Anugerah Juara Sabul

hello geng ,

ada baru ada yg bukan baru.
ada lain tajuk video sama ..
yg dah layan .. layan lagi sampai kuning

1.indon
2.indon3
3.gangbang
4.EQ_bangi
5.misah
6.indon2
7.koleksi sabul2u
8.diana
9.pakai baju
10.violet ungu
11.sehati_sedansa
12.miyabi
13.sabul2u
14.sabahan
15.kesedapan
16.Tangga
17.student scandal
18.awek uni
19.awek tudung lagi
20.skuter
21.couple
22.isap jgn tak isap
23.awekindon
24.merah
25.awek indon
26.bukit celakah
27.goyan cantik
28.main dlm keta
29.batang itam
30.mmg menawan
31.jakarta1
32.lapan minit
33.kelam kabut
34.jakarta4
35.jakarta2
36.lapan minit
37.koleksi skandal
38.jakarta3
39.jiran tetanga
40.tini
41.nurul
42.sungai -koleksi
43.cikgu katanya
44.pink
45.dpn tv
43.tandas
47.TANDAS LAGI
48.lina
49.siti
50.bar otam
51.puting besar
52.awek ntah apa antah
53.6+1
54.maya – indon collection
55.kena paksa –
56.tukar baju
57.karyawati
58.rumah kosong -koleksi
59.hotel
60.philipin <
61.riana koleksi
62.speak mata
63.mastura <
64.mc ida katanya
65.awek jj <
66.gangbang 2008
67.student
66.sudah letak jawatan

donload sementara masih ada . ini bukan minyak seorg hanya boleh beli 2 pek or Tepung yg nak dah habis.  

TQ. for supporting Rumah Tumpangan Sabul.

155 Comments

  1. Hantu_Raya said,

    January 6, 2008 at 6:33 am

    banyak yang lama.. banyak short video.. baru nak stim dah abis cite..

  2. yana36c said,

    January 6, 2008 at 10:14 am

    hy auntu rayer……apa pon sabul d best ….tenguk btg keras yana tak tahan….bila nak main betul2 ekkk…..

  3. mamai said,

    January 6, 2008 at 11:46 am

    yana..email mamai..mamai akn bg yana makna seks sbenar dan plg sedap…batang yg sgar dan sedap.. email mamai mamai3@mailmate.co.za

  4. akujahat said,

    January 6, 2008 at 12:05 pm

    yana nih….meh sini nak kasi kaw2…bia lupa dunia sejam..hehe2…

  5. budakgatai said,

    January 6, 2008 at 2:30 pm

    yg mca tu betul ke ?

  6. ghost said,

    January 6, 2008 at 2:30 pm

    download cepat tu mca.. no.66 letak jawatan punya cerita

  7. yana36c said,

    January 6, 2008 at 2:48 pm

    sedap ker main ni????………kwn yana bilangmain first time sakit giler ek..ish ish……kena yg gelojoh maty yana..hehheheheehhee….yana nak carik yg romantik giler pandai layan…pandai jilat dan isapheheheeheheehhebest SABUL..love u sabul

  8. January 6, 2008 at 2:52 pm

    i blh ajar u yana….email wei_keat23@yahoo.com.my

  9. bluejop said,

    January 6, 2008 at 3:04 pm

    uih…pantang ada girl reply..nak jak main sajer….apara..

  10. hantu_raya said,

    January 6, 2008 at 3:14 pm

    korang ni mmg sah dah sangap tahap MAXIMUM…

  11. January 6, 2008 at 3:37 pm

    biasa lah laki

  12. bluejop said,

    January 6, 2008 at 3:46 pm

    heh heh heh …dalam nih ramei org menyamar….kut dpt best gak..kui kui…

  13. hantu_raya said,

    January 6, 2008 at 3:56 pm

    ntah2 si yana tu pun jantan… kah.. kah.. kah..

  14. bluejop said,

    January 6, 2008 at 4:16 pm

    ya lor..jantan lembut maybe…

  15. NAK MAIN? said,

    January 6, 2008 at 4:25 pm

    NAK MAIN? KLIK “NAK MAIN?” AAHHH!! AHHH!! AH SEDAP!! SEDAPPP!!

  16. hantu_raya said,

    January 6, 2008 at 4:32 pm

    caution!!!! dont download video from NAK MAIN? because the file is not a video ang might be a virus!!!

  17. tandus said,

    January 6, 2008 at 6:26 pm

    dah kerg dah

  18. Kering KOntang said,

    January 6, 2008 at 8:22 pm

    mana2 wanita2..gadis2 yang gersang tuh..bulih la emel i..yana ke..yani ke..yoyo ke..apolllo rokka ke…silalah..jgn malu2 tahu..sape malu RUGI…ni emel..hithitanddie@gmail.com

  19. abgfonsex said,

    January 6, 2008 at 9:04 pm

    yana36c call me 0139114190

  20. shan said,

    January 6, 2008 at 11:25 pm

    hi yana nak kenal dgn u boleh ke

  21. tarabas said,

    January 7, 2008 at 1:37 am

    peace

  22. yana36c said,

    January 7, 2008 at 3:13 am

    hy all gud moanin……aper la u all ni…….kechoh2 sket ta ble ker….kata sabul…no joke no fun..apa pon yana PEREMPUAN……bu.kan lelaki k…… tenguk video2 xxx ni hanya setakat rengan kan kepala yg da berserabut dengan buku siang dan malam…lepaskan tension ma……..muachhhh to u all

  23. cekodok said,

    January 7, 2008 at 4:51 am

    lepas tension pun leh gak kalau nak test….heheheehe…nikmat rasanyaaaa….walaupun sakit…tapi sedapppppppppp

  24. yana36c said,

    January 7, 2008 at 7:38 am

    hy cekodok…aw r u beb……..sedap tak kemana sayang…..silap haribulan dpt sakit…aniay beb kalau tuka2 partner..sapa nak jwp bang..kalau doc kata ada HIV..eiiiiiiiiiiiiiiiiiii takutttttt

  25. yana36c said,

    January 7, 2008 at 7:52 am

    we all need sex….tanpa sex kepala otak bole jhadi biol……..tapi guys..harap2 jgn kita jadi nafsu seks..buruk siahhhhh……….tonggang tebalek ah……tapi budak2 sekarang damm daring………budak umo 10 tahun da tau blowjob…kes berat niiii

  26. yana36c said,

    January 7, 2008 at 7:53 am

    we all need sex….tanpa sex kepala otak bole jhadi biol……..tapi guys..harap2 jgn kita jadi nafsu seks..buruk siahhhhh……….tonggang tebalek ah……tapi budak2 sekarang damm daring………budak umo 10 tahun da tau blowjob…kes berat niiii

  27. Tong Sam Pah said,

    January 7, 2008 at 8:38 am

    hi yana36c… he he he dunia makin canggih.. kebudak2 karang pun semakin canggih… nak wat cam nooo

    he he he he he he janji sabul best..

  28. poketrecc said,

    January 7, 2008 at 8:42 am

    mesti baik punyer…
    jom layari website ni…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  29. yana36c said,

    January 7, 2008 at 8:51 am

    hehehhehehee……..seram sejuk nenguk budak 10 tahun isap kelentit budak perempuan umo 10 tahun…….tepekik2 budak berdua tuh..mana pergi da mak bapak buidak niii

  30. January 7, 2008 at 9:51 am

    budak2 zaman skrang niee kena kalau nak diajar kena byk cykologi nak dirotan nanti kena saman kalau tak di rotan nanti jadi setan jadi camner….

  31. Z said,

    January 7, 2008 at 10:56 am

    komen or ape ni…

  32. akujahat said,

    January 7, 2008 at 11:37 am

    biasa laa dunia akhir zaman…hahahaha

  33. January 7, 2008 at 2:38 pm

    jom kita cari duit banyak pulak di tahun 2008 ni !!!
    klik kat sini tempatnya,http://www.IncomePantas.com

  34. berbatang said,

    January 7, 2008 at 3:25 pm

    vid yg budak umo 10 tahun apa namanya?

  35. January 7, 2008 at 3:40 pm

    Ingat sepuluh tahun takleh main ke? Tryla!!!

  36. rizkrul said,

    January 7, 2008 at 3:47 pm

    AKU TERKILAN SEBAB TAK DAPAT NAK DOWNLOAD LAGI UNTUK KALI NI. KALAU SAPE2 YG BOLEH TOLONG BAGI TAU CARA NAK DOWNLOAD TOLONG EMAIL DEKAT AKU CARA NAK DOWNLOAD

  37. rizkrul said,

    January 7, 2008 at 3:49 pm

    TOLONG BG TAU CARA2AK DOWNLOAD DIALAMAT email aku rizkrul@yahoo.com.my dah banyak kali aku cuba tapi tak boleh jg. kalau yang lepas2 tu senang jg tp kal ini tak boleh buat la

  38. rizkrul said,

    January 7, 2008 at 3:56 pm

    KALAU TAK NAK HANTAR DLM EMAIL TULISKAN CARA2 NAK DOWNLOAD PADA LAMAN COMENT NI PUN OK JUGAK

  39. one2know said,

    January 7, 2008 at 5:15 pm

    yana nak tahu…email abg kat pew2ter_uranium@yahoo.uk.co

  40. kuarmasuk said,

    January 8, 2008 at 1:26 am

    besat gak layan sabul nie…………..
    18sx forum pun boleh tahan……….
    sapa ada sambungan mca yand selebih yer……..
    cctv 3 sudut………..
    nie baru sorang ajer yang kantoi………….
    ramai lagi yang belum kantoii……….
    depa dah takut dah………..

  41. anak atas umur said,

    January 8, 2008 at 2:09 am

    leh tau nama vid utk budak umor 10 tahun tuh..
    gilak sungguh bebudak bawah umur skang nih..

  42. larasutra said,

    January 8, 2008 at 4:36 am

    ape sal aku nk dwnload xbleh..asyik acess denied jer,kna block ker..aku dh xthn ni..saper2 bleh la sent vdo smua ni kt aku…plz yer..
    ni email aku : larasutra@yahoo.com

  43. larasutra said,

    January 8, 2008 at 4:38 am

    rizkrul.. ko punyer masalah same ngan aku ker..ko dh dpt k vdo tu..sent la kau sket..

  44. air banyak said,

    January 8, 2008 at 5:53 am

    Hai Yana,
    apa² pun email saya dulu nak tahu cerita lanjut
    syambest79@yahoo.com.my

  45. poketrecc said,

    January 8, 2008 at 5:59 am

    jom joint web ni…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  46. budakbaru blajar said,

    January 8, 2008 at 8:15 am

    video rogol tak de ke sabul?

  47. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    January 8, 2008 at 10:36 am

    video rogol ko buat sendiri ler,,,, hahahahaha…..hahaha,,,,, jist kid,,,,, hie yana,,,, how r u,,,???? bleh kenal,,,,???? eamail me… syko_sweeatnam@yahoo.com 36c must saiz buah dada u kan,,,,, klu i jilat must sedap nie,,,, nak,,, nak,,, nak,,,,

  48. aman said,

    January 8, 2008 at 10:38 am

    PRONOTON
    Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan ekstrak herba yang berkualiti tinggi dengan kandungan bioaktif yang dikekalkan dengan baik melalui proses ekstraksi farmaseutikal berteknologi tinggi. Ia telah diformulasikan khusus untuk membantu terapi semulajadi bagi masalah-masalah genito-urinari. Ia digunakan secara tradisional sebagai pemakanan untuk lelaki bagi mempertingkatkan daya seksual, keinginan seks dan kesihatan menyeluruh.

    Kesan Pengambilan Pronoton
    Pengamal-pengamal MayFirst Pronoton akan menikmati dan merasakan segar dan bertenaga serta ciri-ciri kelakian yang hebat. Mereka dapat merasai peningkatan kesihatan menyeluruh melalui perubahan positif terhadap sistem aliran genito-urinari sehingga dapat menikmati peningkatan dalam daya seksual dan keinginan seks.

    Andromaxx
    Diformulasi dlm bentuk serbuk yg diambil melalui konsep “menyerap di dalam mulut”. Ia memberikan tindakan yg lebih pantas dengan memberi kesan kepada kepada bio-energy, kekuatan minda & kelancaran darah serta memberi keunggulan seksualiti lelaki.

    FEMALING
    Ia berfungsi mengimbangkan rembesan hormon, menggalakkan aliran darah yang baik dan memperbaiki kadar rembesan estrogen didalam wanita. Dengan ini ia akan mengekalkan pembentukan kolagen tisu yang akan menguatkan rupabentuk payudara serta kecantikan peha dan pinggul secara semulajadi. Stuktur kulit akan menjadi halus, lembut dan semakin cantik apabila kolagen-kolagen dihasilkan. Phyto-estrogen juga menggalakan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut dan beruban, menguatkan tulang, menghilangkan tanda-tanda kedut kulit muka dan mengentalkan payudara

    Siapa Perlu Mengambil MayFirst Femaling:-
    • Wanita berusia 20 tahun ke atas
    • Wanita yg ingin memperolehi gaya hidup sihat, cantik, mencabar dan berkeyakinan
    • Wanita yg berada di dlm Program Pengawalan Berat Badan dan Pelangsingan
    • Wanita yg mengalami masalah kesuburan
    • Wanita yg mempunyai tanda-tanda awal menopaus & yg telah mengalami menopaus

    Hubungi Segera Untuk Maklumat Lanjut:
    HAIRI 012.3478502
    AMAN 019.6862368
    PENGHANTARAN PERCUMA!!
    ** Term and Condition apply**

  49. BAWAH UMUR said,

    January 8, 2008 at 12:48 pm

    Nak main dengan pantat ketat? Cubalah “BAWAH UMUR” sekarang!

  50. January 8, 2008 at 12:59 pm

    just tgk enjoy ckit2 je kalu nak ayat marka pi ayat kat tmp lain laaa hehehehe

  51. mami36 said,

    January 8, 2008 at 1:35 pm

    wassup bro!! ade ke laman web lesbian versi melayu …. plz sape2 yg tau k!

  52. bluejop said,

    January 8, 2008 at 3:59 pm

    yg mengayat..yg nak buat bisnes…yg menyembang sex…..huaaaaaaa…mcm2 ado kat cni haaa….adui…

  53. abe said,

    January 8, 2008 at 6:55 pm

    hi yana..add le my ym…emel i xxxjebat@yahoo.com

  54. lunch_up said,

    January 9, 2008 at 1:05 am

    hmmm rupanyer ramai gak yg gersang kat malaysia nih ek.. takde kee jiran jiran aku,, kan senang

  55. matbon said,

    January 9, 2008 at 1:44 am

    I need sex badly… Yana 36C leh fullfill x..?
    I nak jilat pantat u puasz2…nak x..?

  56. water said,

    January 9, 2008 at 2:20 am

    woii..korg nak sgat, cr laa..

  57. yana36c said,

    January 9, 2008 at 3:03 am

    hy semua gud moaning..aper citer pagi ni…mis u all…hidup sabul brani ketengahkan sexvideo lampau anak2 melayu……semput pak Lah..nenguk satu2..video…pada mak dan bapak2 tuh yg bz kerja jenguk2 la anak2 dalam bilik ek………ehhehhee……..pada kak ani…..jgn selalu main dalam ofis dgn boss.kang bini dia serang..padan muka LO……hehehehehhe

  58. yana36c said,

    January 9, 2008 at 3:08 am

    sekarang susa nak cari virgin man…….budak umo 10 tahun da pandai main ….hai nasib yana…….bila nak dpt raser ek…nak tapi TAKUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT uish uish uish

  59. opkkim said,

    January 9, 2008 at 3:42 am

    apa yana ni nk rase tp takutttttttt aparraaaa.apa nk di takutkan bknnya sakit tp ksedapan yang amat.

  60. lunch_up said,

    January 9, 2008 at 3:45 am

    klu yana nak yg romentik… meh lee kat cini…
    yana tanak bg ym kee??

  61. Kulum said,

    January 9, 2008 at 4:01 am

    Tu “BAWAH UMUR” tu bukan file video tu.. File exe… Virus tu… Hahahaha..

  62. yana36c said,

    January 9, 2008 at 4:27 am

    rasa sekejap tapi kesalsampai mati wat per..lelaki sekarang cuma nak main dan tahu apa rasa pantat p[erempuan…lepas main lu sapa wa sapa……….kalau lelaki yg da kawen bole main blakang apa lagi orang yg belom kawen…..yana tak kata nsemua tapi lumrah n majority………soryy guys…….love u all.ta ble benci lelaki coz my pader pong LELAKI.tanpa my pader yana tak der kat dunia ni….yeyeyyeyeyyeyeye….love LELAKI hehehheheheee

  63. yana36c said,

    January 9, 2008 at 4:42 am

    semalam yana dpt sexvideo member kirim…lelaki main budak pompuan umo 12 tahun!!!!!!ya habibi..di gomol budak tuh…sampai lembek…..mcm binatang….abang gemuk nikan kalau video dia kita kasi tenguk anak bini dia aper mcm ek..apa dia rasa……kan baek dia main anak dia……korang kat sini kalau nak main perempuan pon jgn la budak2 korang entam..dorang mcm adek2 korang…….nasib baek yana tak der adek beradek..sukur la akau sorang di dunia iniiiii…………bila la nak dpt lelaki yg baek ekkkkkkk

  64. pakcik slow.. said,

    January 9, 2008 at 5:31 am

    bagus laaaa camtu yana, ni nak tanya kat yana sikit kenapa masuk dlm ruang ni tak nyesal ke… atau saja nak cari keseronokan…….

  65. opkkim said,

    January 9, 2008 at 8:06 am

    Yalah 2 yana abis 2 knp pla ko nak rase nikmat 2 ??????>jgn pla memandai salahkan lelaki.

  66. shila said,

    January 9, 2008 at 10:03 am

    nak tengok yg lagi power…..hehehehhecuba klik shila.emmmm

  67. saiful said,

    January 9, 2008 at 10:21 am

    aku sokong yana!!bagus yana..ko tak yah layan bebudak ni..yana tu masuk sini sbb nk tgk blue je.. nk tgk kerosakkan budak2 melayu.. jaga diri baik2 yana.All the best!!

  68. MEGATRONE said,

    January 9, 2008 at 1:31 pm

    YANA36C…u don’t worry k… pompuan yg baek hanya utk lelaki yg baek shj…just maintain ur personality…ur attitude n ur good character…maybe satu ari nnti u akn jmpe ngan lelaki pilihan u…Good Luck Yana!

  69. ahba said,

    January 9, 2008 at 1:48 pm

    korek telinga pun sedap yana

  70. yana36c said,

    January 9, 2008 at 3:38 pm

    hy all my fwens…….selamat malam…yana masuk ruangnni bukan nak hentam sesaper…..bukan plak nak carik nikmat….nikmat paling sedap ada lah nikmat waktu tahik idung ada dalam hidung kita..dan kita dgn asek mengorek2 ia nyer agar tahik idung keluar dgn selamat..kalau korang tak chayer korang try laaa..heheheeehhee…sowyyy guys..wa cayang u all….takka nak nenguk sexvideo jer..sesekali kita pot pet poet laaa…..agar kaler kuning di otak kita kuwang sket ekkkkk……malam ni yana nak nenguk video three some..kiriman dari MANBLUES KELATE………agak2 kalau setim..sumbat molot dgn tisu..kang moaning…nenek bangun plak..mampui yana..hehehheheehheheehemuachhhh!!!!

  71. yana36c said,

    January 9, 2008 at 4:13 pm

    pada abang2 yg ngah horny ker setim ker..relax2 la bang…agak2 btg keras giler senang jer…….jentik kepala dier 3 kali pas tuh amek minyak kapak..haaaa!!!! dia tido 3 hari tak bangun hhehehehheehhehehe…….sowyy banggggggggg..i lap uuuuuuuu

  72. LoRD_VaDeR said,

    January 9, 2008 at 4:48 pm

    yana, kalau ko bebetul gurl tunjukkn kt aku keperempuanan kau

  73. abangMAN said,

    January 9, 2008 at 4:52 pm

    adek yana, jaga diri yer..cni memang ramai carik kesempatan….apa yg adek ckp semua betul abg skong..jaga diri adek biarkan apa orang nak kata sekurang kurang nya.adek beri jugak nasehat dan pandangan di sini…abg sokong yana 100%……

  74. abangMAN said,

    January 9, 2008 at 4:55 pm

    HOY LORD..yg kau nak suruh yana tunjuk keperempuanan dia apsal..ko JANTAN tulen ker akakakakkakakakak…..silap2 ko ada dua lobang kekekekekekek…terror sangat ker kau ….nama ongpoteh tapi type bahasa melayu…..apadahhh !!

  75. yana36c said,

    January 9, 2008 at 5:58 pm

    apa la korang ni nak gado pasal yana,yana jantan la,haha,pekena korang semua..

  76. imapervert said,

    January 9, 2008 at 9:35 pm

    eh..yang mane satu kate nye budak 10 thn tuh? tak jumpe pon. bg tajuk sket

  77. niZa said,

    January 9, 2008 at 10:10 pm

    HAI TOLONG LA BAGI LINK VIDEO UTK PIC BUDAK DUA ORG YG PKAI BJU SKOLA TU~~PLZ~~

  78. yana36c said,

    January 10, 2008 at 12:45 am

    assalamualaikum wr wb…selamat pagi semua…….apa pon SABUL d best berani mempertengahkan KEBERANIAN anak2 MELAYU kita buat video SEX ..pada yg baru cuba nak berjinak2 nak try2 buat……ehem2……..fikir 2 kali ek jgn sampai jadi mcm pak mentri kesehatan kiter:)….tertonggeng sana tonggeng cni…kalo body cun melecun tak per..bayangkan la datuk da masuk senja…tak tau nak bayangkan hehehheh..chungap2 bila bab enjut hehheheheehhesowyyyyyyyy TOKKKKKKKKKKK

  79. wakSETIM said,

    January 10, 2008 at 12:48 am

    jgn guna nick orang nak hentam sesama manusia+ pada clone yana36c..tolong..dia perempuan atau lelaki hak dia..yang kau sebok kenapa…wak tabik yana kerna brani kupas masaalah remaja……wak sokong YANA36C..!!!!

  80. krol said,

    January 10, 2008 at 2:30 am

    yana boleh bg no email yanie email i ridhwan_09@yahoo.com

  81. January 10, 2008 at 4:40 am

    Ahhh!! Ahhh!! Ahhh!! Sakit!! Arghh!! Sakitttt…!! Ahh!! SEdapp.. sedapp.. Ahhh.. Seeddaaappp… Lagi bang! Lagi!!

  82. imapervert said,

    January 10, 2008 at 6:18 am

    yana36c… video mane kate budak 10 tahun tu? aku nak nengok gak

  83. poketrecc said,

    January 10, 2008 at 7:15 am

    jom joint website ni….
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  84. ray said,

    January 10, 2008 at 8:39 am

    nie ada berita baik punya,gurlz nie blh ajak main,tp korg cll ajak keluar mkn2 dlu ke,nanti bru korg mkn die lak,jgn cll tibe2 ajak main,mst die xnk,aku da try sedap siot (0176437010,zety)

  85. ahba said,

    January 10, 2008 at 11:21 am

    jangan korek dalam dalam nanti keluar ketam ha ha ha

  86. ahba said,

    January 10, 2008 at 11:34 am

    wa nengok datuk tue main power la skill dia menjadi dari jauh wa duk tilik muka awek tue tak nampak la kecik sangat tapi wa rasa cun

  87. Yana36c said,

    January 10, 2008 at 4:19 pm

    elooooooooo!! muachh!!! muachh!!! camat malem semua…per buwat ah…….sapa2 ada video mak PAH main dgn budak bangla blakang ladang getah tolon bagi kat yana….!!! bangla enjut makPAH sampai PAH terjerit2 sampai tekencin!! ish ish..tolong ek share2 ngan yana!! wahai SABUL ..bangla pong da syok nak join cni..ish ish…….pada nick ahba.kalau ko korek taik idung ko pakai tisu ek….kang ko pakai layen plak!!! hehhehhe..pada imapervert..video budak 10 tahun main tuh tak der kat cni..member yana kat penang bagi….ok geng..nak mamam dulu ah lapoooo….

  88. joeSEMPOI said,

    January 10, 2008 at 4:47 pm

    yana36c bagila tepon nombor, nak kenal yana lah please yana

  89. dancING__ said,

    January 10, 2008 at 4:48 pm

    hehe just wanna say hi…harap2 korang jgn jadi org gila seks sudahhh..
    buat ni sume for fun k guys..

  90. Z said,

    January 10, 2008 at 4:54 pm

    yana ko dh lebey la, cm gud jer..dah la.

  91. SEXsyBEB said,

    January 10, 2008 at 5:00 pm

    ko jgn jeles la Z per yana nak type dier ponyer pasal la….at least dia idupkan sabul ponya ruangan comment.!!! mcm mana MELAYU nak maju..kasi sket nasaehat da kena bantai!!!!

  92. MA^TOnG said,

    January 10, 2008 at 5:03 pm

    siyapa ader video bawu pelis ako nak nengukkkkk..bohsan video lamerrr…btg aku da keras giler……

  93. konekLEMBEK said,

    January 10, 2008 at 5:06 pm

    cipap sapa paling tembam!!…kelentit saper paling cun!

  94. sosej2008 said,

    January 10, 2008 at 5:15 pm

    yana cayang jom main ngan i..batang i panjang 8inci!!!!

  95. Mxxx said,

    January 10, 2008 at 5:54 pm

    FUCK to MALAY stupid gals n stupid MALAY boys

  96. anak atas umur said,

    January 11, 2008 at 1:33 am

    aik.. yang dia ni tiba2 nak fuck malay gurl n boys ni apehal?? dia bisexual ke?? ahahha…

  97. poketrecc said,

    January 11, 2008 at 2:36 am

    jom tinjau2 website ni…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  98. lizaROOM0129 said,

    January 11, 2008 at 3:18 am

    memang jantan skrang mcm sial la da dpt pepek trus wat bodo cari pepek lain.pada semua pompuan jgn trus bagi jekkk……

  99. lunch_up said,

    January 11, 2008 at 3:25 am

    liza… meh leee kat cini klu nak taw best kee tak.. he he he…

  100. lizaROOM0129 said,

    January 11, 2008 at 4:02 am

    da la lunch_up ko pong sama ….bangkai anjing pong ko makan…

  101. man_talk said,

    January 11, 2008 at 5:54 am

    aiii yana..add aku leh?
    man_talk08@yahoo.com
    kite borak private k..syg awk…
    mmmuuuuaaahhhh

  102. man_talk said,

    January 11, 2008 at 5:56 am

    yana36c aku tggu ko kt ym aku k..
    kite borak psl cite awk ni…best r..

  103. January 11, 2008 at 6:13 am

    mana2 janda ke gadis yg dah xgadis ke atau gadis ori ke yg gersang boleh call saya untuk servis pakar jilat dan isap biji kelentit gerenti puas heheheheh dijamin oleh sirim

  104. January 11, 2008 at 6:14 am

    0125109870

  105. ahba said,

    January 11, 2008 at 9:06 am

    pakai tisu maner ader pakai jarilah cik mek

  106. Z said,

    January 11, 2008 at 9:07 am

    hipokrit la cmtu,siap dia tnyer sape ada clip video bla bla bla dia nk tegok.baikdiam jer…

  107. ahba said,

    January 11, 2008 at 9:09 am

    tak puas

  108. ann said,

    January 11, 2008 at 1:58 pm

    4 cum shot clip , 2 video clip & 1 nice pic upload here .. check it out

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  109. yana36c said,

    January 11, 2008 at 3:32 pm

    no comment….apa pon sabuL d best…to all…..enjoy tenguk video sex sampai leleh……to nick Z…aints got nutins to say…u got d right to voice out loud..take care frens….lve u all..muachhh!!!!

  110. POK said,

    January 11, 2008 at 3:52 pm

    yana cni la jom kiter citer2 ko jgn pedulik apor dorang nak kata! yg penting ko tak mcm dorang.i lapppp u yana

  111. USTAZAH said,

    January 11, 2008 at 5:26 pm

    ya robbi apo nak jadi budak2 ni buat tak senonoh mana mak bapak budak budak ni..tak sanggup aku tengukk

  112. USTAZ said,

    January 11, 2008 at 5:47 pm

    ya laa…jika hari ni kita toron anak orang…one anak kita di toron orang pula…remember..wat goes around comes around

  113. USTAZAH said,

    January 11, 2008 at 6:17 pm

    jom ustaz kiter pegi dusun kutip diliyan….aty2 k silap2 kiter terserempak minah dan mat bangla lomen kat dlm pondok buah weiiiiii…

  114. poketrecc said,

    January 12, 2008 at 3:40 am

    jom joint website ni…leh buat side income…
    gerenti best…tak payah kual modal banyak…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  115. January 12, 2008 at 4:25 am

    ntah2 ustaz dgn ustazah plak wat projek kat dusun durian wakakakakaka

  116. ahba said,

    January 12, 2008 at 8:40 am

    puas dah tq tq

  117. tenggiling said,

    January 12, 2008 at 8:42 am

    Ada sesaper yg dah nengok seks vdeo clip si raja azura ngn ida nerina? Aku bukan nk fitnah sesaper…tpi bila nengok bebetul..rasanyer mmg diorg …Aku nengok dah..

  118. yana36c said,

    January 12, 2008 at 9:55 am

    ii tenggiling!! pass ah kat yana ble kongsi sesamer!! ek…..kadang2 pakai camera trick oiii..muka raja azura n idanerina tapi body owang layen….maap..ahba!!! ko man ahh

  119. January 12, 2008 at 11:53 am

    Inilah dia! Memang tiptop ah raja Azura ni! Ida Nerina kuat ngerang! Ahhh!! Ahhhh!! Sakitttt!!! Ahhhhhhh!! Aghhhhh!! Seddappp… seddaapppp!!

  120. Z said,

    January 12, 2008 at 4:54 pm

    amende la ko org ni…org suruh komen jer..lebey

  121. yana36c said,

    January 12, 2008 at 5:25 pm

    sedap sangat ker main ni …..ish ish ish

  122. Z said,

    January 13, 2008 at 10:12 am

    raja azura tu video lama la…

  123. yana36c said,

    January 13, 2008 at 2:03 pm

    ooo..PAK LAH..do sumetins man……….jgn hanya tabik dada MALAYSIA sukses dgn angkasawan…….anak2 pak lah…da jadi jadi bayi bogel mcm mereka kuar dari lobang mak2 mereka dulu..ish ish ish….urut dada kuuuu

  124. tenggiling said,

    January 13, 2008 at 4:27 pm

    aku rasa pun raja azura tu mmg vdeo lamer pasal rambut dia panjang tpi si ida nerina tu aku tak sure vdeo lamer ker baru…tpi diorg post ari jumaat baru nih….yana..ngko nk tgk ker?? kang ngko stim kang..langsung xleh wat keje

  125. yana36c said,

    January 14, 2008 at 1:59 am

    elo tenggiling..mana ah video azura n nerina..nak nenguk ah….kalo stim..buku tawok tepi layan cetim dulu ek…hehhehehehhehhheehheheh

  126. NIZAMMANCHO said,

    January 14, 2008 at 8:29 am

    haii askum yana…
    jaga diri baik2 yana…

    haiii ustzah…jommm kita ..

  127. danial said,

    January 14, 2008 at 9:00 am

    just for girl 0162902925

  128. yana36c said,

    January 14, 2008 at 11:49 am

    ada mata pandang ada telinger dengar ada mulut melopong ada cipap ada lobang ada batang kasi panjang main depan main belakang sedap main tanggung belakang perut buncit jumpa kak bidan buang anak dalam LONGKANG…..:)))))FALSAFAH 2008

  129. JOExxx said,

    January 14, 2008 at 11:50 am

    POWER!! yana!!!!!! wa chaya sama LU!!!!

  130. sex elite said,

    January 14, 2008 at 4:44 pm

    meh sini.. kontek jer i.. awek kedah yang lapar batang…
    sex_elite@hotmail.com

  131. yana36c said,

    January 14, 2008 at 6:06 pm

    uishh sex elite….batang banyak batang..batang apo tuh……

  132. NIZAMMANCHO said,

    January 15, 2008 at 4:52 am

    haii yana36c…sayang awak..
    yana…email lah kat abg ni..
    ade citer best ni..
    jom…
    kasturimatt@yahoo.com

  133. Ghost said,

    January 15, 2008 at 5:09 pm

    ini gambar anak pontianak

    http://www.shareapic.net/content.php?id=5676472

  134. dx said,

    January 16, 2008 at 2:10 pm

    muat turun percuma software,scripts,movies,music,gamez dll
    http://www.dalinx.com

  135. budak_batangbesar said,

    January 18, 2008 at 7:43 am

    YANA besar ke cipap Awk tu tetek awk

  136. zatul said,

    January 20, 2008 at 2:44 am

    semua org nak kenal dengan yana,i korang x nak kenal ke?tapi i x suka kenal yg nak main je.nak ada sifat tanggungjawab tau,

  137. abu said,

    January 20, 2008 at 2:45 am

    nak kenal ngan awk zatul boleh.cama mn nak contact u?

  138. zatul said,

    January 20, 2008 at 2:48 am

    boleh apa salah ye.tapi ada syarat tau.jgn bawa kawan bila kita jumpa.nanti kenal rakam malu r.bagilah email u senang zatul send no tel.:)duk kat mana abu?

  139. ustazSETIM said,

    January 20, 2008 at 2:14 pm

    mana si yana nih..sonyap kot….jgn banyak2 study yana oiii kepaler otak ko pong nak kena relax sket..meh2 dgn ustaz layan video..kita dua duan jom yana….

  140. belachak's said,

    January 22, 2008 at 6:17 pm

    hi..Yana..emm…zatul..apa kabo..

  141. yen said,

    February 3, 2008 at 8:51 am

    yana kalau ada video 3gp yang terbaru email lah kat aku .

  142. 6_inches said,

    February 12, 2008 at 9:04 am

    3GP Video Sex Tape – Jaclyn Victor (8772 KB)
    http://rapidshare.com/files/91121694/3GP_Jaclyn_Victor_Sister.3gp

  143. Fbls. said,

    February 13, 2008 at 4:32 pm

    Nak e.mail zatul ape-

  144. andysiao14_fan said,

    February 14, 2008 at 9:46 am

    The Best andysiao14 HOT CHICKS MALAYSIA Video 2008 and Late 2007.
    Cepat download!! Sebelum link expired…

    http://rapidshare.com/files/91721972/The_Best_Andysiao14.rar (3189 KB)

  145. sharp_the_legend said,

    February 19, 2008 at 2:50 pm

    comment yg penuh dgn ayat ker0menan. . Tahniah. . . Huarkk tuiee. . .

  146. may said,

    February 20, 2008 at 6:26 am

    send la kt email gua….kalau ade 3gp trbaru,,,

  147. qwerty said,

    February 22, 2008 at 1:47 pm

    “Tak sabul hilang di dunia”(Hang Kuah)..kehkeh

  148. April 16, 2008 at 2:35 pm

    […] Anugerah Juara Sabul hello geng , ada baru ada yg bukan baru. ada lain tajuk video sama .. yg dah layan .. layan lagi sampai kuning 1.indon 2.indon3 3.gangbang 4.EQ_bangi 5.misah 6.indon2 7.koleksi sabul2u 8.diana 9.pakai baju 10.violet ungu 11.sehati_sedansa 12.miyabi 13.sabul2u 14.sabahan 15.kesedapan 16.Tangga 17.student scandal 18.awek uni 19.awek tudung lagi 20.skuter 21.couple 22.isap jgn tak isap 23.awekindon 24.merah 25.awek indon 26.bukit celakah 27.goyan cantik 28.main dlm keta 29.batang itam 30.mmg menawan 31.jakarta1 32.lapan minit 33.kelam kabut 34.jakarta4 35.jakarta2 36.lapan minit 37.koleksi skandal 38.jakarta3 39.jiran tetanga 40.tini 41.nurul 42.sungai -koleksi 43.cikgu katanya 44.pink 45.dpn tv 43.tandas 47.TANDAS LAGI 48.lina 49.siti 50.bar otam 51.puting besar 52.awek ntah apa antah 53.6+1 54.maya – indon collection 55.kena paksa […] […]

  149. April 16, 2008 at 7:01 pm

    […] Anugerah Juara Sabul hello geng , ada baru ada yg bukan baru. ada lain tajuk video sama .. yg dah layan .. layan lagi sampai kuning 1.indon 2.indon3 3.gangbang 4.EQ_bangi 5.misah 6.indon2 7.koleksi sabul2u 8.diana 9.pakai baju 10.violet ungu 11.sehati_sedansa 12.miyabi 13.sabul2u 14.sabahan 15.kesedapan 16.Tangga 17.student scandal 18.awek uni 19.awek tudung lagi 20.skuter 21.couple 22.isap jgn tak isap 23.awekindon 24.merah 25.awek indon 26.bukit celakah 27.goyan cantik 28.main dlm keta 29.batang itam 30.mmg menawan 31.jakarta1 32.lapan minit 33.kelam kabut 34.jakarta4 35.jakarta2 36.lapan minit 37.koleksi skandal 38.jakarta3 39.jiran tetanga 40.tini 41.nurul 42.sungai -koleksi 43.cikgu katanya 44.pink 45.dpn tv 43.tandas 47.TANDAS LAGI 48.lina 49.siti 50.bar otam 51.puting besar 52.awek ntah apa antah 53.6+1 54.maya – indon collection 55.kena paksa […] […]

  150. LARONG said,

    September 29, 2009 at 9:30 am

    CALL I 0126151170 KALAU GERSANG

  151. LARONG said,

    September 29, 2009 at 9:34 am

    ZATUL SMS O126151170 ABG NK BRKNLN

  152. Shake said,

    October 26, 2009 at 6:40 pm

    tolong hantar kat ana gambar ke video ke ana nak tenguk tak dapat ni

  153. FAD said,

    April 13, 2010 at 2:14 am

    TUMPANG LALU..TENGAH KESUNYIAN..PLEASE SMS ME .JUST UNTUK BERKENALAN (0132365794) FADHIL


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: