\o/ .. hoorey 2008++ Gud Bye 07…

untitled.jpg







http://www.savefile.com/projects/808583816

http://www.savefile.com/files/1288761

selamat tahun baru .. hepi new Year ..

semoga tahun 2008 ni kita lebih sabul .

TQ, For supporting sabul

141 Comments

  1. blue said,

    December 30, 2007 at 9:42 am

    mari2 layan lagi
    http://otakblue3gp.blogspot.com/

  2. DUNHILL said,

    December 30, 2007 at 3:44 pm

    otak blue ko..hampeh punya blog..happy new year to pengguna sabul..harap sabul lebih sabulsssss…….keh keh keh

  3. Tuk Hang said,

    December 30, 2007 at 3:45 pm

    ‘HaPpY nEw yEARs’
    hElLCoMe To fReEdOm..

  4. dot said,

    December 30, 2007 at 3:51 pm

    ok laa dari tak der

  5. SphinX said,

    December 30, 2007 at 5:07 pm

    Happy New Year hope tahun dpan lgi gempak…hoorey!!
    I nk lyn mana2 gurl & janda yg sngap gler… 0199650512..
    Bubye

  6. December 30, 2007 at 5:16 pm

    mana2 janda or girls yg gersang area ipoh blh kotek saya pakar jilat 0125109870

  7. air banyak said,

    December 31, 2007 at 3:19 am

    Hai nape xleh nak bukak file ni?http://www.savefile.com/projects/808583816

  8. air banyak said,

    December 31, 2007 at 3:21 am

    mcm mana nak bukak oiiiiiiiiiiiiiiii
    asyik kuar file cannot found je…………….
    x syok la mcm ni………

  9. tanah said,

    December 31, 2007 at 6:06 am

    sbar2.sbar separuh daripda iman..cehceh..kdag2 server sharefile tu down kot..tu yg kuar file cannot found..truskn usaha anda..Selamat tahun baru..moga upload cerita2 baru jgk yer sabul..~^^

  10. air banyak said,

    December 31, 2007 at 9:15 am

    Xleh lagi la oiii…………
    dia kuar mcm ni..
    mcm mana nak buat???????????????

    Warning: session_start() [function.session-start]: The session id contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and ‘-,’ in /home/www/www/src/prepend.inc.php on line 2

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie – headers already sent by (output started at /home/www/www/src/prepend.inc.php:2) in /home/www/www/src/prepend.inc.php on line 2

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/www/www/src/prepend.inc.php:2) in /home/www/www/src/prepend.inc.php on line 2

  11. opkkim said,

    December 31, 2007 at 9:48 am

    Sabarlhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,,,,,apa2pun Happy New Year 2008 n sape2 nk berkenalan ble postkn kat opkkim2@yahoo.com only area k.k sbh

  12. PANTAT said,

    December 31, 2007 at 9:49 am

    woi thn bru ni bg la brg ckit…palat!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  13. kimma_ko said,

    December 31, 2007 at 12:15 pm

    th baru ni bagilah citer2 yg best sikit. azam baru

  14. ass said,

    December 31, 2007 at 2:48 pm

    mana video bdak skolah kt atas skali 2????????????????????????

  15. ghost said,

    December 31, 2007 at 3:39 pm

    happy new year… sabul buat pembaharuan tahun 2oo8

  16. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    December 31, 2007 at 6:24 pm

    anyway,,,,,,who want’s fuck with me,,,, get me in bentong k,,,,
    only girls,,,,,,,

  17. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    December 31, 2007 at 6:25 pm

    T,Q 4 download the new 1….. bagi ler,,,, video budak sekolah kat atas skali tue,,,, aku dah gian nak nengok nyer,,,,

  18. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    December 31, 2007 at 6:28 pm

    ini bagi gambar yang sama jer yang berulang kali ,,,,,, cam astro la plak,,,,,
    cter yang sama lak tue,,,, bagi yang eextra lagi k,,,, Azam baru beb,,,, mesti gempak punyer,,,,, k,,,, bye,,,,

  19. Suka Sayang Sabul said,

    December 31, 2007 at 8:16 pm

    Budak bra purple pakai spek ni mcm kenal ni. Budak ni dulu ex-uniten. Skarang dah masuk UITM perak. Memang barai. Korang nak korang mintak je anytime. Tunggu kangkang aje. Nama dia Nadia.

  20. atoker said,

    December 31, 2007 at 8:44 pm

    elo .. happy new year .. nak tanya video dak skolah tu takda ker ?? aku nak tgk ah … giler dak skool skrang …

  21. air banyak said,

    January 1, 2008 at 1:01 am

    Hai Suka Sayang Sabul
    Nak contact mcm mana budak tu……….
    Bagi no phone kau la.
    aku nak tya no phone dia……..
    heeeee………he…….

  22. air banyak said,

    January 1, 2008 at 1:02 am

    Hai sabul
    Video clip yang ahli politik johor tu xde ke????????????

  23. poketrecc said,

    January 1, 2008 at 2:11 am

    Selamat Tahun Baru 2008….
    semoga tahun ini memberi kebaikkan kepada kita semua….

    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  24. tam said,

    January 1, 2008 at 3:01 am

    hi bro…
    selamat tahun baru 2008 semua..
    moga sabul bertambah power lg..
    n nak gak tgk vcd panas dr selatan tu!!!

  25. Wak Karpan said,

    January 1, 2008 at 4:12 am

    Hi all!!
    Happy New Year 2008

    Semoga 2008 ini lebih advant lagi clip 3gp yg terbaru

    semoga bertambah power sabul

    Hidup SABUL…

  26. teringin said,

    January 1, 2008 at 12:10 pm

    ada video itu tak….yg terpanas…menteri nyer

  27. berbatang said,

    January 1, 2008 at 12:38 pm

    sabul happy new year08..wei kasi ar vid budak sekolah tu………ha dengan vid seks datuk can soi lek tu…….menteri buat projek kat hotel tu..boleh sabul?

  28. pening said,

    January 1, 2008 at 12:42 pm

    aku pun nk gak video menteri cina tue.

  29. ann said,

    January 1, 2008 at 1:01 pm

    2 movie clips and 1 pictures new upload here

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  30. kote menguet said,

    January 1, 2008 at 6:03 pm

    happy new year……..spermblasssssssssssssssttttttttttt…..hahahahahah

  31. poketrecc said,

    January 2, 2008 at 3:15 am

    happy new year…mane copy video menteri tu???

    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  32. air banyak said,

    January 2, 2008 at 3:42 am

    aku pun tengah tunggu video menteri tu jgk
    harap sabul boleh cari
    video tu panas sekarang

  33. air banyak said,

    January 2, 2008 at 3:44 am

    Sambil tengok video tu
    boleh la kawan² join web ni

    http://www.perigiduit.com/?ref=hisyam_kamarul

    boleh buat duit…………………
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    belum cuba belum tahu………………
    marvelous………………………..

  34. air banyak said,

    January 2, 2008 at 3:46 am

    Suka Sayang Sabul
    Mana no phone nadia tu oi……………..

  35. DINOR said,

    January 2, 2008 at 3:55 am

    SAPA2 NAK RASA BATANG MELAYU ASLI, EMAIL ME ALONG_DINOR@YAHOO.COM
    AREA PENANG

  36. poketrecc said,

    January 2, 2008 at 4:12 am

    sambil2 kita dok layan video…mari ler kite layan/joint web ni:-
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

    tak rugi….cuba dulu baru tau…
    best gilerrrr….

  37. Chua said,

    January 2, 2008 at 4:52 am

    Wei, salam tahun Baru 2008..cayalah Sabul semoga lebih mantab..
    Mana gambar2 kat atas tak nampak??
    Nampak yg awek Bra Pink jer..
    Sabul tlg bg perhatian masalah kat sini jgn tau upload jer…hehehe

  38. mocha choca said,

    January 2, 2008 at 5:01 am

    mai la rogerkan aku no si nadia neh!!aku outstation lumut neh!!…ade gak teman…hehehe

  39. pan-asian said,

    January 2, 2008 at 7:02 am

    anyone horny gal..email me…mamai3@mailmate.co.za

  40. azizaznie said,

    January 2, 2008 at 9:20 am

    hepi new year…hepi sabul!!!!
    klu x uplod dvd soilek..ko hntr kat email aku ye..
    azam baru!!!vdeo yg panas,,,,,

  41. tarabas said,

    January 2, 2008 at 11:11 am

    peace

  42. Nizam said,

    January 2, 2008 at 1:11 pm

    Teknik Mudah Menjana RM101,366.04
    Laporan Percuma Oleh Nizam & Reza
    Pakar Internet Yang Sebenar !
    http://www.IncomeAutomatik2U.com

  43. jojoe said,

    January 2, 2008 at 3:12 pm

    Ni no awek march 07 pakai loket biru .
    kalau korang nak korek dia call laa .
    Nama dia qistyna horny giler . 0197949052

  44. ghost said,

    January 2, 2008 at 5:01 pm

    aku nak tengok menteri punya movie.. sabul ada simpan salinan tak??? kongsi lerrr ramai2

  45. heycarl said,

    January 2, 2008 at 6:22 pm

    ade awek nak maen x???bdak skool dialu2kan…nak suh bayar pon xpe…

  46. takpuas ati said,

    January 2, 2008 at 7:25 pm

    apa daa.. laki yg agkat..2 bkn n0 qistina..2 n0 sarip..aduhai.sangap..tpu daa

  47. poketrecc said,

    January 3, 2008 at 9:13 am

    happy new year…
    program terbaik untuk tahun 2008
    http:/www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

    try dulu baru tau….gerenti puas hati

  48. poketrecc said,

    January 3, 2008 at 9:14 am

    happy new year….
    program terbaik untuk tahun 2008
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

    try dulu baru tau…gerenti puas hati punyer…

  49. abangkhairi said,

    January 3, 2008 at 9:36 am

    Nampaknya banyak permintaan untuk vcd chu soi lek tu..apa lagi sabul lekas-lekaslah post dlm blog ni..kita share-share kan..

  50. menteri said,

    January 3, 2008 at 1:57 pm

    tgu next episode lah kot br sabul upload..

  51. January 3, 2008 at 2:40 pm

    “Lakukanlah seks dengan wanita muda untuk kesihatan anda.” Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

  52. jojoe said,

    January 3, 2008 at 3:55 pm

    Mana ada tipi laa betul . Gua cal banyak kali daa. sampai x leh tahn daaa ni . Dia sampai ajak main kat umah dia lagi. gua ada pic bogel dia lagi hahaa

  53. ja said,

    January 4, 2008 at 3:09 am

    hidup sabuuuuul.

  54. ella nur pariri said,

    January 4, 2008 at 5:42 am

    cuba la kasi video abg dan akak yg veteran sket..mereka lagi HOT tau..budak2 ni ingus meleleh…mainhentam jekk.tak lomentik langsung!!!!!…..cuba ngintip2 abg dan akak2 lomen dalam keta ker..dalam umah ker.dalam utan ker..dalam kebun ker..grenty lecun beb!!!!!!………so far video semer budak ingus……golojoh sakan…….aper loba g man entam jekkk…..kuwang2 kuwang22..maapppppppp

  55. barlock_btg said,

    January 4, 2008 at 7:49 am

    hehehe….gambar tuh mgoda gak…ader yang lagik menarik x ? kekekeke..baru la layan….pn ella nur pariri nie mesti org power nie ./… lain kalo sabul ko cari yang 60-70…baru extreme….kekeek….

  56. ella parriry said,

    January 4, 2008 at 8:31 am

    hang nii…tol la me cakap..asek2 budak2 ingus yg main video..cham main kamera petikq gituk…………kekekekekke….abang ada mentri punya video tak..pariry nak nenguk laaaaa..mesti besh ekk..si melendut goyang2 hehehhehehhhesowyyyyyyyyyyyyyy pak healthy!!!! da tak tak healty si apek tua niiiiikuwang2

  57. mat said,

    January 4, 2008 at 8:35 am

    aku ni nk ajk perempuan yg sudi main dgn aku ni

  58. Gila TV said,

    January 4, 2008 at 9:20 am

    ayuh layan kegilaan 3GP di Gila TV.com

    http://www.gilatv.com

    Jumpa abang-abang semua kat sana!

  59. like sexs said,

    January 4, 2008 at 10:38 am

    yoyoyo…
    sabul nak gak tagk video chia soi lek tu..
    hahah
    klu ko leh dapat kan..
    bleh show kat publik cam mana mentri kesihatan kite main..
    so leh la kite tiru..
    tu smua kan tokkesihatan..
    hahahhahahah

  60. January 4, 2008 at 11:55 am

    khas utk peminat2 sabul..sy selaku peminat n0 1,telah mmbuat 1 tmpat yg mmbolehkn smua pminat sabul brkumpul dan brchatting dan upload pic msing2. http://sabul.mobile.web.tr mlm ni kte brkumpul dan brchatting.ok?bru je wat tmpat 2,byk kekurangan..sementara sahaja,smtara tggu sabul wat chatzone utk kite.mlm ni.pkl 10! mari brchatting.gurl diharapkn.ayuh

  61. guest said,

    January 4, 2008 at 12:03 pm

    xde klip lesbian n pengkid ke sabul. boring le asyik2 bdk ingusan yg main huhuhuhu cr yg power la ek

  62. WebMaking said,

    January 4, 2008 at 4:42 pm

    Weh,hape da k0rg neh,sabul dah bg 3gp ni p0n da kire bgs..klu die tt0p web neh cane?d0nl0t je r yg die upl0ad tu.yg k0rg duk k0men n mntk yg bkn2 tu phm2 r…bkn diye yg blak0n 3gp sume neh.ade phm??

  63. ann said,

    January 4, 2008 at 5:38 pm

    1 pics set n 1 video clip upload – enjoy

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  64. ann said,

    January 4, 2008 at 5:40 pm

    1 pics set n 1 video clip upload – enjoy

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  65. ijam said,

    January 4, 2008 at 6:49 pm

    terbaru..?
    macam campur yang lama jee…
    appy new year sabul…

  66. Kak Timah said,

    January 4, 2008 at 6:51 pm

    hello…banyak movie yg akak x boleh download…saper2 yg dah download tu send kat email akak… timah_68@yahoo.com.my
    TQ

  67. eins_kesepian said,

    January 5, 2008 at 3:32 am

    hy……sapa2 sudi nak kawan dan kenal sama ameera sila click my nick…im very2 lonely…need companion…..thks dear

  68. yana36c said,

    January 5, 2008 at 4:13 am

    bila tenguk video sex 3gp..buat yana tak tahan..pepek yana denyut2…..aduss..tak tahan terseksa batin yana………….tetek yana keras gilerrr..puting kemerah merahan……..yana tak pernah main……yana nak rasa mcm mana main….plssss…….tajk tahannnn

  69. water said,

    January 5, 2008 at 4:44 am

    yana..leh knal, htr emel k

  70. opkkim said,

    January 5, 2008 at 5:21 am

    yana ble minta email

  71. joe said,

    January 5, 2008 at 7:42 am

    fuu…yooo…padan muka kat minah ni..muka real nampak..kesian kat dia..sape la tok laki dia ni..

  72. joe said,

    January 5, 2008 at 7:44 am

    yana klu nak main dtg kat joe sini..siap bayar brapa nak….cakap je…siap kasi elaun bulanan lagi…heeee jom la cepat…

  73. yana36c said,

    January 5, 2008 at 10:20 am

    apa email joe…

  74. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    January 5, 2008 at 11:00 am

    yana leh mintak emailll… syko_sweeatnam@yahoo.com

  75. Budak JahaT Ter-Lajak said,

    January 5, 2008 at 11:01 am

    just click jer kat email tue k,,,, bleh yer yana,,,,

  76. joe said,

    January 5, 2008 at 12:58 pm

    yana..ni emel joe.. al_kapon07@yahoo.com

  77. January 5, 2008 at 2:05 pm

    sambil kita cuci mata,kita boleh cari wang banyak buat bayar bil internet atau belanja awek atau bawak awek gi tempat baik untuk SABULLLL………!!!!!!

  78. akujahat said,

    January 5, 2008 at 3:53 pm

    bila barang 2008 nak ader nih…hahahha…

  79. Orang Gaji said,

    January 5, 2008 at 4:59 pm

    Nak main dengan orang gaji ? Click pada nama saya “Orang Gaji” TQ

  80. trtrtr said,

    January 6, 2008 at 12:56 am

    george w bush fuck tony blair.

  81. Anti Virus said,

    January 6, 2008 at 5:46 am

    OrangGaji pukimak sebar web http://www.bolehmelayu.blogspot.com yang ada virus. JANGAN DOWNLOAD apa-apa file dari website terkutuk tu. Semua file dalam bentuk “exe” ada virus dikesan oleh NOD32. Tak tau ler apa sebab dia pilih nak jadi pukimak.

  82. air banyak said,

    January 6, 2008 at 6:13 am

    Yana,

    Bagi la email yana,
    Nak try jI belum try jugak…….

  83. yana36c said,

    January 6, 2008 at 10:12 am

    hy sayang……cuba la sabul kasi video yg cum melecun sket…..asek ulang ulang jekk…..bowing ar……tenguk video pepek kena isap kena jilat best…..basah puki yana……kalau main sedapppp……….

  84. yana36c said,

    January 6, 2008 at 10:27 am

    hy joe………yana sent email tak der response..joe bohong la……

  85. abgstim said,

    January 6, 2008 at 1:09 pm

    yana email me, izwan_jhr87@yahoo.com

  86. cekodok said,

    January 6, 2008 at 1:59 pm

    heyy yana kalau nak try email laaa sy……

  87. cekodok said,

    January 6, 2008 at 2:00 pm

    tak tahan gak nie….sapa sapa yang nak try tu leh arr email…geejun_11@yahoo.com

  88. January 6, 2008 at 2:44 pm

    siapa2 nk sex kat area jb….email me…..wei_keat23@yahoo.com.my

  89. yana36c said,

    January 6, 2008 at 3:14 pm

    SEX u r d best………….pussy ku tunggu….dan sabar laa…tunggu batang cum melecun…..bole main berkali2 kali tanpa hencty…….muachhhh i need sex badly…..

  90. veryfying said,

    January 7, 2008 at 8:26 am

    yana add me ym veryfying@yahoo.com tak tahan nak cipap yana

  91. yana36c said,

    January 7, 2008 at 8:33 am

    veryfying…email u tak pakai…..per jer..ish ish ish

  92. bluespower said,

    January 9, 2008 at 6:14 am

    utk yana… kol me 0122663876

  93. yana36c said,

    January 9, 2008 at 3:44 pm

    hy mr blues..aw r u dear……u kasy yana fone number mantoya..nyah pasir gudang appa dahhhhh….ish ish ish…..sora dia mcm sebijik maya karin dia bijik mcm achappan nak kena sunat..hehhehehehehhehe.sowyyyyy power..wa caya lu beb!

  94. m4l1ck said,

    January 10, 2008 at 5:17 pm

    yanaa…
    nk alamat e-mel bole?
    nk tkr2 cite dgn u…

  95. yana36c said,

    January 11, 2008 at 3:37 pm

    hy semua!! aper mcm nary??,,na harap all ok ek….lick aper email u..jom kiter tuka2 citer….mcm budak2 main goly kat longkang ekk hehehehheeh

  96. abe said,

    January 11, 2008 at 5:19 pm

    hi yana….leh bekenalan?just nk sembang2 ngn u…add la my ym…xxxjebat@yahoo.com

  97. yana38c said,

    January 11, 2008 at 6:20 pm

    hy abe
    …asal loom tido….abe kat aner….yana mase blaja nih sambil nenguk sexvideo kuwang2……

  98. abe said,

    January 11, 2008 at 8:41 pm

    hy yana..bleh blaja ke smbl lyn blue?hehe..nape x nk add ym?leh kite sembang2..

  99. yana36c said,

    January 11, 2008 at 11:02 pm

    gud moanin all!! gud moanin abe!! apa kabar abe?…..yana gi campus dulu ek…..kita sembang2 malam nanti chaos abe!!!!!!!!muachhh muachhh!!!!!!hidup ssABULLLLLL!!!!!

  100. abg_nakal said,

    January 12, 2008 at 6:17 am

    hai yana.yana kat ner ni. leh email kat abg. tmet_alvin@yahoo.com

  101. mr_marco said,

    January 12, 2008 at 9:37 am

    the gurl that using purple bra is so nice…can give her phone number??

  102. yana36c said,

    January 12, 2008 at 9:57 am

    aper citer nary sonyap jekkkk

  103. ariffz said,

    January 12, 2008 at 7:56 pm

    yana.. mail me

  104. ariffz said,

    January 12, 2008 at 7:58 pm

    ariffz_86@yahoo.com. mail me ye yana

  105. yana36c said,

    January 12, 2008 at 10:46 pm

    gud moanin ariff….ok yana wil email 2 ariff..muahhhhh!!!!!!..syokk nyer pepagiii gni…..polok bantalllll..uwahhhhhhhhh!!!!!!!

  106. abe said,

    January 13, 2008 at 9:58 pm

    hi yana..u x nk emel i ke?pnat i tgu ur mel .

  107. yana36c said,

    January 14, 2008 at 1:56 am

    hy abe…..per mail uuuu…yuuuhuuuuuuuuuuuuuu

  108. jandatembam said,

    January 14, 2008 at 11:56 am

    jantan sekarang mcm sial llaaa.pukimak betol…da main aku kena tinggal……sampai melechet cipap aku di kerjakan…babi punya jantan

  109. abe said,

    January 14, 2008 at 9:18 pm

    hi yana..my emel xxxjebat@yahoo.com..anta eik.

  110. ariffz said,

    January 15, 2008 at 8:27 am

    xda pun yana.. bila nak mail?

  111. yana36c said,

    January 15, 2008 at 8:36 am

    yana da email ariff……pls check………

  112. ariffz said,

    January 15, 2008 at 8:52 am

    yeke?? mcm xda je..

  113. ariffz said,

    January 15, 2008 at 8:53 am

    xda la yana.. try mail ni lak.. ariffz86@gmail.com. yana x ym eh

  114. yana36c said,

    January 15, 2008 at 9:11 am

    da email..pls check…..

  115. ariffz said,

    January 15, 2008 at 9:26 am

    hum.. ok.. ill wait.. xtau la nape xdpt2 lg ni..ariffz_86@yahoo.com

  116. yana36c said,

    January 15, 2008 at 9:45 am

    jom ariff minum kopi dgn goreng PISANG PANAS PANAS!!!..heheheheheehe

  117. kak PAH said,

    January 15, 2008 at 12:51 pm

    mudah2han anak aku tak der kat sini…………,,,,,,,

  118. AL_WAFI said,

    January 15, 2008 at 12:55 pm

    apa akan jadi kesudahan budak2 yg terbabit ni yer..pada semua yg melihat video2 berkenaan atau melihat gamba2 mereka..ambil lah iktibar..kita jdikan satu pemgajaran..SEDAP nyer memang terasa..tapi AKIBAT nya…akan di tanggung sampai mati…..tak terfikirkah kita bau busuk..hanyir..hamis…..pada kubur kita akan dosa yg kita lakukan..maaf..wafi bukan nak bersyarah..wafi pon tenguk jugak sekadar beri pandangan………maaf yer..pada yana36c……..jaga diri awak baek2…….

  119. ariffz said,

    January 15, 2008 at 4:44 pm

    yana.. xdpt la email. anto kat gmail i je la.. br leh kuar mkn grg pisang sama2

  120. kapang said,

    January 17, 2008 at 9:44 am

    sabul best giler

  121. budak_batangbesar said,

    January 18, 2008 at 8:06 am

    yana per email awak email la kat sy comando700x@yahoo.com

  122. budak_batangbesar said,

    January 18, 2008 at 8:13 am

    Asal budak skg dah pandai main cipap budak2 dulu x tahu ape2 pun …. Ape dah jadi dng Dunia Ni……. Hancur lebur tunggu la suatu hari nanti pembalasan Lebih dasyat dari tsunami …… Kerana perbuatan budak…..budak… skg ….Bukan nak berceramah batang pun tengok jugak…..cuci mata Tapi kan …. muda2 lawa semua dah kena tebuk….. erm susah la lelaki nak yang original skang…..nihhhh… huhhhhh…….huhhhhh……
    Ada pun semua blok dah korek…..dah x de pikap lagi….huhhh…huhhhh…. nasib ler kalau sape batang kecik dapat lubang besar x best la….huhhhh……..dah x leh over hall lagi kalau motor leh… laaa kalau org x de spare part…nak ganti ……….

  123. yana36c said,

    January 18, 2008 at 1:53 pm

    jgn lah kita alpa dan hanyut dgn arus kehidupan di dunia ini…….di berii kita mata…..untuk melihat ….melihat dgn hati bukan dgn melihat yg tak seharus nya kita lihat……..pada yang terlibat dengankanchah video dan gambar luchah….wake up guys n gals!!!!!!,,…..tubuh kita bukan untuk di jadikan bahan pembakaran esuk di padang mahsyar…..nak sekat penglibatan mereka agak mustahil…..kita tak tau..esuk lusa adek kita? kakak kita? abang kita? mungkin AYAY kita atau kawan2 kita terlibat dgn pembabitan ini….fikir lah……renungkan lah…yana sayang semua..u all r my frens….take care….love u all….

  124. tapirisme said,

    January 23, 2008 at 12:35 pm

    hai yana….jom la msg2 saya..i pun student gak…..

  125. yana36c said,

    January 31, 2008 at 10:32 am

    ii tapisss…..aw r uuu???????

  126. abang_asmaradana said,

    February 12, 2008 at 12:45 am

    yana n jandatembam jom la…email i…abang_asmaradana2yahoo.com.sg

  127. sabul_fan said,

    February 12, 2008 at 9:07 am

    3GP Video Sex Tape – Jaclyn Victor (8772 KB)
    http://rapidshare.com/files/91121694/3GP_Jaclyn_Victor_Sister.3gp

  128. andysiao14_fan said,

    February 14, 2008 at 9:46 am

    The Best andysiao14 HOT CHICKS MALAYSIA Video 2008 and Late 2007.
    Cepat download!! Sebelum link expired…

    http://rapidshare.com/files/91721972/The_Best_Andysiao14.rar (3189 KB)

  129. yana said,

    February 21, 2008 at 5:31 am

    ish..ish..ish..senyap da kat cni……hehehhehehe..yana jalan jalan..tuka tuka angin..chaoss….

  130. abg69 said,

    March 16, 2008 at 11:10 am

    NOK GOKKK

  131. abg Az said,

    June 2, 2008 at 2:44 pm

    Orang cantik, menawan, awat hang tak bukak tunjuk…

  132. ayam said,

    August 18, 2008 at 3:49 pm

    yana email me…pls..ayamj319@yahoo.com

  133. gila masyuk said,

    September 11, 2008 at 2:44 pm

    yana..mtk emel gak..bleh lyn tgh2 mlam..kidondead_end@yahoo.com

  134. gila masyuk said,

    September 11, 2008 at 2:52 pm

    kak pah gersang gak ka..

  135. lust_mantap said,

    September 11, 2008 at 2:54 pm

    awek area kedah xdak ka kt cnie..

  136. lust_mantap said,

    September 11, 2008 at 3:01 pm

    sapa2 ad no bez2..bagi kt aku..

  137. Ejoe said,

    October 10, 2008 at 8:05 pm

    Insafla korang..Ingat mati 2 semakin memhampiri kte..

  138. hohoh said,

    January 10, 2009 at 7:47 pm

    hohoho…
    gambar kat atas tu…
    aku kenal..
    selalu borak,
    dia sdirik yg nak tayang kat suma orang,
    pastu nak kecoh.
    padan muke!

  139. katty said,

    May 30, 2009 at 8:12 am

    cuba abg2 tengok blog ni pulak.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: