Selamat Berpuasa

selamat berpuasa dan selamat hari raya .

Rgds,

Rumah Tumpangan Sabul

65 Comments

  1. 9W2YAB said,

    September 17, 2007 at 3:37 am

    canggih

  2. notmu said,

    September 17, 2007 at 3:06 pm

    tq… lagi senang guna wordpress nih😀

  3. wak said,

    September 18, 2007 at 4:40 am

    posa jangan x posa……tenang hati bila ramadhan menjelma….tapi ada jugak malaun yang x tau hormat bulan ramadhan….dahlah x posa…buat maksiat pulak…..x takut tsunami keeee?……

  4. kamal kudin said,

    September 18, 2007 at 6:56 am

    posa…posa juga brother… tapi kalau ada 3gp baru hantarle…

    malam baru download

  5. tarabas said,

    September 18, 2007 at 12:17 pm

    ……………………….

  6. wes said,

    September 18, 2007 at 1:18 pm

    hentam jer la labu…..janji ada yang latest…!

  7. ejat said,

    September 18, 2007 at 4:16 pm

    xda yg baru k??

  8. lkpl ja said,

    September 19, 2007 at 2:01 am

    mane 3gp brader?????

  9. lkpl ja said,

    September 19, 2007 at 2:04 am

    3gp!!!! 3gp!!!! 3gp!!!! tak ada yg blue pun tak apa la. hantar yg gambar masjid. maklumla bulan posa.

  10. azman boy said,

    September 19, 2007 at 2:45 am

    Hai …..

    kau minat nk buat biznes jual prepaid tak,
    modal rendah jer, untung byk jgak…
    aku dh buat nie, boleh laa cover topup dgn buat duit blanja aku skit2…. tp kalau buat sunguh2 banyak jgk laa dpt, boleh laa nk guna bayar bulanan keta…. kalau minat, kau klik link di bawah & baca dulu….ok

    **klau kwn2 brminat jgk nk join pn boleh, klik ja bwh**

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  11. nusantara said,

    September 20, 2007 at 1:57 am

    ermmm…KOLEKSI bulan pose x de ker…

  12. lembu said,

    September 20, 2007 at 4:25 am

    Xde yg baru ker……

  13. awek tembam said,

    September 20, 2007 at 5:49 am

    hi geng…. ada website baru nie… http://awektembam.blogspot.com/

  14. jie said,

    September 20, 2007 at 7:21 pm

    wei gambo awek yg kne cium 2 xde ker

  15. razman_ekyn said,

    September 21, 2007 at 4:21 am

    [URL=http://img218.imageshack.us/my.php?image=847559636liu9.jpg][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6544/847559636liu9.th.jpg[/IMG][/URL]

  16. razman_ekyn said,

    September 21, 2007 at 4:22 am

  17. razman_ekyn said,

    September 21, 2007 at 4:22 am

  18. vcb said,

    September 21, 2007 at 9:56 am

    Xder vid baru ker sabul,bila nk ada ni………………………………..

  19. soulcast said,

    September 21, 2007 at 7:14 pm

    adei rzman..nk promote pic awek,promote tmpt len ler..lainla ko send pic dier nude k..bru tbik spring~

  20. symk93 said,

    September 22, 2007 at 12:58 am

    beb!!…..xde kah vid2 terbarU…………………

  21. kaptenhebat said,

    September 22, 2007 at 10:49 pm

    jika Sabul sedang berehat, apa kata korang layan video dari aku, Kapten Hebat!

    http://kaptenhebat.x5gb.com/blog/

  22. awek tembam said,

    September 23, 2007 at 5:24 am

    ade video baru ni!!!
    http://awektembam.blogspot.com/

  23. kaptenhebat said,

    September 23, 2007 at 8:56 am

    oi! jgn post video yang x wujud… awek tembam punya video xde!

    ha ha ha…

    *mari layan Kapten Hebat!

  24. Beccary said,

    September 23, 2007 at 11:50 am

    kudos to sabul coz menghormati bulan ramadhan. kepada awektembam & kaptenhebat tu, respek skit la bulan yg mulia nie..blue, blue jugak tapi stop kejap le time posa ni :p

  25. hanna said,

    September 24, 2007 at 6:12 am

    Hi,

    Apa pendapat u all?

  26. amirah said,

    September 24, 2007 at 6:19 am

    I’M backkkk!!!

  27. xen77 said,

    September 25, 2007 at 5:31 am

    aparaaaa…bulan posa ni xde 3gp ke? Sabul oh sabul

  28. soulcast said,

    September 25, 2007 at 6:58 pm

    xpela wei..sabul nk mghayati bulan ramadhan agknye..sme2la kite mmhami dier..so agk2 siapa ad video bru tu,post jela link kt cni..jgn malu2 k..hehe..

  29. (*_*) said,

    September 26, 2007 at 3:12 pm

    setiap apa yg kita ajar sesaorng itu jika baik sampai bila2 akan dapat pahalanya selagi ia diamalkan begitu juga sebaliknya…. dgn lain kata org yg punya web ni menangung dosa semua org yg dia bagi tgk 3gp ni…. atau pun owner web ni sebenarnya kafir yg sememangnya cuba memesong akidah semua remaja islam ….

    TAKBIR!!!!

  30. :P said,

    September 26, 2007 at 4:54 pm

    takbir pun takbir gak… entah2 dia 2 pelangan utama sabul😛

  31. awek tembam said,

    September 27, 2007 at 5:22 am

    ok geng…. ada video baru…. keep on visitng and comments pls! http://awektembam.blogspot.com/

  32. ayie said,

    September 27, 2007 at 9:52 am

    aloo kawan nak tanya skiet. video nurul ada tak lagi?
    sapa ada leh kita share tak??

  33. deraman said,

    September 29, 2007 at 9:51 am

    ayie.. cari video Nurul ke? aku ada… meh ke sini… http://woman-must-know.blogspot.com/

  34. amer said,

    September 30, 2007 at 8:23 am

    Bertaubat lah… sesungguhnya sedikit sebanyak laman web ini menyumbang kpd jenayah sesksual… tidakkah kita bersedih dgn apa yg menimpa adik nurin…

  35. cotet said,

    September 30, 2007 at 2:13 pm

    amer…kitaorang nak tgok jer bkn nak rogol….. sedih memang sedih.. 3gp tetap 3gp…huhuhuhuhuhuhuhu.. klu tak nak jgn download,,,

  36. Sphinx said,

    October 1, 2007 at 3:47 am

    mananyer stock blue????dah sanggap aku tunggu

  37. Sphinx said,

    October 1, 2007 at 3:48 am

    beruk

  38. Sphinx said,

    October 1, 2007 at 3:50 am

    pesal sabul henti projek…..hantarlah video 3p terbaru

  39. awek tembam said,

    October 1, 2007 at 5:03 am

    geng… ade vid baru!!! awek tembam pancut air!!!http://awektembam.blogspot.com/

  40. awek tembam said,

    October 1, 2007 at 5:10 am

    geng… ade vid baru!!! awek tembam pancut air!!! http://awektembam.blogspot.com/

  41. xen77 said,

    October 1, 2007 at 8:44 am

    awek tembam video best tapi xleh download…so dah xbest la

  42. HAMBA ALLAH said,

    October 2, 2007 at 8:54 pm

    INSAF lah wahai umat NABI MUHAMMAD SAW..

  43. HAMBA ALLAH said,

    October 2, 2007 at 8:56 pm

    aku pon nak nengok gak.. hehehe.. tapi x melancap.. melancap HARAM.. tapi kalau x melancap kita rasa nak main.. camne ar ? wakakakaaa.. lets FUCK the GIRL !!.. perempuan now pandang MONEY jek.. so kita kasi diorg MANI !!

  44. HAMBA ALLAH said,

    October 3, 2007 at 6:22 am

    Kapten Hebat punya site down eh? link pergi ke http://www.google.com

  45. klairosm said,

    October 3, 2007 at 11:56 am

    weh. .xde link2 yg best punyer ke neh?pepandai r kgsi. .

  46. zackhackerz said,

    October 3, 2007 at 10:57 pm

    mana lah video 3gp lagi…kengkawan ader video 3gp tak??..kasi2 ler sikit..hehe!!

  47. awek tembam said,

    October 4, 2007 at 6:26 am

    awek tembam kembali… ade vid baru gend http://awektembam.blogspot.com

  48. terkini said,

    October 4, 2007 at 3:13 pm

    http://www.surau.ladang.net –>best giler web ni lebih bagus dari sabul

  49. October 5, 2007 at 6:11 am

    find your sexy celebriy… http://www.100sexiestwomen.blogspot.com

  50. mp3 said,

    October 5, 2007 at 2:55 pm

    http://www.real-ts.org mp3 berlambak giler

  51. Akula said,

    October 6, 2007 at 4:51 am

    Jangan sampai tertutup pintu hati korang dah la. Dosa tu dah macam mainan korang jer. Takde hal nye. Semoga korang terbuka hati untuk bertaubat. Amin.

  52. matbon said,

    October 6, 2007 at 9:16 am

    Akula macam bagus jer mamat nie… Klau lu ni bagus sgt jgn ler masuk kat web site nie. Piiii dahhhhh

  53. matbon said,

    October 6, 2007 at 9:17 am

    Any girls wants to party with me…

  54. October 6, 2007 at 5:13 pm

    Download la ah ah ah!! ===> http://www.mymelayuboleh.com/

  55. kkk said,

    October 6, 2007 at 6:54 pm

    tp..yg bg2 nasihat tu kn..camner korag leh ssat kt cni?bkn snag nk cari site ni..lainlah ko DGN TANGAN KO SENDIRI type for search this kind of website..;;

  56. Akula said,

    October 6, 2007 at 9:20 pm

    Kalau hati tak tergerak nak bertaubat sekarang macam2 korang bagi alasan.

  57. encik fakap said,

    October 7, 2007 at 3:51 pm

    Akula buat macam bagus lak, padahal dia pun layan sabul!!

  58. EHEMMM>>>>>>>>>>> said,

    October 14, 2007 at 2:38 am

    Bodoh…………….

    Jgn letak nme tuhan kt tempat kotor mcm ni la.

    eleh HAMBA TUHAN konon……….Hamba tak INGKAR sama tuannya.

    Bukak laman ni dah kira INGKAR besa ngan tuhan tau.Sial

  59. 3gpvid.info said,

    October 14, 2007 at 5:35 pm

    Woii korang! aku dah upload video 3gp orang melayu kat sini http://www.3gpvid.info/files.php. Aku dah tak larat lagi da.. Giliran korang pula upload. Webiste tu aku punya. Hanya video 3gp jer yang boleh upload. Sebagai ucapan terima aksih korang bolehlah klik 2,3 kali mana-mana iklan Google kat situ. Thank me.

  60. awek tembam said,

    October 15, 2007 at 12:14 pm

    ade vedio baru… awek tembam menari… enjoy awektembam.blogspot.com

  61. wok yos said,

    November 4, 2007 at 3:51 pm

    xbleh pun nak masuk site awektembam.blogspot…. kencing la ni

  62. wok yos said,

    November 4, 2007 at 3:53 pm

    3gpvid ok gak… tp bukan yg baru2 la.. ader yg xleh donlod SABUL NI LA LG BAGUS SEMUA NYER YG baru2 la..

  63. wok yos said,

    November 4, 2007 at 3:55 pm

    sedak nyor…

  64. abanggersang said,

    November 7, 2007 at 8:44 am

    Sapa yg ada byk video tu, send la kat ga gak, leh kita tukar2, ni emel gua shamsulbinta@yahoo.com

  65. yana36c said,

    January 7, 2008 at 7:36 am

    hy abang gersang..nak video ekk..video miskey mouse make love nak tak??..katun lagi bes tau..hehehehhehehehe muachhhhh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: