JomSabul

42 Comments

  1. Zamree said,

    August 6, 2007 at 4:34 am

    Hai….aweks2, pompuan2 @ janda2 yang suka sembang2 sms sex, sms I ya…… 019-5728170.

  2. SabulCrewzzzzzzz said,

    August 6, 2007 at 12:16 pm

    allo semua…sabul, da new its amazing but must to increase da blue malay ar..its bored to watching da english people or arabic..hu3..i’m waiting

  3. MR.G_NIENZ said,

    August 7, 2007 at 1:30 pm

    wow!!! besooonyeeee… wa mau suk u pnye tits bleh x… bleh la.. i pum jew…

  4. ABANGGERSANG said,

    August 8, 2007 at 3:27 am

    besarnya tetek, best tu isap

  5. ABANGGERSANG said,

    August 8, 2007 at 3:28 am

    sapa yg nak tukar2 video emel i rosyam4251@yahoo.com

  6. Paper said,

    August 11, 2007 at 4:13 am

    any contact…intro to party??

  7. agus said,

    August 11, 2007 at 5:47 pm

    Ini tetek ke betek.

  8. matbon said,

    August 15, 2007 at 8:21 am

    ader x maner2 awks yg nak cari kepuasan. Call me 019-7763023

  9. gelitekak said,

    August 16, 2007 at 3:09 pm

    apesal x kasi nampak muka sekali????
    ahaaakkkksss!!!!

  10. Akak said,

    August 18, 2007 at 5:58 pm

    eee…. tetek klau mcm ni klau kena doggy style mesti klam kabut.
    tak tau nak control yg mana, cipap kena sebat kat belakang, lubang blakang terbuka x leh nak tutup pastu tetek tergantung selambak. senang cita semua deria hidup. LEPAK!!!!!!

  11. Chope said,

    August 21, 2007 at 8:38 am

    Akak..
    jom sembang sex..
    adik sy dah keras la bile akak citer pasal nie..
    hehe..
    cipap akak mesti ketat…
    kene dgn adk sy msti blh melayang..hehe🙂

  12. paktua said,

    August 22, 2007 at 12:40 am

    ini yang buat pak tua keras mencanakkk nii…nak goda pak tua yer…sampai lunyai pak tua kerjakan anakk nii..sebaya ngan cucu pak tua yang mangatalll tuu…

  13. ABANGGERSANG said,

    August 22, 2007 at 2:26 am

    AKAK, JOM SMS SEX, I SUKA LYN SEX, SMS I 017-2677545

  14. poreber said,

    August 24, 2007 at 5:26 am

    bogel ler

  15. Ajiees said,

    August 27, 2007 at 5:32 am

    i pun suka…suke sedut2 k. call or sms 019-9061 916

  16. azman boy said,

    September 3, 2007 at 8:19 am

    Hai …..

    kau minat nk buat biznes jual prepaid tak,
    modal rendah jer, untung byk jgak…
    aku dh buat nie, boleh laa cover topup dgn buat duit blanja aku skit2…. tp kalau buat sunguh2 banyak jgk laa dpt, boleh laa nk guna bayar bulanan keta…. kalau minat, kau klik link di bawah & baca dulu….ok

    **klau kwn2 brminat jgk nk join pn boleh, klik ja bwh**

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  17. AHMY said,

    September 10, 2007 at 6:31 am

    hehehehheheheheh
    nak tahu apa makne satisfied biler having sex ???
    kena have sex ngan sayalah baru tahu🙂
    call me kat maxis djt00gm
    paham kan🙂

  18. sexmaniax said,

    September 12, 2007 at 11:18 am

    hi… mana mana awek/ jande/ yang nak kepuasan sex email me lah…
    kedah shj.
    mobo_moss@yahoo.com

  19. kote besar said,

    September 22, 2007 at 8:04 am

    woi aku dah stim klu dapat budak anak haramnie aku pancut dalam.dah lubang belakng pun aku kasi.

  20. October 23, 2007 at 1:50 pm

    saya sokong sirkan aksi2 gadis bertudung bogel.berjubahbogel.berpurdah bogel.bertelekung bogel.untuk jadiskan gadis melayu makin panas..ustazah2 yg cun2 pun patut kena bogeel kan utk tatapan anak2 melayu yg mmg ghairah seks.

  21. October 23, 2007 at 1:51 pm

    kalau ada yg pemurah tu send je ktvemil ustah manja….saleha_25@yahoo.com.ok

  22. abg_stiiim said,

    October 29, 2007 at 12:03 am

    cari awek2 yg nak buat fon sex @ real sex contact=0136111947

  23. Bluesky_XY_CoNNoR said,

    November 3, 2007 at 9:58 am

    Wei,alang2x ba ko tyang tetek je.tyglh puki ko 1kali bru org bilang powerrr. . .

  24. bujang said,

    November 10, 2007 at 4:39 pm

    aku nak rase ko pye tetek weiii!!!!babi besar tolll……….

  25. akusaid said,

    November 15, 2007 at 7:05 am

    hai akak adk nak kenal bleh

  26. OtaiZ said,

    November 15, 2007 at 5:40 pm

    maner2 aweks..janda2…nk raser btg aku yg msh muda dan keras nie call la…01738992320

  27. noor said,

    November 20, 2007 at 3:21 pm

    tak ada ke gambar laki asyik tunjuk kaum hawa je

  28. noor said,

    November 20, 2007 at 3:22 pm

    tak de ke gambar laki noor_cahaya79@yahoo.com

  29. aboonz said,

    November 20, 2007 at 9:07 pm

    sape2 yg yg ingin bersamaku alamtkn email anda kepadaku……..har har har…..!konfem aku melayanimu………pompuan jelah…heh.heh.heh…..!

  30. aboonz said,

    November 20, 2007 at 9:10 pm

    horrow_cock@yahoo.com

  31. Budak PJ said,

    November 25, 2007 at 9:23 am

    ish…apa benda la korang post benda2 camni…saja nak bagi melayu jatuh ka..aku rasa owner blog ni mesti Cina. korang gi post benda2 camni tk malu ka kaum lain tgk pi gelak kat korang semua..adoh…sedar la kawan..benda2 macam ni sensitif untuk kaum kita..

  32. noor_cahaya79@yahoo.com said,

    November 26, 2007 at 4:30 pm

    i nak jilat u punya girl

  33. saari@yahoo.com.my said,

    November 26, 2007 at 4:32 pm

    i nak jilat u punya girl

  34. hus said,

    November 30, 2007 at 4:28 am

    hai…

  35. WOW said,

    November 30, 2007 at 8:06 pm

    butuh la hampa ni dalam ni pun nak layan nafsu ke??babi tol la..aku pun nak join gak..hehhehe..jgn marah…yang banyak laki je..maner pompuan aku nak romen nie…pompuan skrg lapar kote..kita kaum belia harus romen habis habisan…

  36. xerocracker said,

    December 6, 2007 at 8:03 am

    LAyan layan gak…iklan skit …Jual Top Up,jadi tokei top up dan dapatkan rebate… info…~~

    http://xerocracker.wordpress.com/

  37. SINCHANG said,

    January 16, 2008 at 7:58 am

    BASO GONG!!

  38. ain said,

    January 23, 2008 at 8:30 am

    sabul, mana video laki main dengan bini dia tengah lancap ikut blakang sambil anaknya 1-2 thn nenen tetek mak dia?

  39. crony said,

    March 23, 2008 at 4:36 am

    gambarnya yang lbih telanjang g’ da tow?

  40. PANDUREKHA said,

    October 17, 2008 at 9:17 am

    wauuwhh…,enax tenan, bikin aq ngilerrrr…, aq pengin jilat tetex nye

  41. Adif said,

    March 26, 2009 at 9:46 am

    Fon sex/mms utk wanita saja just msg or call me at 0193247692. Or i can call u bila2 masa u nak.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: