You riise Me Up



http://www.savefile.com/files/1284129
http://www.savefile.com/files/1284170
http://www.savefile.com/files/1284172

lain lain ada c ni

http://www.savefile.com/projects/808583477

kami mohon maaf atas kesulitan sebelum ini.TQ . for supporting Sabul

49 Comments

  1. ghost said,

    December 25, 2007 at 12:45 pm

    tak sempat download semalam punya ni hari belasah smapi habis,….

  2. EDD said,

    December 25, 2007 at 1:33 pm

    smlm punya post..sume x leh pakai..error…yg hari ni punye bestla…tp boleh upload skali lagi x yg dusun tu..x bleh read la file tu

  3. DUNHILL said,

    December 25, 2007 at 3:55 pm

    hehehe…ni baru bestt siottttt…syabassss sabul..

  4. ah long said,

    December 25, 2007 at 5:48 pm

    jom wat duit..download ni
    open pakai wordpad yer.
    http://rapidshare.com/files/76577501/cara2_buat_duit.rtf

  5. naza said,

    December 25, 2007 at 8:04 pm

    mcm mana nak tgk. ada yang file is not movie ni

  6. naza said,

    December 25, 2007 at 8:07 pm

    file is not movie ni nak tgk kat mana.apa ke bendanya yag harus di download

  7. ambo said,

    December 26, 2007 at 3:18 am

    TQ sabul… kau memang hebat

  8. aman said,

    December 26, 2007 at 6:25 am

    PRONOTON
    Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan ekstrak herba yang berkualiti tinggi dengan kandungan bioaktif yang dikekalkan dengan baik melalui proses ekstraksi farmaseutikal berteknologi tinggi. Ia telah diformulasikan khusus untuk membantu terapi semulajadi bagi masalah-masalah genito-urinari. Ia digunakan secara tradisional sebagai pemakanan untuk lelaki bagi mempertingkatkan daya seksual, keinginan seks dan kesihatan menyeluruh.

    Kesan Pengambilan Pronoton
    Pengamal-pengamal MayFirst Pronoton akan menikmati dan merasakan segar dan bertenaga serta ciri-ciri kelakian yang hebat. Mereka dapat merasai peningkatan kesihatan menyeluruh melalui perubahan positif terhadap sistem aliran genito-urinari sehingga dapat menikmati peningkatan dalam daya seksual dan keinginan seks.

    FEMALING
    Ia berfungsi mengimbangkan rembesan hormon, menggalakkan aliran darah yang baik dan memperbaiki kadar rembesan estrogen didalam wanita. Dengan ini ia akan mengekalkan pembentukan kolagen tisu yang akan menguatkan rupabentuk payudara serta kecantikan peha dan pinggul secara semulajadi. Stuktur kulit akan menjadi halus, lembut dan semakin cantik apabila kolagen-kolagen dihasilkan. Phyto-estrogen juga menggalakan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut dan beruban, menguatkan tulang, menghilangkan tanda-tanda kedut kulit muka dan mengentalkan payudara

    Siapa Perlu Mengambil MayFirst Femaling:-
    • Wanita berusia 20 tahun ke atas
    • Wanita yg ingin memperolehi gaya hidup sihat, cantik, mencabar dan berkeyakinan
    • Wanita yg berada di dlm Program Pengawalan Berat Badan dan Pelangsingan
    • Wanita yg mengalami masalah kesuburan
    • Wanita yg mempunyai tanda-tanda awal menopaus & yg telah mengalami menopaus

    Hubungi Segera Untuk Maklumat Lanjut:
    HAIRI 012.3478502
    AMAN 019.6862368
    PENGHANTARAN PERCUMA!!
    ** Term and Condition apply**

  9. naked said,

    December 26, 2007 at 7:52 am

    dah dpt download……tapi x leh tonton…….apasal ya……manyak geram la…

  10. ghost said,

    December 26, 2007 at 2:17 pm

    hehe cari la program support file *.3gp kalau susah sangat download pc suite nokia

  11. DUNHILL said,

    December 26, 2007 at 4:30 pm

    isk..dload la codec 3gp..klmcodec161..apa laaaa..

  12. matt said,

    December 26, 2007 at 4:33 pm

    iiiii bg la banyak kit… x ckp ni

  13. matt said,

    December 26, 2007 at 4:34 pm

    http://artismalaysiaku.blogspot.com sesuai untuk semua gologan

  14. berbatang said,

    December 26, 2007 at 6:10 pm

    ni macam lah…….baru senang nak download bagus sabul…….eh next time klu ada kau kasi vid org2 terkenal lah pulak cam artis ke ,ketua negara ke.cam erra fazira ke,fasha,wan norazlin, ning, atau sesiapalah…….klu ada……baru gempak…..

  15. zack said,

    December 27, 2007 at 10:26 am

    ada yg xleh baca laa….

  16. zack said,

    December 27, 2007 at 10:29 am

    dah install klmcodec161 pun xleh baca gak mcmna tuhhhh…tolong tgokkan..hehehe…nkorng mmg best

  17. DUNHILL said,

    December 27, 2007 at 11:56 am

    lorr takleh ker??..try pakai VLCplayer

  18. ann said,

    December 27, 2007 at 12:47 pm

    check it out new clips added

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  19. apek said,

    December 27, 2007 at 4:50 pm

    cam mana nak download.x bolehpum.cam manani sabul

  20. dina said,

    December 27, 2007 at 4:53 pm

    nak tengok yang lagi panas tak.power siut

    http://thebleachvideo.blogspot.com/

  21. shima said,

    December 27, 2007 at 4:55 pm

    hai sape nak berkenalan ngan saya tak?klik kat nama saya tu.

  22. omen said,

    December 27, 2007 at 6:09 pm

    sape ade 3gp pondan hisap dlm toilet. Aku dengar hebat sioll…dia telan air mani terus tu….sape yg ade…tolong post kan kat sini. Sabul the greatest!

  23. ah long said,

    December 27, 2007 at 8:35 pm

    jom wat duit.. x dapat dl dr rapidshare, dl dr savefile pulak.senang je.

    http://www.savefile.com/files/1287664

  24. opkkim said,

    December 28, 2007 at 5:17 am

    wo!!!!!!!!!!! hebatlhhhhhhhhhhhhhh ni wyg best siot……. sape nk kenal dgn sy ataupun nk postkn “benda baik”sila postkan kepada opkkim@yahoo.com.my

    “SABUL THE BEST”

  25. adi said,

    December 28, 2007 at 6:33 am

    i nk kenal ngan u shima

  26. opkkim said,

    December 28, 2007 at 10:58 am

    Haiiiiiiiiiii shima i kenal ngan ulhhhhhhhhhh ble ker????.

    Ble postkn kat email baru saya ini opkkim2@yahoo.com

  27. summer said,

    December 28, 2007 at 2:41 pm

    yang ni senang nak download.lain kali guna yang ni je. harap yang banyak2 hari tu kat x mas n free gift ble kuarkan blik….ok bro.sume ble dwnload

  28. shima said,

    December 28, 2007 at 3:21 pm

    adi said bagi r no tel u.kalu i ada masa i call u.

  29. adi said,

    December 29, 2007 at 3:37 am

    bg la email shima nanti sy bg no ,phone

  30. water said,

    December 29, 2007 at 3:55 am

    hi shima…

  31. blue said,

    December 29, 2007 at 6:44 am

    Koleksi aku
    http://otakblue3gp.blogspot.com/

  32. Nizam said,

    December 29, 2007 at 2:13 pm

    Ketahui Kaedah Menjana RM101,366.04
    Secara Percuma Oleh Nizam & Reza
    Pakar Internet Yang Sebenar !
    http://www.IncomeAutomatik2U.com

  33. heycarl said,

    December 29, 2007 at 3:26 pm

    bro..power la u bro..tp klo leh sponsor pempuan lagi bagus…klo stakat tgk video je…buat sakit ati…nak main betol2 baru best…
    sesape nak merasa kenikmatan yang tak terkata…do contact me asap… valid till next week…
    heycarl_22@yahoo.com

  34. December 30, 2007 at 12:39 am

    check out http://www.movie-wallpaper.blogspot.com its great

  35. bitch said,

    December 30, 2007 at 7:13 am

    sex party pics here http://tinyurl.com/2ysqdn

  36. poketrecc said,

    January 1, 2008 at 2:06 am

    jgn tak percaya….

  37. poketrecc said,

    January 1, 2008 at 2:07 am

    wow…!!! baik punyer….

    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  38. notmu said,

    January 2, 2008 at 10:06 am

    aloo.. berita terhangat lagi sensasi pembuka 2008 nih ada tak??
    kongsi lah ngan kami erk.. hehehe.. paham2 jerk lah erk.. hehehe
    jgn lupa tau..

  39. puteri abill said,

    January 4, 2008 at 5:49 am

    hy semua..sapa sapa nak kenal abill kiz click my name…banyak akwan banyak knowledge!!!!!…see u….papaiiiiiiiiii

  40. ann said,

    January 4, 2008 at 5:35 pm

    1 pic sets n 1 video clip upload

    http://earldunt-xxx.blogspot.com/

  41. yana36c said,

    January 5, 2008 at 7:10 am

    aduhhh….terseksa batin yana tenguk sex video niii……pepek da basah….yana nakkk…..nak main mcm kat video tuh..plssss……arghhh…….

  42. yana36c said,

    January 9, 2008 at 4:59 pm

    ni video thai punya la power.rabak siot………kangkang mcm nak sunat…kang keluar taik padan muka si jantan masuk dlm molot trus telan!!!..eiii sedap nyerr makan burgerrrrrrrreiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  43. m4l1ck said,

    January 10, 2008 at 5:23 pm

    shima…
    nk kenal bole?hntr le alamat emel…

  44. yana36c said,

    January 13, 2008 at 6:46 pm

    Sabull..jawap LU besuk ekkk

  45. eintangersang said,

    February 4, 2008 at 6:16 am

    0133643322 gersang sgt dah nie

  46. yana36c said,

    March 20, 2008 at 7:00 am

    yana call 050 5912869

  47. andri said,

    September 22, 2009 at 4:45 am

    vidio

  48. Zamree said,

    November 5, 2009 at 6:05 am

    Mana2 awek, janda @ bini orang yang gersang & suka sembang2 sms sex, sms 019-5728170.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: