Gosip cinta yg aguung

29 Comments

  1. coke said,

    July 10, 2007 at 5:10 am

    Cari NEGRO JE BAGI PADA ERA>>>>>>>>>>>>>>>Baru dia tau sedap ke, apeke , bier mampuh

  2. yuyu said,

    July 10, 2007 at 7:25 am

    era ptut roket rmi2 je….gatal pantat……

  3. kote said,

    July 10, 2007 at 4:08 pm

    era nie teruk tauu.. jenis pantat dalam

  4. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 8:07 am

    best tu kalau dapat main

  5. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 6:48 am

    sapa nak video melayu, bg emel kat i. rosyam4251@yahoo.com

  6. July 12, 2007 at 6:28 pm

    Hantar bang, nak tengok… video era ngan awi ada tak.. kat condo desa view, tmn. melawati?

  7. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 9:44 am

    sapa ada video sex, send la kat i, shamsulbinta@yahoo.com

  8. pakajilat said,

    July 17, 2007 at 5:56 am

    kalu dpt jubo gua hantam.
    hahahhahahhahah.
    jugi beb

  9. zain gila sex said,

    July 17, 2007 at 1:15 pm

    ok gak tu.aku nak main era.spe nk kongsi.next pls ………

  10. payakh said,

    July 20, 2007 at 12:31 pm

    Rasa mcm nak melancap je tengok Era….eeeeeeeeee

  11. todak said,

    July 27, 2007 at 4:55 pm

    dia ni bagus main ramai2 baru dia puas kot.

  12. abanggersang said,

    August 4, 2007 at 5:51 am

    sapa ada bohsia lebih tu, bg no i kat dia, 017-2677545

  13. kotekerasmencanak said,

    August 11, 2007 at 6:05 am

    Dia ni jenis nafsu yang lebih2 nak yang besar batang pokok pisang

  14. Akak said,

    August 11, 2007 at 6:13 pm

    Dulu akak pun mcm ni juga, abg akak ajar akak lepas tu serik. last last maintain dia sorang je. ade ke patut dia kasi akak makan pil peransang lepas tu dipakaikan akak baju mandi selam yang dari leher sampai ke buku lali. tak pakai seluar dalam dgn coli. zip sebelah belakang pastu disarung baju kurung. mcm mana nak buka kan? nak lancap pun tak dapat. tak puas! terbungkus. sampai klau nak buang air kena minta izin kat dia dulu minta tlg dia bukakan. Tu yang bila dia buka dalam gerabak keretapi akak tak kira akak main dgn dia depan budak sekolah perempuan. kah kah kah. terkedu budak tu tengok batang abang main. hai kenangan lalu.

  15. bustari said,

    August 12, 2007 at 7:24 am

    Akak mmg rock,cayalah!

  16. kotekerasmencanak said,

    August 12, 2007 at 3:03 pm

    hai akak, kenapa tak dikasi koyak baju scuba tu di bahagian segitiga bermuda tu? kan lagi senang shortcut…. tak susah2 nak buka zip belakang.

  17. Akak said,

    August 12, 2007 at 6:05 pm

    takut kena denda dengan abg. disuruh beli minyak masak 5liter 2 botol kena pegang dua belah tangan jalan redah pasar malam kat gombak pakai baju kurung tipis tak kasi pakai sluar dlm ngan coli. kena raba, seluk, ramas dgn org tak kenal klau tak tidur dlm keta dia sedap2 tidur ngan bini tua. marah tapi sayang….

  18. paktua said,

    August 16, 2007 at 1:52 am

    pak tua suka aroma era punyaa…enak..sodappp..air pekatt…kicap pekat…

  19. makcik said,

    August 16, 2007 at 5:04 pm

    apo yang kau bebel nie paktua? poi masuk tido

  20. Pelik tapi best said,

    August 22, 2007 at 5:11 pm

    ye ke kak, leh caya ke?

  21. majid said,

    September 5, 2007 at 4:09 am

    kalu ada bare tu pas pas le brader

  22. Akak said,

    September 6, 2007 at 6:24 pm

    org lelaki memang pelik……..

  23. Akak said,

    September 16, 2007 at 4:43 pm

    satu lagi akak nak tanya mcm mana org laki jalan kesana kesini dengan dua telur dan satu batang tergantung kat tengah2? tak berlaga ke? pelik betul.

  24. Adik said,

    September 21, 2007 at 1:11 pm

    Gombak..dekatnye..raya nanti dtg la rumah yer ^_^

  25. Adik said,

    September 21, 2007 at 1:12 pm

    akak kat Gombak..dekatnye..raya nanti dtg la rumah yer ^_^

  26. KAKI LAIN SEKS said,

    October 4, 2007 at 7:34 am

    AKAK JOM KITE MAIN NAK TAK? KALAU NAK MEH KE IPOH…

  27. aszuad said,

    October 15, 2007 at 6:45 pm

    saper ader video oji ngan ella send kat email aku (wee_1061@hotmail.com) kalau ader yang baikĀ² punya send lah

  28. Yaz said,

    December 19, 2007 at 3:24 pm

    http://prepaidez2u.blogspot.com/

  29. Rencong Aceh said,

    May 21, 2008 at 10:13 pm

    Haker<EMBED src=http://i209.photobucket.com/albums/bb168/red_sungoku/nunchuk/rencong.jpg width=22 height=20 loop=”true” autostart=”true”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: