sabul kena block

25 Comments

  1. cekpit said,

    September 5, 2007 at 1:50 am

    hampes.pasal per kena blok.dah laa jpj wat roadblock…kat sini pun kena gak…

  2. cekpit said,

    September 5, 2007 at 1:51 am

    satu contoh yg baik kepada semua…….pic kat atas tue

  3. cekpitBusuk said,

    September 5, 2007 at 5:57 pm

    eh sabul.. video baru takder ker?

  4. atanata said,

    September 6, 2007 at 2:45 am

    dengan nama allah,insaflah dari dosa 2 lalu,kita ini di akhir zaman,ingatla tuhan ingatla ibu dan bapa

  5. shah said,

    September 6, 2007 at 8:20 am

    hii

  6. shah said,

    September 6, 2007 at 8:21 am

    hi girli yg sudi nk sembang seks bleh email kat saya

  7. azman boy said,

    September 6, 2007 at 8:43 am

    pada alaa fun, sini boleh jgk

    http://www.binaharta.com?id=7man7

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  8. Exxo Garcia said,

    September 6, 2007 at 11:05 am

    gambar lama da

  9. Exxo Garcia said,

    September 6, 2007 at 11:06 am

    baguih la team sabul ni…. block kat sana open kat sini..baguih2. practikan apa yang dipelajari di University….yihaaaa

  10. Exxo Garcia said,

    September 7, 2007 at 3:28 am

    http://filecargo.com/dw.php?id=1189138117

  11. curang itu indah said,

    September 7, 2007 at 9:55 am

    wish all da best for sabul!!

    ltak le vid bru..

  12. wildcat said,

    September 10, 2007 at 12:57 pm

    yo sabul… kalau bleh ko dapatkan video pecah dara yg ada kat vobo tu… sana takleh download tapi masyuk la video tu…

  13. wildcat said,

    September 10, 2007 at 12:59 pm

    šŸ™‚

  14. Azlan Aziz said,

    September 12, 2007 at 6:21 am

    Sapa suruh ko keluar video ella, sebab tu kena blok. Lain kali kalau nak keluar video sensasi artis atau orang politik atau orang kenamaan Msia, keluar aje dalam savefile atau filecargo… berhati-hati dijalanraya.

  15. awek tembam said,

    September 13, 2007 at 10:31 am

    jom laa… jumpa kat sini http://awektembam.blogspot.com/

  16. makkau said,

    September 21, 2007 at 7:31 pm

    oii…cam ne nak main ngan aweks myspace sabul tu..cun siut

  17. kaptenhebat said,

    September 23, 2007 at 12:24 am

    saya sayang Sabul! jom bertukar link….

    http://kaptenhebat.x5gb.com/

  18. hanna said,

    September 24, 2007 at 6:13 am

    Apa pendapat u all?

  19. awek tembam said,

    October 4, 2007 at 6:27 am

    awek tembam kembaliā€¦ ade vid baru gend http://awektembam.blogspot.com

  20. CRUEWL said,

    October 9, 2007 at 6:23 am

    hey guys,gays,jimbo,DS n all those XOXO fans out there… why not trying to make some good movie urself and try to post it on sabul.. i think that will cool to.. anything.. and sabul.. if u wanted some help to make adds to look for a partner for u… damnn… u can count on me!!! ok… sxkr n fxkr … takecare

  21. nekko said,

    October 27, 2007 at 7:13 am

    nak kenal gan awek tembab leh tak

  22. tawil6 said,

    November 23, 2007 at 4:10 am

    very good video……he…he….he……

  23. xerocracker said,

    December 6, 2007 at 8:00 am

    LAyan layan gakā€¦iklan skit …Jual Top Up,jadi tokei top up dan dapatkan rebateā€¦ infoā€¦~~

    http://xerocracker.wordpress.com/

  24. ARIEL said,

    December 16, 2007 at 8:40 am

    MANGKUK PUNYER ASHRAF…..KLU NK CIUM PUN WT LA KT DLM BLIK…..XDE SIVIK LANGSUNG….

  25. slumber said,

    July 24, 2008 at 6:20 pm

    Fuhh..melelehhh..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: