HADIAH Kemerdekaan Ke – 50

aku bangga jadi rakyat MALAYSIA dan Team Bolanya. Cukup Berbangga dgn Pencapaian FAM. Persatuan yg cukup bijak berkata kata , perancangan rapi , idea bernas dari skuad barcelona ke skuad olimpik , projek gemilang , projek piala dunia 2014 ,2022 . Kehebatan FAM tiada Bandingan.
Biar pun sudah bosan dan penat dengar alasan ,.. FAM tetap kool.FAM .tak tau lagi nak kata apa.
Terima Kasih kepada FAM yg memberi Inspirasi kepada kekuataan jiwa ini .
meskipun dibelasah .. disayur sayurkan dgn angka “5” FAM tetap yakin .. YA kami pun yakin ..
sokonglah FAM ..


http://www.savefile.com/files/886947
http://www.savefile.com/files/886928
http://www.savefile.com/files/886935
http://www.savefile.com/files/886927
http://www.savefile.com/files/887001
http://www.savefile.com/files/886981

Terima Kasih . FAM

7 Comments

  1. July 15, 2007 at 4:28 pm

    FAM = F*** Alternatif Means

  2. anonymous said,

    July 16, 2007 at 12:40 am

    myceritabola.blogspot.com

  3. todak said,

    July 27, 2007 at 4:51 pm

    main mcm sial. kepala lutut longgarke? tendangpun tak power.
    aku ingat klau kasi pakai skirt pas tu lawan dgn pasukan wanita australia pun
    blum tentu boleh menang.

  4. putraz said,

    August 11, 2007 at 9:52 am

    bukan salah FAM pun.. ni semua pasai permain.. main ntah2 pa2 je.. kalu kita import coach eropah pun x guna … kalu permain x bermain dengan bersungguh2..sokong la pasukan malaysia

  5. agus said,

    August 11, 2007 at 5:45 pm

    silap todak, kalau dia org lwn pasukan wanita australia boleh menang punya sebab satu orang tiba tiba aje ada tiga kaki. yang tengah tengah tu pun nak main skali.

  6. Akak said,

    August 12, 2007 at 2:43 pm

    maksud kau semua main dengan 3 kaki? ai batang pelir boleh tendang bola ke agus?

  7. Akak said,

    August 12, 2007 at 2:45 pm

    kelakar la kau agus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: