Selamat Hari Nurse

64 Comments

  1. bro kesepian said,

    May 13, 2007 at 5:52 pm

    ko mmg best la rapid kl.aku banyak dpt file best2 dr ko la.ko mmg murah hati.klu ko de banyak lagi video klip yg best lagi mengeraskan adik ku,ko antar la kt mail aku erk.(badboy_bcw@yahoo.com)
    key,see u soon

  2. jc said,

    May 22, 2007 at 1:09 am

    antar ler sekali kat aku…..aku nak jugak……hehehehe

  3. jc said,

    May 22, 2007 at 1:10 am

    lupa pulak.emel aku……kricckks@yahoo.com

  4. malaya said,

    May 22, 2007 at 3:00 pm

    apsal bebudak macam korang ni bodoh aa?

  5. malaya said,

    May 22, 2007 at 3:01 pm

    bodoh la korang.macam takder makbapak

  6. malaya said,

    May 22, 2007 at 3:01 pm

    melayu sekarang ni mmg tak guna laa.ptt la cina maju.hampeh2

  7. azmi said,

    May 23, 2007 at 6:42 pm

    hantar la gambar dan video kat me_batu77@yahoo.com

  8. ito said,

    May 25, 2007 at 2:08 am

    sabul,aku pon nak jgk..pos la video yg best kt emel aku ye.. sheva_shenko@yahoo.com

  9. miji said,

    May 27, 2007 at 4:19 am

    sabul,aku pon nak jgk..pos la video yg best kt emel aku ye..

  10. miji said,

    May 27, 2007 at 4:21 am

    ni emailku miji_5969@yahoo.com.my.ko antar yang best2 tau sabul…

  11. revolusijiwa said,

    May 27, 2007 at 6:26 am

    hulur2 r kat aku ckit. wat cuci mata sudeh. nnt send kat mail aku sangkaratus_revolusijiwa@yahoo.com. send jgn plak x send.

  12. elyana said,

    May 31, 2007 at 1:28 am

    htr la gmbr video best2 dkt saya…..

  13. elyana said,

    May 31, 2007 at 1:31 am

    htr la video best2 dkt elyana_liey@yahoo.com………..

  14. zz said,

    May 31, 2007 at 4:16 am

    woww

  15. jc said,

    May 31, 2007 at 5:45 am

    sapa la yg sudi antar kat aku nih…
    biler la aku dpt tgk video best2 nih

  16. dannyaung said,

    June 5, 2007 at 9:30 pm

    hi;i like to watch pron photo and video.

  17. oilman said,

    June 6, 2007 at 4:49 am

    nice movie…mmm..hantar kat email aku…sanisudin@gmail.com

  18. kojek said,

    June 13, 2007 at 5:05 pm

    cantiknyeeeerrrr coli…..
    bleh bg sayerrrrr…

  19. nur said,

    June 25, 2007 at 6:53 am

    patutla melayu bodoh…….asiyk buat keje x senonoh je…laki pmpuan sama je sama bahlol, lebih bodoh dr binatang……mampuslah anak malaysia melayu…..

  20. Wak seman said,

    June 30, 2007 at 5:09 pm

    kecik kecik emaknya kasi betdung…. takut tangan kakinya pengkar diselimut takut nyamuk gigit. waduh.. rupanya sudah besar di kasi telanjang sama dia punya jantan. ergh ergh ergh… murahnya… habis hilang semua usaha maknya ye?!

  21. Pakcik said,

    July 5, 2007 at 5:07 pm

    halo… sape bleh bagi tau cmna nak nengok clip ‘laukmatrempit putrajaya’,’budak sekolah berani’ dll…. cik nak nengoklah. tq

  22. budak nakal said,

    July 6, 2007 at 6:13 am

    kalu ade yg best2…..send r kt akuuuuuuuuuuuuuuuu…………

  23. budak nakal said,

    July 6, 2007 at 6:14 am

    ni email aku……jeforce9998@yahoo.com.my

  24. osman said,

    July 8, 2007 at 5:22 am

    kasi la aku video 3gp dan gambar melayu/indon bogel ok

  25. osman said,

    July 8, 2007 at 5:23 am

    semoga korang anta kat email aku gambar 3gp baik punya….

  26. osman said,

    July 8, 2007 at 5:24 am

    ni email aku rit421@yahoo.com

  27. osman said,

    July 8, 2007 at 5:25 am

    jgn lupa sabul anta yg baik baik…..ko..THE BEST….

  28. shah said,

    July 8, 2007 at 5:32 am

    bleh thu sapa n dr mana gmbr slmat ari nurse gmbr yg ke 2 tu…..

  29. syam said,

    July 10, 2007 at 10:47 am

    send la kat aku video best shamsulbinta@yahoo.com

  30. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 9:07 am

    best la tetek dia, gebu tu…

  31. wan said,

    July 12, 2007 at 10:27 am

    antar video yg best2 kat email aku

  32. wan said,

    July 12, 2007 at 10:29 am

    antar video yg best2 kat email aku…………..

  33. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 10:40 am

    putihnya tetek dia, tak tahan ……

  34. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 10:48 am

    emel i shamsulbinta@yahoo.com

  35. are-rif said,

    July 19, 2007 at 6:14 am

    rase macam nak sebat je pantat orang…dh tak tahan n…ahhhh

  36. abanggersang said,

    August 4, 2007 at 5:39 am

    sapa gersang sms me 017-2677545

  37. abg K.S.A.H said,

    August 7, 2007 at 7:55 pm

    kalu x caya….tgk la esok2 ari nti,apa akan jadi ngan anak ampa….-CHIK LAT

  38. bustari said,

    August 12, 2007 at 7:53 am

    takkan gambar camera hanset je, x da gambar terang skit ka,format window media ke, hantar la boestary@yahoo.com

  39. shnjnuno said,

    August 15, 2007 at 7:56 am

    anto dlm email yerk……shnjnuno@yahoo.com

  40. Chope said,

    August 18, 2007 at 7:02 pm

    Aku nak gak..anto kat email k.. Bustarhyme882000@yahoo.com

  41. wan said,

    August 19, 2007 at 1:33 am

    Aku nak gak..anto kat email k.. ketua_kampung92@yahoo.com

  42. desperate said,

    August 20, 2007 at 7:53 am

    Ku pun nak gak. antar gambar + video kat mail k?

  43. desperate said,

    August 20, 2007 at 7:54 am

    ledesperates@gmail.com

  44. poyo said,

    August 21, 2007 at 3:14 am

    Aku nak gak….gila best betul kau ni….anta la kat pocoyo75@yahoo.com

  45. setan mERah said,

    August 24, 2007 at 6:02 pm

    iottttttttttttttttt…………..mana la nak cari pempuan yangt ko dapat nie…..sapa ada pempuan liar punya no pon email aku kkk………arghhhhhhhhhh

  46. aloy1880 said,

    September 1, 2007 at 6:30 am

    antar kat email aku beb

  47. pearl said,

    September 15, 2007 at 6:24 am

    ni la pangai anak rmaja zman skg…time kcik bkn men mak dorang jaga tapi ble bsar….hampeehhh!!!!!wat mlu kaum hawa je…..

  48. pearl said,

    September 15, 2007 at 6:33 am

    lagi satu…pearl nk advise…dunia kte ni smkin tua dan xde org tau ble kte akn mghmbuskan nfs…so as a smat person,kte kne la btaubat…jgn last2 kte nyesal..org xleh ubah pangai kte,so kte yg kne usahakan sendiri…

  49. kalut said,

    September 20, 2007 at 8:32 am

    kalu ader lebih pos kat aku sama

  50. Malay girl said,

    October 5, 2007 at 6:15 pm

    Melayu sekarang… makin berani

  51. Joe said,

    December 6, 2007 at 6:59 pm

    sabul aku pon nak jgk…
    klu x kasi takpe.aku report polis..
    hhahahaha..ni kire pow!!!

  52. Joe said,

    December 6, 2007 at 7:10 pm

    nah email aku —-> Mistarul@yahoo.com

  53. Shahrul Tabazscao said,

    December 8, 2007 at 6:48 am

    aku nak jugak.. post kat aku sama.. any gal pun kalau nak 2 hours experience boleh la contact aku..

  54. Shahrul Tabazscao said,

    December 8, 2007 at 6:49 am

    tabazscao@yahoo.com –> untuk gals yang suka main lama je

  55. opah cu said said,

    January 13, 2008 at 6:15 pm

    jgn lupa kan opah kume……….nak juga

  56. opah cu said said,

    January 13, 2008 at 6:17 pm

    jgn lupa kan opah kume……….nak juga wnosturbo88@yahoo.com

  57. Nasya said,

    January 28, 2008 at 5:19 am

    lerr..tajuk gempak..tp aku xleh download video korang…anto jek kat email aku yek…leh wat koleksi..

  58. Nasya said,

    January 28, 2008 at 7:38 am

    antarlah kat nasyafendi@yahoo.com

  59. putra2008 said,

    March 28, 2008 at 9:14 pm

    Email aku mohamad629@yahoo.com

  60. Ae_79 said,

    April 19, 2008 at 5:23 am

    sesaper yg dah dload ble kim kt aku x? hachiroku7997@yahoo.com

  61. rokers said,

    July 14, 2008 at 5:29 am

    gambar baik 1…………..

  62. rokers said,

    July 14, 2008 at 5:32 am

    aku punye rokers_gila@yahoo.com.my

  63. ayam said,

    August 18, 2008 at 3:29 pm

    send kat aku brg best…ayamj319@yahoo.com

  64. sh said,

    April 7, 2011 at 1:57 am

    hoi..apasal email aku tabazco tu boleh ada kat sini? celaka sial nak jaja email aku.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: