Hollaback Girl .. [sabul feat Gwen Stefani]

sabul

Tuala hijau 1
Tuala Hijau 2

37 Comments

  1. craff83 said,

    April 17, 2007 at 8:35 pm

    huh berpeluh aku tengokkkk

  2. Ray Thunders said,

    April 22, 2007 at 5:32 am

    ada video yang baru tak? tolong bagi kat aku

  3. syamsyam431 said,

    April 25, 2007 at 10:14 am

    sapa-sapa awek KL dan Selangor yang nak kenal I, sms 0194314997-SAM atau email syamsyam431@yahoo.com

  4. Jala Labi said,

    April 26, 2007 at 8:11 am

    Fuh berpeluh gila tengok aksi ni. Tapi kalau berzina tu halal setiap hari orang berzina. Masuklah room 2 Kelate.

  5. pek said,

    April 29, 2007 at 5:01 pm

    awek yg kat atas skali tu aku nak….ade nom fon die tak?

  6. otai said,

    May 6, 2007 at 8:07 am

    spe2 nak btg kol mne

  7. otai said,

    May 6, 2007 at 8:09 am

    sape nak btg email la kat sy

  8. rahmat said,

    May 6, 2007 at 5:18 pm

    mai la hantar gambar yg terbaru kat aku.atau vidio ygbru kat aku

  9. azik said,

    May 13, 2007 at 9:56 am

    kalau macam ni gadis melayu zaman sekarang blh linkup dunia

  10. siti said,

    May 30, 2007 at 10:42 am

    ada masa boleh contact i –zura 014-8339488 @ 019-9566660
    i pun dah lama tahan . sape2 boleh call i buat lepas rindu dimalam hari ….

  11. samad said,

    June 6, 2007 at 9:04 am

    sabul power arr…..

  12. onmetal said,

    June 8, 2007 at 11:17 am

    sapa nak kenal dgn saya e-mail saya ok esisp_onn@yahoo.com.my

  13. Wak seman said,

    June 30, 2007 at 6:47 pm

    Hairan lah wak…. yg si pompuan tu. seingat wak klau masih kecik mesti dikasi betdung oleh ibunya ya.. di kasi kelambu jgn sampai digigit nyamuk, sudah besar dikit diselimuti jgn sampai kesejukkan, bila sudah besar lagi sedikit dikasi pakei baju yang cantik2. ibubapanya penat kerja pagi petang siang malem jgn sampe kebuluran. Tapi sudah besar, sudah punya otak dikasi TELANJANG sama dia punye jantan. Dikasi tahu satu dunia pantatnya sudah dikasi main, dikasi tahu dunia warna puting teteknya itam atau merah, bulat atau panjang.

  14. harun said,

    July 2, 2007 at 9:11 am

    macam haram jada je budak2 ni.. tak ada keje lain je

  15. Pakcik said,

    July 5, 2007 at 5:14 pm

    halo.. sape tau cmna cik leh nengok clip ‘lauk matrempit putrajaya’,’budak sekolah berani’ dll.. tq

  16. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 4:40 am

    GERAMYA AKU,

  17. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 4:41 am

    HI , EMEL I ROSYAM4251@YAHOO.COM

  18. anakkacuk said,

    July 19, 2007 at 7:32 am

    awatla…teruk sgat perangai bdk pmpuan zaman skg…wahai kaum2 hawa tolonglah jangan pecaya kata2 manis kaum adam. akibatnya diri sendiri akan terjerat… peliharala aset penting kat tubuh korang

  19. hell_me said,

    July 19, 2007 at 5:46 pm

    nak lagi.. nak lagi..nak lagi dan lagi dan lagi…

  20. hell_me said,

    July 19, 2007 at 5:48 pm

    cara gak awek 2x ni smua.. bole bagi yang lagi canghe tak?

  21. bing said,

    September 21, 2007 at 4:54 am

    bleh tak ngko attach video ni ke e-mail aku?

  22. awek tembam said,

    September 25, 2007 at 10:09 am

    ade vid baru ni…. http://awektembam.blogspot.com/

  23. aku said,

    November 2, 2007 at 6:43 am

    aku pun stim tengokk

  24. aku said,

    November 2, 2007 at 6:44 am

    lelaki memang pandai ambil kesempatan…yg mengandung perempuan…

  25. apam said,

    November 3, 2007 at 9:14 am

    stimmmmmmmmmmmmmmmahhhhh

  26. candtfuy said,

    November 30, 2007 at 7:07 pm

    gal gal

  27. nashabraham said,

    December 4, 2007 at 6:13 pm

    baik punya ada lagi tak?

  28. sayur said,

    December 20, 2007 at 2:39 pm

    hahaha

  29. shahrul80 said,

    January 16, 2008 at 7:57 am

    Haiiiiiiiiiii…kalau ada video baik send kat aku…bendahara_melaka@yahoo.com

  30. chefone said,

    February 14, 2008 at 11:05 pm

    ni anak sapa la ni takda kerja lain ke banyak lai cara nak sonok takyah ikut le ni sah mungkar & nangkir berebut nak interbiew wasallam

  31. abg69 said,

    March 11, 2008 at 5:09 pm

    hellooo

    2long email kat wa at jeffrizain_abdullah@yahoo.com

    wa pun nak syok gak

  32. VVIP said,

    March 28, 2008 at 9:05 am

    GEMUK NYA …………MCM BLUE HIPPO….hehehehehe!!!!

  33. drRudo said,

    April 18, 2008 at 6:28 pm

    No me pregunten como llegue a este blog.,.. jajajaja lo unico que se es que estos weyes estan bien mamones… y me cae que son aventados… no manchen tomarse fotos en pleno fuckin’…. no pues me cae que si se pasaron de rola… saludos desde mexico…

  34. drRudo said,

    April 18, 2008 at 6:29 pm

    y yo andaba buscando fotos de hollaback girl de gwen y me salio esta foto en el google… no manchen…

  35. drRudo said,

    April 18, 2008 at 6:30 pm

    y aqui son las 1:30pm del 18 de abril… y alla son las 6:30pm 5 horas de diferencia… y aunque no se ni lo que dicen pues no manches de seguro un chorro de babosos dejando mail’s y demas con tal te tirarse a la vieja… pero ni esta buena… bueno pues solo pase a saludar…

  36. amar said,

    September 30, 2009 at 1:36 pm

    klu gini hri2..x kuasa aku nengok..uiih..dah lah tu awek cun hbis tpi dah trburai..ehhh..cayangnya…tpi takpelah..kan gitu..gitulah.!!.

  37. rivert_73 said,

    May 16, 2010 at 4:36 am

    minat batang india sms saya


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: