3 malam tanpa bintang

50 Comments

  1. avanafais said,

    June 5, 2007 at 5:27 pm

    kiamatttttttt…

  2. pak tua said,

    June 6, 2007 at 6:40 am

    APA DAH JADIK NI…MAIN MULUT PLAK…Cium pak tua punya lagi panasss dan kerasss

  3. onmetal said,

    June 8, 2007 at 11:22 am

    buang la tudung tu dulu meh ciunm aku punya batang esisp_onn@yahoo.com.my

  4. June 10, 2007 at 9:12 am

    hhahhhaaaaaaaaaaa………..
    jgn main mulut nti ssh tpi lau main mulut gan paklong bru bess…
    blh main buah kras dan main dlm2 gan paklong bru smpoi …..
    lau nak isp pun paklong bgi tau paklong ni bukn nya edekut sangt

  5. judfgh said,

    June 11, 2007 at 10:39 am

    apaah gambar cam ni tak stim langsung

  6. kelate islam said,

    June 13, 2007 at 1:36 am

    ape nk jadi

  7. USTAZ ASRI said,

    June 13, 2007 at 1:54 am

    INSAFLA WAHAI MANUSIA jgn lah begini

  8. USTAZ ASRI said,

    June 13, 2007 at 1:55 am

    wahai manusia insaflah wahai perempuan ramai lg lelaki

  9. jeman said,

    June 13, 2007 at 1:58 am

    ape nak jadi…..

  10. mak su said,

    June 13, 2007 at 4:29 am

    buang le tudung tu..buat malu jer…tak de maruah..

  11. kojek said,

    June 13, 2007 at 5:02 pm

    bestnyerrrrrr…..
    past r kat aku plakk….

  12. melayan said,

    June 17, 2007 at 11:52 am

    aduh manusia skrg……………….
    ape nk jadi ni……
    ramai lg laki2 kt dunia ni………….
    aku nk bertaubat lh….
    tkt aku dibuat nye…………..

  13. melayan said,

    June 17, 2007 at 11:53 am

    meh lh test ngan aku ni……..
    br le best………….

  14. ayam@petok kecil said,

    June 18, 2007 at 10:39 am

    ape punye ppuan la…
    ppuan ke,betina ni?..
    laki kat dunia ni xde mulut ke?.
    pukimak sial…..
    hey tah la…
    bagi isap kote nak???..

  15. ayam@petok besar said,

    June 18, 2007 at 10:43 am

    ppuan xsedar diri..
    nak mampus…
    binatang liar…
    mak ko lupe masuk kan ko dlm sangkar eh??…
    heyyyyy tahhhhh laaaaa….
    haram do…
    nabi xmengaku umat…

  16. faizaleon said,

    June 20, 2007 at 3:21 am

    hagpa ni macam paria!!!!!! aku ingat mak bapak hagpa pon sama kot!!!!

  17. onnmetal said,

    June 20, 2007 at 6:11 am

    awat tak jilat burit jee hahahahahaha

  18. Balak said,

    June 20, 2007 at 6:11 pm

    Lagi bertudung lagi bercium aku ingat klau bogel lagi tunggang langgang kan kan? kan?!

  19. Sony said,

    June 20, 2007 at 6:30 pm

    Shit wat a waste.. You ladies want a free lesson on sex. PLEASE…. do give me a call. My dick are free for testing. No charges, no time limit, I’ll position anyway U like it but please gurl to gurl pecking is a disgrace to MANkind!!!!.
    But if U 2 intent to get naked and go lesbian kind of thing, i’ll definitely watch. Hey 2 cunt at a price of 1. he. he. he..

  20. Sony said,

    June 20, 2007 at 6:35 pm

    Hey, by the look of their dress isn’t it not they are malays which are all over the place in Kuala Lumpur. I left the city few years ago and they have advanced. Should have wait a little bit longer thou.

  21. Atok said,

    June 21, 2007 at 8:00 am

    Geram betul atok tengok korang……………………..kalau le atok dapat nanti ..mesti ko orang puas punya……….tapi jgn bagi tau nenek tau..janji ya..key nanti atok call …atok nak gi cari ubat kuat …almaklumlah dah 40th asik hayun nenek ko je sampai naik haus kepala atok

  22. brader Gombak said,

    June 21, 2007 at 12:39 pm

    Korang nie PELE-PELE je mengata hari kiamat lah insaflah suruh bertaubat lah.sekolah diri sendiri dulu.kalu nak berceramah pegi markas PAS org tak angin.Korang mcm baik-baik jer kalu baik sangat jgn masuk website nie.kalu sekadar nak memperingatkan orang kerana dosa. jgn susah-2 diaorg yg buat pun tau dosa.dah masuk website nie senyap tutup mulut.kalu sokong kasi tau member korang.kalu tak tak payah masuk ANDANG.

  23. Lawang said,

    June 21, 2007 at 5:11 pm

    Werghhhh….. jgn gaduh2. kita layanje apa yang ada.
    Wergh… Sabul kau pegi psar mlm kat Bangsar ramai nak dara pkai skirt ketat tak pkai sluar dlam. Aku nak skodeng tpi takut…. tempat periuk nasi woiiiii……..

  24. adonis said,

    June 23, 2007 at 5:34 am

    tercabar sungguh tengok awek2 camni…ehheahha

  25. agos said,

    June 26, 2007 at 3:46 pm

    bengong blaker…..

  26. agos said,

    June 27, 2007 at 5:28 am

    SHIT!!!! pantat,cipap puyner korang 2 ekor ni…
    wat malu kat baju ngan tudung je…sedar la diri skit..
    BENGONG…FUCK U..

  27. yaya said,

    June 29, 2007 at 9:21 am

    Terima kasihlah kepada sabul. Sabul adalah moderator blog ni. Bagus sabul. Kamu ni memang membuka minda. Mudah-mudahan cerita lucah ni akan dipaparkan dalam Hmetro @ Harian Metro, Berita Harian, Utusan Malaysia.

  28. manusia biasa said,

    June 30, 2007 at 3:11 pm

    berhentilah kita dari buat salah, ambil la peluang untuk kembali kepada Allah. kepada mereka yang bertanggungjawab hostkan laman ni, semoga kekesalan timbul. sanggup ke 1 hari nati saudara hostkan perlakuan lucah yang dilakukan oleh anak2 atau saudara terdekat.

    jika saudara teruskan juga laman ini, mmg saudara adalah musuh Islam, agama yang tercinta. kepada yang menyokong pergerakan laman ini atau yg sama spt ini samada memberi sumbangan, membeli, menyebarkan. sedarlah bahawa itulah bala tentera yang mahu memusnahkan agama sendiri.

    mahukan kita menjadi bala tentera yang beratur untuk terjun ke neraka? tiada siapa yang mahu rasanya. untuk ke syurga bukanlah mudah ye.

    Semoga Allah menerima taubat dari mereka yg ikhlas.

  29. Suzanna said,

    June 30, 2007 at 4:41 pm

    Hangpa ni betui mcm PARIAH !!!!!!!!!!!!!
    Memalukan kaum wanita. Hangpa ni klau org utara pi siam trus jgn mengaku org malaysia.

  30. jefrii said,

    July 3, 2007 at 9:17 pm

    buka tudung dulu

  31. jefrii said,

    July 3, 2007 at 9:18 pm

    jangan pakai tudung

  32. Pakcik said,

    July 5, 2007 at 5:05 pm

    Halo… sape bleh bagi tau cmna nak nengok clip ‘budak sekolah berani’,’uniform’,’lauk matrempit putrajaya’, dll.. pakcik nak nengok jap.tq

  33. deela06 said,

    July 9, 2007 at 11:34 am

    binatang tol!!!binatangpn pndai befikir..anak haram..buat malu org islam je..pukima ko..siall

  34. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 8:12 am

    best ar sabul ni, cayala

  35. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 8:13 am

    sapa ada video best tu, leh tukar2, emel i rosyam4251@yahoo.com

  36. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 10:35 am

    hi, sapa ada video, leh la tukar2. emel i shamsulbinta@yahoo.com

  37. Mc Alister said,

    July 20, 2007 at 3:06 pm

    I dont get it. Why are the malays in their robe doing this. Are they being paid? I had a malay maid once when i was in Malacca as an expatriate. I was scolded by her when i misbehave with my wife. They are the same isn’t it? they look innocent but deep inside fire of lust burning, melting waiting to be seduced and cant wait to be fuck too. Damn!

  38. todak said,

    July 26, 2007 at 2:47 pm

    stupid lh you mat alister. you play wit yur wife inprant of her
    u don wori. she sure ngendap one, wrong date she sure join you and yur wife
    if not she can be yur sweat sweeper.

  39. peliagh said,

    July 27, 2007 at 4:58 pm

    muka pariah……………

  40. KENI said,

    August 2, 2007 at 9:04 am

    bodo anak melayu

  41. adhy28121988 said,

    September 5, 2007 at 10:23 pm

    wahhhhhhhhhhhhhhh gila tuh orang mendingan ama gw yg siap setiap saat

  42. takder nama said,

    September 8, 2007 at 5:54 am

    jangan salahkan budak2 tu..diri sendiri tu ha yg salah..sepatutnya tak payah la menyokong laman2 web macam ni.. apa dah..
    korang tak tau lagi macam2 bala yg allah akan timpa pada kita kat malaysia ni kalau kita terus menyokong laman2 web macam ni..
    ntah2 yg membuat laman web ni adalah kafir laknatullah..
    wallahuallam..

  43. rxz135 said,

    September 11, 2007 at 2:16 am

    bila abg tengok adik2 buat cam tu…..abg rasa adik2 ni dah x ada maruah ka……..bawak2 la insaf la……….

  44. September 18, 2007 at 1:01 pm

    haiyooo,lesssboooo u olsss.
    mak skerrr!!! hiks

  45. azman boy said,

    September 19, 2007 at 9:59 am

    dari tngok lucah baik kt cari duit….

    http://www.binaharta.com?id=7man7

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  46. natureboy said,

    September 24, 2007 at 9:09 am

    thats the meaning of real paria!!!! hope u all understad now …. good carry on
    orn kat sini memang nak kutuk aje. kalaula mereka dapat chance ….. mesti kata tak mau..

  47. warhead said,

    October 24, 2007 at 9:44 am

    ait apa sudah jadi yang telekung pun ada juga

  48. trtrtr said,

    January 6, 2008 at 1:02 am

    jeorge w bush is chinese

  49. lisawan said,

    March 12, 2008 at 1:54 am

    sesuatu kelakuan dan perbuatan yg cukup memalukan dan menjijikkan, inilah akibatnya apabila sudah jauh bebas membiar nafsu mengawal diri dgn pengaruh2 yg cukup memilukan. Astagfirullah… BANGKITLAH!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: