Cahaya day

selamat hari cahaya ..semoga cahaya akan sentiasa menyelubungi hidupkita semua .
enjoy .

repost as request – kantoi dan kena belasah
http://www.savefile.com/files/1180285

menarik minggu ini
tangga live in action
http://www.savefile.com/files/1180267
http://www.savefile.com/files/1180280

skandal ..
http://uploadmb.com/dw.php?id=1192955023 -korean
http://uploadmb.com/dw.php?id=1194429263&/2/love story.3gp – vietnam
http://uploadmb.com/dw.php?id=1192181526&/0/Univ.3gp – cyberjaya



lain lain belasah sampai lebam..
http://www.savefile.com/projects/965111

donlod sementara stok masih ada . TQ

80 Comments

  1. zer0 said,

    November 8, 2007 at 12:51 pm

    power la bro…..
    terus kan usha anda…..
    hahahahahahaha……..

  2. jaguh said,

    November 8, 2007 at 12:57 pm

    betui….tabik spring..

  3. jaguh said,

    November 8, 2007 at 1:25 pm

    bro..akaun 2 klu dah download nak buka mcm mana???

  4. hantu_raya said,

    November 8, 2007 at 3:02 pm

    get your free rapidshare account here:
    http://rapidshare.com/files/67481066/FREE_RAPIDSHARE_ACCOUNTS_2007.zip

  5. busuk said,

    November 8, 2007 at 3:04 pm

    org klantan nak kawenn.. tgk2

    http://rapidshare.com/files/68303696/Akad.Nikah.Siam.Kelantan.Lawak.avi

  6. hantu said,

    November 8, 2007 at 10:53 pm

    bro rapidkl, tu ker pompuan yang boobs die cantik tu eh?
    brp nk jual?
    aku nk la..
    geram…nk gigit…hehe

  7. keluangmalam said,

    November 9, 2007 at 4:20 am

    wei kawan2 sume… aku ade byk video bru… tp mcm mne aku nk upload kt dlm sabul ni? dpt gak kte kongsi rmai2…

  8. Kak Timah said,

    November 9, 2007 at 10:52 am

    cam ner nak down load
    1. Sex in the morning
    2.kitchensex….
    3.akadnikah….

    akak x boleh nak buka/tengok ler….kalau ada sesiapa yang boleh download plz send kat email akak (timah_68@yahoo.com.my) …TQ
    Luv Fatimah

  9. Miss Hetty said,

    November 9, 2007 at 12:19 pm

    Thanks Abg Sabul!

    Koleksi Kini – Koleksi Kini Video 3GP untuk Semua

  10. mira said,

    November 10, 2007 at 4:58 am

    boleh tak dapat kan no fon towel biru yg atas katil tu….cun giler siol

  11. hantu said,

    November 10, 2007 at 6:54 am

    kak timah!!!!!!
    nk fuck akak la…..

  12. Miss Hetty said,

    November 10, 2007 at 9:19 am

    sesuka ko je Hantu..

    Koleksi Kini – Koleksi Kini Video 3GP untuk Semua

  13. sham said,

    November 10, 2007 at 10:01 am

    tq sabul….

  14. DUNHILL said,

    November 10, 2007 at 4:51 pm

    miss hetty…kata koleksi 3gp..aku bukak pg web tentang cancer la plak..hampeh

  15. Ijam said,

    November 10, 2007 at 5:43 pm

    hai kak timah.. ada masa call mee..
    utaratanjung@yahoo.com

  16. ntah said,

    November 11, 2007 at 3:53 am

    korang ni……susah2 je download kat savefile atau rapidshare tu……pegi la kat http://www.veoh.com…..lagi senang….website tu macam youtube……tapi bende2 camni legal….kalau tak caye pegila…..ade kategori sexy….buat satu series entitled sabul…..gerenti lagik senang n simple…..

  17. hampeh said,

    November 11, 2007 at 3:52 pm

    awek towel biru tu minah indon la…

  18. snake said,

    November 12, 2007 at 4:40 am

    huhu..apasal nikah siam x leh buka yek
    kalu ade sapa2 yg dpt buka sila email kat saya
    yunusbunari@yahoo.com

  19. Jonol said,

    November 12, 2007 at 8:16 am

    Wat satu entri koleksi TUDUNG

  20. PAKCIK said,

    November 12, 2007 at 9:12 am

    aduih..nak num awek2 terpakai….kasi gue…

  21. PAKCIK said,

    November 12, 2007 at 9:13 am

    hithitandcry@yahoo.com kak timah ke..abg jaafar ke….adik munira ke…sape2 free….msg me

  22. Ijam said,

    November 12, 2007 at 2:49 pm

    gersang nii beb…

  23. 3gpvid said,

    November 12, 2007 at 3:56 pm

    WEBSITE 3GPVID.INFO KEMBALI SEMULA. Penggemar dan kaki download video 3gp melayu bolehlah berkunjung ke http://www.3gpvid.info. Video 3gp akan di upload (masukkan) semula sikit-sikit. Kalau ada request nak download gadis bertudung ker, blowjob ker boleh bagitau sini. Nanti aku upload 3gp tuh. Kalau korang ada video 3gp kat pc, korang pun boleh upload dan sharing dengan semua orang.

  24. bbz said,

    November 12, 2007 at 4:41 pm

    ape lagik bro 3gp.. upload aa banyak2..😛

    nice services u have there..

  25. DUNHILL said,

    November 12, 2007 at 5:03 pm

    takde yang terbaru ker???….

  26. FinaXXX said,

    November 12, 2007 at 7:13 pm

    Hey, you all ader tak vid Fasha Sanda tu??
    Sbb I ada terbaca kat satu forum yang video tu tgh berleluasa..
    To sabul, klu ada post please…

  27. SZA said,

    November 13, 2007 at 6:16 am

    nape lambat sangat guna rapidshare…guna savefile lagi senang bang

  28. eyan.... said,

    November 13, 2007 at 7:24 am

    ad x video fahrin ahmad… katanya tgh berleluasa… kalau ad share lah… hahahahha… eyanzs_04@hotmail.com

  29. BOTS said,

    November 13, 2007 at 10:46 am

    pakai rapidshare susah la mau download
    pakai savefile sudahla
    xdptla nak stim ari2 gini

  30. nanee said,

    November 13, 2007 at 1:49 pm

    hi kak timah, leh kenal x?

  31. Mr. Klik said,

    November 13, 2007 at 2:08 pm

    rapidshare xleh download berturut turut? senang je nk selesaikan nye. reset blk ip internet. lagi senang disconnect internet selepas download file pastu connect blk utk download fail seterusnya tanpa masalah.

  32. Nina said,

    November 13, 2007 at 6:05 pm

    Lmbt lg ke nk update neh abg sabul. . .gersang r. . .

  33. Ijam said,

    November 13, 2007 at 6:34 pm

    ada vedio best anta la kat aku…
    utaratanjung@yahoo.com

  34. umno said,

    November 14, 2007 at 1:10 am

    undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN undilah BN

  35. hantu sangap said,

    November 14, 2007 at 6:42 am

    3gpvid bgs la hang weh klu da yg baru 2 buh la aku nk download…..

  36. hantu sangap said,

    November 14, 2007 at 6:43 am

    weh sape2 da video yg bleh kasi steam buh la aku nk download la nak tgk aksi2 budak2 dlm negara kita ni ha3 x yah cari dkt tmpt len

  37. matbon said,

    November 15, 2007 at 2:52 am

    Hai nina…leh nal x?

  38. gini said,

    November 15, 2007 at 3:32 pm

    yg gambar atas tu bukan indon ke?

    —-
    http://TopGearArchive.blogspot.com

  39. busuk said,

    November 15, 2007 at 5:43 pm

    maria ozawa

    http://rapidshare.com/files/69934415/4987Gym.3gp

  40. boss said,

    November 16, 2007 at 4:46 am

    sabul yg pakai spek tu berapa umur, woii cun gileerrrr…teteknya wah manis

  41. November 16, 2007 at 7:00 am

    nice post 4 this month..happy deepavali
    http://www.100sexiestwomen.blogspot.com

  42. kudin said,

    November 16, 2007 at 8:50 am

    umno said undi bn…
    brother macam mana undi BN…
    barang naik dah…minyak naik dah…
    lagi syok tol pun naik…walaupun kereta saban tahun bertambah..
    4,000 je ke perhimpunan bersih atau…. 50,000 ribu mana yang betul….
    kalau tengok Al Jazeera 100,000 ribu..
    he he he

  43. kenshin said,

    November 19, 2007 at 5:04 pm

    ermmmm….ade x aweks2 yg noty?msg la aku…aku bosan r

  44. awe said,

    November 20, 2007 at 2:02 am

    3gpvid info dah kena block ke?

  45. Nani said,

    November 20, 2007 at 7:39 am

    Lick me…arrghhhh….017-353 1184

  46. DUNHILL said,

    November 20, 2007 at 10:50 am

    takde terbaru ker abg sabullll???????bored yang lama2 ni..

  47. gudang garam said,

    November 20, 2007 at 2:47 pm

    gambar awek cun… http://www.shareapic.net/content.php?id=4182447

  48. elite said,

    November 20, 2007 at 3:34 pm

    hiii nani…
    contact me..
    sex_elite@hotmail.com

  49. heycarl said,

    November 20, 2007 at 3:50 pm

    nani..do contact me..im so horny..

  50. heycarl said,

    November 20, 2007 at 3:52 pm

    nani ke sesape ker yg bergelar perempuan contact me kay…
    heycarl_22@yahoo.com

  51. meds said,

    November 22, 2007 at 5:24 am

    mn video gambo gambo yg kat atas tu..
    tak jumpa pun

  52. Nani said,

    November 22, 2007 at 7:36 am

    Lonely?? Need someone to accompany u and warm ur nite?

    Call or sms me : 017 – 353 1184

  53. zackhackerz said,

    November 22, 2007 at 3:36 pm

    Macam no.phone bapuk jer…hahahaha!!

  54. gudang garam said,

    November 22, 2007 at 4:19 pm

    budak cute lagi 16tahun … http://www.shareapic.net/content.php?id=4311064

  55. timah said,

    November 22, 2007 at 11:16 pm

    Hai dear, x ada yg baru ker…? dah masuk 3 minggu ni….boring ler akak cam ni…VCD kat umah pun dah 4 5 kali pasang..

  56. dacubexxx said,

    November 23, 2007 at 2:19 pm

    Woiiiit…aku pun sangappppp…
    plzzz…sesapa yg bgelar girl or wanita tu..
    plz send me an email..i sangap nih..

    rehacks_85@yahoo.com

  57. elite said,

    November 23, 2007 at 3:42 pm

    sabor ler.. kak timah oii..
    tak kemana batang di kejor..
    kelobang jugak…
    heheheehehhe…

  58. Ijam said,

    November 24, 2007 at 2:01 am

    lamanya nak tunggu yg baru…
    hurry up bro…

  59. Mata kelabu said,

    November 24, 2007 at 3:42 pm

    Sedap sehingga tak sedar di videokan…

  60. ikan masin said,

    November 26, 2007 at 3:07 pm

    new cute pic http://www.shareapic.net/content.php?id=4376270

  61. temerloh said,

    November 28, 2007 at 6:22 am

    3gpvid,

    ada video made in jengka tak?

  62. mamat said,

    November 28, 2007 at 12:35 pm

    sapa tau mana nak d/l ,
    my friends hot mum n vid dr us ..

  63. pakcik slow.. said,

    November 30, 2007 at 4:35 am

    ada baru send ar..

  64. jantan said,

    December 5, 2007 at 4:42 pm

    pembuka selera

    http://www.shareapic.net/content.php?id=4565471

  65. jantan said,

    December 5, 2007 at 4:43 pm

    pembuka selera

    http://www.shareapic.net/content.php?id=4565473

  66. xerocracker said,

    December 6, 2007 at 7:56 am

    LAyan layan gak…iklan skit …Jual Top Up,jadi tokei top up dan dapatkan rebate… info…~~

    http://xerocracker.wordpress.com/

  67. Yaz said,

    December 15, 2007 at 7:16 am

    Layan Sini Skali… http://prepaidez2u.blogspot.com/

  68. isman said,

    December 22, 2007 at 6:14 am

    best jugak kat sini ye………………………

  69. isman said,

    December 22, 2007 at 6:25 am

    selamat berkenalan semuaye….
    n.isman@yahoo.com

  70. STEWON said,

    December 23, 2007 at 7:55 am

    HANTAR CERITA SEDAP2 KAT AKU CEPAT DAH NAIK GERAM DAH NIE

  71. STEWON said,

    December 23, 2007 at 7:58 am

    sapa-sapa ada cerita @ video,tolonglah hamba yang lemah ini!atorlah cepat

    stewon10@gmail.com

  72. STEWON said,

    December 24, 2007 at 10:48 am

    WARUNGBOKEP.US DAP GOK TRAY AH BUKA!

  73. STEWON said,

    December 24, 2007 at 11:01 am

    APA HAL PULAK UNDILAH BN,UNDILAH BN NIE,NAK KEMPEN TUNGGULAH PILIHANRAYA!

  74. SYEAKHZ said,

    January 3, 2008 at 6:33 pm

    SESAPER ADER AWEKZ CUN MAIL AKU… AGAK SANGAP

  75. poketrecc said,

    January 4, 2008 at 8:32 am

    jom buat duit….
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  76. abg Az said,

    June 2, 2008 at 2:51 pm

    Ni blogger, adik nak tanya, sabul ni dah berkubur ka atau dah bukak web site baru, lama tak layan, coz nak final exam and last sem sebelum ni, jawab jangan tak jawab, sapa-sapa ada maklumat habak na, air gatai ni melonjak-lonjak nak tgk poenn hat baru.

  77. teves said,

    February 12, 2009 at 3:36 pm

    nani call x dpt pong


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: