kempunan sbb tak dapat MIA nih…

  27. Booze said,

    January 20, 2008 at 4:34 pm

    fuck superimpose! budak2 sekarang dah xguna superimpose la. dorang bikin real, seks luar nikah dikalangan remaja skang sudah berleluasa, sudah tak perlu kita ‘opocot’ dah. nih bukan zaman edry n linda lagi dah.

    p/s: sedikit kagum kat datuk chua, pasal mengaku pasal dvd seks

  28. Kimis said,

    January 20, 2008 at 4:36 pm

    Sape yg ckp impose tu memang ngok… Kalu satu kita leh rasa ragu… Kalu dah 4 takkan si zarina ader gambar pose yg sama utk keempat2 gambar tu… Aku juga keje dlm teknologi cam ni… Hahhaa.. Logik bro, jgn malukan org2 yg tinggi akhlaknya kerna budak tak berakhlak tu

  29. Booze said,

    January 20, 2008 at 4:40 pm

    hey nice boobs! woot!

  30. adrryyana>>>>>> said,

    January 20, 2008 at 9:26 pm

    panjang UMUR anak pontianak…asek kena gossip jekkk……..dah ler kengkawan….kasi dia break n nafas sket!!!!….yg lain aper kurang nyer bukan anak pontianak sowang jek yg wat keja mcm ni…kutuk owang pong kena beringat…..kita pong bukan PERFECTIONIST…..mcm cik AZAHARINA si ALERGI tuh…..ckp lom kawen bersumpah2…at last dia ngaku jugak kweng dgn datukS….bermaduuuuu lagi u..so..pls geng……

  31. tnb said,

    January 21, 2008 at 12:26 am

    jgn gadoo gado……
    cari lah pulak movie si mia tuh………..

  32. tnb said,

    January 21, 2008 at 12:28 am

    lupa lak….
    hepi thaipusam………..
    thanks sabul n gang ….

  33. buluh said,

    January 21, 2008 at 3:16 am

    tak yah la gadoh2…gambar tu memang sah dia..1st korang tgk dia punya rantai leher tu…sumer gambar ade…pastu kalo ade yg ckp gambar tu edit,silap besar la…takkan la ngn laki tu sekali kena edit..laki tu posing time x bogel lg ngn si zarina tu..tgk la cara dua ekor tu posing…edit ke camtu..walau ade raja segala teknologi yg ade kat sini pon..xyah nk tunjuk hebat la..sebab gambar tu memang sah….

  34. saje saje said,

    January 21, 2008 at 7:19 am

    post 7, 8, 9 time dier dekat2, n sume support takidum. Macam ader org ngah cover malu support diri sendiri jer. hahahaha. kui kui kui.

  35. akusukatekzarina said,

    January 21, 2008 at 7:37 am

    ekek etakidum nak kaver diri sendiri tuh… ekek tak pun nak kaver sedare … errr aku rasa si zarina ni cam si paris hilton tuh .. memang suka happening punya .. tetek pun sama … tajammm.. carik video lerr plaksss

  36. aye..kl said,

    January 21, 2008 at 10:15 am

    wahahaaa.. de lg tak gmbar artis lain. artisnya gmbar br leh layn bebbb..

  37. PAPADOM said,

    January 21, 2008 at 11:34 am

    @takidum
    kesian betol kat si takidum ni.bukan ape, dia ni mmg jahil tahap cipan nye. biasa la orang bodo mcm takidum bukan tahu pekebende sampai gambar si pontianak yang berkeping2 ni pon boleh dia cakap super impose lagi. aku rasa si takidum ni bukan tahu beza pon yang basic vektor ke ape. kut kalo zoom 500%,bergantung la plak ngan resolution, ngn pixel berapa plak. bodoh tahap piraun ni takidum ni.boleh sebut adobe photoshop cs, kira ko dah handal la dalam industri graphic ni? ko ni mesti mabok takleh buat super impose gambar ko ngn zarina busuk ni kut?tapi pe pe hal, tetek si zarina ni best tol..naik semacam jer. sapa sapa yang pecaya gambar zarina ni super impose (macam gambar edri ngan linda yang dolu2 tu) , mmg bodoh cam siput gondol le.. zarina ni mungkin mak takidum kut. tu pasal dia backing takde asas.

  38. yana>>>>>>>>>> said,

    January 21, 2008 at 2:49 pm

    relax PAPADOM..jgn ler mareh2………..ish ish ish….meh2 kiter minum teh tarek ngan pisang goweng panas!!!! lagi cun….sambil borak2..yeyyeyee

  39. Pak Hassan Kedai Kopi said,

    January 21, 2008 at 6:00 pm

    yerrr betui kata yana….kita minum teh tarik ngan pisang goreng kat kedai pak cik…..order….jangan memalu….pastu kita borak2 sampai pagi…sebelum balik jangan lupa bayor….kredit kad pun pakcik terima…

  40. JohnnyDeep said,

    January 21, 2008 at 11:17 pm

    ni hamendee la korg..gaduh2 pasal super impose laa..satu kolej la.. ape daa.. pastu lepak kat kedai kopi..aiyaa..aku yg kat hollywood pn tak cam artis malaysia neh..bak kata pepatah ‘ macam chiibaii”

  41. yana>>>>>>>>>> said,

    January 22, 2008 at 2:22 am

    mana punyer JohnyyDeep nih…..hollywood ker sungai bulu punyer budak…ish ish ish…nama glamer seh….dari ollywood tapi type bahasa MELAYU…aper sajer..buat lawak lu JOHNNY……kasi rendam KEPALA u DEEEEEPPPPPP kat sungai baru tau …hehhehehehhe……..sowyyy JOHNNY!! jomm pak hasan….kita makan roty chanai dgn kopi o panas!! jom!!!…

  42. Noname said,

    January 22, 2008 at 6:13 am

    org len wlupun tarre & expert dengan graphic editing.xdalah nk mengaku pasai expert dgn CS 2 or 3..nih yg bru ngan CS dh ckp besar..wlupun byak lagi sifoo adobe kt luar sana..tp tkdelah poyo. ikhlas pendapat aku..wlupun aku dh lama dlm bidang graphic nih..sukar nk buktikan bnda ni imposed.tp semua image nih memang benar..zmn skrg baung masa ja nk imposed2 nih.semua wat real ja..sapa nk mengaku benda tu jika boleh mengaibkan diri dia..tp tidak pada Datuk Chua..heheh berani oo.

  43. yana>>>>>>>>>> said,

    January 22, 2008 at 6:41 am

    nak cuba jugak ah posing2 giler kat cermin sorang2 dalam bilik!!!!!……posing ,anjer2 gituk…………besh jugak ek syok sendirik..heheheheh……….

  44. TUNfatimah said,

    January 22, 2008 at 7:35 am

    zaman dulu owang pomfuan kalau nak posing bogel semunyi2 dlm bilik air..tapi skrang siap BOGEL open2….nampak semua….da tak der apo nak di simpan……apo nak jadi jang….lelaki plak siap tangan merayap mcm kala jengking…..atas bawah jalan……..haiyoooo…….melopong ajer la TUN…

  45. abangmisaijawa said,

    January 22, 2008 at 7:41 am

    tun horny ker? mari tun abg misai temankan.kita syok syok sendiri layan diri.best tau

  46. JohnnyDeep said,

    January 22, 2008 at 7:43 am

    aiyaaa yana, yg Deep tu btg i ler…masukk Deep dalam pepek yana..oh yeah..nama i Johan @ John..and u yana @ ayam..kewkkwwk

  47. ApeApeAje said,

    January 22, 2008 at 9:26 am

    ala korang nie nak gado2 watpe??
    bukan dpt pe pn..
    yg menang xdpt zarina tuh..yg klh lagi aa..
    stay cool sudey..
    lyn je la gmbo tuh..
    yg pntg besh..
    huhuhu…

  48. bapakpontianak said,

    January 22, 2008 at 10:00 am

    hahaha..lwk syial baca komen dlm metro.mmg ank pontianak pon..sabul ada vid update je wahahaaa..

  49. MRTAKIDUM said,

    January 22, 2008 at 10:06 am

    pukiamak sial kau orang ni!!! korang tak habis nak kutuk anak pontianak aper pasal? korang cemburu ker dia ni lawa dan sexy?? aku tau lah kau orang tak dpt dia kan!!!!jgn nak tunjuk alimla sial!!!kau orang pon perangai mcm setan!! at least anak pontianak glamer masuk majalah dan surat kabar..tapi kau orang punya muka masuk mana?? tong sampah ker kasi anjing makan sampah2 muka kau orang!!! hahahahahahha!!!! ni lah MELAYU suka sgt hentam orang!! sendiri perangai mcm babi!!! anak pontianak bukan mcm korang lah ..betina betina kat sini gedik gedik!! miang gatal…cipap pon mengenyam!!! nick NOname ko memang jantan sial la! BULUH lu punya btg kasi anjing makan lah babi!!PAK HASSAN kau mcm anak sundal lah!!

  50. jon trabolta said,

    January 22, 2008 at 10:16 am

    hahhahahah… pasal betina pun mau gaduh ka ? ko tenung gambo mia tu lama2 pastu imagine tgh mantat ngan dia.. ape cite.. xyah gaduh2.. gaduh pn dapat apa ? bazir!!!!!

  51. kaplawotakk said,

    January 22, 2008 at 3:42 pm

    kah3…… takidum bodoh. lawak plak aku bace komen die. bapak backup si mia tuh. mia tuh musti mak ko kan? muahahaha. bape round die kasi ko smalam suh backup die nih? xpon, ko sndri si mia tuh kan? huahahahaha. ngok la wey!!!

  52. Abg mia said,

    January 22, 2008 at 7:14 pm

    Hahaha ape la,bising2…Mia 2 adik agkt aku.Tiap2 minggu aku tibai pantat dia…Takidum lyn lancap jek la..Mmg pic ori 2.Tp bf dia muke mcm mop lantai..Wakaka

  53. cinkiah said,

    January 22, 2008 at 7:54 pm

    wakaka sengal2. .tgk je sUdEh !

  54. Z said,

    January 23, 2008 at 6:46 am

    mungkin btul tu pic si pelakon tu.zaman skrg buat benda2 cmni dah biasa,ramai dh org buat.yg bg komen kt cni pun i rasa ramai dh buat.kan kan kan?pendek kata klu dh naik motor brdua,naik kete brdua,jln brdua kebnyakan nya mesti dh buat or dh pegang or…..bukan artis pun biasa buat ni kan artis.so apa yg pelik sgt..kmgkinan bkn dia pun mgkin ada…sbb biasa gak benda ckit d jadikan besar.tambah sana tambah cni.so kmgkinan tu ada, tk byk pun letak la bbrp percent.at least klu bukan nnti tk la meracau…

  55. Z said,

    January 23, 2008 at 6:51 am

    tp klu kes anwar ibrahim dlu tu yg masuk penjara sbb kata bantai punggung si sapa tu…? itu i lgsung tk caya!

  56. TAKIDUM said,

    January 23, 2008 at 6:53 am

    ello Z? pukimak betul la jantans atu ni! jadi kau ingat kalau mak an bapak kau dalam kereta pon dia orang main jugak ker? kalau adek perempuan kau dalam taxi main jugak ekr dgn taxi driver dan kalau kau makan kat warung kau pon main sama mak cik jual nasi ker?? bodoh dan bahalol punya jantan!!>>>Z<<<cakap macham dia bagus sangat..entah da berapa ramai anak orang orang kau baham????…..jgn dok sek kat sabul..kau pergi nenguk adek kau..entah entah sedang enjut2 dgn jantan dalam bilik hotel !!!hahahhahahahaahhahahahaha!!!!!

  57. yana36c said,

    January 23, 2008 at 7:01 am

    apa hal dengan si TAKIDUM ni melalak tak tentu pasai? poning poning… yana…..

  58. Z said,

    January 23, 2008 at 7:11 am

    ko tu ckp mcm xbrfikir lgsung.ckp xda point.main sdap jer…ko punyer ckp tu xda nilai…ckp ngn ko mmg org susah sbb ko tkkan faham…hehhehe. tp aku relax jer sbb dh ramai jupe org.mcm2 perangai.yg cm ko ni pun ramai…jenis ckp tak ngalah tp takda point.tong kosong!

  59. regularUSER said,

    January 23, 2008 at 7:26 am

    huhuhu layan watpe si TAHI DUM ni…biar la dia dgn dunia dia…brape sen la dia dpt tegakkan benang basah

  60. MRTAKIDUM said,

    January 23, 2008 at 7:44 am

    pukimak punya jantan!!>>>Z<<<

  61. penah_main_ngan_maya_karin said,

    January 23, 2008 at 9:31 am

    ntahlah ..
    tak dapek den nak tolong

  62. January 23, 2008 at 3:11 pm

    “Laporan PERCUMA Membongkar
    Rahsia Kekayaan Yang Disimpan
    Rapi Oleh Orang Kaya… Dan
    Mereka Tidak Mahu Anda Tahu!”

    Jangan berlengah, anda boleh download PERCUMA sekarang

    http://www.IncomeAutomatik2U.com

  63. kaplawotakk said,

    January 23, 2008 at 5:00 pm

    alahai takidum sengal nihhhhh……..
    bape sen si sundal bolong mia tuh bg kat ko?
    bg men pantat die free bape round sampai ko back up die gile2 nih?
    ntah2 ko ni mia kot? sundal mia!!!
    hahahahaha

  64. Mr Cool said,

    January 23, 2008 at 8:07 pm

    tukidum ko nie mcm anjing peliharaan mia jer… biasala la kalu anjing memang sayang tuan dier kan kan kan…. ha ha ha… lain kali kalu taknak kena mcm2 fitnah jaga tingkah laku…..

  65. Analyst said,

    January 23, 2008 at 11:25 pm

    From my point of view: MRTakiDUM is a girl/women. For example: “pukimak punya jantan!!”. How many guys do you know that actually use JANTAN on another guy? Queer…

  66. jreng jreng said,

    January 24, 2008 at 3:33 am

    i definately agree with analyst….sad thing about this mia girl.
    anyway about mia kena khianat also i agree… takkan budak ni nak anto gambor sendiri ek…sian. baru nak naik….

  67. jreng jreng said,

    January 24, 2008 at 3:35 am

    relax takidummm….

  68. buluh said,

    January 24, 2008 at 3:40 am

    Sokong MrCool…kalo dah jd anjing..memang setia nak mampos…wahai cik TAKIDUM…takder pon kat sini yg ngaku diri dia alim…takder pon yg ngaku pakar teknologi..sumer org kat sini just nak betol kan pandangan org bodo yg tak tahu menilai gambar betol ke edit…kalo dah buat..kita org sumer tak kisah…nak ajak join sekali pon boleh…rakam video plak..amacam?

  69. [^_^] said,

    January 24, 2008 at 4:57 am

    hmm tol gak tu analyst. so far aku xnah dengor laki cakap “pukimak punye jantan” hmm. standard2 pon “pukimak” jer. ntah2 takidum tu mia kot? jeng jeng jeng.

  70. gua said,

    January 24, 2008 at 5:45 am

    memang gambar betul…tapi oleh kerana org terlalu percayakan sangat(macam kes linda & edry KRU tue)…diorang ingat sumernyer superimpose…padahal betul pon gambar tue….nak super impose pebenda…gambar tue pelbagai angle…ini bukan macam gambar passport beb…leh edit….saper la yang kata dia tue terror teknologi sangat tue?????? dah gambar nie betul…nak kata edit lak..kelakau giler….nak tunuuk pandai bior bertempat la…macam dia sorang jer celik IT….hueheuehueheuheeheh

  71. TAKIDUM BODO said,

    January 24, 2008 at 6:18 am

    BODO LA ANG TAKIDUM!! BODO CAM BABI!! ANG MESTI GILA PUSSY KAN TAKIDUM?!! HAHAHAHAHAHAH!!! TAKIDUM BABI CELIK IT TU..!! HUAHUHAUAH!!!

  72. PUKIDUM BODO said,

    January 24, 2008 at 6:25 am

    aku terbayang si TAKIDUM nih rupa²nye si zarina yg konon nak menyamar… mane la tau kan.. bkn leh caye sgt… dlm nih kan ramai org leh ngaku mcm²… tul x TAKIDUM? wahaahaha!!! aku dah tau ko sape!! wahahahaha.. CELIK IT LA SGT!!!

  73. TAKIDUM ANAK HARAM said,

    January 24, 2008 at 6:32 am

    Sambal, redskull, bla..bla..bla.., akujahat… <— aku dpt rasa 4 ekor nick bodoh ni org yg sama la.. cuba tgk perbezaan masa.. cuma takidum jer time x same.. aku rase la kan.. dia pantau perbualan org guna nama TAKIDUM… tapi bantai org guna nama2 pelik nih.. amacam pukidum? terer x aku? biase la… pengaruh C.S.I….

  74. Wahaha said,

    January 24, 2008 at 6:37 am

    hahaha.. aku setuju ngan buluh.. mmg kitorg mcm org lain gak.. tapi dah ko tu ngaku pakar teknologi. org lain dalam bidang IT gak tapi takde pun keco2.. ke ko menyamar nak tutup malu sendiri. nasib baik takde pic kemaluan ko expose kat public. kalau tak lagi best ek? HAHAHAHAHAA~~~

  75. addrryyana>>>>> said,

    January 24, 2008 at 10:46 am

    tuka topic lain la oiiiiiiiiii……………….jadi jadiiiiiiiiii…mencharuttt………………..mak bapak semua keluar…………..aper da…………….ish ish ish……….kang SABUL padam trus……….melopong kang…..

  76. Anti-Takidum said,

    January 24, 2008 at 12:09 pm

    haha,ko nak wat per nak buktikan kesahihan guna adobe tue takidum?aku dak ekstrak setiap vektor dalam unit bit JPEG.setiap paksi x dengan paksi y adalah nilainya same.pada kedalam 500% zoom tengok juga ko dapat source dari maner.wah..wah..wah..

  77. mr chuck said,

    January 24, 2008 at 1:02 pm

    zarina a.k.a anju..jgn la menyamar yer kat sini sebagai takidum..tu la u,dulu ske kena kan orang tapi tgk orang kena kan u balik..hehe.lagi pun bangga la u ada badan mantap kan..u nie keluar dari rumah pengasih 2 kali tak insaf2..harap kali nie u insaf la.jgn asyik kenakan orang okayhh???..lama dah i tak nampak satrie neo hitam u tuh..mana u hilang?.tak kan tak mau balik ttdi kot.orang2 kat sabul nie tak jahat cuma ske tgk orang bogel utk puaskan nafsu.u pun nafsu kuat kan kan anju

  78. XXXtakidum said,

    January 24, 2008 at 1:44 pm

    elo chuckKK! ko jgn nak tunjuk alim lah di sini..dan ko jgn nak buruk2kan mia ok!dia tak menyamar…jgn nak buat pitnah plak….bagus sgt ker kau???!! baek sgt ker kau !!! sejahat2jahat anak pontianak lebeh sadis kau lebeh zalim kau!! babi!! kau aibkan nama orang, baek ker??? kau malukan orang baek ker?? yg kau siang malam kat sabul aper ahl????tak puas nenguk tetek mak kau ker kat rumah?,,,,kau tenguk muka kau di cermin lah sial!! baru nak mengata orang, entah2 lembu betina pon kau bantai!! jantan caberet!!

  79. [^_^] said,

    January 24, 2008 at 4:07 pm

    wow emo nyer relax2 arr. neway kalo zarina tu pon kalo alim sgt xder la gak muke dier masuk sabul ni. n kalo ko tu mulia sgt takidum xder la ko tau wujudnya sabul nie. hahahaha. Pastu jgn ko salah kan mr chuck plak mengaibkan org. dier juz mengkomen jer. siap memuji agi kecantikkan tubuh badan mia. n ader la jugak pesanan tok soh insaf kan diri. hahaha. bukan nyer mr chuck yg letak gamba zarina tu kat sini pon. zarina sendiri yg mengaibkan diri dier sendiri. kalo dier baek, dok diam2 x amik gamba diri sendiri ngah berzina xder arr gamba dier masuk sini.

  80. kaplawotakk said,

    January 24, 2008 at 4:10 pm

    hahaha………..
    aku sokong mrchuck…..
    rase2nye la kan, si takidum ni mia laaaa
    tu yg die duk backup sundal bolong tuh kaw2

  81. mr chuck said,

    January 24, 2008 at 5:06 pm

    aku ske sabul sbb dia tak buat jahat..dia hanya mendedah kan jer..tak salah tuh..orang2 kat sabul tak buat jahat pun cam u zarina a.k.a anju.alim ke tak alim setiap orang ada nafsu..hehe..since u dah main dgn banyak laki bila video u nak kuar nie anju??..sbb body cam u nie mmg patut kena ramai2 sekali..biar la i tak tgk cermin.lantak la i hodoh ke tak.janji muka i tak femes kuar paper!! keh keh keh.tak yah la kita gado2..meh la berdamai.kira kita 1-1 la skarang.peace for ur body baby

  82. akujahat said,

    January 24, 2008 at 5:32 pm

    hahaha…. sedap2….kutuk2 lagi…..idup web nih…happening sekarang

  83. pundekawak said,

    January 24, 2008 at 8:04 pm

    syiallll….pundekkkk……babi…lahanat punye anak haram! aku dpt aku ludah2 ngan kahak aku ! huh (>.<)

  84. BudakcelikIT said,

    January 25, 2008 at 2:34 am

    weii korg ank pontianak pon da pandai main photoshop la…..hehehehhe gile kentang….BODO punye Takidom….kasi tukar la…pukidom lagi besh….eh bila nk post gambar ko ngn kuda???wakakaka

  85. buluh said,

    January 25, 2008 at 9:47 am

    jgn tau nk salahkan org jer…kalau kite memang dah buat salah xyah la nk cover2…sepatutnyer pandai2 la nk betol kan diri…xder manusia yg perfect kt dunia ni…bersyukur la sket…ramai lg org lain yg lbh ssh dr kiter…setakat gmbar bogel u(mia/zarina) tersebar kt sini tu..biase aje..xyah nk gadoh2..tu pon kesilapan diri u jgk…org lain xamik kisah pon u nk main ngn laki mana…u nk buat ape…malah yg ade kt sini excited giler nk tgk body u tu…bkn nk buruk kn u…so..just think what i said…dalm hidup kite ni ade 2 jln jer…rasenyer xyah la aku ckp jln tu..nanti ckp aku ni nk tunjuk alim pulak…up to u to choose ur way…kubur masing2 kan????think about that…

  86. TmnMedan said,

    January 25, 2008 at 12:04 pm

    Jgn gaduh2…asal artis kantoi main, kantoi bogel korang semua backup termasukla gov’t..superimpose la. Nani bohsia area tmn aku kalu nasib baik jadi artis pastu top,pastu ada yg keluarkan gambar/video kat internet..mula la ckp gambar cantum la ..org jeles la.sama jugak wan nurazlin…superimpose konon..last2 org tau jugak.bagi aku kalu artis malaysia yg perangai mcm bohsia keluar gambar kantoi main kat internet..aku percaya 100%.

  87. TAKIDUM SI SUNDAL said,

    January 25, 2008 at 4:26 pm

    Aku rasa takidum ni mamat dlm gambar dgn mia tu…
    dia bengang korang tak up kan nama dia…
    sian la kawan2…
    komen la mamat tu gak…
    lagi satu aku dah antar gambar tu kat FBI…
    diorg pun ckp tu gmbr ori…
    siap buat modal melancap lagi…
    hahahahah!
    ape2 hal mia tetek mmg mantap…
    jd tajam pasal slalu kena isap Takidum bodo!

  88. MALAYALAM WAS HERE said,

    January 25, 2008 at 4:32 pm

    wala..
    bEST SIALL…
    rUGI AKu Xayat masa Kt Kolej dulu…..
    kalau tak bolegh aku gembeng ramai2 masa….
    Wala….
    Tak tau lak aku dia ni tetek mantap..
    seLalu nampak gebeh jer…
    Sedap sial….

    Zarina nama diakan…
    Alah xpayah nak isu2 benda ni…
    Xpayah nak backUp lebih mamat yg Bernama Takidum..
    Mai sini dalam skettt…..
    Kote aku berair siUt masa tengok pic dia tu…

    Yg membuatkan aku kata dia yag betul pix tukenapa?????
    Pertama Buah rantai tu memang kepunyaan dia BOdoh Takidum.
    Kedua tengok la warna skin dia …
    Aku yg cipta photoshop aku tau la…
    bibir masa dia cium pun sama..
    sebab aku pernh rasa bangang Takidum…
    Alah dh sah pun dia yg buat kerja tu.

    Mungkin ini tuhan nak tunjukkan bahawa Sepandai2 Berok meloMpat akHirnya Ketanah Jugak.

    Alah manusia yg bernama Takidum…
    Aku tau ko lah MIA aka ZARINA MANTAP.

    Sudah la xpayah nak bising2.
    Sedangkan menteri pun boleh mengaku inikan Pula Ko..

    Tunggula kemunculan Video ko nty….

  89. cheetah said,

    January 25, 2008 at 5:37 pm

    Takidum ia Mia ? Correct Correct Corrrrrrrrrect!!!!

  90. Wahaha said,

    January 25, 2008 at 6:17 pm

    hahahaha…. kantoi. kalau nak pk balik, sapa lagi nak back up si mia mcm tu skali? siap ngan emo gile.. dah takde dah ckp pasal celik IT dia tu.. Terus mencarut jek.. hahahha.. dah sah laa minah tu telah menkantoikan diri sendiri~ Apa2 pun Mia, pantat u bile plak nak masuk public. Ramai yg tgh tunggu nih! HAHAHAHA…

  91. Wahaha said,

    January 25, 2008 at 6:23 pm

    Owh btw, aku tgk skrang ni. sume dah tau citer pasal artis sekor nih. siap letak pic dia kat frenster bahagian private bagi org ramai tgk.. hahaahha..dasat laa.. Top dlm beberapa hari jek. Dr ramai tak kenal, terus kenal. Hampir2 90% up.. dasat2.. Hebat la u Mia. Respect2~ dan tak kurang gak yg ramai dah mula mengenali sabul sejak kes mia. mana taknya.. kat pic diorg letak tu siap ada letak URL… Hahahaha… mmg Top la ko pasni Mia. Sume org akan pandang ko masa ko kluar shopping nanti. harap2 bkn perogol bersiri laa yg intai2 ko ek?😀

  92. mia said,

    January 25, 2008 at 7:35 pm

    jgn laa korang cakap mcm tu..cukup laa kutuk aku…aku tau aku salah..tgk diam pastu melacap srg…

  93. XXXtakidum said,

    January 25, 2008 at 11:24 pm

    pasa sapa sapa yg kutuk anak pontianak dia lah manusia yg paling kotor dan !!!! sebab da biasa main puki dan baham anak orang jadi tak kisah kan !!! hahhhahahhaha!!!! kau orang fitnahkan anak pontianak tapi kau orang lagi jahat!!! fitnah dan aniaya anak pontianak!!!yg kau orang masuk kuar hotel main pantat aosal tak ckp???!! manusia prejudice!! hipokrit!!! mcm si Wahaha kan!!!dia kat sini melalak hentam orang tapi dia tak tau ker adek dier main pantat dgn mamak pundek??!! aprah!!!!jgn suka nak hentam orang Wahaha!! tenguk muka kat cermin sial!! pukimak lu!!! pada MALAYALAM!!! jgn nak bersyarah lah di sini..yg kau tuh jahat nak mampos rosakkan anak orang ok ker!!! entah entah si MALAYALAM ni dulu kuar dari lobang puki lembu betina gak??!!! hahhahahhaahhahah ingat MALAYALAM!!! DOSA oi fitnahkan orang!! pergi cuci PANTAT ko dulu!! sial!! pukimak!!!!!

  94. poketrecc said,

    January 26, 2008 at 3:17 am

    jom layan sampai puas…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  95. kaplawotakk said,

    January 26, 2008 at 12:39 pm

    alalala takidum@mia
    xyah lah nak blakon lg……
    ngaku je la yg ko tuh mia
    ko x ngaku pon, aku rase sume org dpt tangkap yg ko ni mia
    hehehe
    xyah la nak tegakkan benang yg basah
    anyway mia, tetek ko mmg mantap
    nak skit blh?
    hehhe

  96. BenCi TakiDum said,

    January 26, 2008 at 7:37 pm

    Weii TAKIDUM…
    blah la wei…x payah la ko nak back up
    Mia tu awek aku dulu…dah pernah kena ratah kat aku dah pun hahahah
    Memang la sume orang kat sini bukan alim
    Tp dah jelas benda tu benar & sememangnya benar…
    Puki dia wangi ooo…nyesal kapel kejap jer hahahah

  97. xxxTAKIDUM said,

    January 26, 2008 at 10:15 pm

    sapa sapa yg aniaya anak pontianak akn dpt balasan!! lambat laun akan tahu jugak siapa yg buat angkara ni smeua!!!! pada yg kutk Mia!! habis habisan!! tenguk muka di cermin dulu lah sial!!!! jgn sembarangan nak tuduh!! korang main pantat buat dakk jer!!SAPA yg ANIAYA anak pontianak lagi abek ko maen mak kau punyer pantat!!! HHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!! ilang DOSA korang!!!!!!

  98. Pemerhati Bebas said,

    January 27, 2008 at 3:58 am

    Dalam industri media, kami terpaksa membuat beberapa penelitian sebelum perkara sebenar diakui oleh sipelaku. Kami risik2 kwn2 dia, family dia atau sape2 yg terlibat dengan kehadiran dia. Apapun, harap2 janganlah diperbesarkan perkara ini. Siapa bersalah, dia terima hukuman..baik di dunia mahupun di akhirat. Tunggu..sedikit masa nanti kami akan siarkan pengakuan secara rasmi melalui media elektronik atau media cetak mengenai diri si pelaku.
    Harap semua jangan buat andaian dulu…terima kasih.

  99. Wahaha said,

    January 27, 2008 at 5:34 am

    Dah terang lagi bersuluh.. tak yah laaa nak cover2 Mia.. lagi satu nak ckp, yg ko emo2 sgt ni apsal? org lain ckp kat MIA bkn ko (kalau ko bkn MIA la kan) hahaha.. dah tukar jadi singa betina ke? ckp org tabur fitnah. Yg ko tu buat cerita pasal org lain main pantat tu? bkn fitnah ke? main pantat mak? hahaha.. apsal? mak ko slaloo kene toron dgn kaum keluarga ko sendiri ke? Sejahat2 aku pun takde laa melibatkan mak bapak dlm hal nih.. tp bg ko, aku rasa kes lain la kot.. Ko mungkin dah biasa ek? nanti ada anak lelaki besok. ko mesti ajak dia main gak kan? Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaa LOL~

  100. xxxTAKIDUM said,

    January 27, 2008 at 6:56 am

    APA KORANG NAK SIASAT KER NAK BUAT APA KER AKU TAK MAU AMBIL TAHU…

    AKU RASA KAN ADA SATU JANTAN PUKIMAK DI SINI YANG MENYAMAR JADI wahahaha….JADI pemerhati bebas..JADI…bujang senang..JADI yanasundal..jadi…malayalam…….entah apa apa lgi…..yang nyata ada yang dengki khianat sama MIA….busuk hati..cemburu…sehinggal upah orang untuk MALUkan mia….

    orang lain pergi niteclub tak der pon yg bising…kenapa MIA pergi niteclub jadi kechoh!!!!

    pada PEMERHATI BEBAS…ko jgn nak tunjuk alim la di sini..aku rasa ko [pon dua kali lima..kalau depan kau aku kasi perempuan bogel ..tak kan ko nak tolak!!!!mesti ko bantai!!!!! kalo ko nak mintak saja pada YANAPELACHURKELASSATU!! bapak ayam dia BUJANGSENANG!!

    MIA tak bersalah ok..MIA di aniaya oleh orang yg berniat jahat!!…!!!!!

  101. mr chuck said,

    January 27, 2008 at 12:23 pm

    an ju meh isap kote i..

  102. kaplawotakk said,

    January 27, 2008 at 3:44 pm

    kalu letak mia kat dpn aku, aku sapu jek….
    tetek mantap looo
    meh r sini takidum@mia
    aku tau ko mia
    xyah la blakon
    ngaku je la

  103. eze said,

    January 27, 2008 at 4:31 pm

    aku mmg rasa si takadim ni anju la. AKU TAU KO NI ANJU TAKADIM..perempuan ni mmg pandai cover. mmg dia kat luar pun ckp mcm tu. tak sopan langsung. laki2 ttdi panggil dia mulut cibai, celupar sgt. insaf la ko anju, dah buat salah tu accept je la.

  104. GamBir Kebas said,

    January 27, 2008 at 5:12 pm

    dh jd perang lak kt cni….

  105. jojet (wings) said,

    January 27, 2008 at 5:34 pm

    aku serius benci betul budak mcm tu blh laa woi anak pontianak

  106. SaMyVeLLu said,

    January 27, 2008 at 8:10 pm

    Apa pun tol kita kena kasi naik, worang ramai kena bayar tol, mana ada percuma, kalu kerajaan bagi smua percuma nanti kerajaan kena tanggung smua subsidi. Jadi kerajaan sudah ambik keputusan, ini website sabol pun mau kena kasi tol, bagi tol betol betol naik. kalu mau masuk ini tempat mau kena tol. worang mau bugil pun mau kasi bayar tol dulu. apa pun saya worang sangat sokong itu pontianak punya anak, dia musti bayar tol.

  107. addrryyana>>> said,

    January 28, 2008 at 1:07 am

    ehehehehee…aper seh samyvellu wat kelakar seh…citer pasal tol plak..nanti kepaler kena botol baru tau! ehhehehehe……

  108. MIA da besh said,

    January 28, 2008 at 1:18 am

    MIAAA ISSS BICTH….hahahah xnk ngaku…weii klo lidah ko da kene lidah mamat tu…xkn la super impose lagi…bangang ape??ko nih skolah takat brape je??muke mcm haram….tp bdn ko mantap sial…..hahaha post la gambo br….KAMI semua nk komen…hahahahah

  109. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 2:28 am

    korang TUDUH lah apa apa…korang FITNAH lah….orang tak buat KORANG kata buat!!!

    korang TANGGUNG lah dosa kerna aniaya orang!!

    lebeh baik BUNUH orang dari FITNAH.jawap lah korang..!!!!!

    apa yang aku tahu ada yang dengki dan cemburu….dan tak bole nenguk orang senang!!!!

    pada yg aniaya MIA..memang korang JANTAN SIAL DAN PEREMPUAN SUNDAL!!!

    pada yang ngaku diri nyer ALIM……dan cuba cuba nak bagi NASEHAT….aku syorkan….korang cermin muka korang dulu kat CERMIN!!!..

    nio lah ORANG MELAYU!!!!….HIDUP MELAYU!!!! CIBAI MELAYU! PUKI MELAYU!!!!!

  110. jreng jreng said,

    January 28, 2008 at 3:17 am

    rerasenye statistik paling banyak mencarut dalam ni…….
    xxxtakidummmmm…. tahniah tahniah

  111. jreng jreng said,

    January 28, 2008 at 3:19 am

    sape sokonggggg

  112. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 3:43 am

    pukimak punyer jrengjreng!! paler butuh mak kau lah jantal sial!! kau main pantattttt ah!! dgn adek kau!!!! whahahaah!!! korang mencharut ble !! aku pong bole per!! jrengjreng jantan SUNDAL!!

  113. ray said,

    January 28, 2008 at 3:48 am

    askum….aku cuma nak bagitau,..sape yg tak setuju gamba zarina tu betul…dan tak mengaku yg itu gambar zarina memang bodoh tahap cipan bangang!!! nampak sgt pengetahuan cetek!!! dalam paper/surat khabar si zarina ni dah mengaku tu semua memang gamba die la!!! kalau si tuan punye badan pun dah mengaku,knapa korang nak pertikaikan lagi???!!!! takke bodoh nama nye???!!! kesian…. anak saper la ni yg bodoh sgt ni ek???

  114. ray said,

    January 28, 2008 at 3:54 am

    APA APA PUN,TAK KISAHLA BETUL KE TAK PASAL SI ZARINA TU…PENTING SGT KE KORANG SEMUA DOK BINCANG??!!! JAGA LA HAL DIRI MASING ASING OK??? INGATLA,KUBUR MASING MASING PUNYE,…!!! TAK PAYAH DOK SIBUK HAL ORG LAIN!!!..BUKAN DAPAT APE PUN!!!….AMALKAN LAH HIDUP DLM KEDAMAIAN DN KEAMANAN…-PEACE 4EVER…-
    ray_Z_2003@yahoo.com
    wassalam…

  115. January 28, 2008 at 4:45 am

    yang korang gado2 apasal…..Itu memang gambo aku……aku lahhh…..

  116. January 28, 2008 at 7:04 am

    Nak tgk pengakuan sebenar?
    Klik kat ID atau kat http://smsmen.wordpress.com/2008/01/21/pengakuan-zarina-an-julie/

  117. January 28, 2008 at 7:11 am

    Kitorg bukan sibuk mana pun…
    Aku cadangkan Zarina buat je la pengakuan macam ex-Menteri Kesihatan tu buat…senang sikit kerja aku kat media nie…baru berani namanya…
    taklah kena ketuk kepala jer…ehehehehe….
    kalau ko dah ready la Zarina, ko emel kat aku….
    kita wat media conf….wat bende lain…takut kena geget dgn pontianak……wahahahaha

  118. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 7:28 am

    KEPALA BUTOH makKAU lah>>>>PEMERHATIBEBAS<<<<>>PEMERHATIBEBAS<<<<lanchau LU!!!

    kau memang nak menjahanamkan orang!! memalukan orang!! nanti satu hari orang buat kau lagi dasyat!! jantan sundal!! PUKIMAK LU!!! pergi potong BATANG ko kasi aniing betina makan lagi bagus!! sial anak HARAM!!!!

  119. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 7:33 am

    apo kejadah ko dpt menjatuhkan maruah orang ah!! apo ko dapat!! orang UPAHko ker!! ko jadi BARUAH orang ker??!! wwahahaheahahahah!!!ataupon ada betinasundal suruh ko malukan anakpontianak!!!! dia upah ko main lobang PUKI dier ker!!oi PEMERHATIBEBAS!! kalo desperate nak HOTSTORY!! bukan cara nya nak menjahanamkan orang..ada banyak lagi citer bole ko dpt!!

    ko kerja kat media cuma tulis citer mcm ni ker babi haram!!mcm sial lah!!baek ko masuk dalam kandang BABI…..lagi bagus!! wahweaheaheahhehha!!! silap2 babi betina mengandung!!! gara2 ko!! wahwhawhahwahahhw!!!LANCHAU LU!!!!

  120. adrryyana>>>>>> said,

    January 28, 2008 at 7:39 am

    ader citer lain tak?……alahai BANG SABUL….tuka topic leh tak??….kiter citer pasal DORAEMON n POKEMON…ehhehehee..jgn mare…..

  121. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 7:54 am

    XXXtakidum (kalau la lu ni Zarina),
    Kita masing-masing la buat kerja..lu buat kerja lu, gua buat kerja gua..
    Jangan lu main sebut2 mak bapak la…kitorg belum sampai ati nak angkat satu van kasi gegar lu punya lumah, tanya sama lu punya mak bapak..nanti bukan lu satu olang yg malu..lu satu family malu…bila dah kuar media, lu satu keturunan malu…sampai cucu cicit lu baca itu tulisan..sampai mati lu malu…itu jam lu letak muka dalam spender lu sendili pun talak guna punya…

    Besok gua ada kat Cyberjaya..kalau lu belani, gua sendili ada sana…lu kasi emel sama guna, nanti gua kasitau lu mana gua punya lokasi..kalu lu belani, lu datang sendili..kalau lu bwk kawan..gua bawak cameraman saja..

    Lu tau itu Cyberjaya? LKW Uni…

  122. Wahaha said,

    January 28, 2008 at 8:15 am

    Tak guna layan org yg bebal sekor nih. Layan gambar Zarina lagi bagus. Pemerhati Bebas, ko pergi je rumah dia, jumpa parent dia. kasi letup satu malaysia. Aku kalau betina tu nymphomaniac, serius aku tak kisah. tp kalau tak tahap anjing betina mulut bau taik.. mmg takle blah. Hahaha… kata apa pun tak guna, kalau dah otak kat lutut. Ni bkn anak pontianak, anak sundal namanya.. entah2 kaum keluarga dia pun sama jek! tu laa pasal mcm tak kisah jek! Jgn ko salah faham, kitorg bkn bg nasihat. tp galakan supaya ko boleh pergi jauh. Sampai ke bidang porno pun tada hal punya. hahaha.. lagi ko panas, lagi kitorg ske.. haih… kan best kalau dpt cium bau tengik pantat si zarina nih. kasi picit itu kelentit, biar dia jerit mcm apa dia buat kat sini.

    Tak tau kenapa aku asyik terbayang je..bila dia buat aksi ehem2 atas katil mesti dia jerit.. PUKIMAK KAU.. SEDAP SIAL, JANTAT SIAL, LAJU LAGI, SIAL BTOL BATANG KO… HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAA….

    Komen jgn tak Komen~~ btw, ko tu pun melayu gak.. melayu murtad la tapi~pasal ko dah kutuk melayukan?😉 ke ko ni mamak? hahaha…

  123. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 8:19 am

    pergi jahanam lah!!ko>>>PEMERHATIBEBAS<<<< pegi main pantat dgn yana!!lagi bagus!!!! aku jumper ko apa untung!! dpt BODEK ker!! dpt puki ker!! atau ko nak aku nenguk ko main pantat dgn yana!!! whahwwahhwahahha!!! BODOH punyer orang!! LANCHAU LU!!!

  124. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 8:21 am

    elo yana!! kalo ko nak nenguk PUKIMON!! akua der!! whahahwahwahwha…ko main pantat lah dgn jantan sial ni>>>PEMERHATIBEBAS!!!<<< LOBANG_MON pong aku ader yana!! wawhahwahwhah!!!

  125. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 8:30 am

    Wahaha,
    Kadang susah nak cakap bahasa Melayu ni, ‘org’ mcm depa ni kadang payah nak reti…ataupun depa terlalu reti sgt..tu yg pandai putar alam bila jumpa dengan media…tapi betul jugak kan..kalau mak bapak dah sama..payah jugak kerja aku…

    XXXtakidum,
    Lantaklah lu nak maki ka pa…tapi aku agak ko ni lelaki dalam gambar tu la…
    Apa kata ko pulak pegi buat media conf mcm Dr Chua…kasi bikin la sekali…so, habis cepat psal cerita ko tu..org lain punya verita nak masuk jugak…

    p.s: Mama Juwie pun muntah bila dengar nama Zarina An Julie nie….wekekekekeke…

  126. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 8:30 am

    WAHAHAHAAAAA ko kenaper!! aku nak maki ker aku nak aper ker apo ko susah!!!!! aku syorkan kau!! pemerhatibebas!! dan yana satu katil aper mcm!!??bole tak!! korang mainlah ganas2..lepas tuh amek gamba bogel!! kau telanjang ah bertiga…!! ok per!! lebeh dasyat nanti dan HOT citer korang dari citer anakpontianak!!! ah!! yana !! ko jgn nak tunjuk baek ah kat sinii!! PUKIMAK LU!! LANCHAU LU!!

  127. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 8:49 am

    Ha..sah2…
    Baguih cerita nie nooo…
    “Lelaki Dalam Gambar Lucah ‘Anak Pontianak’ Tolong Cover ‘Anak Pontianak'”

    tak pun..

    “Zarina Masuk Sabul WordPress Untuk Bersihkan Nama”

    atau nie..

    “Zarina dan Boyfriend : Rela Masuk Sabul WordPress”

    atau

    “Zarina : ‘Ini kesilapan saya…Insya’ Allah, lain kali saya tak ulangi”

  128. MENSA said,

    January 28, 2008 at 8:50 am

    takidum.@Mia.
    pls noted…

    kau jgn tarek orang lain dalam perbalahan kau dg sapa sapa di sini..especially yana! ok.i know whos addrryyana.dan sapa keluarga addrryyana…aku bukan nak back up sapa sapa..tapi cara kau da melampau…yana tidak ada kena mengena pasal nih…jgn nanti ada orang dtg rumah kau ….plak…malu tak sudah nanti…ok XXXTAKIDUM??!..pls noted..THANKS

  129. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 9:03 am

    Tajuk menarik..

    “Ini Bukan Saya”
    http://www.sendspace.com/file/1q4bnt

  130. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 9:07 am

    Mensa,

    That mean, ni ade kes la ni…
    Kasi la info sikit Mensa….

  131. ANDIN said,

    January 28, 2008 at 12:24 pm

    wallah!!!! senyap da si takidum:))…kena sound dgn MENSA!!….hati hati ning..rahsia LU dalem tangan MENSA!!! yuhaaaaa!!!!!!

  132. berok said,

    January 28, 2008 at 12:25 pm

    hahahahahah takidum ko mmg bodo la
    nk menyalak pn agak2 la
    ke sbb puki ko tak kuar lg kat sini ko mrh hahahaa
    backup pn tak guna kalau dah btl

  133. berok said,

    January 28, 2008 at 12:35 pm

    takkan senyap dah takidum ooiiiiiiiiiiiii

  134. ANDIN said,

    January 28, 2008 at 1:09 pm

    aku terima sms dari MENSA!!!!………..dia baru interview SESAORANG!! sorry MENSA!! YUhaaaaaaaa…..aaaaaaa

  135. xxxTAKIDUM said,

    January 28, 2008 at 1:16 pm

    sebenarnye aku la mia
    saje je aku menyamar nak cover sendiri
    tp, sbb sume org dah tau aku mia, maka aku ngaku je la
    aku mmg pompuan jalang+sundal+haram jaddah+etc
    gambar bogel tu mmg aku punye
    korang tunggu je la video aku plak
    ok?

  136. MALISA said,

    January 28, 2008 at 1:51 pm

    xxxTAKIDUM is zarina an-julie la. korang tak tau ke? mmg confirm dia. mana ada laki panggil laki lain jantan? haha sah perempuan. sape2 nak info minah ni msg aku. aku kenal semua kawan dia. mrk pun menyampah dgr nama dia

  137. berok said,

    January 28, 2008 at 2:15 pm

    ok la mia aku sbnrnya tak nk kutuk ko tp disebabkan ayat 2 ko tu bt aku bengang
    so ko dah ngaku ok la tu

  138. berok said,

    January 28, 2008 at 2:15 pm

    malisa ko bg la skt info kat aku………

  139. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 2:28 pm

    Kami bukan nak kutuk ko sangat pun mia,
    Kami pun bukan alim sangat sampai tahap nabi pun,
    Kami pun x marah ko nak naik turun disko ke, hotel dgn jantan ke,
    Kami tak kesah semua tu sebab tu lu punya hal!

    Tapi jangan la bg kenyataan akhbar then nafi u punya gambar separa bogel tu,
    Kalau lu terus terang, kitorg respek lu la..tarak siapa mau kasi lu punya celita bocor la..
    Kitorg tau jaga lu punya maruah…
    Itu sebab kitorg press ni bengang bila u muka baru dlm industri seni tanah air buat cerita putar belit..
    Kitorg suka bila lu cakap mcm Dr Chua Soi Lek…lu tgk la..lepas je dia terus terang, kitorg tutup semua cerita dia…
    Harap lu paham…

  140. MIA da besh said,

    January 28, 2008 at 2:50 pm

    weiii KORG kite kasi gegar la umah die!!!ade info kate umah kt TTDI…ape lagi kasi pecah cite bai..biar mak bapak die tau skit…tah² mak bapak dier pon 2×5…ish…ish..ish…Anjing Tukidom nih da senyap lepas kene sound..syabas²!!!

  141. berok said,

    January 28, 2008 at 3:05 pm

    aku sokong pemerhati bebas
    caya la beb!!!!!!!!!!

  142. farizzet said,

    January 28, 2008 at 3:15 pm

    KORANG BONGOK LA TERANG2 KAT METRO ZARINA MENGAKU TU GAMBA DIA SEBELUM JADI PELAKON. TAKIDOM BONGOK! KO LA EDITKAN GAMBA DIA TUKA NGAN GAMBA MAK PONTIANAK!

  143. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 4:06 pm

    Sori…gua ada dapat satu info..xtau betul ke x..gua cuma mau sapa2 ada info dan bukti tolong gua…

    “Zarina An-Julie ada kaitan dengan VIP kenamaan”

    Tolong mel kat gua kat isu2u@live.com.my or keputusan@live.com.my.

  144. Pemerhati Bebas said,

    January 28, 2008 at 4:12 pm

    Buat Zarina an-Julie,

    Kalau lu sudi buat closed press conf kat tempat lu, we all tarik balik semua artikel we all kat meja bos…

    Pukul 10pagi kami ada temuduga dengan sorg VIP kat Cyberjaya esok, kalau lu mau jumpa tarak hal..esok kami x ramai, sorg driver, aku dan sorg cameraman technician ja..

    Apa2hal lu boleh emel gua kat isu2u@live.com.my atau keputusan@live.com.my

    Lu tolong kitorg, kitorg tolong lu….

    Hanya 2 soalan ja besok…open question….

    Adios….

  145. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 7:00 pm

    ok i ngaku tu sume picture i.. PUAS HATI? Dah respect ke blom dgn pengakuan ni?

  146. miamangkuk... said,

    January 29, 2008 at 12:56 am

    dah agak dah…klu dah artis tu artis gak….bukan leh percaya sume artis..dorg kan pandai berlakon….yg leh percara itu Ch** S** Le*k…siang2 dah ngaku…
    Tepuk dada tanya tetek….

  147. noor said,

    January 29, 2008 at 1:06 am

    Hai saper nak kenal leh ler………….call me 0179066053

  148. January 29, 2008 at 4:51 am

    Halo takidum!
    Lu nak gua tulis mcmana pasal artikel lu ni?
    Xkan gua nak tulis “xxxtakidum (mia -anak pontianak) mengaku semua gambar dia termasuk gambar separa bogel bersama seorg lelaki adalah dia. Pengakuan dibuat melalui sabul2u.wordpress.com”. x pro la ini macam…gua ada emel, lu emel kat gua…jgn lu risau la, secret is always be secret..we’ll ada etika sbg press..lu x puas ati nanti lu boleh saman gua kalau gua kuar cerita yg salah atau langgar gua punya etika.

    u should take it as an advantage and opportunity to clear up your bad name..

  149. BRACHOZ said,

    January 29, 2008 at 7:57 am

    walaumcm mnpun wa suke tgk bukit die….dan lidah die yg menjelir tu…perghhhhhhhhhhhh….ngetor wehhhhhhhhh huhuhuhuhuh….

  150. yana36c said,

    January 29, 2008 at 1:28 pm

    harap harap citer anak pontianak..citer takidum..citer sapa2 ah..yg maki mencharut….da selesai:)….we back to those days ya…….sit..relax…..nenguk sampai kuar air liyooooooooo…ish..ish..ish..

  151. [^_^] said,

    January 29, 2008 at 5:59 pm

    Dem dah ngaku, bosan arr topic nie dah xder adegan people vs takidum.

  152. January 30, 2008 at 10:12 am

    alaaaa…aper nk gaduh2 bab pic tuu….
    klu artis buat bende2 mcm tu pn tak kisah..
    diorg ada nasfu jgk…

  153. milah said,

    January 31, 2008 at 2:59 pm

    call me now if you want phone sex partner 012-2931361

  154. Taik Hidung said,

    January 31, 2008 at 7:17 pm

    Gamabr tu semua tipu kena super impose. Aku kerja kat industri media elektronik. Dulu aku satu sekolah dengan George Bush. Zarina tu gelfren aku jadi aku tau bentuk tubuh dia. Palsu tu. Percayalah wahai sekelian.

  155. yana36c said,

    February 1, 2008 at 12:02 pm

    anak pontianak punyer citer..SABUL kena block…padan muker kiter semua…hehehheehehheehehheeh…kan..kan..korang gado2……

  156. google said,

    February 2, 2008 at 3:34 am

    First time aku nengok gambar tu memang aku tak terasa langsung gambar tu superimposed. Secara kasar takda yg cacat pun dengan gambar tu, postur, lighting, skin tone, takde spot2 yang janggal. Sbb biasanya org yg post bnde2 hangat ni mana ada masa nak detailing in every aspect(kalaupun gambar tu dah disuperimposelah).Anyway, Mula2 baca macam geram kat minah takidum ni. Poyo. Ego. Kebudak-budakan. Ntah, memang nampak macam cover diri sendiri seolah2 mcm dielah yg kene. Scroll2 lagi… punye banyakla minah ni membebel. Rajin pulak die nengok masa, nickname semua yg dok bantai die, kekerapanlah, macam2. Memang seolah die yg terasa pedas akibat makan cili. emm, lagi satu rasanya, takidum ni umur berapa agaknya… muda lagilah rasanya. ayat-ayat yg die post memang menunjukkan die ni tak matang(Sori). Ejaan semua stail budak2 zaman sekarang. Scroll lagi, nampaknya Takidum dah mengaku diri sebenar, tapi mungkin juga org lain guna nama dia. Lepas tu dah mengaku pula gambar tu dia yg punya. OKlah. tak kisahla. kalaupun takidum tu bukan zarina. Banyak masa dan komitment pulak si takidum ni nak mentelaah setiap post. Siapakah si Takidum ni ek. Takidum..sebelum ko meng’pukimak’kan aku, bgtau jela siapa diri ko tu n kenape nak mencover2 si zarina ni. Because you are the only one yang mencover die sejak mula. Huh.

  157. Jantan Nafsu naga said,

    February 5, 2008 at 10:26 pm

    TEEETEEKKK BEESAAAR TERGANTUNG… AKU NAK SEDUT. TAKE THAT !

  158. Jantan Nafsu naga said,

    February 5, 2008 at 10:34 pm

    1st of all, takidum@sherlock holmes. Ko mesti dari kampung. 1st time dpt internet eh. setiap minit ade comment ko. Aku tau perasaan ko dpt internet dgn nampak tetek depan mate 1st time kat pondok ko…sbb aku same mcm ko. Ko ni takleh terima yg ko nampak tetek 1st time. Ko rase teruja tp jgn sampai terjun bangunan. Sume org dlm blog ni, sape yg pernah lancap lepas tgk gambar ni, angkat tangan. aku nak tau sbb aku nak report kat polis. korang tau tak ni berdosa. tp back to takidum. Aku paham perasaan ko takidum, dtg dr estate naik skateboard. bende2 IT ni ko tau dr Achong yg ko keje kat cyber cafe tu eh. Byebye takidum selamat berangan dan lancap dan menganalisis gambar2 yg 500% zoom tu.

  159. Jantan Nafsu naga said,

    February 5, 2008 at 10:35 pm

    Milah !!!! kalo aku tak dpt phone sex bile aku call ko. Aku seeeepaakkkk kooo. dahla aku kat kampung ni mcm takidum !

  160. yana36c said,

    February 7, 2008 at 4:09 am

    marah nampak abang JANTAN kiter:))..relax bang..sekarang kat kampung da ada internet tau….super duper lagi……………siang malam internet bukak 24 JAM!!!……..

  161. BUSTARI said,

    February 10, 2008 at 4:37 am

    UDAH-UDAH LE TU,TAKKAN WEBSITE SABUL NI NAK JADIKAN MEDAN PERTEMPURAN KORANG NI! KITA TENGOK WEBSITE TUJUAN SAMA SAJA. ZARINA NGAN ORANG YG SEBAR GAMBAR NGAN KITA SUMA NI SAMA SAJA… OPERATOR SABUL PUN SENYAP SAJA PEHAL??? KALU KECOH NATI KO JUGAK YG KENA TUTUP!!!

  162. burungunta said,

    February 12, 2008 at 9:01 am

    3GP Video Sex Tape – Jaclyn Victor (8772 KB)
    http://rapidshare.com/files/91121694/3GP_Jaclyn_Victor_Sister.3gp

  163. andysiao14_fan said,

    February 14, 2008 at 9:44 am

    The Best andysiao14 HOT CHICKS MALAYSIA Video 2008 and Late 2007.
    Cepat download!! Sebelum link expired…

    http://rapidshare.com/files/91721972/The_Best_Andysiao14.rar (3189 KB)

  164. akutaukosapa said,

    March 7, 2008 at 1:27 am

    camnie ar kaum melayu kita.. ntah apa2 nk tunjuk belang.. buku belum bertemu ruas.. yana pun sama.. tau kampung ada internet.. mau bawak mana.. apa2 pun.. jantan naga, namba 1

  165. linda said,

    March 29, 2008 at 3:58 am

    gambar bogel linda rafar dengan natasha hudson klik disini http://tinyurl.com/3x5lhh

  166. April 16, 2008 at 2:37 pm

    […] Anak Pontianak – diKhianati kawan ? Baca H Metro TQ. […]

  167. April 16, 2008 at 6:03 pm

    […] Anak Pontianak – diKhianati kawan ? Baca H Metro TQ. […]

  168. April 16, 2008 at 7:07 pm

    […] Anak Pontianak – diKhianati kawan ? Baca H Metro TQ. […]

  169. April 16, 2008 at 7:08 pm

    […] Anak Pontianak – diKhianati kawan ? Baca H Metro TQ. […]

  170. jusri said,

    June 29, 2009 at 9:33 pm

    kecik2 xnk mampus….besar menyusahkan

  171. anonymous said,

    August 3, 2010 at 1:23 pm

    I.A.B !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: