Juara Akademi


25 Comments

  1. reza said,

    May 20, 2007 at 12:08 pm

    aik?apsal sabul punya movie tak le download lagi?tak best la mcm ni..ada konsep br ker?

  2. kakistim said,

    May 20, 2007 at 9:04 pm

    Ni knapa jd mcm ni tak BEST lah tak dpt down load n satu lg knapa skrng ni kurang movie tak ada stok ke?

  3. nick said,

    May 21, 2007 at 7:58 am

    cool beb……….

  4. matshah said,

    May 23, 2007 at 6:07 am

    aku banyak movie… tapi aku takder maser sangat nak paste kat sini… kalau ader yang rajin nak paste… call lah aku… 0199953310

  5. azmi said,

    May 23, 2007 at 6:31 pm

    antar gambar

  6. Ancle Sam said,

    May 27, 2007 at 1:52 am

    Tak de ke movie panas tentang artis2 malaysia?

  7. zz said,

    May 31, 2007 at 4:51 am

    sapa ada gambo best pass le kat aku

  8. jeman said,

    June 13, 2007 at 2:04 am

    sape ade video india romen..pass la kat aku..laman_azimat@yahoo.com

  9. wan said,

    June 14, 2007 at 2:23 pm

    mabeles!!

  10. ali said,

    June 25, 2007 at 4:31 pm

    kalau ada pape yang best video ke pic ke send aku sama
    mmg best seh
    ada ‘tik’ tau
    perghhhhhhh
    ni emel aku ali811000@yahoo.com

  11. nine goth said,

    June 30, 2007 at 10:46 am

    aku nak jugak pic ngan video send
    kat email aku ekk jgn lupa tau
    memang besh…

  12. Iblis said,

    July 3, 2007 at 6:52 am

    kalau ada pape video ke pic send kat aku

  13. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 9:06 am

    sapa nak tukar2 video, send la kat emel aku, rosyam4251@yahoo.com

  14. rhayzkon said,

    July 22, 2007 at 1:38 pm

    cilako tul la. den pun nak jugak

  15. sza said,

    August 23, 2007 at 2:58 am

    takder ker mov lge bang

  16. August 27, 2007 at 2:44 pm

    saya bangga menjadi seorang lelaki kerana ramai perempuan yang seksi2.

  17. santasio said,

    August 30, 2007 at 6:26 am

    wei klu ade sape nk share dgn aku anta la email kt aku…

  18. Pussylover said,

    September 3, 2007 at 11:39 pm

    Ade awek2 nk sex? call 0172030596.. Kl n selangor sj..

  19. majid said,

    September 4, 2007 at 3:51 am

    hai geng!sapo minat nak kongsi ideo ko,cerita ko,korang send aje kat gua

  20. Malay girl said,

    October 5, 2007 at 6:09 pm

    meriahnya sini…

  21. che zaki said,

    October 23, 2007 at 8:12 am

    insaflah wahai teman

  22. jauhari said,

    October 23, 2007 at 8:13 am

    banyakkan lagi gamba best

  23. khuzairi said,

    October 23, 2007 at 8:14 am

    mmmm…lazat

  24. arif said,

    October 23, 2007 at 8:15 am

    fuyooooo

  25. noor7187 said,

    November 2, 2008 at 1:59 pm

    antor citer best kat emel aku noor7187@yahoo.com.my


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: