Samarinda

27 Comments

  1. ayam said,

    August 10, 2007 at 5:08 pm

    yg psl kt surat khabar 2 x leh download la..page cannot found

  2. kotekerasmencanak said,

    August 11, 2007 at 11:17 am

    tembamnya cipap pompuan ni!!!

  3. sdy said,

    August 11, 2007 at 5:56 pm

    budak yg celupar di rogol tak sambung ke

  4. anis said,

    August 12, 2007 at 1:10 pm

    saper yg ader klip2 melayu…emel ker aku chiana_81@yahoo.com ok….

  5. bigo said,

    August 12, 2007 at 5:01 pm

    mana2 awek nak dilayan or phone sex or anything yang nak rasa btg pjg 7.3 inci call me or sms me 0175343342

  6. abanggersang said,

    August 13, 2007 at 9:02 am

    ada ke awek , janda gersang kat sini, i blh tolong….

  7. abanggersang said,

    August 13, 2007 at 9:03 am

    call or sms i 017-2677545, i leh tolong awek yg gersang tu..

  8. sdy said,

    August 13, 2007 at 4:30 pm

    sapa ada best geler punya klip sabul melayu.sentlah dekat emil aku kat sdy3399@yahoo.co.id…you all my fendz.thankz

  9. ismail said,

    August 15, 2007 at 9:20 am

    seronok jugak tengok

  10. paktua said,

    August 16, 2007 at 1:41 am

    tembammnya cipap anak ni yer….pak tua dah lama tak merasa..manis girtu yakk

  11. puncut said,

    August 17, 2007 at 11:47 am

    hantor le sampe 10klip ke baru pueh ni ckit je.

  12. puncut said,

    August 17, 2007 at 11:51 am

    sabul kena hantor dalam 1minggu 2kali baru best.

  13. puncut said,

    August 17, 2007 at 6:01 pm

    sesape ade klipke gamborke hantor le kat aku puncut_rie@yahoo.com

  14. August 21, 2007 at 10:02 pm

    meluat tgk xpi best

  15. mr_BeLL said,

    August 23, 2007 at 4:13 pm

    sapa2 yg ada cita baru melayu email kt aku k…kita bleh tukar2 video klip….kantau30@yahoo.com

  16. Ajiees said,

    August 27, 2007 at 4:01 am

    Argghhh!tak tahan….call me plsss.Semua boleh..rasa nak sedut2 je.

    019- 9061 916

  17. azman boy said,

    September 3, 2007 at 8:19 am

    Hai …..

    kau minat nk buat biznes jual prepaid tak,
    modal rendah jer, untung byk jgak…
    aku dh buat nie, boleh laa cover topup dgn buat duit blanja aku skit2…. tp kalau buat sunguh2 banyak jgk laa dpt, boleh laa nk guna bayar bulanan keta…. kalau minat, kau klik link di bawah & baca dulu….ok

    **klau kwn2 brminat jgk nk join pn boleh, klik ja bwh**

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  18. zana said,

    September 9, 2007 at 5:22 pm

    pliz remove the clip entitled WHO…. orang nya sudah tiada di dunia ini lagi..
    untuk menghormati…pliz do it… thanks a lot

  19. sabul said,

    September 12, 2007 at 3:50 am

    sape yg bina harta atau buat bizness prepaid gi jauh2!

    jgn duk melepak kat cni…bina harta…apa lar

  20. danish said,

    September 29, 2007 at 9:44 pm

    thanks sabul!!

  21. Aku pun Nak said,

    October 25, 2007 at 6:04 pm

    Sapa2 Ada Web Malayu Punya Bg Kat Aku Sama.
    krul09@yahoo.com

  22. naza said,

    November 14, 2007 at 9:46 am

    nak btg free cal aku

  23. OtaiZ said,

    November 15, 2007 at 5:37 pm

    saper2 pmpn yg sangap nk raser btg aku..kol la..0173899320

  24. WOW said,

    November 30, 2007 at 7:25 pm

    sesiapa yang baik dan murah hati hantar la 3gp kat email ni..den tak reti download…huhhuhuhu

  25. cikmatpoi said,

    December 6, 2007 at 6:03 pm

    saper yg ader klip best2,tlg la bagi kat aku….sabul,tolong la erk???

  26. cikmatpoi said,

    December 6, 2007 at 6:04 pm

    saper yg ader klip best2,tlg la bagi kat aku….sabul,tolong la erk???

    ianharris88@yahoo.com

  27. laki_gersang said,

    April 22, 2008 at 6:59 am

    aku dah x tahn sangat ni…gadis yg dh gersang sangat nk batang besar,panas n keras hantar email kat aku…
    data_based@gmail.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: