Have You Ever Seen The Rain

99 Comments

  1. Rakus said,

    November 1, 2007 at 10:55 am

    how do i upload data from rapid share..need to pay ka

  2. jaguh said,

    November 1, 2007 at 12:19 pm

    awat hang pakai rapid share??? payah nak download la bro…

  3. November 1, 2007 at 2:22 pm

    Bro… Rapid share ade restrictions la.. pakai savefile sudah..

  4. tarabas said,

    November 1, 2007 at 4:06 pm

    gua caya la sama lu bro..yg kantoi dgn bini org tu awat error???????

  5. DUNHILL said,

    November 1, 2007 at 5:16 pm

    kantoi dgn bini org takleh tgk…….waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  6. rurouni said,

    November 1, 2007 at 6:30 pm

    perhhhhh…makin byk bahan baru..caya r…semakin maju kita ni..uhuhuhu…

  7. malboro said,

    November 1, 2007 at 8:45 pm

    lawa ah..awek baju hitam tu..xde video die ke?..hee

  8. Kak Timah said,

    November 1, 2007 at 11:11 pm

    Kantoi dgn bini org akak dah download tapi x boleh nak buka..pasai apa yekkk…? kalau ada saper2 yg boleh buka send kat akak.. (timah_68@yahoo.com.my)

  9. snake said,

    November 2, 2007 at 2:08 am

    aduuhh..payah lah dowmload gan rapid share ni…

  10. Anon said,

    November 2, 2007 at 3:16 am

    http://www.savefile.com/files/1161549 (awek_temerloh)

  11. perantau2008 said,

    November 2, 2007 at 4:40 am

    dah fail dia rapidshare tak kan …boleh dwld guna lain…

  12. Laki jerung said,

    November 2, 2007 at 4:50 am

    Bro …. jgn guner rapidshare!! save file jer lah!

  13. Anon said,

    November 2, 2007 at 5:24 am

    http://www.savefile.com/files/1161610 (Intan_Penang)

  14. perantau2008 said,

    November 2, 2007 at 7:18 am

    Share le kantoi ngan bini orang

  15. DUNHILL said,

    November 2, 2007 at 11:12 am

    upload semula la kantoi ngan bini orang

  16. rus-sian said,

    November 2, 2007 at 12:20 pm

    no rapidshare…boycoot rapidshare..please..

  17. tupaiJantan said,

    November 2, 2007 at 12:51 pm

    sape2 nak kantoi ngan bini org emaik aku. ditangkap oleh laki dia sendili

  18. ako said,

    November 2, 2007 at 3:24 pm

    apsal tak dpt kantoi tu ek??

  19. Fans who very Concern..... said,

    November 2, 2007 at 4:13 pm

    Serius bro…janggut kiter orang tunggu ngan rapid share nie…
    please do something..!

  20. DUNHILL said,

    November 2, 2007 at 5:01 pm

    tupaiJantan said send kantoi ngan bini org kat email aku siputnakal@hotmail.com

  21. abg rapid~~ said,

    November 2, 2007 at 6:16 pm

    tips nk dl gne rapidshare[rs] (utk yg pkai adsl).

    pas dl file dr rs, reset/restart modem. ni nk bg reset ip pc korg, so korg xyah tggu berjam2 utk dl file yg berikutnyer!

    smoge berjaya..
    abg rapid~~

  22. abg rapid~~ said,

    November 2, 2007 at 6:20 pm

    btw bro, pic2 kt ats giler nyer menarik. ade lg x?? muehehhe..

  23. strawberry^bliss said,

    November 2, 2007 at 8:17 pm

    http://rapidshare.com/users/9U399F
    (kat cini ader yg bidio kantoi n macam2 lagie)
    ngee~

  24. Miss Hebat said,

    November 3, 2007 at 12:29 am

    sekali lagi, terima kasih Sabul

    Koleksi Kini – http://tinyurl.com/28oxc3

  25. joe said,

    November 3, 2007 at 1:06 am

    pakai rapidshare la senang..laju tahap cipan plak tur.

  26. hantu said,

    November 3, 2007 at 11:37 pm

    bro, awek baju itam tu xde movie die ke?
    keras dah anu aku tgk lurah die bro…

  27. adik p.dalam said,

    November 4, 2007 at 7:19 am

    tlg email gambar kantoi dgn laki dia tu.azrullan@yahoo.com.my

  28. DUNHILL said,

    November 4, 2007 at 2:25 pm

    kui kui kui…..takda yang terbaru kaaa?????????????

  29. MILD SEVEN said,

    November 4, 2007 at 3:25 pm

    Nih ada game hentai jepun, tapi text dia dah tuka ke bahasa omputih. Layan jgn tak layaaaaaan. Aku rekomen korang main True Love, best siull.

    Bak kata Abg Rapid, kalau nak download cepat, lepas habis download satu file tuuu, off laa modem korang, pastu on balik, tak perlu tunggu lama..

    http://rapidshare.com/files/53706840/Adult_Immoral_Study_2.zip
    http://rapidshare.com/files/53706446/Adult_Season_Of_The_Sakura.zip
    http://rapidshare.com/files/53707104/Adult_Three_Sisters_Story.zip
    http://rapidshare.com/files/53707700/Adult_True_Love.zip
    http://rapidshare.com/files/56825753/Love_Potion.rar
    http://rapidshare.com/files/53730083/Princess_Maker_2.zip
    http://rapidshare.com/files/56058597/Roseblood1.zip

  30. wok yos said,

    November 4, 2007 at 3:57 pm

    bg lah 3gp yg kena rogol paksa…

  31. abg rapid~~ said,

    November 4, 2007 at 9:44 pm

    mak aih, xde pic kt ats tu lagi ker? sangap tgk lurah dendam die baii.

  32. hantu_raya said,

    November 4, 2007 at 10:30 pm

    this is how to get the free premium rapidshare account:
    http://rapidshare.com/files/67481066/FREE_RAPIDSHARE_ACCOUNTS_2007.zip

  33. suka tgok said,

    November 5, 2007 at 5:28 am

    bro,sussla nak download..save file senang ckit..

  34. perantau2008 said,

    November 5, 2007 at 6:05 am

    ayooo…amaaa….macamana mau itu rapid share punya content maa..plss ..la

  35. perantau2008 said,

    November 5, 2007 at 6:07 am

    send that clip to me maaa.. perantau2007@yahoo.com.au

  36. kucing said,

    November 5, 2007 at 6:32 am

    rasa cam takut pulak bila tgk yg bini kantoi tu.. harap2 tak berlaku kat diri sndiri..

  37. kudin said,

    November 5, 2007 at 7:22 am

    3gp bini kantoi tu tolong lah brother letakkan kat savefile. kat rapid tu gua tak boleh bukak lah…

  38. hati_banjir said,

    November 5, 2007 at 7:23 am

    eh sape ade bini kantoi tu nk tgk skitt send kt email…hati_banjir@yahoo.com..tq

  39. iamkassim said,

    November 5, 2007 at 8:43 am

    http://rapidshare.com/files/67550474/FREE_RAPIDSHARE_ACCOUNTS_2007.zip

    pakai ni, boleh download laju2, best

  40. Miss Hebat said,

    November 5, 2007 at 11:07 am

    Rapidshare kene block kat tempat saya..

    Koleksi Kini – http://tinyurl.com/28oxc3

  41. jaguh said,

    November 5, 2007 at 1:14 pm

    kawan2…itu kantoi sama bini olang tak syok. bkn ada main pun.. cuma video mamat 2 kena belasah aje…

  42. cotet said,

    November 5, 2007 at 1:56 pm

    cian mamat tu kena belasah dengan pengelek tepung…huhuuhuhu minah tu pun kena…lebam2…padan mukaaaaaaaaa tula bnyak pempuan kat dunia ni tibai bini orng watpe….huhuhuhuhu

  43. jibam said,

    November 5, 2007 at 2:41 pm

    memang betui kata dia org. x rugilah klau x nengok
    muka bini dia tu muka jenis gila batang dan mamat 2
    plak jenis gila chipap. memang patut kena blasah, tapi
    syg tak cukup kuat kena blasah.

  44. mimi said,

    November 5, 2007 at 4:57 pm

    mimi ag lak..xpat dload..sbb mimi dload gne nset je..plz pkai savefile plz..

  45. kudin said,

    November 6, 2007 at 2:27 am

    jaguh said hantar lah kantoi tu kat saya… saya tak dapat lah… e-mel saya prasanton@yahoo.com

  46. ek9 said,

    November 6, 2007 at 6:05 am

    Apasal kak timah nak tgk sgt kantoi ngan laki tu..akak pun kantoi kaaa…kuikuikui

  47. jibauk said,

    November 6, 2007 at 10:22 am

    Ini yg dikatakn lurah dendam!

  48. abggersang said,

    November 6, 2007 at 10:29 am

    i nak download tak blh la, sapa yg boleh download tu, tolong la send kat gua gak..
    ni emel gua shamsulbinta@yahoo.com
    Leh tukar2
    tq

  49. Ja-role said,

    November 7, 2007 at 3:21 am

    Mile seven mcmna nak main game tu. xblh mainlah. Bagi tip sikit.

  50. munirah said,

    November 7, 2007 at 7:23 am

    aku ada vid kantoi dgn bini org 2.sian mmat 2 kna terajang.sape2 nak email la aku kat erah_ira@yahoo.com

  51. abangku said,

    November 7, 2007 at 4:33 pm

    payah ler pakai rapid share…
    giannyer aku..

  52. lalala said,

    November 7, 2007 at 7:01 pm

    rapidshare punye free acc. legal way punyerr http://rapidshare.com/files/68126404/FREE_RAPIDSHARE_ACCOUNTS_2007.zip

  53. busuk said,

    November 7, 2007 at 7:25 pm

    [video src="http://rapidshare.com/files/68131930/232dcf217544aa2962dbd145471631a7_scuba-diving-fuck.wmv" /]

    sambil menyelam..sambil memantat

  54. busuk said,

    November 8, 2007 at 5:55 am

    [video src="http://rapidshare.com/files/68223631/amoi_kacamata.WMV" /]

    amoi amoi amoi

  55. jibek said,

    November 10, 2007 at 4:53 pm

    mamat yg pegang mendi uli tepung tu suami die ke? xde sape tau ke kisah penuh cte ni…pmpuan tu klu berkemban br laa cunnn

  56. PAKCIK said,

    November 12, 2007 at 9:21 am

    mana2 nak dpat perempuan mcm nih?bulih bgtau tak mana nak dpt?lemah betul…still virgin lagi nih…

  57. alang30 said,

    November 13, 2007 at 2:53 am

    sabul klu ada lg send to meeeee koner14@yahoo.com

  58. naza said,

    November 13, 2007 at 10:12 am

    byk yg dah downlod tp tak bleh bukak…buang stim je….
    mana2 makcik yg gian tu bleh contact aku…aku gerammmm ni…

  59. naza said,

    November 13, 2007 at 10:14 am

    jalak_lentang@yahoo.com…..contact me

  60. ina said,

    November 14, 2007 at 10:08 am

    i nk btg!!
    0162547496

  61. abangku said,

    November 14, 2007 at 5:29 pm

    ina… i nak u

  62. 3gpvid said,

    November 14, 2007 at 10:28 pm

    Bini curang kantoi. Pasangannya kena belasas, sepak terajang. Download kat sini http://3gpvid.info/download.php?file=fae467be05f2ae9f7be7ed300ee1422a

  63. aye said,

    November 15, 2007 at 1:29 pm

    efrgrffbtgbb

  64. PAKCIK said,

    November 15, 2007 at 7:20 pm

    ina..i called u..angkat la…

  65. Lan Batista said,

    November 16, 2007 at 4:00 am

    sepatutnya mamat dgn bini org tu kene ajar lebih teruk…ke mana perginye melayu yg tulen dgn pegangan islam yg kukuh…dunia akhir zaman….sedarlah wahai umat

  66. Azlan said,

    November 16, 2007 at 4:02 am

    kawan2..leh tak postkan video2 br melayu….sape2 ade sila forwardkan ke email sy ye..buntutkering@yahoo.com……..

  67. Azlan said,

    November 16, 2007 at 4:03 am

    ade video melayu je antar ke email ni buntutkering@yahoo.com

  68. timah said,

    November 16, 2007 at 5:44 am

    hai Bucuk, pls send the video (amoi kacamata) into my mail..TQ
    Luv FAtimah

  69. abc said,

    November 16, 2007 at 9:08 pm

    😉

  70. azeeee said,

    November 17, 2007 at 2:21 pm

    aku nak yg best lg la

  71. busuk said,

    November 18, 2007 at 5:25 pm

    bak la email ko timah

  72. kulit said,

    November 19, 2007 at 12:16 am

    strawberry. thanks.. xo

  73. Nani said,

    November 20, 2007 at 7:41 am

    Asyik Timah je enterframe…call me bila u all kesunyian k..017- 353 1184

  74. elite said,

    November 20, 2007 at 4:25 pm

    banyak nyer no phone ko ina…
    puah aku call..
    tak dapat dapat lubang ko..

  75. aboonz said,

    November 20, 2007 at 11:05 pm

    aiyakk………..ini bikin susah la bro……lenkali gua bikin sendili laaaaa kalu ini macam punya tetek……hoho

  76. juli said,

    November 21, 2007 at 8:57 am

    alhamdulillah.
    terima kasih kepada tuhan dan juga sabul.

    makin banyak modal aku.

  77. elite said,

    November 21, 2007 at 6:28 pm

    modal aper tu julie???
    sesapa yang ada video clip latest bagi ler kat aku..
    awek yg nak berteman ru.. contek ler aku…
    sex_elite@yahoo.com

  78. gudang garam said,

    November 22, 2007 at 12:18 pm

    gambar si cute ……. http://www.shareapic.net/content.php?id=4182449

  79. tam said,

    November 24, 2007 at 7:39 am

    peh……….mables!!!!

  80. male38jb said,

    November 24, 2007 at 4:39 pm

    nak kenal kak timah la

  81. WOW said,

    November 30, 2007 at 7:36 pm

    wei aku tak mau romen nak main mesej seks ja..sapa berminat contact kat email aku…ah_ah_ah_sakitnye@yahoo.com…pompuan saja…ina..hang lawa ka????klu lawa meh la isap btg butuh aku..hehhehehe

  82. WOW said,

    November 30, 2007 at 7:39 pm

    ina tetek hang saiz brapa???hang tau tak btg aku panjang 16cm…bleh berdarah cipap hang

  83. WOW said,

    November 30, 2007 at 7:41 pm

    babi betui la..lambatnya nak download..tak sabar nak tgk ni..ina jom layan dgn aku..lepas layan aku lobos hang

  84. xerocracker said,

    December 5, 2007 at 6:22 pm

    Layan..Buat bisnes sambil layan..Tengok Sini untuk Info

    http://xerocracker.wordpress.com/

  85. lia said,

    December 6, 2007 at 5:19 am

    call me bila 014-2152253

  86. ray said,

    December 8, 2007 at 4:20 am

    tlglah aku,mcm mane nk download rapidshare…payahlh,sangap gile ni,pada awekz2 yg nk servis,cll 0173702032…aku bg baik pny,!!!!!!

  87. lia said,

    December 8, 2007 at 6:17 am

    call bila sunyi 0142152253

  88. jan said,

    December 8, 2007 at 6:18 am

    best

  89. KambinX said,

    December 12, 2007 at 4:51 pm

    yeah! best! lia nk u leh??

  90. Yaz said,

    December 15, 2007 at 7:13 am

    http://prepaidez2u.blogspot.com/ -layan kat sini jugak

  91. WOW said,

    December 17, 2007 at 6:56 pm

    sabul,takde topik baru ke?

  92. poketrecc said,

    January 4, 2008 at 8:34 am

    jom layan….
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  93. koee said,

    January 15, 2008 at 6:36 am

    org puteh punya x der ke …. malay indo x best la

  94. jibam said,

    January 15, 2008 at 4:56 pm

    Sabul bagi video orang gomen buat cereka rama dalam lif.
    Pompuan tu bertudung umur 30an dengan balak kepala botak
    umur 40an. Jenis lupa anak bini dgn laki.

  95. rock said,

    June 4, 2010 at 7:00 am

    Da yg tau password game hentai zip
    -paradise high2
    -three sister story
    pleasee help….

  96. nikmat abis said,

    March 16, 2011 at 10:10 pm

    pada awek2 yg nk rase klimax yg memuncak.,
    anda d layan dngn sempurna.,.
    just gi me a call.,mcj pon ok.,
    deal tempat.,kalu puas sila call lg.,
    0!7 6597284

  97. nikmat abis said,

    March 16, 2011 at 10:11 pm

    searh me at facebook.,oreo mcflurry.,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: