Lelaki kucing.



1.budak skrg
2.ikut rentak
3.reben
4.indon3
5.student
6.bilat
7.baru
8.mlm
9.cloud 69
10.toilet
11.mandi
12.putri
13.mat sallehcollection
14.ciuman maut
15.awek cina mabuk
16.kuluman sabul
17.amoi
18.fuyoo
19.Rissa



complete collectoin

http://www.savefile.com/projects/808589105

donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul.

Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops.

69 Comments

  1. adi said,

    January 12, 2008 at 12:48 pm

    bro sabul mmg gempaklah…
    patut dapat gelaran Dato’ atau Dato Seri.

  2. Ghost said,

    January 12, 2008 at 3:09 pm

    tajuk amoi memang best banayak airrrrrrrrrrrrrrrrrr

  3. rizkrul said,

    January 12, 2008 at 3:23 pm

    TERIMA KASIH SABUL KERANA SABUL KALI INI LEBIH MESRA SABUL SBB SENANG UTK DOWNLOAD. KALAU YANG MINGGU LEPAS SAMPAI SKRG AKU TAK DAPAT DOWNLOAD.LEGA RASANYA BOELEH LA AKU BUAT MODAL MALAM NI.

  4. yana36c said,

    January 12, 2008 at 5:23 pm

    seram sejuk bulu roma kuuuuuuuu…SABUL kalahkan playLELAKI..yuaaaahaa..ahh arghhhhh..arghhhh

  5. shila said,

    January 12, 2008 at 5:39 pm

    abg sabul ni mmg power r.banyak tips saya dapt dari sini.baru x kering idea i ngan pak we.muuuuah.klik kat nm i.video best punyer.

  6. zatul said,

    January 12, 2008 at 6:43 pm

    sape kat sini ada video dia,salah satu tu video i ngan pak we tau.best gak tengok.share ngan kawe2 belake.

  7. January 12, 2008 at 8:22 pm

    ish ish ish cobaan sslluurrpppp jilat sedap

  8. imapervert said,

    January 12, 2008 at 9:53 pm

    cayalah sabul. zatul nye video yang mane satu zatul? hehehhe

  9. yana36c said,

    January 12, 2008 at 10:43 pm

    argjjj….arghhh..sedapppppp……syok sendirik ok jugak perrr….

  10. yana36c said,

    January 12, 2008 at 11:14 pm

    tenguk video cloud69 pagi2 buat adek yana basah giler beb!!!!..ish ish ish…love dats video……ta ble angkatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

  11. poketrecc said,

    January 13, 2008 at 3:21 am

    marilah kita sama2 berhijrah pendapatan…
    jom joint web ni…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  12. 3gpvid said,

    January 13, 2008 at 5:41 am

    Gadis bertudung blowjob bawah meja. Macam ler orang tak nampak. http://www.3gpvid.info/download.php?file=102dc2b11fa4b72179653aa4ba21e988

  13. 3gpvid said,

    January 13, 2008 at 5:43 am

    Klip-klip video 3gp yang aku dapat dari seluruh penjuru alam. Video baru bakal masuk. Layari http://www.3gpvid.info/index.php?page=top.

    Kalau korang ada vieo, bolehlah upload kat situ.

  14. 3gpvid said,

    January 13, 2008 at 5:43 am

    Klip-klip video 3gp yang aku dapat dari seluruh penjuru alam. Video baru bakal masuk. Layari http://www.3gpvid.info/index.php?page=top.

    Kalau korang ada video, bolehlah upload kat situ.

  15. January 13, 2008 at 6:40 am

    lu olang memang jahat …ini mane boleh keluar tau banyak salah woiiii

    Perjuang keadilan tanpa mengira warna kulit

  16. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    January 13, 2008 at 10:39 am

    arghh,,,,,,,,,, pundik la luuuuu rajaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,ko pon layan gak APERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  17. yana36c said,

    January 13, 2008 at 1:56 pm

    SABULLLLLLLLLL……jawap besuk ah di akhir duniaaaaaaa>>>>>>>>

  18. Z said,

    January 13, 2008 at 4:04 pm

    geli la u ckp cmtu shila

  19. oda said,

    January 13, 2008 at 4:20 pm

    mat kepo ah i Z ni…..

  20. myname said,

    January 13, 2008 at 7:19 pm

    Sedar tak sedar…. sesungguhnya kita di akhir zaman ini.. beginilah.. zina kita boleh lihat ditepi2 jalan saja… terkadang bagaikan antara percaya dengan tidak, namun inilah Zaman yang kita sama-sama tempuhi…. tak kira tua muda gadis dan teruna, jauhhh di sudut hati… sekiranya hidup lagilah orang2 yang terdahulu daripada kita.. yang telah bersusah payah menubuhkan sebuah negara yang bermaruah.. tentunya mereka akan menangis….. Menangis disebabkan tangan-tangan kita semua. Ayuh anak bangsa yang se agama.. Lihatlah Dunia mengguanakan mata hati…

  21. yana36c said,

    January 14, 2008 at 1:45 am

    mereka mereka sendiri yg memilih untuk jadi macham ni……jgn salahkan sesaper…kalau saorang USTAZ bole buat hal tak senonoh yg di namakan USTAZ..apa tah lagi mereka2 ini yg ketandusan dan cetek perihal agama….apa pon kita hanya mampu berdoa……muga jgn ada musibah atau bala menimpa negara…seperti yg terjadi di negara jiran……selagi manusia bernafas..selagi itu la nafsu nafsi tetap ada..baek atau buruk akal yg menentukan….maaf member!!!!!wa sekadar beri pandangan…SABULLLLLLLLL lu d best kat DUNIA….

  22. USTAZsetim said,

    January 14, 2008 at 2:22 am

    mcm mana la ustaz tak buat tak senonoh oiii..mak aji ko kat uma selekeh giler…tetek da la mcm pisang masak 14 harik….cipap da bebulu hutan belantara…….kalau untuk ustaz kan…satu mlm mase ble 3 round beb@@@@@ naseb baek ada sabul..ble ustaz layan btg ni……..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  23. Ustaz Brutal said,

    January 14, 2008 at 3:51 am

    Yang peliknya, tukang nasihat kita ni pun masuk sini jugak. Nak bagi nasihat kununnn. Ooohh! dah faham dah. Mula-mula tengok porn lepas tu pura-pura jadi baik bagi nasihat orang.

  24. LKPL_is said,

    January 14, 2008 at 5:00 am

    aku suka benar kat sabul ni. HIDUP SABULLLLLLL. Ada apa2 perkembangan bab2 vedio 3gp ni sent kat email akun. iskandar.ja@gmail.com

  25. USTAZsetim said,

    January 14, 2008 at 7:59 am

    kita ustaz pong manusia beb…punya napsu gakk,,,,,,,da ada depan mater nenguk jer la…..free……..wawkawkawawkakaka…..

  26. zaSERDANG said,

    January 14, 2008 at 8:03 am

    tol tol tol kata ustaz,,za sokong!!!! kata yana36c pong betoll.SABUL d best kat DUNIAssss.s………za sendirik pong sker nenguk video2 nih…..tuko2 style!! beb

  27. NIZAMMANCHO said,

    January 14, 2008 at 8:30 am

    haii za…
    u sokong ust yer…bagus lah..jommm i join..
    za…u ni aweks ke…

  28. ninjaBOY said,

    January 14, 2008 at 8:34 am

    yanah oo yana bagi la email u yana pliss yanaaaa….kita blaja sama2 pastuh kita nenguk BLUE sama2 lepas tuh kiter main sama sama..ahahahaaaha..sowyyy yanaaaaaaa!!!

  29. NIZAMMANCHO said,

    January 14, 2008 at 8:40 am

    YANA…YANA..HATI2 DIJALAN RAYA…LICIN…

  30. Z said,

    January 14, 2008 at 10:12 am

    elok kalu tak yah main kan agama.mcm nickname ustaz stim tu.bkan ape tk bagus.nama tu kan for org alim dlm agama kita islam.kita tegok dh la dosa , so jgn main2 dgn benda agama…my advised

  31. Z said,

    January 14, 2008 at 10:14 am

    itu dah lebey, bahaya

  32. Z said,

    January 14, 2008 at 10:20 am

    laki ske pmpuan,pmpuan ske laki,ske tegok blue..kira normal.sex sume org ske kan.normal la tu.tp tkpasal2 main2 dgn benda2 cmtu abnormal.ustaz sexla,brutal la…

  33. kiko bot said,

    January 14, 2008 at 10:24 am

    isk…. isk…. banyaknya koleksi korang…..

    ni ada beberapa koleksi tambahan…. suma 3gp…. sila-sila lah jenguk kalu nak….

    http://www.asian-face.blogspot.com

  34. yana36 said,

    January 15, 2008 at 1:41 am

    aduhh…..

  35. hani said,

    January 15, 2008 at 1:52 am

    oi Z ko jgn nak membebEl lah!!!!..nasehatkan orang..entah2 dia lagi brutaL!!!SUKA ATY ORANG LA APA DORANG NAK TYPE..KALAU KO TAK SUKA KO BLEH BLAH!!!!!!!asek nak complaint jekk..muak ah aku!!!entah2 ko lagi dasyat dari bangla kat gamba tuh@@ ptuiii@@@

  36. yana said,

    January 15, 2008 at 1:59 am

    jgn la gado2..suka kita tenguk…da muak..kita totop …besuk bukak n tenguk lagi…..kita kan nak eppy2 ta mo ah gado2..ok geng

  37. summer said,

    January 15, 2008 at 2:24 am

    you connection have some problem. i cant download any of your video. please make this as a10tion. very slow and cant connect completly. thanx…reply me

  38. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 4:41 am

    apa lah z ni…
    cian hani.
    tak pe hani..
    jom nanti abg pujuk u yer….
    hani….jom email abg..
    kasturimatt@yahoo.com

  39. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 4:42 am

    yana….
    yana…layan jer…
    janji u best….

  40. Tuk Hang said,

    January 15, 2008 at 7:54 am

    bravoooooo!!!!!!
    best…

  41. Z said,

    January 15, 2008 at 1:30 pm

    hehehehehhee…u guess la i dasyat or tak..

  42. Z said,

    January 15, 2008 at 1:32 pm

    tp btul pe apa i kata.tak caya tnye la yr frens, k hani bye

  43. TAMBI said,

    January 16, 2008 at 10:25 am

    hoit Z! dah ler! ko dok dendiam suda….jgn layan sgt.ko pon satu! jgn nak comment orang..tenguk muka ko yg tak ensem di mirror dulu….wokeyyy

  44. Z said,

    January 16, 2008 at 1:55 pm

    tak ensem ko kata, tegok org la ….

  45. Z said,

    January 16, 2008 at 1:57 pm

    hani, i tahu u dh learn byk stail kt sabul…1 isap btg, 2 u kt atas bf u lay down, and 3 bf u fuck u…tu jer la pon

  46. Z said,

    January 16, 2008 at 1:58 pm

    i mean yg no3 tu u trlentang bf fuck u.

  47. dx said,

    January 16, 2008 at 2:09 pm

    muat turun percuma software,scripts,movies,music,gamez dll
    http://www.dalinx.com

  48. mancap said,

    January 17, 2008 at 5:15 am

    yana abg nak kenal boleh…ni alamat email abg ….man_ja1974@yahoo.com

  49. mengucap said,

    January 19, 2008 at 1:37 am

    apa2 pun .. banyak2 lah mengucap pada Allah. cuba masing2 mengucap LAILAHAILLAH .. ke dah tak leh mengucap dah??

  50. yanna said,

    January 21, 2008 at 4:01 pm

    menguchap bang..jgn tak menguchap……..cham maner nak menguchap……bang…kalau semua nyer depan mater…..mata pong ta ble bukak kot….sampai kuar air liyooooo..hehehhhehe..sowyyy

  51. shah said,

    January 22, 2008 at 7:22 am

    hai saper nak kenal leh ler …. add sy…. castello4134@yahoo.com ym pun ader….

  52. berok said,

    January 28, 2008 at 12:49 pm

    yana ko ni mesti cantik kan
    nk kenel ko bleh??

  53. Gedung.info said,

    January 31, 2008 at 7:05 pm

    Kalau sesiapa nak sharing file sesama kite bolehlah korang download & upload kat sini http://www.gedung.info. Boleh sharing sampai 100mb tauuuuu..

  54. abang said,

    February 6, 2008 at 7:13 am

    aku nak tanya la nie, di mana aku bleh download video atau gambar dua budak sejoli, romeo juliet yg kat atas tu.. pls let me know..

  55. kmc4u said,

    February 11, 2008 at 4:55 pm

    yana2 aku kalau ko ada kat depan mata,pasti batang aku mencacak mcm antena tv cari rangkayan,aku harap ada la jodoh ko cepat….kalau ko jodoh dgn aku…pasti menarik,1 jengkal 4 jari kepala lain kira.adalah 7.5 inci..peh!

  56. kipas_lipas said,

    February 12, 2008 at 9:03 am

    3GP Video Sex Tape – Jaclyn Victor (8772 KB)
    http://rapidshare.com/files/91121694/3GP_Jaclyn_Victor_Sister.3gp

  57. andysiao14_fan said,

    February 14, 2008 at 9:45 am

    The Best andysiao14 HOT CHICKS MALAYSIA Video 2008 and Late 2007.
    Cepat download!! Sebelum link expired…

    http://rapidshare.com/files/91721972/The_Best_Andysiao14.rar (3189 KB)

  58. April 16, 2008 at 2:37 pm

    […] Lelaki kucing. 1.budak skrg 2.ikut rentak 3.reben 4.indon3 5.student 6.bilat 7.baru 8.mlm 9.cloud 69 10.toilet 11.mandi 12.putri 13.mat sallehcollection 14.ciuman maut 15.awek cina mabuk 16.kuluman sabul 17.amoi 18.fuyoo 19.Rissa complete collectoin http://www.savefile.com/projects/808589105 donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul. Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops. […]

  59. April 16, 2008 at 2:40 pm

    […] Lelaki kucing. 1.budak skrg 2.ikut rentak 3.reben 4.indon3 5.student 6.bilat 7.baru 8.mlm 9.cloud 69 10.toilet 11.mandi 12.putri 13.mat sallehcollection 14.ciuman maut 15.awek cina mabuk 16.kuluman sabul 17.amoi 18.fuyoo 19.Rissa complete collectoin http://www.savefile.com/projects/808589105 donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul. Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops. […]

  60. April 16, 2008 at 6:03 pm

    […] Lelaki kucing. 1.budak skrg 2.ikut rentak 3.reben 4.indon3 5.student 6.bilat 7.baru 8.mlm 9.cloud 69 10.toilet 11.mandi 12.putri 13.mat sallehcollection 14.ciuman maut 15.awek cina mabuk 16.kuluman sabul 17.amoi 18.fuyoo 19.Rissa complete collectoin http://www.savefile.com/projects/808589105 donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul. Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops. […]

  61. April 16, 2008 at 7:07 pm

    […] Lelaki kucing. 1.budak skrg 2.ikut rentak 3.reben 4.indon3 5.student 6.bilat 7.baru 8.mlm 9.cloud 69 10.toilet 11.mandi 12.putri 13.mat sallehcollection 14.ciuman maut 15.awek cina mabuk 16.kuluman sabul 17.amoi 18.fuyoo 19.Rissa complete collectoin http://www.savefile.com/projects/808589105 donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul. Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops. […]

  62. April 16, 2008 at 7:08 pm

    […] Lelaki kucing. 1.budak skrg 2.ikut rentak 3.reben 4.indon3 5.student 6.bilat 7.baru 8.mlm 9.cloud 69 10.toilet 11.mandi 12.putri 13.mat sallehcollection 14.ciuman maut 15.awek cina mabuk 16.kuluman sabul 17.amoi 18.fuyoo 19.Rissa complete collectoin http://www.savefile.com/projects/808589105 donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul. Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops. […]

  63. April 16, 2008 at 7:13 pm

    […] Lelaki kucing. 1.budak skrg 2.ikut rentak 3.reben 4.indon3 5.student 6.bilat 7.baru 8.mlm 9.cloud 69 10.toilet 11.mandi 12.putri 13.mat sallehcollection 14.ciuman maut 15.awek cina mabuk 16.kuluman sabul 17.amoi 18.fuyoo 19.Rissa complete collectoin http://www.savefile.com/projects/808589105 donlod sementara stok masih ada.TQ for supporting sabul. Jika ada apa apa maklumat tentang adik sharlinie hubungi polis/rakan cops. […]

  64. pclapok said,

    May 18, 2008 at 2:07 pm

    aku ni bukan nye baik sgt, aku pun ader gak layan vedio dlm ni.. tapi aku takut tengok benda2 yg merosakkan akhlak org melayu islam kita ni besepah sana sini.. dan aku mintak org2 yg buat vedio or yg telah or akan buat benda sex bebas ni.. pikir2kan la… apa akan jadi dengan future generation melayu esok nanti…aku takut nnti Allah bagi bala.. bukan org yg buat je kene, org tak tak buat pun kene tau.. aku takut.. takut terjebak..

  65. aku_na04 said,

    July 24, 2008 at 10:03 am

    hai semer pekabor belake…aku baru kat sini…so ade sape sape nak berkongsi file-file baru mail kat aku. k. tq

  66. habibi said,

    November 3, 2008 at 2:45 am

    mmm….tgk video2 ni trase cm nk buat betul2 lak….huhuhuhu..tolon2

  67. root said,

    July 11, 2009 at 9:40 am

    jomm download http://www.jbsex.org

  68. Jiwa said,

    January 12, 2010 at 5:51 am

    Doa2 jugak yana. Tp agak2 Allah terima ke doa kita tu. Dimana Allah yang kita sembah? X kenal maka x cinta. Agak agak dah kenal ke pencipta… Mcm mana nak kenal? Kalau asyik ngan video mcm ni. Pelir dpt kenal lah..

  69. rina said,

    January 12, 2010 at 7:06 am

    ada sape2 blh bantu i.mcm mane nk download video2 nie.tlg bantu i.i xpandai la


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: