Rumah Terbuka Sabul ^_^ stok ukt 2 weeks

masuk .. masuk .. wat mcm rumah sendiri..
makan lah apa yg ada .. tambah tambah jgn malu malu ..
Jgn lupa bagi tau kawan kawan..
sabul beroperasi mcm biasa ..

TQ.

Juadah Istimewa

Ketupat
Lemang
nasi Himpit
Rendang
Lontong
satey
Ayam Percik
Ayam masak Merah
Bahulu
Batang buruk
Makmur
Kacang
Tat Nenas
Almond London
Buah Rotan
Kuih Bawang
Kek Pisang
Agar Agar
Puding
Nasi Putih

Cola
Oren sunkist
Ribena
Cap 3 lion

Duit raya
Mercun
Pelita
Lampu lip lap
serunding

layari sabul guna

http://www.3proxy.com/nph-index13.pl/mp3/687474703a2f2f736162756c2e626c6f6773706f742e636f6d2f

53 Comments

  1. kkk said,

    October 16, 2007 at 12:09 pm

    wowowo..thx a lot!

  2. eyan.... said,

    October 16, 2007 at 4:47 pm

    x dpt pun download yg juadah istimewa tu… bagi kat i bleh nnt???? eyanzs_04@hotmail.com

  3. gunpang said,

    October 16, 2007 at 5:03 pm

    fuu yoooooo!! wa tabik spring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. bluejop said,

    October 16, 2007 at 6:18 pm

    erkkkk………..mana yg clip x ble dunlud tu halal je la…..

  5. 3gpvid.info said,

    October 16, 2007 at 11:04 pm

    Upload jer sumer videos tu kat site aku http://www.3gpvid.info. Gerenti boleh download lepas tu. Kalau sabul dah kena block, DON’T WORRY. Pakai jer proxy yang banyak berlambak di http://www.proxy4free.com/page1.html. Pilih mana yang steady. Free.

  6. woi 3gpvi said,

    October 17, 2007 at 3:53 am

    woi 3gp vid.
    apesal nak download,tunggu lama nak mampos.

  7. dollah said,

    October 17, 2007 at 5:44 am

    lambat la 3gpvid

  8. abukidz said,

    October 17, 2007 at 8:36 am

    Cayalah……..

  9. Lkpl Ja said,

    October 17, 2007 at 12:46 pm

    thanks sabul… thankssssssssssss… mmmmmuahaaaaarrghh

  10. 3gpvid.info said,

    October 17, 2007 at 4:53 pm

    Sabar la woii! kan sabar tu sebahagian daripada iman.. termasuk sabar dalam part ni. Kang aku tambah jadi 16 minit.. padan muka

  11. PAK YA said,

    October 17, 2007 at 6:02 pm

    trimas sabul
    byk yg baru2x neh
    tankiu!!

  12. awang kote besar said,

    October 18, 2007 at 12:35 am

    wow paling bes penah aku tgk
    ni baru btl2 hidangan hari raya
    sapa2 yg sudi nak ajak aku berhari raya dgn couple emel la aku

  13. Kapten Hebat said,

    October 18, 2007 at 4:18 am

    thanks Sabul!

    menambahkan koleksi untuk dikongsi bersama

    Koleksi Kapten Hebat – http://kaptenhebat.x5gb.com/blog/

  14. October 18, 2007 at 8:14 am

    keep it up Sabul!

    Chinese Collection – http://www.johnchow.com

  15. wan said,

    October 18, 2007 at 10:15 am

    ader.. tak siapa2 ader video clip ella.

  16. putera1980 said,

    October 18, 2007 at 10:37 am

    FREE! FREE! FREEDOM

    PELUANG PENDAPATAN TAMBAHAN !!!

    Tidak kami nafikan terdapat segelintir pihak @ Individu yang memandang negatif dan tidak mahu menerima semacam ini. Sistem ini bukan skim cepat kaya @ Pelaburan yang diharamkan. Takut ditipu dan ada yang tak tahu menahu @ sebagainya….

    BAGAIMANA KAMI MEMBUAT DUIT !!

    Cara yang paling mudah untuk menghasilkan pendapatan dengan hanya ikuti Sistem Group kami…Kini pendapatan saya sudah mencapai 5 angka setiap bulan Ada yang 2 minggu dah dapat 10 ribu…Ada 4 hari dapat 2 ribu. Yang dapat RM100-RM400 setiap hari terlalu ramai…Fuhh susah nak percaya. Tapi percayalah..apa yang bagus…Tak perlu berhenti kerja…Boleh buat secara Part Time / Full Time.

    THE WINNER NEVER QUIT. THE LOSER NEVER START….

    Tapi jika anda rela hidup dihimpit hutang. Terpaksa kerja lebih masa. Lebih selesa dengan kesukaran hidup. Ada masa tapi tak ada duit Ada duit tapi takda masa…Yang teruk lagi Tak ada masa tak ada duit. Guna duit hari-hari tapi gaji sebulan hanya sekali ( Pertengahan bulan dah tension ) Dah pencen tapi masih nak cari kerja…Lepas kahwin hutang keliling pinggang ( Sebab dah ‘muflis’ ).. Buat Loan, sekali sedap. Seksa nak bayar balik 5 – 10 tahun ) Bagi Mak Ayah RM 100 – RM200 (Kadang2 mintak balik dengan Mak Ayah )… Sampai bila mak ayah nak nak pergi Haji ?…Hutang kad kredit 4 – 5 keping ( Hanya bayar Interest je tak Habis2 )… Hutang Ahlong. Interest makin hari makin tinggi )…Dah buat macam-macam bisnes. Banyak rugi. Kena tipu….

    MENGAPA NAK TUNGGU & LIHAT LAGI…RENUNGKAN !!!

    Tapi jika anda komplen rumah sempit, kereta rosak, Bos asyik marah, pening minyak naik, Barang2 naik, Gaji Tak naik2… anak2 mintak duit nak makan & belajar, diberhentikan kerja…VSS.. Duit Simpanan Tak Ada ( Kerja Sia-sia )…Anak bertambah dan membesar ( Kos Hidup makin tinggi )… Habis Belajar penuh dengan hutang… . (PTPN, MARA )… Maka jangan salahkan takdir…Hari ini Tuhan beri peluang ( Selalunya time kita tak bersedia ) Maka kita tolak hari ini. Samalah seperti menolak pemberian tuhan ( Kufur Nikmat ) Beza kami dengan anda, kami tetap buat duit hari-hari!!! “Mana mungkin anda mendapat hasil berlainan dengan pekerjaan yang sama. Buat satu perubahan untuk diri anda dan keluarga

    Berminat…. Klik dan daftar :

    http://www.perigiduit.com/?ref=mdreza1980

  17. Kapten Hebat said,

    October 18, 2007 at 2:52 pm

    Wan, cari klip Ella & Jojie tu ke? Ada kat Kapten Hebat, tapi aku tak rasa itu diaorg, tapi layankan aje!

    Koleksi Kapten Hebat – http://kaptenhebat.x5gb.com/blog/

  18. nusantara said,

    October 18, 2007 at 11:42 pm

    alo bro….tu smua koleksi lame bro…title jew yg baru…bagi la koleksi yg baru2….come on bro….jgn lame sgt nk update yg baru2….kwn2 dh ngap2 smua. hahahhahaha…sabul TETAP sabul

  19. farah said,

    October 19, 2007 at 1:25 am

    add me kat ym sya_mirza
    http://www.myspace.com/sya_mirza

  20. zackhackerz said,

    October 19, 2007 at 7:04 pm

    peh! sya_mirza…lawa le…hehe!! Bagi no.phone le..

  21. along said,

    October 20, 2007 at 5:12 am

    kt mne nk cari lesbian melayu ek??
    gambar banyak x kn x der video kot??
    klu ade gambar pun wokey lah….~~~~!!!!!

  22. noname said,

    October 21, 2007 at 10:53 am

    sya_mirza tu menipu je…….jgn chat dengan dier……..entah2 laki……..nanti dier suroh korang lancap pastu dier akan blah camtu je……..jgn kene tipu……..

  23. mr chuck said,

    October 21, 2007 at 3:25 pm

    ahhaah nampak sangat noname nie pernah lancap sampai kena tinggal..lek lek bro..huhauha

  24. aku@gmail.com said,

    October 22, 2007 at 5:34 pm

    better wat screenshot utk tiap2 video

  25. mr chuck said,

    October 24, 2007 at 3:35 pm

    fifi_fifi877@yahoo.com,,usha dulu..tapi kenala kawan yer..dia ske webcam tapi kalau nak main tuh hmm blakang citer..kawan2 dulu gerenti tak nyesal beb

  26. ombak_jahat said,

    October 25, 2007 at 4:15 am

    i need more!!!

  27. anonymous said,

    October 27, 2007 at 4:22 pm

    bro chuck..fifi tuh susa b’kwn le..siap tanye dpt emel dr sape..bg tips sket..huhu

  28. jaguh said,

    October 28, 2007 at 11:30 am

    bro… bila nak top-up yang baru…??? tak kan puasa lg pas raya ni???? tak sabar ler….

  29. mr chuck said,

    October 28, 2007 at 12:53 pm

    cakap la ko nak kenal dgn dia..padan ayat dapat la..tak pandai melepas je

  30. DUNHILL said,

    October 28, 2007 at 4:49 pm

    lorrr…..tak upload yang terbaru ker?????

  31. keju terbuka said,

    October 28, 2007 at 7:17 pm

  32. saiful said,

    October 29, 2007 at 1:22 pm

    even aku layan gak video2 ni,tapi ada terselit kesedihan di hati..apsal la anak2 melayu yg pmpuan teruk smpai mcm ni skali.. sedih2..tapi ape2 pon..harap sabul dpt bongkar lagi aktiviti mereka..hidup sabul!!

  33. DUNHILL said,

    October 29, 2007 at 3:44 pm

    bila nak upload yang terbaru?

  34. manan said,

    October 30, 2007 at 1:18 am

    ada ini semua aweks suka.. biasa la perempuan

    http://www.moneytypist.com /index.php?ref=sankuba

  35. gonyoh said,

    October 31, 2007 at 7:12 am

    kalo ade bru nyer, antar kn kt email aq, elit49@yahoo.com……….
    bg yg best2 nyer………
    bru masyuk………

  36. askokl said,

    October 31, 2007 at 5:41 pm

    sape nak voicesex.. add jer gue..askokl@yahoo.com

  37. 3gpvid said,

    October 31, 2007 at 8:34 pm

    Awek bertudung puteh bagi blowjob lepas tu telan air mani kasih bersih. Mmmm awek yang dicari-cari oleh lelaki utk jadikan girlfriend. http://www.3gpvid.info/download.php?file=1614f2e04eb4469ee88d7e8a62b98fd9

  38. 3gpvid said,

    November 6, 2007 at 12:40 am

    Sorry yerk. Masa ni http://www.3gpvid.info DITUTUP SEMENTARA untuk mencari web host lain.

  39. ass said,

    November 9, 2007 at 5:13 pm

    Nak jilat tak pantat>>??? Klik ni

    http://www.wangmatrix.net/index.php?ref=wangemail

  40. Nani said,

    November 22, 2007 at 7:38 am

    Lonely?? Need someone to accompany u and warm ur nite?

    Call or sms me : 017 – 353 1184

  41. DUNHILL said,

    November 24, 2007 at 2:51 pm

    lorrrr…takda yang terbaru ker????umppp…….bro sabul,boring laaaaaa takda yang terbaru..camana niiii???

  42. mak ming said,

    November 30, 2007 at 3:27 am

    FOOH ! CIDAKNYA…

  43. mak ming said,

    November 30, 2007 at 3:28 am

    CITE TAK GUNA !

  44. xerocracker said,

    December 6, 2007 at 7:57 am

    LAyan layan gak…iklan skit …Jual Top Up,jadi tokei top up dan dapatkan rebate… info…~~

    http://xerocracker.wordpress.com/

  45. koman said,

    December 8, 2007 at 7:41 am

    weh takleh download lah

  46. poketrecc said,

    January 4, 2008 at 8:36 am

    jom buat duit…
    http://www.perigiduit.com/?ref=poketrecc

  47. yana36c said,

    January 5, 2008 at 7:07 am

    tak tahan tenguk sexvideo..pepek yana basah giler…….yana nak rasa konek masuk dalam pepek yana…..

  48. Gangster24 said,

    January 9, 2008 at 10:38 am

    Respect sama lu…………..

  49. abang_asmaradana said,

    February 12, 2008 at 12:40 am

    sapa2 yg sexy n hot dah basah pepek tu..kalau nak lebih fun email abg..abang_asmaradana@yahoo.com.sg

  50. abg69 said,

    March 11, 2008 at 5:01 pm

    nak joint u all

    sent me at jeffrizain_abdullah@yahoo.com

    wa nak stim gak

  51. Eyna said,

    September 24, 2009 at 3:08 pm

    Im new in lesbian world.. Mntk tunjuk ajr ye..
    0148192994


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: