Anak Pontianak [Update]

440 Comments

  1. Kak Timah said,

    January 13, 2008 at 8:04 am

    akak x boleh nak download Izah ler..saper2 yg boleh download pls send kat email akak..TQ
    timah_68@yahoo.com.my

    Luv u sabul

  2. water said,

    January 13, 2008 at 8:17 am

    hi kak, knal bleh??

  3. awe said,

    January 13, 2008 at 8:23 am

    3gp takda ka?

  4. ahboy_nakal said,

    January 13, 2008 at 8:35 am

    bru jer kuar metro..
    wahahaha..
    sayer sukung sabul

  5. ahboy_nakal said,

    January 13, 2008 at 8:37 am

    sayer suke n sukung sabul

  6. imapervert said,

    January 13, 2008 at 8:47 am

    nice sabul.

  7. Din said,

    January 13, 2008 at 9:14 am

    Hahaha.. Dlm metro dia tak mengaku.. Tapi memang betul tu gambar bogel dia rasanya

  8. Z said,

    January 13, 2008 at 10:15 am

    dlm drama nmpk gelap ckit.ni cerah,tetek pn ok coklat,puting cmtu la yg nakkkkk.

  9. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    January 13, 2008 at 10:32 am

    anyway,,, private sabul geng……. sabul the BEST ,,,,,,,,,,,,,

  10. January 13, 2008 at 10:34 am

    Mari main dengan anak pontianak! Wuuuuuuuuuuuuuuu!!! Hantu isap kotey ganas!

  11. Hani..... said,

    January 13, 2008 at 10:44 am

    hai guy’s,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hani baru 1st time tgk video nie tau,,,,, click punye click,,,, tekeluar la sabul,,,, banyak nyer video sabul,,,,, puas la hani nak tahan cipap hani tau,,,, asyik terair je tau,,,, x per la,,,, nanti hani khwin baru hani tau rasa nyer sedap or bertambah nikmat nyer dalam persetubuhan sesama pasangan,,,hehe,,, u the best sabulll,,,,,, tapi,,, gentel biji kelentit pun sedap gak nie,,,,, 5 kali klimaks tau,,,, argghhhhhhhhhhhhh….. argghhhhhhhhhh,,, arghhh,,,,,,,,, arghhhh,,,,,,,,, argghhhhhhhhh………..

  12. ahba said,

    January 13, 2008 at 10:44 am

    berayung kopek layang

  13. Hani..... said,

    January 13, 2008 at 10:46 am

    klu hani download video nie ,,,, x sempat siap sampi bulan depan la download sme video nie,,,, tapi x per,,,,pelahan2 kan guy’s,,, seee y’alll,,,

  14. yana36c said,

    January 13, 2008 at 1:50 pm

    punya laaa daringgg mak oiiiii….tekebil2 yana nenguk dorang ni..mcm tak der aper2 jer…..baek2 setim jadi takut..ish ish ish……

  15. ewan said,

    January 13, 2008 at 2:21 pm

    takut aper yana…,, dorang yang nak mcm tuh..ko nenguk jekk bukan bayar huit ,,LOL,,,,,

  16. abg best said,

    January 13, 2008 at 2:32 pm

    best betul la diorang nih..gambar kelentit si anak pontianak ni takde ker?

  17. putericipap said,

    January 13, 2008 at 2:48 pm

    citer anak puntianak???yg mana satu ek???,,……

  18. nurin said,

    January 13, 2008 at 3:24 pm

    tp dalm metro tu ada pic yg xde kat sini. abg sabul xde ke pic lain dia?

  19. nurin said,

    January 13, 2008 at 3:25 pm

    tapi laki dia muka macam taik. jauh hensem balak aku

  20. Kak Timah said,

    January 13, 2008 at 3:37 pm

    Akak ni bukannya Lesbian tapi tengok tetek budak pompuan tu geram pun ada…jantan tu low class ler….kalau ler jantan tu tinggal sorg kat bumi ni akak sanggup jadi Lesbian, muka cam bangla x cukup duit nak balik Bangladesh jer

    apa2 pun Akak sayang kat sabul…luv u…

  21. Z said,

    January 13, 2008 at 3:58 pm

    hoi jgn la kutuk cmtu..mna tau btg dia power ke, mcm la korang lawa sgt..
    itu kan dh takdir….

  22. Z said,

    January 13, 2008 at 3:58 pm

    hani tk yah la excited sgt…mcm ye jer

  23. BANGLAmelayu said,

    January 13, 2008 at 4:17 pm

    korang jgn jeles laa!!….bangla POWER tau….pompuan skrang carik bangla..kiter bangla pandai main…btg BANGLA power giler@!!!!

  24. January 13, 2008 at 4:25 pm

    chobaannnnnn

  25. tenggiling said,

    January 13, 2008 at 4:34 pm

    heran aku… maner lar si sabul ni dpt material2 tuh?? tapi wa respek samer lu lah..ups the iron

  26. nova9797 said,

    January 13, 2008 at 5:24 pm

    mane satu vid anak pontianak ni?
    yang rapidshare ke?
    sape2 yg leh download,leh tlg send x?
    tin9797@hotmail.com..
    thanks a lot

  27. sangap btol.... said,

    January 13, 2008 at 6:27 pm

    fuh best ar sabul…go sabul go buh lg video2 yg best kasi stim abis….yana…nak knal bleh….

  28. btgSEDAP said,

    January 13, 2008 at 6:38 pm

    yana kasi email u,,,,,,****

  29. myname said,

    January 13, 2008 at 7:36 pm

    ermmm… Oleh kerana Rantai yang dia pakai itu huruf Z, maka aku dah 98% percaya.. namun ini hanyalah firasat aku… Dunia Akhir Zaman.. sama samalh kita beringat semua… Aku akui kalau sabul ni takde akupun tak tau pe bende yg sebenarnya yg berlakau kat Malaysia kita nih, Tapi sedih plak bila tengok bende2 nih… inikah orang yang kita harapkan akan mewarisi tanah melayu ini?…..

  30. abanghebat said,

    January 13, 2008 at 7:38 pm

    waw mantapnya tetek dia, hehehehe
    mamat ni berani eh main ngan pontianak wahwahwah

  31. fireboy said,

    January 14, 2008 at 12:24 am

    hahaaha.. anak puntianak kot nie hahahaha…woooo anak puntianak pun pandai skandal uhuhhhuhhuhuh

  32. fireboy said,

    January 14, 2008 at 12:25 am

    cya lo sabul u the best…jalan-jalan cari makan…hahahahah

  33. nichiteh said,

    January 14, 2008 at 12:47 am

    Sial laa..korang xde ke minah palakon anak pontianak tunye berlakon atas katil lak???..baikkk tu kalo dapat..cam xsangka muke baik tapi bile gambar kena post..anak puntianak tol ar minah tu..hehe

  34. yana36c said,

    January 14, 2008 at 1:54 am

    jgn kutuk oranagggggggggggg…………dia anak pontianak ker anak antu ker anak orang minyak ker..BODY dier…..cipap dia tetek dia…dia yg punyer. SEDAP per dapat rasa .muka mcm bangla tak kisah asal LAYAN FIRST classs!!!!!!!!…heehhehhehehheehheh

  35. kucinggalak said,

    January 14, 2008 at 5:01 am

    gambar pontianak ni saja yang ada kan? video takde kan?

  36. January 14, 2008 at 5:10 am

    sabul memang terer. gue sokong sabul….terus kan usaha anda

  37. man_talk said,

    January 14, 2008 at 5:37 am

    aiiii hani…leh add sy x
    man_talk08@yahoo.com
    im waiting syg..

  38. man_talk said,

    January 14, 2008 at 5:38 am

    putri cipap…nk test awk leh..
    add aku beb..
    man_talk08@yahoo.com
    emel u must be the first…huhu

  39. man_talk said,

    January 14, 2008 at 5:40 am

    putericipap…adoiii
    emel aku eh..
    u r the first..nyum2..
    man_talk08@yahoo.com

  40. man_talk said,

    January 14, 2008 at 5:41 am

    yana…apasal x emel aku..
    hisk..ko ni kan..jual mahal la..
    emel aku tau..

  41. amin said,

    January 14, 2008 at 6:21 am

    hai………..y aku tahu sabul memang best……..panjangkan usia sabul

  42. za said,

    January 14, 2008 at 6:43 am

    sume amik perhatian
    …no body perfect

  43. PAK LONG said,

    January 14, 2008 at 7:34 am

    muka cm bangla hapa…….. muka pecah rumah tu,, pakai bearing apani tak pun kote palsu,, jilat habis punya ni skali ngan lubang pungkoq…. mana anak puntianak ni nak lari.. silap2 kasi duit kopi lg…… pehhhhhhh….. cayalah sabul

  44. anak pelesit said,

    January 14, 2008 at 7:40 am

    lidah tu yang tak tahan tu,, ada tindik daaaaa…… beda jilat biji kelentik lah tu………… awat taruh satu ja.. puntianak kurang2 5 ke atas…

  45. hamster said,

    January 14, 2008 at 7:43 am

    pa pal long cakap cam tu…… biaq la kat depa….. hampa apa tau,, main ngan kote keras ni hantu pun hantulah….,, kalau kat timah tu perasan masuk icu,, blm cuba blm tau…,,, kancing gigi la..

  46. yana36c said,

    January 14, 2008 at 7:54 am

    memang nobody perfect Za…tapi too perfect jadi ah mcm ni……….kat negri ong putey kalau bogel ni da bikin duit…jadi millionaire,,tapi…cni jadi bahan lawak..perrrr….,,,,,,,,siap ko SABULL….jawap besukkkkkkkk

  47. DINbtg8 inchi said,

    January 14, 2008 at 8:06 am

    oi kakTIMAH!! buli cipap lebat tak…kang2 silap2 penuh mcm hutan..hahahaahhahaahah…tobat kak TIMAHHHH!!,,yana nak kenai2 ble???

  48. hani said,

    January 14, 2008 at 8:16 am

    haii hani dan haii putricipap
    leh kenal ke..sure best nya…jommm…
    send lah email cik abg ni…kasturimatt@yahoo.com
    hidup SABUL…MUASHHHH

  49. NIZAMMANCHO said,

    January 14, 2008 at 8:18 am

    Haii hani…
    haii putricipap,,
    jomm kite kenal2…sure bestnya…
    tak caya..jom emailkan i
    kasturimatt2yahoo.com.my..

    nota..tadi silap taip name…

    jomm hani…Muasshhh

  50. Dyn said,

    January 14, 2008 at 8:31 am

    sapa2 ada email yana36c ble kasi tak

  51. ubat_nymuk said,

    January 14, 2008 at 8:36 am

    korang xdek ke gmbo bjik kelentit anak potianak ni? klo ade jgn la mkn sorang2..hidup sabul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  52. NIZAMMANCHO said,

    January 14, 2008 at 8:39 am

    haii hani…kalau u baca…add abg yer…
    kasturimatt@yahoo.com..
    ade citer best ni….

    nota: rasa2 betul lah gambar2 tu..
    HIDUP SABUL..

  53. um said,

    January 14, 2008 at 8:45 am

    yaperda korang ni suma….

  54. ibuANAKPONTIANAK said,

    January 14, 2008 at 9:29 am

    bertuah punya anak..mak suruh kau berlakon carik makan ko plak main sama bangla!!!….posing giler mcm ni….aper nak jadi anak aku satu niiiiii……mana si sabul ni..aku pelangkong ah !!

  55. Dyn said,

    January 14, 2008 at 9:31 am

    yana pls reply me yana……..jumpa di campus tak mau tegur dyn ya..pls yana

  56. ustazSETIM said,

    January 14, 2008 at 9:37 am

    si yana ni glamer la.sana sini orang carik dier..meh meh cni yana dgn ustaz…kita rengan2…..weieiwiewieweiwiewyyyyyy

  57. zack1010 said,

    January 14, 2008 at 10:05 am

    wei…mne2 girl yg rasa muka dia bleh thn n sangap,bgla email kt kiter yerk..jom kiter layan….zack_10102000@yahoo.com

  58. kiko bot said,

    January 14, 2008 at 10:21 am

    tak sangka aku… abih lah citer anak pontianak… tak der sambung lah lepas nih

    more 3gp at http://www.asian-face.blogspot.com

  59. Ee said,

    January 14, 2008 at 10:38 am

    setim ah nenguk tetek dier………kejap ek..nak mast……cipap da basah!!!

  60. January 14, 2008 at 10:41 am

    Kelentit pontianak pink! Berair-air.. Jilat slurpppp!! Cubalah!

  61. bustari said,

    January 14, 2008 at 11:20 am

    Hani, u virgin lg ke?

  62. ahba said,

    January 14, 2008 at 11:25 am

    satu dalam seribu tak cukup untuk seribu….satu hanya untuk satu yang lain meleleh

  63. yana36c said,

    January 14, 2008 at 11:32 am

    dok dendiam ………..tenguk jer laaa sejauh mana daring nya kawan2 kita menayangkan video dan wayang lucah…….pada sapa yg terbabit..yana tabik kerna BERANI!!!!! yoooo GOO!!!!!!!!

  64. SoulBeast said,

    January 14, 2008 at 11:52 am

    Aku nie bukan la minat sangat ngan minah ni tapi lepas aku tengok pics die, boleh tahan… steady giler tits!! MACAM virgin lagi.. erm.. kalau ade yang boleh tolong, please,please send video to my email? liverpudlian76@yahoo.com
    Time kasih bebanyak to semue!
    Last but not least, long live Sabul! Gua caya sama lu beb!!!

  65. jandatembam said,

    January 14, 2008 at 12:00 pm

    setakat tayang tetek aparah……cuba cari video dier sure pantat jekkkkk,,,,,,,kasi main 3 jantan sekali jalan wa chaya beb……dia suka punya

  66. shah said,

    January 14, 2008 at 2:12 pm

    naper x leh download.. pls saper leh tolong aku atau email kat akunyer….castello4134@yahoo.com

  67. shah said,

    January 14, 2008 at 2:17 pm

    yana ke, kak timah ker, nurin ker.. pls add my email…. leh borak2…. castello4134@yahoo.com

  68. Ghost said,

    January 14, 2008 at 3:06 pm

    lepas ni sambungan movie anak pontianak jadi anak pontianak sabul sabulan…

    go go go go go go go sabul…

  69. January 14, 2008 at 3:20 pm

    ish ish ish biaq pi kedia laaa yg tu tetek dia burit dia, dia nak buat apa pun hak dia, kalu nak sumbat kote bangla ka peliaq gurkha ka batang benggali ka konek hantu pelesit ka tu dia punya pasai… kita tumpang tengok dah la

  70. tenggiling said,

    January 14, 2008 at 3:51 pm

    yana..kalu ngko nk clip ida nerina.ngko email aku ngko nyer mail add tenggilingcipan@yaho.com..nanti aku bagi link kat ngko

  71. admin said,

    January 14, 2008 at 4:13 pm

    3gp xder ker?
    nak tgk gak video dier
    thnx.
    kak timah.
    knal leh?

  72. yana36c said,

    January 14, 2008 at 6:02 pm

    kita asek ckp pasai owang jekkkkk…..apa kata kita buat video kiter sendirik……..amek video sendirik..syok sendirik……buat sendirik…..mayen sendirik!!! ish ish ish!!!!!ble ker…hehehhehehehe

  73. zpopo said,

    January 14, 2008 at 6:29 pm

    oit sapew ader 3gp ni bg la kat main aku erk…
    nak sgt hehehe….xder pn sapew nak share video lain2 pn blh mail aku
    zak_putra@hotmail.com

  74. ustazSETIM said,

    January 14, 2008 at 6:38 pm

    korang ni dah ler….anak pontianak tak aper2 korang yg gelabah..lek aaa..tenguk jer sudah lerr..bising2 plak….ikut mcm ustaz..diam2……nak kenal yana leh

  75. lobos said,

    January 15, 2008 at 1:07 am

    muka laki tu macam chipanzi kat kedai bangla…..hua hua hua hua…..

  76. cikyana36c said,

    January 15, 2008 at 1:45 am

    jgnhina orang

  77. abangeddy said,

    January 15, 2008 at 2:01 am

    yana nak kenal2 leh

  78. man_talk said,

    January 15, 2008 at 2:03 am

    alamak…cikyana36c nape x add aku..
    man_talk@ yahoo.com..
    kite ym k..
    i tnggu ni…

  79. akujahat said,

    January 15, 2008 at 2:10 am

    advance2…anak pontianak pun dah pandai wat cite blue…jgn mak pontianak sama buat dah…hahhaah

  80. man_talk said,

    January 15, 2008 at 2:18 am

    btul tu akujahat..
    x pasal2 mak n ank pontianak sekali main ngan satu laki.huhuhu..
    power siut..

  81. summer said,

    January 15, 2008 at 2:28 am

    you connection have some problem.make this ok and sufficient.we r all support you.but make it ok…

  82. kakPAH said,

    January 15, 2008 at 2:38 am

    eh wahh!! korang….main anak pontianak n mak pontianak ek..sekali dorang ngapp korang.padan muker!!! betul2 dorang tunggu kau luar rumah….

  83. yana36c said,

    January 15, 2008 at 2:43 am

    no comment

  84. man_talk said,

    January 15, 2008 at 2:44 am

    ala kak pah…bknye dorang ngap p0n…
    paling x p0n dorang kulum2 jerk,,,hehehe
    sdp pe..

  85. man_talk said,

    January 15, 2008 at 2:45 am

    tapi kan i takut ngan yana tu…
    sbb die kate die dara lg..
    msti terkupas kulit btg aku klu dpt main ngan die…
    sdp…tul x yana?

  86. yana36c said,

    January 15, 2008 at 2:59 am

    relax man….wats up……….hehehheehhe

  87. Baby_Melawati said,

    January 15, 2008 at 2:59 am

    Any 3gp sedap2 kasi kat i ye at baby_melawati@yohoo.com, best la u all nie

  88. kak yana said,

    January 15, 2008 at 3:05 am

    relax la baby..akan datang lagi yg power2 dari sabul….jgn gelojoh ah..lek2….

  89. man_talk said,

    January 15, 2008 at 3:14 am

    baby jom chat ym…
    man_talk08@yahoo.com

  90. man_talk said,

    January 15, 2008 at 3:18 am

    eh yana…aku tggu ko kt ym la..jom r chat kt yahoo.
    pe argh..kite kwn k…
    add aku man_talk08@yahoo.com

  91. yana36c said,

    January 15, 2008 at 3:48 am

    relax man..jgn gelojoh…..hehehhee

  92. hani said,

    January 15, 2008 at 3:51 am

    benci aku si Z…asek complaint orang jer..mcm dia bagus sgt..mcm sial laa…ap orang nak type suka ati kiter la..dia kepo apsal!!!!…..entah2 dia lagi ganas n brutal dari mat bangla tuh ptuii!!

  93. Z said,

    January 15, 2008 at 4:27 am

    hehehehehe bkn cmtu hani, u tu jgn la gedik sgt cm ari tu…terime la comment i kt u k.benci tp rindu kan hehe

  94. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 4:38 am

    haii baby…
    baby nak yer..
    jom salin email abg ni..
    nanti baby email abg yer..
    kasturimatt@yahoo.com

  95. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 4:39 am

    hani…
    hani marah yer..sabor hani yer..
    cian hani..
    betul hani kata..
    jomm hani…
    jom email abg…kasturimatt2yahoo.com

  96. man_talk said,

    January 15, 2008 at 4:55 am

    adoi…napela si yana36c ni x emel aku..
    adoiii!!!i x gelojoh la syg,,,
    cume i geram..huhuhu…

  97. man_talk said,

    January 15, 2008 at 4:56 am

    yana????
    emel aku eh..or chat skali je la kt ym..
    man_talk08@yahoo.com

  98. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 5:09 am

    yana…
    mula ambik pen..
    pastu salin email abg ni..
    kasturimatt@yahoo.com..
    sure yana akan puas…jom..

  99. awang kote besar said,

    January 15, 2008 at 5:29 am

    relax ler nak kepoh pehal
    dah rezeki bdk tu dpt ngap anak pontianak
    kita blh melelh air liur je ler
    nak rasa burit artis rajin2 ler lepak kat disko ke pub ke kat Bangsar
    x pun spend sikit duit call je manager call girl sure dpt punyer

  100. yana36c said,

    January 15, 2008 at 5:31 am

    jangan gado2 yang…….relax…….

  101. shah said,

    January 15, 2008 at 5:32 am

    halo semua… saper leh dw repid.. share ler ngan aku… castello4134@yahoo.com

  102. Hani said,

    January 15, 2008 at 5:33 am

    bukan gado yana tapi si Z tuh cham sial….dia asek complaint jerr…..mcm dia bagus sgt……..dia operator sabul ker kat cni..jantan caberet punya orang!!!

  103. shah said,

    January 15, 2008 at 5:34 am

    helo yana… awkader ker… pls add me ym..

  104. shah said,

    January 15, 2008 at 5:36 am

    hai hani….

  105. ABANGbangla said,

    January 15, 2008 at 5:36 am

    marah betoi budak hani..mari mari hani..abang pujuk abang dokong hani naik atas katil..abang urut2 cipap hani …jgn pedulik si jantan caberet tuh..jom hani…….

  106. putera_012 said,

    January 15, 2008 at 5:51 am

    Nak hp Nokia N 73 dengan harga seredah RM 1.99 ??? klik sini http://puteramelayu.bravehost.com/

  107. ahba said,

    January 15, 2008 at 5:51 am

    potek itu bagai memukau mataku yang tengah stim

  108. man_talk said,

    January 15, 2008 at 5:58 am

    yana…
    pe sal ni..
    ala…add la kt ym yana..
    man tggu la syg oii..
    kite borak2 eh…

  109. air banyak said,

    January 15, 2008 at 6:11 am

    nak d/load mcm mana video kat web ni
    http://sabul2u.ning.com/video
    banyak kali buat xleh pun

  110. man_talk said,

    January 15, 2008 at 6:15 am

    ala air banyak ni..
    semua dh ada la kt savefile tu..
    add aku kt ym leh?
    kite borak2..
    man_talk08@yahoo.com

  111. pyan said,

    January 15, 2008 at 6:24 am

    yana..leh kenai kenai tak

  112. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 6:44 am

    yana…dah salin email abg ke.
    kalau u free..send lah email u kat i yer…
    k take care..muashhhhh kat tut…

  113. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 7:04 am

    hani…………..
    pls ambil email i ni..
    send kat i yer..
    i tunggu email u..
    kasturimatt2yahoo.com

  114. imah said,

    January 15, 2008 at 7:18 am

    tenguk gamba2 dan video kat cni bikin ima setim giler, balek nak main dgn suami ah…

  115. abg BEST PUNYO said,

    January 15, 2008 at 8:40 am

    I NAK VID PONTIANAK NI,PLIS SEND TO ME AT TING_TONG24@YAHOO,COM

  116. 3gpmelayu said,

    January 15, 2008 at 12:18 pm

    JOM CARIK SHARLINIE

    http://sharlinienashar.blogspot.com/

  117. dx said,

    January 15, 2008 at 12:22 pm

    muat turun percuma scripts,movies,music,gamez dll
    http://www.dalinx.com

  118. Z said,

    January 15, 2008 at 1:24 pm

    marah btul rupanye u hani. k la i minta maaf.type la ape yg u ske.tp hehe btul ke u selalu u main ngn bf u, hhahaahaha

  119. hani said,

    January 15, 2008 at 1:29 pm

    aku main ker korek jilat ker per ko susa..aku punyer pasal la BAHALOL!!!nak compalint orang..sendiri perangai mcm setan!!! mampos ah kau!! Z!!!

  120. poyeeeee said,

    January 15, 2008 at 1:58 pm

    apsal ni hani marah2…..relax hani…jgn layan si Z tuh…dia memang jahat..meh sini ikut poyeeee.,,,,///

  121. January 15, 2008 at 2:02 pm

    sabaq sabaq jgn dok gaduh wat rugi tenaga ja lbh baik tenaga tu simpan kat tenaga nasional. masing2 ada selera ada nafsu leh wat interpretation sendiri pasai anak pontianak keling ni.

  122. heyho!! said,

    January 15, 2008 at 2:03 pm

    dia kata gambaq ni edit pakai photoshop atau software2 mcm tu…
    tp aku konfius bila tgk pic ni…kalo btoi la edit mmg org yg edit ni power gila…tipu la plakon ni…ckp x pasai nak jaga market…buat2 kool nak bg x kantoi…tut la plakon2 melayu…pasai tu aku benci smua artis2 tempatan…hipokrit..baik aku dgr lagu black metal…choih!!hak tuih!!

  123. JackSparrow said,

    January 15, 2008 at 2:15 pm

    video anak puntianak tu yang mane satu?
    thanks sabul

  124. RUSIL said,

    January 15, 2008 at 2:20 pm

    dorang nak mcm tuh….biar la……jawap besuk kat KUBUR…….wa tak tau pakkkk

  125. Z said,

    January 15, 2008 at 2:32 pm

    nak tnye la syg hoi sbb ko yg ckp best main ngn pkwe sbb tegok sabul.kalu tk tegok sabul sure main tah cmner kan.hahahaaaa

  126. akujahat said,

    January 15, 2008 at 3:54 pm

    gila la…gersang sungguh awok2 dalam nih….yg pompuan tu tolong laa layan..cian air dah tahap kritikal dah tu…nanti mati lemas lak….saper yg susah…haha

  127. beb said,

    January 15, 2008 at 3:56 pm

    eh, mane gambar ‘anak pontianak’ sorang nih? nape dia ketakutan ek, sbb tuh dia padam gmbr dia ek? mane x takut, gmbr peribadi dh terbongkar! haha..tu la megah sgt ngan putik dada dia tuh…haha…

  128. 3gpmelayu said,

    January 15, 2008 at 4:13 pm

    Jgn susah kat sini lagik mantap :

    http://3gpmalaysia.blogspot.com/

    Lagik hebat !!!!

  129. Ghost said,

    January 15, 2008 at 4:13 pm

    mungkin pak sabul kena bayar dah.. tak kasi public gambar ‘anak pontianak bogel’ hahahha

  130. Ghost said,

    January 15, 2008 at 4:49 pm

    sini gambar anak pontianak

    http://www.shareapic.net/content.php?id=5676472

  131. yana36c said,

    January 15, 2008 at 9:17 pm

    pada semua kawan2..jgn la kita kutuk anak pontianak habis2san….jgn terlalu pertikaikan apa yg dia dan teman lelaki dia buat…cuba kita diam sejenak ..dan cermin diri kita..apa yg kita telah lakukan….jgn terlalu menuding jari kesalahan orang lain….muga anak pontianak SEDAR..dari lamunan……ok kawan2….sekadar memberitahu…..sesama kita fikir dan renungkan…..take care…muachhh\!!!!!!!!!!cayang LU alll!!!!!!!!atttatattaattatta

  132. sitinur_aisyah said,

    January 16, 2008 at 12:05 am

    ala knp dah takde gambar anak pontianak…e-mail kat i ye
    sitinur_aisyah@yahoo.com.my

  133. man_talk said,

    January 16, 2008 at 1:22 am

    aiii siti… add aku syg..
    man_talk08@yahoo.com
    kite chat ym k..

  134. air banyak said,

    January 16, 2008 at 2:36 am

    Ye la kan xde gambar
    mana pegi hah?
    xsyok laaaaaaaaaaaaaaaa

  135. man_talk said,

    January 16, 2008 at 2:54 am

    peewiitttt..
    air banyak..
    jom chat ym
    add aku man_talk08@yahoo.com
    aku tgggu ko..

  136. potsmoker said,

    January 16, 2008 at 3:39 am

    apsal tak dapat2 pun dload video anak pontianak nie?… geram siol… ada tak yang dah dapat … kongsi2 la ea… qeuwe_utd@yahoo.com

  137. setan said,

    January 16, 2008 at 3:47 am

    alaaa pesal delete… nk tengok gak..

    sapa yg kutuk tu jgn la kecoh, korang buat gak mentang2 korang tak femes org tak tahu. layan sudah lah, jgn la kutuk

  138. air banyak said,

    January 16, 2008 at 4:22 am

    Abg man dapat x d/load video kat sabul2u.ning.com tu?
    I x dapat la, Plz help me…

  139. man_talk said,

    January 16, 2008 at 4:30 am

    ala..dpt la
    nk x?ermm
    add abg kt ym man_talk08@yahoo.com
    im waiting syg..

  140. sye_na said,

    January 16, 2008 at 5:30 am

    memang kantoi ko pontianak……
    tak bleh dh cari makan lagi…

  141. poketrecc said,

    January 16, 2008 at 5:51 am

    hehehehe…..mmg body anak pontianak tu best…cun siot…
    apa kata..sambil kengkawan layan stim…cuba test ni…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  142. janda sepi said,

    January 16, 2008 at 5:53 am

    nape le u org buat cam tu…
    sapa nak ambik u lagi jadi pelakun anak pontianak lee…. x sempat nak jadi top dah terbaraiiiii
    nanti u kenalah jadi pelakun blu sepenuh masa.
    kite org leh jadi pengdarnya. Jawatan kosong. pelakon buat anak.??????????

  143. anak atas umur said,

    January 16, 2008 at 6:05 am

    aku tengok yang laki tu macam mat rempit pun ada…

  144. January 16, 2008 at 6:31 am

    kelebihan kotek lelaki melayu nak dibandingkan dengan kotek negro atau kotek bangla atau kotek orang putih sekalipun, survey telah menunjukkan kotek lelaki melayu adalah antara kotek yang terkeras di dunia.
    .
    lelaki melayu yang menetap sejak kecil di US rata-rata memiliki saiz kotek yang ajaib yang melebihi 7.3 inci panjang berbanding dengan lelaki orang putih yang mempunyai saiz purata 5.9 inci panjang.
    .
    hal ini berlaku kerana disebabkan corak pemakanan di US yang bagus untuk tumbesaran.
    .
    walaupun kotek negro juga panjang, tetapi kotek negro adalah yang terlembik sekali di dunia dan cenderung untuk melentur ke bawah apabila tegang.
    .
    pada masa ini, telah menjadi ‘trend’ bagi ramai wanita orang putih, iaitu mereka pergi melawat Indonesia dan bersetubuh dengan lelaki Indonesia. Kebanyakan wanita inggeris yang menyukai lelaki indonesia kerana mereka mengaku kotek lelaki indonesia sangat keras.

    regards,
    Dr Jaib Singh Karuppiah

  145. man_talk said,

    January 16, 2008 at 6:32 am

    aiii janda sepi..
    nak kawan leh..
    add aku kat ym
    man_talk08@yahoo.com
    i tggu kt ym tau…bye

  146. January 16, 2008 at 7:19 am

    bro manbleh tlg saya email anak pontianak tu pada saya tak gue nak letak paku kat tenguk dia bagi dia tak transform benda lain.

  147. shah said,

    January 16, 2008 at 7:21 am

    halooo semua ader saper2 ker kat situ…. add me YM.. castello4134@yahoo.com n help me cam ner nak dw repid… hidup sabul…..

  148. sye_na said,

    January 16, 2008 at 7:52 am

    mane satu video pontianak tu
    conpiusssssss

  149. SINCHANG said,

    January 16, 2008 at 7:54 am

    BERIKMOK ANOK ANTU!KERAS PELE2..BASO BENGGONG..MALE JAP LAGI MAYA KARIN MARI CEKEK BDK JATE TUE SEBAB BEHE BURIT ANOK DIO!!!

  150. iskandar said,

    January 16, 2008 at 7:59 am

    apa email ym u yana?add me ok.zudin87@yahoo.co.uk

  151. nothing but the truth said,

    January 16, 2008 at 8:00 am

    apa yang cakap disini mmg betul pon. in fact its so much more. saya dah nampak dgn mata sendiri so mmg saya tau sgt. bukan nak dengki ke apa tapi dia ni mmg stuck up dan kaki dadah. bukan setakat ice (dia dealer jugak), kaki ketamine (even snort dlm kereta sebelum ke mamak dan dalam club) dan dadah lain2 tu tak payah cerita la kan. pepaham je laa. minum sampia mabuk terbalik dalam club tu lagi la sampai terkangkang2. dah tau dah jadi artis tu jgn la buat perangai. kalau hang sume tak caya, check la urine dia dan gi la club2 mlm tgk dia mcm mana. tapi setahu saya dadah chemical ni cepat hilang dalam badan. dan mmg betul pon tetek dia tu bukannya betul pon. dia gi besarkan. masa dia kecik, dia dikenali sebagai papan keretapi so hang pepaham je la ye. dlm metro dia tak mengaku kan? laki tu anak orang kaya dan laki tu ex boyfren dia.. nama dia tak perlu la cakap disini.so dia tak nak mengaku jugak?! rantai Z dia tu apa? and telinga dia mmg tindik tiga pon.. so nak cakap tu bukan dia mmg tipu la kan. saya kenal dia dah lama sgt tau sgt perangai dia mcm mana hahaha berlagak nak mampos! kalau lawa takpe jugak. setakat mixed blood, melayu sejati lagi lawa!dia tu baik jadi pontianak terus! hahaha habis la career dia lepas ni.. apa nak jadi ngn anak melayu zaman skrg?! memalukan nama melayu jer

  152. lobos said,

    January 16, 2008 at 9:36 am

    hahahaha itu yg baru kita nampak mesti ada lagi adegan selebihnya…..hua huahuahauha

  153. bustari said,

    January 16, 2008 at 9:46 am

    HANI, VIRGIN LG KE?

    DR. JAIB KARUPPIAH, HANG SEMBANG KE BETOI?

    “NOTHING BUT THE TRUTH”,anak pontianak ni mix melayu ngan hapa, hantu ke?

  154. yana said,

    January 16, 2008 at 9:47 am

    to nick NOTHING BUT THE TRUTH..relax la……….anak pontianak yang nak mcm tuh…….jgn la kita taksub sgt kutuk orang habis2san……….dia dgn chemistry dier…..diri kiter aper mcm?………..so….apa SABUL paparkan dcni..sesama lah kita menikmatinya,,dgn mata terbuka..minda terbuka..hati terbuka…jgn panties atau boxer terlondeh suda..kang pak polisi saman kiter..hehhehehehe……ini yg kita nampak….apa hal dgn orang bukan SENI..tentu lebeh dasyat lagi kan…..mereka cover dgn status dan pangkat mereka untuk mengaburi mata masyarakat..contoh nyer mentri HEALTHY kiter:)))..hehhehehhehe so..kawan2.how??adioss..jom..makan goreng pisang PANAS2………muachh

  155. kiko bot said,

    January 16, 2008 at 9:59 am

    isk… isk…. sesapa yang nak dl 3gp anak pontianak nih…. gi kat http://www.asian-face.blogspot.com

  156. abangWAFI said,

    January 16, 2008 at 10:05 am

    betol kata yana..abg sokong..apa pon yana , manusia ni kan cepat luper diri….kalau wajah cantek sket……muka glamer mula la buat hal….YANA bole jadi ADVISOR la kat SABUL…..sorry yana…..abg gurau:)

  157. Hani said,

    January 16, 2008 at 10:26 am

    hani SKONGGGGGGG YANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  158. ZeTTy... said,

    January 16, 2008 at 12:39 pm

    apela korang nie,,,,, gaduh sangat sal anak pontianak tue,,,,,,, carila pompuan yang solehah,,,,, jangan tau nak memantat jer,,,, amalkan cara hidup sihat dengan betul,,,,, nanti kena Penkit HIV AIDS baru nakk nyesal,,,, zetty x nak,,,, daripada buat sex rsmbang ,,,, baik zetty cari pasangan yang bleh jaga zetty sampai ke akhir hayat zetty…. okey la,,,,,,,,,, insaf la wahai manusia yang budiman,,,,, papai,,,,, tapi sebelum tue,,, klu ader video anak pontianak,,,,,,, email me k,,,,, mashahzlinda@yahoo.com

  159. nakid said,

    January 16, 2008 at 12:56 pm

    macam sial je sume

  160. adi said,

    January 16, 2008 at 1:48 pm

    tapi apa-apa pun kita kena menyokong anak pon tianak tu…
    kerana dia kita dapat stim-stim…
    dan kawan2 sekalian kalau ada video 3gp yg best2 share2 lah. baru best.

  161. Z said,

    January 16, 2008 at 1:49 pm

    hehe like gud..yg nothing the truth tu tahu sume hal pontianak tu buat apa,pegi mna.u sama kot mcm dia. tp tak dpt jd drama star mcm die

  162. Z said,

    January 16, 2008 at 1:50 pm

    tu yg jeles sgt…kurang lawa or kurang bakat.hahaha

  163. Dr Farid said,

    January 16, 2008 at 2:10 pm

    hahaha anak pontianak..aku tengok mcam x puas hati la..sbb short sangat adegan dia..mana selebih nya en sabul…idup sabul!!!!

  164. Dr Farid said,

    January 16, 2008 at 2:13 pm

    kau ni zetty cara mcam nak insaf..bagus..terus kan..cari suami yang memboleh kan anda bahagia sampai akhir hayat!!!just tengok dan sokong lah sabul ok!!

  165. antujahat said,

    January 16, 2008 at 2:39 pm

    wei… maner gambarnye… jangan le censored2… letih la tengok censored2 nih…. kasi tunjuk la bebetul baru leh tau imposed ke hape ke…. thanks… heheheh

  166. ustazSETIM said,

    January 16, 2008 at 3:05 pm

    yana oh yana email kat ustaz pls..ustazSETIM@yahoo.com

  167. TUNfatimah said,

    January 16, 2008 at 3:10 pm

    sekarang susa nak cari lelaki VIRGIN

  168. PEREMPUAN___ said,

    January 16, 2008 at 3:34 pm

    tol tol tol kater fatimahTUN..lelaki skrang mcm baju 2nd jual kat kedai..satu 5 linggitttttttt…..longgok2 kat tepi jalan

  169. Pak Hassan Kedai Kopi said,

    January 16, 2008 at 5:09 pm

    Blah la Tun Fatimah n Perempuan….macam la sekarang nak cari wanita virgin tu senang…kalo cakap sumer orang bleh….tapi sekali dah kawin…alamak…bola golf pun bleh masuk…nak kata aper…pagi dah salam…malam takkan nak cerai….senyum kelat jer ler…..hehehhe…jangan marah…..

    yang hanya memberi pendapat

  170. January 16, 2008 at 8:16 pm

    kelebihan kotek lelaki melayu nak dibandingkan dengan kotek negro atau kotek bangla atau kotek orang putih sekalipun, survey telah menunjukkan kotek lelaki melayu adalah antara kotek yang terkeras di dunia.
    .
    lelaki melayu yang menetap sejak kecil di US rata-rata memiliki saiz kotek yang ajaib yang melebihi 7.3 inci panjang berbanding dengan lelaki orang putih yang mempunyai saiz purata 5.9 inci panjang.
    .
    hal ini berlaku kerana disebabkan corak pemakanan di US yang bagus untuk tumbesaran.
    .
    walaupun kotek negro juga panjang, tetapi kotek negro adalah yang terlembik sekali di dunia dan cenderung untuk melentur ke bawah apabila tegang.
    .
    pada masa ini, telah menjadi ‘trend’ bagi ramai wanita orang putih, iaitu mereka pergi melawat Indonesia dan bersetubuh dengan lelaki Indonesia. Kebanyakan wanita inggeris yang menyukai lelaki indonesia kerana mereka mengaku kotek lelaki indonesia sangat keras.

    regards,
    Dr Jaib Singh Karuppiah

  171. yana^ said,

    January 16, 2008 at 9:18 pm

    hy semua apa kabar……da la yer..jgn la kita kutuk mengutuk antara satu sama lain..perempuan atau lelaki masing2 ada kelebihan..dan kekurangan sebdirik…nanti anak pontianak tak apa2 kita plak yg mcm ayam jantan berkokok siang dan malam serata kampung..tol takkk??..hehhehhehe…lek ah….b eppy k…muachhh!!!!to semua wa cyang u!!!

  172. alongturbo said,

    January 17, 2008 at 12:46 am

    mak aii..aku pn nak..

  173. man_talk said,

    January 17, 2008 at 2:18 am

    adoiii…pe la korang ni tak habis..mengata org..
    cermin cikit diri tu..ada cukup baik ke????
    hahaha!!baik diam..buat hal sendiri..
    kan aman..tul tak geng2 sabul?

  174. man_talk said,

    January 17, 2008 at 2:19 am

    ok la…sape2 gurl yang nak borak ngan aku..
    add me..
    man_talk@yahoo.com
    kite chat ok kat ym..
    byee

  175. January 17, 2008 at 3:12 am

    kutuk mengutuk niee bagus dapat lepaskan tension…bila tgk anak pontianak niee gue teringat pulak si wan nor azlin sian dia nak cari makan pun tak bleh padahal rtm tak gam dia pun cuma masyarakat kita yang memandang hina sama dia disebabkan penzinaan dia sebelum kahwin.walaupun citer dia tersebar selepas dai berkahwin dan ada anak 2 org……tak lupa juga dengan pic eddry kru ngan si linda rasa nyer original juga walaupun di nafikan sebelum tu citer pasal ella n friend hmmmmmm apo nak di kato…

  176. man_talk said,

    January 17, 2008 at 3:20 am

    aku p0n sedih gak tgok pic artis2 kite ni..tapi..
    betul pe org cakap..
    “bende sedap..”hehehe..pe lagi tibai laaa..
    hahaha

  177. abg_mantap said,

    January 17, 2008 at 3:28 am

    iye ke TUNfatimah ….kakakkakakak……..

    kalau nak lelaki virgin…. sebelum budak lelaki tu pandai ape2 tentang sex….
    masuk kan dier dlm gua ke? lagi bagussss… suh dier dok dlm framee… xde org pumpuan nak usikk…. kekekkeke

    adiossssssssssssssss!!!!

  178. Qi-Lan-Tan said,

    January 17, 2008 at 4:32 am

    Muka Bapak dia 10 XXXX Kurang dari akulah………..
    Gambar aje ke….. Movie takdeke?????/…
    Sape ade antor2 la kat aku

  179. mancap said,

    January 17, 2008 at 5:10 am

    mane laa pg awek ni semua…meh abg ipoh bg puas…kalah bangla yg besepah kat luar tu….sure nak lg punyer

  180. HASNI said,

    January 17, 2008 at 6:42 am

    APELA U ALL NIE,,,, NAK BUAT SEX JER TAU,,,,, AMAL IBADAT X TAU PLAK….. JGN LA NAK BUAT DOSA BESAR TUE WEH,,,,, KLU NAK BUAT PON,,,, AJAK LER AKU SKALI,,,, HAHAHAA….AHAHAHA,..AHAHAHA…AGHAGHAHA….

  181. LULU.... said,

    January 17, 2008 at 6:44 am

    Hi guy’s,,,,,,,, nie aper nie,,,, sedap sangat ker buat sex nie,,,,,, tapi klu bab2 skilll nie ,,,, i kurang lah,,,,, tapi i nak merasa gak nanti ngan bf i,,,,, tapi bf i ustaz,,,, huhu,,,,

  182. joe said,

    January 17, 2008 at 6:46 am

    tul tue hasni,,,, abg sokong,,,, huhu,,,, klu hasni nak joinn,,,, meh abg ajr k,,,,,hehe,,,

  183. man_talk said,

    January 17, 2008 at 6:51 am

    aik..xde ke gurl yg nak add aku kt ym nie,,
    huhu! kite chat la..
    man_talk08@yahoo.com
    im waiting 4 u gurlz..

  184. malaikat maut said,

    January 17, 2008 at 7:12 am

    Tengok2 sementara bole tengok kang dah mati kang senang nak masuk terus dalam neraka..

  185. abg_mantap said,

    January 17, 2008 at 7:56 am

    weyyyyyyyyyy HASNI… mcm best jee.. respon
    ape kate emel aku……..
    leh sembang panjang!!!
    abg_giansx@yahoo.com.au

  186. Is.. said,

    January 17, 2008 at 8:07 am

    suda-suda la tue…aku nyesal tgk gmbr nie…tak pasal-pasal boy
    aku menegak…

  187. akujahat said,

    January 17, 2008 at 10:08 am

    ketuk jer kepala dia kasi pengsan boy ko

  188. yana^ said,

    January 17, 2008 at 11:05 am

    muga kita insaf…dan lebeh insaf……dan bersyukur …MALAYSIA belom lagi di timpa BALAK dan MUSIBAH yang DASYAT….maaf kawan2..hanya PERINGATAN..selamat menjamu MATA….hehehheheh

  189. alice said,

    January 17, 2008 at 11:42 am

    sabul memang best r.blh kenal sabul tak?call i019-3754754

  190. shahila said,

    January 17, 2008 at 11:43 am

    wow r website ni.heheheh

  191. dalink said,

    January 17, 2008 at 12:02 pm

    saya sokong ngan TUNfatimah tu.. mmg skrg ni susah nak cari lelaki virgin.. tapi, mmg benar, lelaki baik hanyalah utk perempuan yg baik.. kalau lelaki tu tak penah have sex, dia xkan tau whether the girl is a virgin or not, unless he himself pernah have sex.. jadi, ape2 pun, kita kenalah renungkan diri sendiri. layakkah kita untuk menginginkan seseorg yg perfect jika diri kita sendiri pun tak perfect? tapi, ape2 pun, mcm tak caya pulak pelakon anak pontianak ni mcmni? is this really her?

  192. abdfatah said,

    January 17, 2008 at 12:42 pm

    subang telinga nak buang kat mana…? rantai leher dia…? dari awal hingga akhirnya…

  193. Z said,

    January 17, 2008 at 1:24 pm

    hai mlaikat maut pekabar, buat u harap jgn la main2 ngn benda cmtu…itu dah kira persenda. u tau u persenda apa?harap terima

  194. Z said,

    January 17, 2008 at 1:27 pm

    ckp tun fatimah tu rasa btul.bole la di sokong.sex kan laki ngn pmpuan.so laki tkda virgin pmpuan pn sama la tkda jgak.

  195. dalink said,

    January 17, 2008 at 1:49 pm

    tp masalahnya, lelaki nak perempuan yg virgin.. tp diorg tak cermin diri sendiri dulu whether diorg layak atau tak? adil ke tak kalau lelaki yg dah penah main nak girls yg virgin? i think not…

  196. abangTUAH said,

    January 17, 2008 at 1:55 pm

    alahai TUNfatimah………..nak harapkan virgin susah zaman skrg……kechik2kita lelaki da kena SUNAT..kalau tak sunat btg panjang sampai lantai…nak wat cham na..pompuan plak ta ble di sunatkan..kalau sunat jugak…alamat….lom MAIN…air asek meleleh..jekk mcm air paip..tak chaya..tanya la…kak YANA..bakal DOCTOR kiter tuh..hik hik hik hik,,,sory yanaa..guwau2……senyap jekkk yana….bz blaja lah tuh…..

  197. COMMENT______ said,

    January 17, 2008 at 3:46 pm

    DULU COLUMM *COMMENT* sunya sepi…ada nyer nick jebat,……hani…ustazSETIM,kakTIMAH…abiLL,Z..man_talk..abgNIZAM….poyee..anak atas umur…airbanyak…yana…dan ramai lagi……menjadikan ruanganCOMMENT paling panas…..pedas..laser..dan ada jugak nasehat2 yg baek untuk di fikir bersama……bagus la mcm tuh…sesekali kutuk mengutuk kata mengata….maki memaki …..ilang kan stress dan tension………BEST u all..tanpa kamu semua..SABUL tetap ada…tapi ibarat wayang bisu tanpa suara…chaosssss!!!!!!

  198. noor said,

    January 17, 2008 at 4:21 pm

    bes tul sabul ni….bleh i knal tak sape u….ni no i 0179066053

  199. APA said,

    January 17, 2008 at 4:46 pm

    ORANG MELAYU BARU JADI MAK REMPIT DAN JUAL BURGER DAH NAK TUNJUK BAGUS

    ADA YANG SIANG JUAL BURGER, MALAM JADI MAK NYAH

  200. APA said,

    January 17, 2008 at 4:48 pm

    EH. KORANG INGAT MAXIS TU KEPALA BAPAK KORANG YANG PUNYA KA?

  201. APA said,

    January 17, 2008 at 4:49 pm

    KORANG INGAT ASTRO YANG KORANG PAKAI TU KEPALA BAPAK KORANG YANG PUNYA KA

  202. APA said,

    January 17, 2008 at 4:51 pm

    KORANG INGAT SYARIKAT HISAM MOTORS TU KEPALA BAPAK KORANG YANG PUNYA KA?

  203. APA said,

    January 17, 2008 at 4:52 pm

    KORANG INGAT SATELIT MEASAT TU KEPALA BAPAK KORANG YANG PUNYA KA?

  204. APA said,

    January 17, 2008 at 4:55 pm

    TU SEMUA KELING PUNYA.
    YA…KELING YANG KORANG HINA SELALU

  205. aiyooo said,

    January 17, 2008 at 5:35 pm

    apesal dh x nmpk gambar anak pontianak niee!!!!ish melepassss

  206. ahba said,

    January 17, 2008 at 6:15 pm

    tunggu bulan penuh baru nampak kot ha ha ha

  207. Pak Hassan Kedai Kopi said,

    January 17, 2008 at 7:36 pm

    Tu Per hal plak APA tu….hahahhahhaha….air dah sampai kepala kot…tu yg jadi camtu….eloo beb….sini takder racism la….ko main ngan pompuan mana pun masuk ikut situ gak…maybe style jer lain²…beb…takmo racism arr….kita story mori kat ssini sajer mau seronok²….hahahahhaha…chaloh beb chaloh…

    p/s: err…citer pompuan n laki virgin pun tak best gak…tok syok gak sebab nampak meriahhhhh…kuang kuang kuang…..

  208. tongkat ali said,

    January 18, 2008 at 12:53 am

    itu barulah betul punyer anak pontianak,sambil jadi pontianak boleh buat anak……hehehehe,sokong sabul.kalau boleh masukkan lagi gambar artis kita yg berkelakuan tak senonoh.baru padan muka dia orang.camner nak jadi contoh yg baik pada peminat…….

  209. batang berjuntai said,

    January 18, 2008 at 1:04 am

    saper yg ada video anak pontianak hisap…….tlg email kat gua lehkan……syzam_0408@yahoo.com

  210. bodoh punya melayu said,

    January 18, 2008 at 1:17 am

    bodoh…bodoh…bodoh… aku dengar citer balak si pontinak niee budak 3 line… memang bodoh… masa baiah dulu ko sumpah dengan nama Allah n Al-Quran akan mencegah kemungkaran melakukan kebaikan ini rambut colour… tindik sana tindik sini… dah lah bodoh,jahil bangang pastu rekod pulak gambar privacy…… dah ternyata skang nie… benda2 3line tu semua janji palsu… dasar join benda tu untuk back up nak gaduh jer…. bukan nak menegakkan perjuangan agama bangsa dan negara… kat manalaa agaknya maruah bangsat2 negara mcm diorang nie…siapalaa ayahandia balak dia nie… kasi ajar sikit ko punya anak buah… ko buang je laaa mamat nie…dia dah memalukan ko… x sedar lagi ke???

  211. bodoh punya melayu said,

    January 18, 2008 at 1:22 am

    ops silap ayahanda…

  212. mocha choca said,

    January 18, 2008 at 2:43 am

    nice²….kalo anak pontianak camnie…aku pun nak juin skaki….kalo ade pape…roger aku kt emel nie…pro_loque@yahoo.com

  213. mocha choca said,

    January 18, 2008 at 2:50 am

    neway…mane satu clip anak pontianak nie..aku nak jadi ahli paranormal neh!!!caner lak dia leh men…jantan tu dah paku tengkok dia ker…kalo ade video tue send ka aku kt emel nie…pro_loque@yahoo.com….bestnye bace yg hani tulis…smp 5 kali klimaks tue!!!

  214. abg_mantap said,

    January 18, 2008 at 3:21 am

    weyyyy.. cite anak ponttianak…. xabihhh lagi ke?
    kakakkaka…. cite drama kat TV… aku rase mlm tadi final episod….

  215. pussy need big cock said,

    January 18, 2008 at 4:12 am

    13inch cock needed… call me 0199388365

    f/23/sel

  216. man_talk said,

    January 18, 2008 at 4:25 am

    walau pa pe p0n lu orang nak cakap perk…
    SABUL IS THE BEST!!
    pecah rahsia sape yg xnak tahu..dah tahu!!
    huhu..Gotcha all!!!
    man_talk08@yahoo.com

  217. man_talk said,

    January 18, 2008 at 4:26 am

    sape2 yg nak video lagi..
    add aku kat ym..gurl only k
    man_talk08@yahoo.com

  218. abg_mantap said,

    January 18, 2008 at 4:49 am

    pussy need big cock ——– makkkkkkkkkkkkkk aiiiiii, ko main dgn gajah aje laaa……pussy need big cock, abis ceritee…..kakakakakkakakak

  219. Z said,

    January 18, 2008 at 5:09 am

    itu mmg la xadil dalink,tp u dlm group mana? ok cth, kalu girl tu xda virgin laki nk kawen ngn u ada virgin u kna accptla kalu dia xnak.kalu plak girl xda virgin dpt lak boy takda virgin so kira bole la tu kawen, u all brbincang la, hehe.so kalu girl tu nk kawen dia patut cri boy yg dh tiada virgin kalu mg dia xda virgin,faham tu dalink.klu ada boy dtg meminang tnyer, kalu girl tak da virgin jgn plak terima pinangan tu..tau tau

  220. Z said,

    January 18, 2008 at 5:14 am

    so masing2 kna b honest.u jgak.not to b afraid

  221. jaja said,

    January 18, 2008 at 6:19 am

    cam muka akula…..cuma tetek aku besar lg tau….mane balak2 yg nak test aku bolela….

  222. batang berjuntai said,

    January 18, 2008 at 6:27 am

    jaja come here i test u

  223. sapkon said,

    January 18, 2008 at 6:29 am

    Perrggghhhh..smlm dok tgk minah nie kt t.v terbyang-byang je minah nie blakon bugil citer anak pon tu..tu baru dpt tgk gmbar je..errr..video xde ke??..ape-ape pun caya ar minah 2..brtmbah gak cllection artist melayu m’sia aku..

  224. bujang senang said,

    January 18, 2008 at 6:33 am

    kadang2 tu kalau d fikirkan betul jugak kata mantan pm kita dulu…MELAYU MUDAH LUPA,lupa tuhan,lupa agama,lupa keluarga,lupa jaga maruah diri dan segala2nya lupa…….itu pontianak tidak suka hisap darah dia suka hisap BATAN………………G.BODOH PUNYER ANAK BANGSA !!!

  225. jaja said,

    January 18, 2008 at 6:43 am

    batang berjuntai…..u punya cock bape cm? kalu stakat cukup mkn xyahla……

  226. batang berjuntai said,

    January 18, 2008 at 6:49 am

    jaja,come here kalau nak tahu,tengok sendiri.mesti u suka punyer……sehingga menjilat B…………G TAU

  227. batang berjuntai said,

    January 18, 2008 at 6:53 am

    jaja give me ur email…i email gambar batang kat u…

  228. budak_batangbesar said,

    January 18, 2008 at 8:27 am

    Yana ….Leh Email I x comando700x@yahoo.com

  229. abg_mantap said,

    January 18, 2008 at 9:18 am

    jaja… kalau lebih 6″, u nak ke?
    kalau nak emel la kat i…
    abg_giansx@yahoo.com.au

    ok see you…

  230. January 18, 2008 at 9:23 am

    ada yg nak lelaki virgin, ada yg nak batang 13inci, dan macam2 lg…. watpe nak angan2 mcmtu semue…yg dok ada tu pun dah xlarat nak tgk dan pakai, kote ni sama je masuk dalam burit rasa sedap kedua-duanya kote dan burit. janji tau cara nak main dan teknik2 cara main utk nak puaskan kedua pihak tu je.

  231. APA said,

    January 18, 2008 at 9:52 am

    KELING PUKI!!!

    TUHAN KELING TANGAN ADA 6 WOI!! WAKAKAKA

  232. akujahat said,

    January 18, 2008 at 11:56 am

    hahahahah APA….ko ni lawak laa….mesti xpuas ati kat hindraf nih…ape2 GOOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!!!!apera laaa kote 13” , pakai jer lengan..masuk semua…komfem puas tenganga…jaja ni dah komfem barai nih….xder nikmat lagi hahahha

  233. akujahat said,

    January 18, 2008 at 11:58 am

    ramainyer pompuan dah kena tebuk..harap2 bini aku nanti dapat yg belum disentuh…

  234. zzzzz said,

    January 18, 2008 at 12:07 pm

    cayalah sabullllll

  235. Gopal said,

    January 18, 2008 at 12:52 pm

    WOI KAWAN-KAWAN..
    AKU NAK JILAT PUKI MAK KO BOLEH TAK?
    ALA.. KO JILAT LA PUKI MAK KO SEKALI..
    .
    EH, KORANG ADA AWEK TAK? BAGI LA AKU PINJAM SEKEJAP… NANTI AKU BAYAR LA.
    .
    ps: SIAL PANTAT SIKIT BRADER

  236. Gopal said,

    January 18, 2008 at 12:55 pm

    WOI BODOH, KORANG LEPAK SINI JE KE?

    MAIN PANTAT LA SIKIT SIAL.

  237. moto kuat said,

    January 18, 2008 at 12:57 pm

    KALAU MALAIXIYA DIGANGGU, PASTI UMNO MENGUPAH TENTERA KELING. KELAKAR SIAL.
    .
    KELING KUAT AKU CAKAP KAU.

  238. moto kuat said,

    January 18, 2008 at 12:58 pm

    APA CADANGAN KORANG? AKU CADANGKAN MAK REMPIT JE SETTLEKAN. MOTO MAK REMPIT LAJU AKU CAKAP KAU..
    SETAKAT NEGARA JEPUN TU SELAMBA JE SERANG.. MAK REMPIT NAIK MOTOR BAWAK KAYU.. TAKUT ORANG JEPUN.
    .
    MAK REMPIT BAWAK MOTO RXZ DARI KL TERUS KE PERLIS, MASUK THAILAND, TERUS KE TANAH BESAR CHINA, LEPAS TU NAK KE NEGARA JEPUN KAN ADA LAUT.. HA.. BALING JE KAYU.
    .
    PEGI CHINA NAIK RXZ JE.. MOTO LAJU, SETTING BOBOK PAKAI KARBURETOR TS

  239. moto kuat said,

    January 18, 2008 at 12:59 pm

    NAIK MOTOR TAKYAH PAKAI HELMET. BARULA HATI KERING.. KALAU NAK PERGI BERPERANG DENGAN YAHUDI, SIAP BAWAK BOHSIA LAGI.. LAYAN BOHSIA KEJAP, LEPAS TU PEGI GADUH PAKAI KAYU.
    .
    BUKAN TU AJE, ADA YANG SIAP BAWAK RANTAI.. SAMSENG GILA SIAL..

  240. moto kuat said,

    January 18, 2008 at 12:59 pm

    BILA LALU THAILAND, BANYAK AMOI THAILAND, BAKAR SIKIT: PREENNGGG!!
    .
    BUNYI MESTI MANTOL. PAKAI PAIP AHM.

  241. moto kuat said,

    January 18, 2008 at 1:00 pm

    AKU CAKAP KAU.. MANA ADA MAK REMPIT KENE KACAU HANTU.. SEBAB HANTU PUN TAKUT DENGAN MOTO REMPIT

  242. moto kuat said,

    January 18, 2008 at 1:05 pm

    UMNO SESAT. PAK LAH JILAT PUKI KELING

  243. yana36c said,

    January 18, 2008 at 1:41 pm

    …Nampak nyer gelanggang SABUL da jadi medan peperangan maki hamun…hina BANGSA….ayat luchah sudah..keterlaluan..yooo….kawan2….jgn jadikan ruangan ini tempat melampiaskan NAFSU serakah syaitan plak…silap2 nanti SABUL trus PADAM..dan GELAP…..korang jugak yg melopong tak dpt nenguk gamba BOGEL..gamba MAIN..gamba apa2 lah….apa pon yana harap jgn babitkan nama PAK LAH pls….pada nick MOTO KUAT ..tlg jgn keterlaluan…orang tak tau sapa u tapi ALLAH swt..maha mengetahui….jgnlupa yer..NICK MOTO KUAT…pada yg lain…pls…..type jgn ikut emosi..kalau nak hentam …bukan di sini….ok kawan2……..BERINGAT sikit……sowyy

  244. Rambo said,

    January 18, 2008 at 2:18 pm

    yana36c…..nampak sangat ko dah lama tak dapat blow kote…yang kau sibuk2 masuk kat lama sabul ni buat apa…pi la sambung hisap mana2 kote keling

  245. ABANG said,

    January 18, 2008 at 2:32 pm

    Rambo..kau jgn kurang ajar……sapa sapa pon bole ada di ruangan inii..dulu tempat ini tak la sesebuk sekarang………..jgn sedap type nak suruh orang blow kote atau suruh orang isap kote..silap2 dua2 tangan kau terus kaku tak bole BERGERAK itu jam ko amek kote kau tekan keyboard pelan2 untuk type entam orangplak…!!!type bahasa melayu tapi nick RAMBO….aper sajer budak sekor ni

  246. sam said,

    January 18, 2008 at 2:38 pm

    jgn peduli yana pada budak sekor ni..>>>RAMBO<<<<air da sampai ke otak dier sebab tuh dia melalut!!

  247. Hani said,

    January 18, 2008 at 2:40 pm

    si RAMBO ni kasi kote lembu masuk kat mulut dier bagui!! hahhahahahah….

  248. ANI_NYAH said,

    January 18, 2008 at 2:47 pm

    bangramboooo jom isap kote aniiii!!!!

  249. DIN said,

    January 18, 2008 at 2:49 pm

    HAHAHAHAHH!!!!!!!!!!!!!!isap kote lembu la bahalol!!!!

  250. Hani_ said,

    January 18, 2008 at 3:03 pm

    hani nak video sex anak pontianak! sapa ada ah!

  251. USTAZ said,

    January 18, 2008 at 3:21 pm

    geli hati aku baca komen korang nihhhh…………ntah apa apa ntah

  252. adi said,

    January 18, 2008 at 3:28 pm

    hari ni da 2 trip aku maen.bestnyer.kena gi massage plak

  253. Hanii said,

    January 18, 2008 at 3:34 pm

    USTAZ tak yah komen apo apo..ustaz nenguk tetek anak pontianak suda cukup ok hehehehehhe

  254. joe said,

    January 18, 2008 at 3:36 pm

    patutnye dia pursue career dia dlm pornography je..berlakon dah la macam KAYU! menyampah aku tengok!! muke dia mcm muka pornstar…tetek bleh tahan…apalagi..jadik ar pornstar…video seks dia bleh pakai as resume…pornstar kaya gak ape..

  255. jaja said,

    January 18, 2008 at 3:55 pm

    batang berjuntai…..jom… i wait for u..013-7253611

  256. yana>> said,

    January 18, 2008 at 3:58 pm

    uishhh siap kasi fone number sehh…..jaja……number aper tuh:))

  257. USTAZ said,

    January 18, 2008 at 4:09 pm

    tak la cantik mana pun tetek nye…x stim pun …den x kona pun sapo, yg den tau melayu jor..hu hu

  258. akujahat said,

    January 18, 2008 at 4:16 pm

    wah dasat2….lively dah page nih…syok gok tengok gelagat2 manusia yg ku tak sangka2 wujud….ingat ker khabar angin jer

  259. ann said,

    January 18, 2008 at 5:42 pm

    2 new pic uplod .. check it here

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  260. Gopal said,

    January 18, 2008 at 6:36 pm

    ORANG MELAYU SEMUA BODOH KA

  261. Gopal said,

    January 18, 2008 at 6:40 pm

    KAMI SOKONG NIK AZIZ! HIDUP KELANTAN!!

  262. PAK MAHAT said,

    January 18, 2008 at 6:42 pm

    PAK MAHAT: SEDAPNYA PANTAT KAMU NI MEI LING! SEBAB TU LAH AYAH SAYANG KAMU!!

  263. GOPAL said,

    January 18, 2008 at 6:43 pm

    WOI JOM MAKAN TAIK JOM. SEDAP BODOH MAKAN TAIK

  264. KELING CINA said,

    January 18, 2008 at 6:45 pm

    Melahirkan Jutawantani Puki Keling
    Jadi gulai ikan keli cili api lah jawabnya. Apa-apa pun ada benda aku nak updated buat pembaca … Kepakaran: mahir dalam penternakan dan melapah daging …
    jutawantani.wordpress.com/ – 87k – Cached – Similar pages

  265. Dr Farid said,

    January 18, 2008 at 6:45 pm

    oi gopal..senyap2 dah ler…layan sabul ok

  266. Dr Farid said,

    January 18, 2008 at 6:47 pm

    kalu sbut psal lagi virgin khas nya lelaki..aku rasa perempuan harus nilai kembali korang punya bawah tu…pikir2 kan sebelum terlewat hepi sabul to all visitor sabul

  267. January 18, 2008 at 6:49 pm

    KAMI MENJUAL SATE DAGING KELING UNTUK HARI RAYA HAJI DAN UNTUK RAYA KELING. HIDUP KELING SABUL PUKI DAN KAMI SOKONG!!!

    KAMI JUGA ADA MENJUAL:
    +SUP HINGUS BABI
    +TAIK IDUNG CINA (MASAM MASIN)
    +KELAWAR GORENG
    +KELAWAR SEGAR (MAKAN HIDUP-HIDUP, KELAWAR TERBANG DALAM MULUT)
    +GULA-GULA TAIK PALAT
    +SUP GEARBOX MOTO RXZ
    TAIK KELING MASAK KICAP

  268. Pak Hassan Kedai Kopi said,

    January 18, 2008 at 7:17 pm

    Makin lama ka sini dah makin bosan arr…..selalu senyap jer kat sini…tapi masuk bebudak( walau umo dah tahap bapak budak) tak cukup otak…terus jadi bosan…muler tu sembang elok jer….ader ler tinggal 2-3 kerat yg okies….yg lain haupp….

  269. January 18, 2008 at 7:51 pm

    BOSAN?? TAK PA PAK TAM ADA.. LASI MERIAH SIKIT.

    KALAU NAK MAKAN BOLEH AMBIK ORDER.. MACAM2 MENU ADA:
    +BERAK CAIR MASAK KARI
    +TAIK IDUNG KELING (MASIN-MASIN-PAHIT)
    +BEER MERAH CAMPUR TAIK KELING
    +SATE TAIK KELING (BULAT-BULAT)
    +BARBEQUE AYAM CICAH BERAK CAIR

  270. January 18, 2008 at 7:53 pm

    SAMY VELLU ADALAH KELING PARIA. HINDRAF PEJUANG KEADILAN!!

  271. January 18, 2008 at 7:57 pm

    SAMY VELLU LAGI BAIK DARIPADA CHUI SOI LEK

  272. January 18, 2008 at 7:58 pm

    PAS VS UMNO SIAP MENANG

  273. January 18, 2008 at 8:00 pm

    SAMY VELLU TAIK KERAS, CHUI SOI LEK TAIK LEMBEK.

    SAMY VELLU KAWIN SAMA CHUI SOI LEK, DAPAT ANAK NANTI TAIK NORMAL

  274. January 18, 2008 at 8:15 pm

    WARNING: PENYOKONG UMNO GEMAR MENONTON GAMBAR LUCAH DAN VIDEO LUCAH. KAMI JUGA BERHARAP MENTERI KESIHATAN MALAYSIA CHUA SOI LEK AKAN MEMPERBANYAKKAN LAGI VIDEO LUCAHNYA. KAMI SEBAGAI PENYOKONG UMNO SANGAT GEMBIRA. KAMI JUGA SAYANG PUKI CINA AMOI CHUA SOI LEK

  275. yana>>>>>>>>> said,

    January 18, 2008 at 9:32 pm

    dulu tempat ni senyap jer….skrang da ramai plak ….yg sedehnyer da di jadikan tempat ni pada budak2 yg bole di pnaggil BAPK2 BUDAK2……merapek merapu…..mcm BUDAK baru keluar dari PUSAT BAHAGIA

  276. batang berjuntai said,

    January 19, 2008 at 1:10 am

    jaja,on ur hp nanti i call u,wait for me.hehehe……email me: azam_8448@yahoo.com

  277. batang berjuntai said,

    January 19, 2008 at 1:12 am

    and u also yana,i’m waiting for ur email.hahahaha……HIDUP SABUL!!!

  278. January 19, 2008 at 3:28 am

    HIDUP KELING!! HIDUP BARISAN NATIONAL!!

  279. man_talk said,

    January 19, 2008 at 3:41 am

    ermm..pe la korang ni..
    nak cite lain masuk dlm newspaper jer..
    sabul ni tempat kite borak seks bebas..
    ade story x masuk akal komen kat sini pe sal???
    huhuhu..

  280. batang berjuntai said,

    January 19, 2008 at 3:53 am

    i agree dgn man,kalau nak ckp hal hal politik cam tu,baik jadi YB,yang berhormat,yang berhutang,yg bengang,yang banggang atau yang benggap..hahahaha……kweng……kweng………kweng!!!

  281. anis said,

    January 19, 2008 at 4:02 am

    hehehehe…..
    apasal kaorang nie..
    pontianak pun ada nafsu ke?
    hahahaha…kalau brani seee me ar…
    bleh bg yang baik punye,,,,
    setakt nak main takde maslah…
    banyak air punye…..

  282. January 19, 2008 at 4:04 am

    HIDUP UMNO PUKI!! KAMI SOKONG DAN INGIN ROGOL MAK KAMU!!

  283. man_talk said,

    January 19, 2008 at 4:04 am

    ye btul tu bro…dorang potong stim la
    huhu..politik pe???nak cite cipap,kite layan la..
    huhuhu…btul x?

  284. man_talk said,

    January 19, 2008 at 4:05 am

    ye btul tu bro…dorang potong stim la
    huhu..politik pe???nak cite cipap,kite layan la..
    huhuhu…btul x?

  285. January 19, 2008 at 4:06 am

    <<>>
    <<>>

    CILAKA,
    CILANAT;
    ORANG MELAKA,
    TAK SUNAT.

  286. January 19, 2008 at 4:06 am

    PANTUN CIPTAAN ORANG MELAKA

  287. KUPUL said,

    January 19, 2008 at 4:08 am

    HAHA,, JOLAH CITER TENTANG PUKI..

    WOI KAWAN, KO PERNAH JILAT PUKI MAK KO TAK? AKU NAK JILAT PUKI MAK KO LAH. MESTI SEDAP KAN???

    AKU SAYANG MAK KO

  288. anis said,

    January 19, 2008 at 4:09 am

    nak tgk video 3gp anak melayu yg terlampau…
    heeheehehe clik nama saya..dan you all boleh tgk aksi yg terlampau dan kenal saya,,
    sya bleh bg special lg…bukan stk dalm sabul je…boleh kasi byk air kluar…hahaahahaa…jom klik my name anis…

  289. ZeTTy... said,

    January 19, 2008 at 6:08 am

    this is a real gurlz….. call me ,,,,,, 0129530503…

  290. jejakkasih said,

    January 19, 2008 at 6:18 am

    aloo..abislh ank pontianak kene sodok dgn lampu kalimantang..sian2.

  291. KUPUL said,

    January 19, 2008 at 7:07 am

    PAK LAH JILAT PUKI JACLYN VICTOR

  292. bapa pontian said,

    January 19, 2008 at 7:08 am

    betu la zarina ann julie ni.tgk betul2 kat taik lalat dada dia.dgn BCG dia.sama tak dgn pic dia masa kat disco tu?saaaaaaaaaamaaaaaaaa la

  293. poketrecc said,

    January 19, 2008 at 8:39 am

    JOM LAYAN YG NI PLAK
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  294. yana>>>>>>>>> said,

    January 19, 2008 at 8:42 am

    ANAKPONTIANAK TAK APA APA>>BUDAK BUDAK PONTIANAK KAT SINI YG MENGGELABAH>>>>>TYPE MERAPEK MERAPUMACHAM MAMAK TAIPUSAM JALAN ATAS BARA PANAS>>>>>>

  295. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 8:54 am

    ORANG BANGLA JILAT KONEK SAMY VELLU BARU BOLEH MASUK MALAYSIA

  296. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 8:56 am

    Semasa pehimpunan UMMNO malaysia, ramai ahli UMNO suka kata bahawa.

    kalau Bangunan KL yang dimiliki Cina dirobohkan, KL hanya tinggal kosong Sahaja

    Melayu masih antara yang termiskin di malaysia(nasid baik bukan yang termiskin di asia tenggara)

    Melayu perlu banyak lagi subsidi dan bantuan daripada kerajaan

    Ramai pelajar melayu lepasan universiti tak dapat kerja.

    Pelajar melayu lemah dalam matematik dan sains

    Pelajar melayu kurang upaya dalam bahasa english

    KALAU ini berlaku, apa yang UMNO buat selama ini? selalu mengaku terbaik di dunia, tapi majoriti melayu yang termiskin. Dah bantu pun masih miskin, Tolong jawab UMNO

  297. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 9:00 am

    HIDUP KELING!

  298. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 9:01 am

    ORANG MELAYU MALAYSIA RAMAI SIAL BABI ANJING.
    WAKAKAKA

  299. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 9:07 am

    ISLAM APA MALAYSIA.. ZINA JUGA ADA.

  300. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 9:09 am

    ORANG MELAYU TAPI MUKANYA KAYAK BANGLA!!!

  301. moto kuat said,

    January 19, 2008 at 9:09 am

    MANA AHLI UNMO CEPAT BERTINDAK!!

  302. ainijahat said,

    January 19, 2008 at 10:55 am

    needs big cock 13inch…call me 24hours 0199388365

  303. Z said,

    January 19, 2008 at 12:53 pm

    MAKIN RAMAI PULAK SKRG NI.B4 RELAX JER TP SKRG TAK TAU HUJUNG PGKAL.CKP PUN SALAH TEMPAT.HOI TAK YAH LA CKP KELUAR BABI SIAL APATU SUMA,XYAH LA CKP POLITIK KT CNI,SALAH TEMPAT TU.JUGA TAKYAH LA MERAPU KATA KT PEMIMPIN KITA SI PAK LAH NAD SAMY OR SAPA KA.KORANG KATA PUN TERUK SSGT TU..CRI JER TMPAT YG LBH SESUAI.AKU PUN BUKAN NYE ORG UMNO TP BIASA JER….

  304. Z said,

    January 19, 2008 at 12:57 pm

    PATUT KORANG TAK YAH LA HEBOH2 SGT RELAX JER…CNI BUKAN CAM JOM HEBOH. KORANG NAK BGTAU KT SELURUH MALAYSIA GI KT CNI APAHAL…ADA DISKAUN KE?.

  305. butoh69 said,

    January 19, 2008 at 3:26 pm

    nyaman anak pontanak ya!!!!!!!!!!

  306. butoh69 said,

    January 19, 2008 at 3:29 pm

    klu ble aku nak korang yg pompuan tu kut mcm anak pontanak tu……..huahahahahahahah……………

  307. bekas menteri kesihatan said,

    January 19, 2008 at 4:58 pm

    lu manyak bagus!!

    gua tatak tahu ini website

    sudah pencen balu tau

    gua pun sula ala manyak masa

  308. KUPUL said,

    January 19, 2008 at 5:21 pm

    BAGUS MENTERI KESIHATAN.
    ROGOL JACLYN VICTOR!!

  309. kakei sena said,

    January 19, 2008 at 6:18 pm

    hani… xyah cr video 2.. jom kita wat video nk?? hehehe.. anyway, nice 2 meet u. leh chat x? e-mail me at kakei_sena@yahoo.com

  310. kakei sena said,

    January 19, 2008 at 6:19 pm

    susah btol nk dpt video anak pontianak ni!! mcm ne nk dpt?? somebody help me..

  311. naxios said,

    January 19, 2008 at 6:48 pm

    mcm2 aku comment korg. merapu meraban!!! mngarut je.. yg anis 2 pndai ckp nk men. byk sgt la air dia 2. tp xbrani wat pon! hehehe.. yana.. ko ni mcm ne ek? ckp psal agama tp join gak site ni. sama gk mcm hani.. aku nk twu apa status ko ni.. sape2 nk smbng send e-mail – fcuk_thesystem@yahoo.com

  312. zatul said,

    January 20, 2008 at 3:03 am

    sape nak kenal ngan zatul,satul duk area ampang.letak email.siap biodata sekali.nati zatul pilih.zatl cerewet sikit tau.:)sekarng ni zatul baru 2 orang dpt main.dua2 suami org.

  313. abgbhgia said,

    January 20, 2008 at 3:06 am

    nak kenal ngan zatul boleh?zatul beri la email.senang nak send biodata ngan gambar power i.

  314. mat said,

    January 20, 2008 at 6:28 am

    SAMY VELLU best idup MIC

  315. nama saya said,

    January 20, 2008 at 6:29 am

    Selamat Cuti Thaipusam

  316. nama saya ialah said,

    January 20, 2008 at 6:35 am

    apa kabar ..??

  317. Z said,

    January 20, 2008 at 9:45 am

    dpt apa ko kata si samy and his gang tu kt cni..org kata salah tempat tak nak dgr..cuba la faham

  318. Z said,

    January 20, 2008 at 9:47 am

    hehehe..

  319. Booze said,

    January 20, 2008 at 4:57 pm

    hey hey…

  320. Booze said,

    January 20, 2008 at 4:59 pm

    erm dlm tv3 muka hitam beb, dlm pic nih terliur gak. nice boobs anyway. yosh!!!!

  321. adrryyana>>>>>> said,

    January 20, 2008 at 9:36 pm

    takkan nak comment pong ta ble naxios…..dok asek layan sabul..kita selit2kan la.sket adviced……..kata ruangan COMMENT……..da ada depan mater benda2 nih…tatap jer la…….bukan kena bayar…….semua orang buat silap NAXIOS…..tapi tak salah kan kita sesama kita tegur menegur…..bukan hentam menghentam..charut mencharut….sekadar beringat…tapi kalau my remark buat naxios menyampa dan meluat im sorry……we all r ot PERFECTINOST..kita dok mengata si anak pontianak….tak abis2…kta ni ok ker??????

  322. adrryyana>>>>>> said,

    January 20, 2008 at 9:37 pm

    salah typo !!!perfectionist

  323. ady said,

    January 21, 2008 at 9:56 am

    BESTLAH GAMBAR DIA NIE…TAK MALU KE,KALAU NAK BUAT PERKARA MACAM TUK,,TAK YAHLAH AMBIL GAMBAR SEKALI KAT FILEM PUN DAH CUKUP TAKKAN TAK CUKUP LAGI SHOTING KAT LUAR……..KASIAN LAH KAT DIA NI,…..YANG UNTUNG LELAKI TU LAH BESTKAN…? ADO MALAM ….!!!!!!

  324. addrryyana said,

    January 21, 2008 at 3:01 pm

    lagi citer pasal anak pontianak …sensasi n damm HOT kat malaysia sekarang…so guys..who wil b d next SABUL IDIOL ek…..get ready gals….your turn wil out soon…….ta ble semunyi2……….ish ish ish…..:))

  325. addrryyana said,

    January 21, 2008 at 3:46 pm

    lawa sgt ker anakpontianak ni……glamer abish….nak tenguk jugak muka dan body dier in live………..

  326. sexelite said,

    January 21, 2008 at 4:00 pm

    yana…
    aku sokong..hang.
    sex sex jugak… tapi kna jaga jugak kan..
    tak dok manusia x suka sek.. kecuali mati pucuk jer..
    tapi beringat jgak ler..
    jangan pakai hentam jer..
    saper nak seks ?? sex_elite@hotmail.com

  327. addrryyana>>>>> said,

    January 21, 2008 at 4:15 pm

    uish si sex_elite ni……..offer2 ker promote body ni..serammmmm…….

  328. abangMIN said,

    January 21, 2008 at 4:33 pm

    yana email abg pls:nak kenal la abangMIN@yahoo.com

  329. ady said,

    January 21, 2008 at 11:34 pm

    bestlah dia ni kalau sekali dia bagi pun tak apa……bestkan…….

  330. bujang senang said,

    January 22, 2008 at 1:36 am

    aikkk…..anak pontianak pun ingat dgn tuhan?(harian metro) masa buat tak ingat tuhan,tak ingat dgn islam,cuma yg diingat nafsu persetan…..bodoh punyer anak pontianak….hahahaha.hidup segan mati tak mahu…dah besar beri malu mak bapak….kwang…kwang….kwangggg….

  331. adrryyana>>>>>> said,

    January 22, 2008 at 2:12 am

    relax la bang bujang…….body dier mase power..suara mase cute…..mase cun melecun..nanti kalau dia da TUA..da tak laku..tobat la dier tudung lingkup.kasi la chance meng expose diri nyer yg lawa tuh..per ah bang bujang ni..tak pon bang bujang amek dier ah >>>ANAK PONTIANAK<<<< jadi gfren abg bujang…..pahala tau..ish ish ish..hehehhee

  332. bujang senang said,

    January 22, 2008 at 3:11 am

    pandai nyeeeeeeeeerr…..!! awak ni dryyana……daripada sy ambik dia jadi gfren sy,lebih baik sy ambik dryyana jadi gfren sy lagi bagus kan?…..hehehe…

  333. adrryyana>>>>>> said,

    January 22, 2008 at 6:46 am

    bang bujang oii,,wife awak kat uma nak letak maner ah…….anak LIMA tak cukup ker….hehehhehehe!!!!!!!……..abg nenguk ah SABUL..alek uma abg sabul menyabul ngan wife abg..cun melecun tau!!! aowyy bang…..ish ish ish!!

  334. bujang senang said,

    January 22, 2008 at 7:04 am

    yana oiii….kawin ape nye? baru habis stpm,wahai yana intan payung….

  335. addrryyana>>>>> said,

    January 22, 2008 at 7:09 am

    hahhahhahahhaah..hehhehehehehhe…STPM ekkk……….yer la tuh……..kwangkwangkwang..yana da email kat u….sila nenguk…..pongponmgpong…….

  336. addrryyana>>>>> said,

    January 22, 2008 at 7:13 am

    lermakk….sala sent email la bang bujang..sowy2………ooo bawu abis STPM EKK…ni kira2..bayar niat ek.nenguk SABUL sampai kuar air liyo…ish ish ish…..

  337. tukma T said,

    January 22, 2008 at 9:11 am

    hai kak Timah,

    syahdunya namamu….cam nama xgf saya.
    boleh kenalan ka? saja nak info2.
    jawab jgn tak jawab.

  338. MRTAKIDUMstarhiLL said,

    January 22, 2008 at 10:20 am

    bukan apa,aku tahu lah kau orang semua jantan dan betina di sini cemburu pada anak pontianak kerna dia glamer dan cantek. mcm mana melayu nak maju kalau kena hentam macham ni.dok mengata orang tapi perangai sendiri macham sial!!!kau orang jeles kan tak dpt anak pontianak pasal tu lah kau orang hentam dia cukup cukup!! anak pontianak kena aniaya ok!!! gamba2 tuh semua bukan dia!! faham tak sial!! nick BOOZE ko memang jantan sial! nick myname kau punya btg kasi anjing isap ah!!!!yana ko jgn tunjuk alim lah! kau baek sangat ker !!!

  339. bujang senang said,

    January 23, 2008 at 1:17 am

    addrryana,i tunggu email u.bj senang……kweng……kweng……..hello mrtakidum shahrill,kami semua bukannya cemburu kerana anak pontianak yg lu sayang tu glamour atau cantik,tapi kami meluat dan menyampah tengok anak melayu perangai mcm anjing kurap….hhahahahaha……kweng…kweng….kweng..lu tengok gambar anak pontainak tu kaki clubing pun dah cukup membuktikan perangai dia lah! mcm tu ke cara anak melayu nak maju jual body? bak kata pepatah melayu ‘kalau tak kerana angin masakan pokok boleh bergoyang’melainkan lu yang goyang…hhahaha…BENGGAP!!. BETUL TAK KAWAN2 SEMUA….? kan yana kan..kan..kan!

  340. bujang senang said,

    January 23, 2008 at 1:19 am

    yana email me boleh tak? azam_8448@yahoo.com.my..frm BJ SENANG

  341. bujang senang said,

    January 23, 2008 at 1:42 am

    zatul,come to me….syzam_0408@yahoo.com…hahahaah….

  342. TAKIDUM said,

    January 23, 2008 at 2:24 am

    bujangsenang! kau jgn cemburu lah sial!! pukimak kau!! aku tau kau cemburu tak dpt anak pontianak kan? kan?semua orang pergi clubbing bahalol!!! aper yg susah sgt? kau alim sgt ker nak ngata orang? sial pukimak punya jantan!!!!! entah2 kau dpt perempuan pon kau sapu sekali sampai lembek!!! aku sarankan kau dan yana pergi masuk hotel main ah..aku bayar sewa nyer ok kan????nanti taruk camera ..taruk la kat sabul..semua orang nenguk kau dan yana main enjut2!!!!! hahahahahahhhaha.jantan sial!!!!

  343. addrryyana>>> said,

    January 23, 2008 at 6:27 am

    aper seh nama kiter pong di kaitkan??? tak baek ah wak takidum niiii….yana tak kaco sesaper pong..ish ish ish……

  344. ahba said,

    January 23, 2008 at 5:12 pm

    jangan gado gado nanti keluar darah

  345. torres said,

    January 24, 2008 at 1:02 am

    bodoh .. pasal org lain korang gadoh.. 2 2 bengap

  346. bujang senang said,

    January 24, 2008 at 1:18 am

    heyyyy TAKIDUM yg benggap!!!PUKIMAK kau!!mak kau tak ada pukikah main pukimak org?sial kau!! pergi jahanamlah kau dgn anak pontainak kesayangan kau tu.kau bagi kat aku free pun aku tak ingin nak ambik jadi gfren aku,kalau pakai tunggang mcm kuda bolehlah…hahahaha….kwang….kwang….kwang…..dah buat salah taknak mengaku….kata gambar tu ditindihlah…piiiiiiiiiiiiiiilah!!gambar ditindih dgn tak ditindih dapat dilihat perbezaannya la bodoh,benggap,bahlol….buta IT.simpan jelah duit kau tu untuk beli kain kafan bila kau mampus nanti…..akhir sekali “GO TO HELL TO YOU TAKIDUM”

  347. tokbatin said,

    January 24, 2008 at 3:27 am

    ello sumer,

    sapa kata benda haram tu tak sedap???? sbb tu manusia suka yang diharamkan
    agama…buatlah apa hamgpa suka, nanti diakhirat hangpa jawabla sendiri.

    cuma aku nak pesan hangpa sumer jgnla dok main sumpah menyumpah…buat tambah dosa kering jer, kalu dah teringan sangat nak masuk neraka buatlah cam anak pontianak tu…hahahahahha.

    sapa yang rasa gatai tok boleh obatkan…free of charge (FOC), tok mmg ada diploma in perkotelan & perkongkekan dan penah mohon keja sbg sex instructor di Sabul House nin…kekekekekekek.

  348. addrryyana>>>>> said,

    January 24, 2008 at 10:40 am

    bang bujangsenang..dah ler….jgn maki2..mencharut…..makin di layan makin menjadi…relax la bang bujang..biar apa orang nak kata…..yg penting kita tau sapa diri kiter..orang tak perlu menilaikan nyer…….semua tahu kan kita keluar dari mana…..anak pontianak tak aper2..kita pat cni plak yg bergaduh……bertegang urat…kita relax……dok one corner..minum teh sarbat………borak2 lagi besh……..ok..kengkawan…

  349. XXXtakidum said,

    January 24, 2008 at 2:21 pm

    BUJANGSENANG!!!! kalau kau betul anak LELAKI kasi aku number talipon kau!! jgn tunjuk terror kat sini sajer keparat!!! kau aniaya orang!! kau ingat anak pontianak nak kau? muka macham kulit babi!!

  350. XXXtakidum said,

    January 24, 2008 at 2:24 pm

    entah entah kau yana couple tak?? masuk keluar bilik otel murah??? dua dua tunjuk BAEK di sini??????anak pontianak jahat ko nampak…kau mcm setan ko tak sadar ker???ko memang jantan sial bujangsenang!!

  351. XXXtakidum said,

    January 24, 2008 at 2:25 pm

    yana!! puki kau berapa harga?? kawan aku nak sewa!!! hhahahahahahahhahahahhahahahahahah!!

  352. kaplawotakk said,

    January 24, 2008 at 4:14 pm

    takdum@mia, puki ko plak brape harga?
    geng2 sabul ni pon nak sewa gak…
    kalo bg free pon lg bgs
    hehehehe

  353. YYYtukadim said,

    January 24, 2008 at 4:19 pm

    eleh. takidum. ckp je lebih. bergegar. berapi. kat sini bukan main. depan kecut. kompom. tengok cara taip dah boleh agak.

  354. YYYtukadim said,

    January 24, 2008 at 4:26 pm

    siap mintak nmbr tlfn konon. cet!!! pooorah!!!

  355. man said,

    January 24, 2008 at 11:11 pm

    gambar betul tu

  356. zack said,

    January 25, 2008 at 1:23 am

    Mana gi gambo dia? aku tak puas tgk….

  357. bujang senang said,

    January 25, 2008 at 2:26 am

    betul cakap u yyytukadim,aku sokong!!buat apa aku beri no.tel aku kat kau bengap,buang masa aku aje.hahahaaha……kalau betul2 berani tak payah guna telefon la,datang kat kcg ni aku tunggu,nanti aku tenyeh kepala kau guna steamroll mcm roti canai, hahaha..kweng….kweng….kweng…and satu lagi kau jgn babitkan nama yana,kau ingat yana tu perempuan mcm kau punya pontianak tu ke???ini antara kau dgn aku….FAHAMMMMM!!!…BODOH PUNYER MANUSIA !!!

  358. zurai said,

    January 25, 2008 at 12:28 pm

    org dah bagi tguk gambar tu, tguk je lah kenapa nak gaduh2, rasanya semua dah dewasa dan ada akal berfikirlah secara matang. wasallam

  359. addrryyana>>>>> said,

    January 25, 2008 at 2:53 pm

    kenapa lah nama yana dia kait2kan:(……yana tak pernah maki mencharut di sini:(……….kalau marah pon..jgn lah babitkan yana..pls…….yana tak pernah buat kerja mcm apa takidum type..pls……:(

  360. zurai said,

    January 25, 2008 at 4:24 pm

    ala yana jgn layan je, kalau awk melayan atau melawan lagi menjadi lah dia org, angap lah itu semua sebagai suatu senda gurau dari kwn2 yg nakal kat sini, berkemungkinan mereka nak berkawan dgn yana sebenarnya. ok yana semuga tabah dan cekal kan hati.

  361. XXXtakidum said,

    January 25, 2008 at 11:12 pm

    elo zurai!! yg ko dok memujuk yana apa hal? yana bagi puki dier kat ko ker !!! haahhaahhaha!!! ko jgn nak tunjuk baek lah zurai!! ko pon samer sial!!! nak tujuk alim konon!! porah!! kasi bangkai anjing pon ko baham!! pukimak punya orang!!

  362. XXXtakidum said,

    January 25, 2008 at 11:35 pm

    da senyap si bujangsenang!! hahahhahhahha!! entah entah tngah main dgn si yana!!!paint puki!! main pantat!!! sapa nak join dua ekor ni pegi lah!! yana!! kalau ko tak puas mari lah!! main dgn aku!! aku lanyak ko sampai lembek!! geng2 aku nak rasa jugak puki ko yana!! hahhahahahha!! da bagus la bujangsenang dgn yana sundal!!!

  363. XXXtakidum said,

    January 25, 2008 at 11:39 pm

    aku tau anak pontianak kena fitnah dan kena aniaya!!! korang semua cemburu kan???!! gini lah orang melayu!! bodo nak mampos tak bole tenguk orrang senang sket!!!hasad debgki khianat tak pernah habis!!! banyak ORANG ALIM lah di sini…..nasehatkan orang tapi sendiri perangai mcm setan!! jantan sial betul!!!

  364. XXXtakidum said,

    January 25, 2008 at 11:41 pm

    yana!! apa email ko!! kasi la nombor telepom kau!! taruk kat sini senang jantan jantan2 sial ni nak contact kau!! main puki kau!!hahahhahahhahah!! bujangsenang tukang collect duit luar bilik!! bagi dia komisyen!! hahahahha!! jadi BAPAK AYAM!!!! hahhahahahahhah!!!!

  365. bujang senang said,

    January 26, 2008 at 1:41 am

    takidum…….jahanam….sial…kau!! ,aku kata jgn babitkan nama yana!!! ini antara kau dgn aku..FAHAMMM!!!,SIAL KAU!!!kalau aku bapak ayam,kau lagi teruk MOYANG AYAM!!!! hahahahah……kweng….kweng……kweng……BODOH PUNYER MANUSIA!!! hidup segan mati tak mahu…..

  366. mins said,

    January 26, 2008 at 4:25 am

    pada TAKIDUM..jgn babitkan orang lain..si YANA tak der kena mengena …kalau kau nak back up sgt si Mia..kita tak kisah….silakan..tapi aku harap ko jgn lelebeh lalLOL..mencharut mcm orang giler plak…….aku tak kenal sapa yana…tapi aku tak suka kau charut dan maki hamun dier….kalau kau MANUSIA aku rasa kau tak mcm ni..:) so TAKIDUM..wake up ya

  367. mins said,

    January 26, 2008 at 4:27 am

    pada yana jgn pedulik apo si lahabau nak type..buat bodo suda yana..ta mau sedeh2…….mins tau yana bukan mcm kwn nyer TAKIDUM ni….relax ok yana…

  368. zurai said,

    January 26, 2008 at 9:39 am

    XXXtakidum……………XXXtakidum…………………XXXtakidum

  369. zack said,

    January 26, 2008 at 6:29 pm

    pe ni gado2….gi jauh2 la….takde pekdahnye gado kat sini…

  370. xxxTAKIDUM said,

    January 26, 2008 at 10:11 pm

    anak pontianak da pasang lawyer!! nanti tau lah siapa punya angkara!! pada siapa yg aniaya orang akan tau jugak..dan pada yg kutuk Mia…korang tanggung lah DOSA DOSA korang!!!!JAHAT orang korang nampak!! tapi koang punya nafsu SETAN!! buat dekk jekk paler BUTUH ko ah!!! sial!!

  371. zurai said,

    January 27, 2008 at 2:40 am

    emmmmmmmm……………xxxTAKIDUM……………..xxxTAKIDUM

  372. xxxTAKIDUM said,

    January 27, 2008 at 3:21 am

    sebenarnye aku ni bodoh..nak backup si mia tu sebab die bagi pantat die kat aku..hahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahhahaha AKU BODOH!AKU BODOH!AKU BODOH!AKU BODOH!

  373. xxxTAKIDUM said,

    January 27, 2008 at 3:23 am

    MAK AKU MENYESAL SEBAB LAHIRKAN AKU..HUHU..AKU TAKDE KAWAN..TAKDE SAPE NAK KAWAN AKU..HUHU

  374. zurai said,

    January 27, 2008 at 6:45 am

    tau tak pa……………………xxxTAKIDUM, kalau tak tahu tu yg susah.

  375. xxxTAKIDUM said,

    January 27, 2008 at 7:01 am

    aku tau ada kawan MIA di sini atau mungkin jantan pukimak yg benci dan dengki sama MIA…pada yg aniaya MIA…ko akn dpt balasan besuk!!!

    yg mengutuk MIA…ingat lah….korang pon lagi dasyat!!!binatang anjing lagi MULIA!!!!

  376. xxxTAKIDUM said,

    January 27, 2008 at 10:42 am

    da ramai orang plak join sabul hanya pasai nak tau ..benda benda temeh mcm nih…yang tunjuk baik dan ALIM pong da ramai…wal hal perangai mcm setan rakut….kesalahan orang di perbesarkan….di burukkan dgn gamba2 orang lain..MIA jadi mangsa …hasad dengki khianat!!!

    pasal tikam orang dari belakang MELAYU lah paling hidup!!! pasal yg menjahanamkan MELAYU pong ramai……yg mengaku diri nyer baek..konon nak nasehatkan ..tapi diri sendiri nauzubillah!!! iblis pong kalah!!….silap2 adek atau kakak sendiri pon dier baham!!!!

    jgn korang asek dok nak hentam anak pontianak…kenapa yg lain korang tak hentam??!!! korang tak sadar ..kau orang da kutuk dan aniaya da fitnah anak pontianak!!! ISLAM aper yg korang laung2kan??!! bet u BROTHER!!!!!

    pada yg mula nak hadir di sini ..jgn la nak tunjuk BELANG….B WHAT U ARE!!! bahalol!!! depan baek blakang mcm setan!! aper citer!!??sial!! betul betul mcm jantan PUKIMAK!!!

  377. is said,

    January 27, 2008 at 12:25 pm

    mana addrryyana?….pada addrryyana..jgn sedeh sedeh…jgn ambil kisah sgt paa sapa sapa yg maki hamun yana…mereka yg ada di sini cuma nak gimick jer..nak perhatian..nak besar besarkan citer yg da lapok..yana email kat is k….is_arqam@yahoo.com

  378. akak_blurr said,

    January 27, 2008 at 12:27 pm

    lahai apo hai nih..akak blurr arr…hahahahahah

  379. akak_blurr said,

    January 27, 2008 at 12:28 pm

    mcm2 ada sekarang nih…tapi tu la kena move on…yang buruk datang dari kita..yang baik datang dari dia..so…nasik dah jadi bubur…isk isk isk..eh blurr jap..

  380. xxxTAKIDUM said,

    January 27, 2008 at 3:41 pm

    yg sebenanrnye aku la mia
    mmg aku yg bogel tu
    puki aku pon dah rabak
    biase la
    lgpun, aku kan popular
    aku ni gile batang
    ko hensem ke x ke, janji batang besar, aku sapu
    haha

  381. MALISA said,

    January 27, 2008 at 4:55 pm

    takidum, ko ni confirm anju. gi blah ah, gi main jauh2. dah ko buat silap dulu, suka kan kacau org, anaiayakn org dulu. padan muka ko, ni la balasan ko.. i think u deserve it. dulu minah ni pengedar dadah semua mcm, boleh dikatakan gangster la gak. pastu suka kacau laki org, bapak org, suami org, serious aku tak tipu, bleh dikatakan sundal no.1 gak ah.. sampai jadi mistress datuk. aku kenal datuk tu sampai mak bapak aku pun tau crita. anju semua org tau la perangai ko mcm mana, jijik tau tak? jgn nak try cover cover laye. gi la lari ke indon yg kau sukakan sgt tu.. bukannye ko byk balak kat situ jugak ke?

  382. addrryyana>>> said,

    January 28, 2008 at 1:18 am

    ish…malisa..relax..jgn marah2….kita kat sabul kan nak hepi2….yana da tak kisah..kalo takidum nak maki2 dan charut kat yana…as long i know who i am. n .wat i supposed to do ..pada TAKIDUM…i dont know who u are tapi yana harap hentikan lah maki hamun awak..tak der faedah……..jgn nak tuding jari pada sesaper…di sini kita berhak bersuara ..beri komen tapi jgn la sampai maki mencharut.keluar nama mak bapak kiter.pls guys n gals….ibarat kata takidum yg suka sgt maki PUKIMAK..jgn la luper wahai takidum..kiter semua keluar dari tempat yg sama……..no make different………ok……..yuhuuu..uuuuu

  383. jerry said,

    January 28, 2008 at 1:21 am

    video untuk anak pontianak xde ke?

  384. jerry said,

    January 28, 2008 at 1:24 am

    takidum kau ni suku sakat anak pontiank ke?

  385. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 2:33 am

    elo jerry sial!! jantan sundal!! kalau aku suku sakat PONTIANAK!! apo ko susa!! ko anak haram maner ah nak amek tau!! babi punyer jantan!!! pukimak punyer jerrry!! haram sundal!!!

  386. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 2:37 am

    elo malisa!! ko nak tak main dgn kawan aku??!! hahhahaha!!! kawan aku negro!! btg dier 8 inchi!! sedappp jolok lobang pantat kau!! sedap kan! kan!ko da biasa main dgn 3 lelaki sekali gus!! ko suka kan gangbang!! ingat aku tak tau ker!! starhill tempat kau!! wahhhwawahhahahaaha!!! masuk club..siap tonggeng..tak pakai suar dalam!! semua jantan nampak lobang puki kau!! hahahaahaah!!

  387. XXXtakidum said,

    January 28, 2008 at 3:46 am

    malisa!! pantat ko bau bachin !! perempuan sundal!! ko main dgn bapak ko kan!! ko dengki dgn MIA kan!! kan!! kan!! sundal punyer perempuan!! main dgn pakl ARAB cuma dpt RM200!!! wahahahahah!! padan muka ko!! pantat melechet pak arab kerjakan!! hahaahahahah!!!!

  388. miamangkuk... said,

    January 28, 2008 at 3:56 am

    takidum…lawo la badan ko…nak sgt isap tetek ko…

  389. princemasrul said,

    January 28, 2008 at 5:57 am

    jom layari website ni…
    ada gak faedahnyer…
    http://www.perigiduit.com/?ref=princemasrul

  390. sideshot said,

    January 28, 2008 at 6:28 am

    bodoh korang ni…tgk diam2 sudah..

  391. berok said,

    January 28, 2008 at 12:39 pm

    wahai takidum bodo ko ni kan takabis2 kan kalo nk tengok 2 je la
    asyik dok menyalak jer la ko ni
    mmg sah anjing peliharaan

  392. xxxTAKIDUM said,

    January 28, 2008 at 1:09 pm

    aku la mia
    aku la anju
    aku saje je menyamar
    puki aku dah rabak
    aku suke gangbang
    stakat main ice tuh dah lali la
    gambar bogel tu memang aku
    korang tunggu je la video aku plak kuar
    haha

  393. John said,

    January 28, 2008 at 1:59 pm

    yang pelik ni….. kenapa simuka jantan tu tak hensem pun anak pontianak ni sanggup nak berbogel dgn dia??????

  394. raghost said,

    January 28, 2008 at 8:40 pm

    memang cam bangla kan

  395. raghost said,

    January 28, 2008 at 8:40 pm

    harap je mke lawa poen besar piston kan

  396. tzack said,

    January 29, 2008 at 2:21 am

    ala artis malaysia ,biasa la tu,i dah pecaya sapa dah la,klu nama artis ni..memang layak la masuk neraka ..

  397. Awek2cun said,

    January 29, 2008 at 3:12 am

    hurmm…yg video ida nerina tu dah tgk da?
    aku ada video tu..memang die la..tp yg fauzi nawawi tu
    xpasti lak…

  398. adrryyana>>>>>> said,

    January 29, 2008 at 1:18 pm

    apa kabar semua….hope u all okays..happy with SABUll.. u r d BEST!!!!keep it up man!!!! …….

  399. yana36c said,

    January 29, 2008 at 1:21 pm

    SABUL>……apa citer baru?………da nak dekat dua minggu samer jer ceriter uuu……update sket lah yang…………yana tunggu nih………

  400. MUMMYdom said,

    January 29, 2008 at 10:53 pm

    KEPALER BUTUH MAK KAU LAH SIAL!! SUNDAL PUKI HARAM!!!!! zadah!!!!
    PERGI MAMPOS AH KORANG SEMUA!! PERGI BLAH AH!! SUNDAL!! MAK KO PUNYER PUKI!!!! PERGI JAHANAM AH PADA SAPA SAPA YG MENGANIAYA ORANG YG TAK BERDOSA!!!! PUKIMAK LU!! KORANG PUAS HATI KAN SEKARANG!!! CHIBAI!! LANCHAU LU!!!!!BYE!!!!

  401. nizamancho said,

    January 30, 2008 at 9:20 am

    HAII KAWAN2…..
    PASAL PE I DAH BOLEH NAK TENGOK VIDEO SABUL LAGI YER..
    TOLONG LAH I NI…

  402. yana36c said,

    January 31, 2008 at 2:19 am

    alahai SABUL……tak der gamba2 baru???..asek yg lamer jekkk…..kita semua nak nenguk NEWW>.yg lebeh HOTTTTT>>> yg lebeh MENGANCHAM>>>>yg lebeh TERLEBEH>>>>yg lebeh TERLONDEH>>>>>>heheheheheh!! yg lebeh TERBUKAK>>>heheheehe!! asek nenguk video lama jer……tak besh ah……k sabul……yana tunggu………..:)

  403. nizamancho said,

    January 31, 2008 at 4:49 am

    haiii kawan2…kenapa skrg dah tak boleh nak tengok video sabul lagi..?

  404. khairy jamaludin said,

    January 31, 2008 at 6:02 am

    ni gambar jer ker atau video dia pun ada sekali. sapa bagi link utk video nanti aku kecek ngan mertua aku bagi ko projek mega. rugi tak rebut peluang ni.

  405. khairy jamaludin said,

    January 31, 2008 at 6:24 am

    aku tak tau lah mana lebih memalukan. Kantul berbogel ker atau balak dia yg muka mcm tongkang pecah.

  406. nizamancho said,

    January 31, 2008 at 8:09 am

    haiii kawan2..
    macam mana mau masuk tengok beberapa video tu…sebelum ni ok jer boleh tengok..
    siapa ajar i akan belanja…….
    i akan masuk duit dalam akaun bank ..
    ni email i
    kasturimatt2yahoo.com

  407. yana36c said,

    January 31, 2008 at 11:26 am

    nizam..asal desperado sgt ahhhh:))…sampai nak transfer duit acount..relax la bang……….tenguk video katun laa sesekali..ok per……kasi SABUL relax japppp…..hehehehhehheeh

  408. milah said,

    January 31, 2008 at 3:04 pm

    call me now if you want phone sex partner 012-2931361

  409. 3gpvid.info said,

    January 31, 2008 at 7:31 pm

    Yang tak boleh download video izah.wmv tu boleh download kat sini http://www.3gpvid.info/download.php?file=5700d7a9e57f96bd1568b57c6bf0e03f

  410. yana36c said,

    January 31, 2008 at 9:32 pm

    hello Milah..sayang oi..number aper yg ko kasi ah:))………kelakar seram ah….:))

  411. yana36c said,

    February 1, 2008 at 12:04 pm

    ohhh SABUL..terror terror ko…..kena BLOCK jugak…ish..ish..ish…….jenguh kiter tunggu citer baru…….

  412. abang said,

    February 6, 2008 at 7:49 am

    sabul, ada tak gambar atau video dorang main? kalau ada, mintak la. post le kat sini dan kasi tau la yg mana satu, ok sabul? sabul best lerrrr

  413. satan said,

    February 11, 2008 at 7:37 am

    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    mantappppppppppppppp
    main dulu baru bicara
    buktikan

  414. JAYZZ said,

    February 11, 2008 at 8:57 pm

    cane nk donlod anak pont ekkkkkkkkk???????????plzzz,i nkk tgk gakk

  415. JAYZZ said,

    February 11, 2008 at 9:06 pm

    sape2 yg de 3gp best2 emel le kt aku sme,kite syer le dose sesame…..enaziaq@yahoo.com nk knal yana bleh????

  416. abang_asmaradana said,

    February 12, 2008 at 12:36 am

    any sexy n hot girl pls email me..abang_asmaradana@yahoo.com.sg

  417. andysiao14_fan said,

    February 14, 2008 at 9:44 am

    The Best andysiao14 HOT CHICKS MALAYSIA Video 2008 and Late 2007.
    Cepat download!! Sebelum link expired…

    http://rapidshare.com/files/91721972/The_Best_Andysiao14.rar (3189 KB)

  418. andra said,

    February 16, 2008 at 5:14 pm

    ehh,,,,dasar lo dah gede masih neTe juga,,,
    malu donk,,,,

  419. culprit said,

    February 20, 2008 at 12:02 pm

    yana, tini, kak timah nak kenal leh… 4ward gambaq hang pa lagi bagus pada tengok gambaq anak pon tu.

  420. culprit said,

    February 20, 2008 at 12:03 pm

    hani nak ajak main leh tak…

  421. hary said,

    February 20, 2008 at 8:33 pm

    nak phone sex contact ,0127886574

  422. hary said,

    February 20, 2008 at 8:35 pm

    milah i kasi u kuar air meleleh kat peha,contact i0127866574

  423. yana said,

    February 21, 2008 at 5:27 am

    wahh haryyyyy nakal ko ekkkk
    siap kasi nom tepon..bilang mak koooo:))))

  424. abg69 said,

    March 11, 2008 at 4:22 pm

    boleh joint tak

    geram jer tengok pic tu

    stim ooooooooo

  425. man. said,

    March 13, 2008 at 8:46 am

    sapa yg da donlowd tu…
    sand la kat man,..
    man tak leh sand la..pls..
    mantona_man@yahoo.com

  426. man. said,

    March 13, 2008 at 8:48 am

    sapa yg da donlowd tu…
    sand la kat man,..
    man tak leh sand la..pls..
    mantoba_man@yahoo.com

  427. John Tolol said,

    May 12, 2008 at 1:22 am

    Alamak….aku tak tau le yg ada cite cam nie….kalau tahu dari dulu lagi aku dah boleh stim….aku takde bahan…kalau ada dia punya video aku nak jugak…tolong lah bagi kat aku…jangan le stim sesorang jer….

  428. John Tolol said,

    May 12, 2008 at 1:24 am

    Alamak….aku tak tau le yg ada cite cam nie….kalau tahu dari dulu lagi aku dah boleh stim….aku takde bahan…kalau ada dia punya video aku nak jugak…tolong lah bagi kat aku…jangan le stim sesorang jer….lupa la pulak taruh email…sontoloyo333@yahoo.com

  429. AA said,

    May 25, 2008 at 8:08 pm

    OI

  430. The Strokes said,

    May 25, 2008 at 8:15 pm

    CEK VIDEO 01:30,01:31 COMPARE DGN GAMBA NOMBOR 4 KAT SANIKE A MOLE KAT LENGAN BELAH KIRI.KORANG PIKIR LA SENDIRI.HAHAHA.ANYWAY,ZARINA ANN JULIE, U ARE BITCH!HAHAHAHAHA.A.

  431. The Strokes said,

    May 25, 2008 at 8:16 pm

    akukaya.com/blog/gambar-lucah-zarina-ann-julie-anak-pontianak/

  432. The Strokes said,

    May 25, 2008 at 8:18 pm

    akukaya.com/blog/gambar-lucah-zarina-ann-julie-anak-pontianak/ CEK VIDEO 01:30,01:31 COMPARE DGN GAMBA NOMBOR 4 KAT ATAS SANA.MCM ADA MOLE KAT LENGAN BELAH KIRI.KORANG PIKIR LA SENDIRI.HAHAHA.ANYWAY,ZARINA ANN JULIE, U ARE BITCH!HAHAHAHAHA.

  433. Lantoi said,

    June 11, 2008 at 6:08 am

    sapa2 nak kenal dengan aku…ini no hp aku 0195037438

  434. mafiazklantz said,

    August 19, 2008 at 7:10 am

    huhuhu…not bad!!!

  435. NBSBizz said,

    February 14, 2009 at 4:47 pm

    gud3….Guys, pls visit nbsbizz

  436. andyboy said,

    March 15, 2009 at 2:38 am

    im a addict…. please help pussy

  437. dealova said,

    March 27, 2009 at 9:43 am

    Anybody…Pls email me this video or help me how to dl dis video
    gelamamerah@yahoo.co.uk

  438. handsomeizam86 said,

    October 23, 2009 at 12:07 am

    hai emel kat sy ek….video nk jg…handsomeizam86@yahoo.com

  439. kukuku877 said,

    November 27, 2009 at 12:54 pm

    emel aku geng@yahoo.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: