klon+skandal+datin azurah

Terlalu byk laman web yg guna or meta “sabul” “rumah tumpangan”..
aku pun tak tahu nak buat apa..
any way .. kembali kepada yg asas ..

http://sabul.blogspot.com

or http://sabul.death.at

savefile.com 1
savefile.com 2

28 Comments

  1. Azizon Saad said,

    February 25, 2007 at 4:49 am

    Sungguh menakjubkan dan gila…..

  2. tongkat_ali said,

    February 25, 2007 at 2:43 pm

    baguih2….. lagi banyak lagi baguih

  3. ali makan bab said,

    February 27, 2007 at 12:19 am

    mana video skandal datin tu weiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. Pemburu said,

    March 7, 2007 at 1:07 am

    manenye video skandal datin tu??? bagi le dalam format yang mudah nak download…

  5. helldorado said,

    March 8, 2007 at 7:44 pm

    BRAVO…BRAVO..LAVAKUTU..

  6. john said,

    March 20, 2007 at 5:23 pm

    gua pun nak tgk juga vid datin tu

  7. gemokz said,

    March 22, 2007 at 2:42 pm

    mane videonye……. taik idung masin tulla..

  8. amirah said,

    March 23, 2007 at 10:02 am

    HOT TV SERIES FOR SALE!!!
    Kepada sesiapa nak TV Series yang HOT banget boleh beli ngan saya. Avi format, gambar clear giler HD (High Definition)

    The X-Files Season 1 (Complete) DVD
    The X-Files Season 2 (Complete) DVD
    Lost Season 1 (Finish) DVD
    Lost Season 2 (Finish) 2 Disc RM30 avi
    Lost Season 3 Episode 1-11 1 Disc RM15 avi
    Heroes (episode 1-16) 2 Disc RM20 avi
    The Simpson Season 1 (Complete) DVD
    Samurai 7 (Complete)-Anime DVD
    Kyle XY Season 1 (1-…) avi
    CSI Las Vegas Season 7 avi
    Grey Anatomy Season 2 avi
    Grey Anatomy Season 3 (1-17) avi
    Everybody Hates Chris Season 1 avi
    Futurama season 1/2/3/4 (Complete) DVD + avi
    Southpark Season 1/3 DVD
    Ugly Betty (Season 1) (1-16) RM20 2 Disc avi
    Smallville Season 5 (Finish) 2 Disc RM30 avi
    Smallville Season 6 (1-15) RM20 2 Disc avi
    Pimp My Ride (campur aduk) 25 episode RM15 1 Disc avi
    Short Film BATMAN-DEAD END (Batman VS Alien vs Predator Crossover) ‘Life Action’ RM10 DVD
    THUNDERCATS HO! (1-5 Finish) RM10 mpeg
    Stand–UP comedien – Dave Chapelle/Chris Rock/Robin William (1 hour++) avi
    Gumby – few episode avi
    Thumbwars/Thumbtanic/The Blair Thumb RM15 VCD/avi
    The Last Exile (anime) Complete RM15 avi
    Weird Al Yankovic-Music Video (Most of it) mpeg
    NO KOREAN!!!-sorry..

    Ebook- PDF Format
    DAN BROWN NOVELS
    ( The Da Vinci Code, Digital Fortress, Deception Point, Angel And Demons) RM20 for all
    All Harry Potter Novels RM20 for all
    Origami – Nearly 300 Clear Models RM10
    Eragon (RM5)
    Rich Dad Poor Dad (RM5)
    MISI JUTAWAN – lebih 10 tajuk (RM20)
    E-Comics-DC/MARVEL etc…
    (Delivery melalui e-mail atau CD-by hand)

    Note: Untuk Movie, saya bagi dalam bentuk DVD- Bleh Main Kat komputer…(DVD-ROM) Player installer provided For PC & Mac. INGAT!! This movie avi format are made for COMPUTER. Kalau nak main di DVD player jugak, pastikan ada logo DivX.. baru bleh main…tengok kat TV(Tak gerenti). Ade kes player yang ade Divx tu boleh read dvd tu tapi takbleh main (SONY) Cuba try Samsung etc. Tapi kalau kat PC terang Giler!!! Softwear provide.

    (MORE TO COME)!!!

    1 DVD lebih kurang 12 episode… RM15/per DVD, kalau beli 2 (Complete Season)= RM30, Untuk student dapat diskaun (slia tunjuk kad studenT) RM 15. Kalau beli 2 = RM25

    Delivery by hand (KL area) up lagi-RM5
    Delivery (Luar KL) up lagi-RM10 (Kurier)

    Album DEWA 19 (1st – Latest) * Album 1-4 tak jual kat malaysia) + rare song
    1 CD = RM5
    MP3 lain harga – Semua Album dalam 1 CD = RM15 (Student takde diskaun)
    Or ANY MP3 SONGS/ALBUM

    We discuss about mode of payment and delivery when you reply…

    For latest info visit : amireffendi.blogspot.com
    Click “Barang untuk dijual” at Links

    E-mail me at:
    amirah_aysha@yahoo.com
    http://www.millionringgitpage.blogspot.com
    http://www.amireffendi.blogspot.com

    Kalau ada sesiapa yang ada DVD box set/avi series yang aku takde dalam senarai… untuk di”BARTER’kan ok gak.
    I need what you have and u need what I have. Kalau ade komik yang korang taknak simpan lagi, macam dragonball, one piece, superman,batman (Marvel/DC/Image etc)… kita boleh tukar ngan movie yang aku ada kat atas.

  9. wak seman said,

    March 23, 2007 at 1:39 pm

    kejap ade, kejap tak de?
    macam biskut la…

  10. mikei said,

    April 5, 2007 at 4:16 pm

    Kepada sesiapa nak TV Series yang HOT banget boleh beli ngan saya. Avi format, gambar clear giler HD (High Definition)

    The X-Files Season 1 (Complete) DVD
    The X-Files Season 2 (Complete) DVD
    Lost Season 1 (Finish) DVD
    Lost Season 2 (Finish) 2 Disc RM30 avi
    Lost Season 3 Episode 1-11 1 Disc RM15 avi
    Heroes (episode 1-16) 2 Disc RM20 avi
    The Simpson Season 1 (Complete) DVD
    ……
    Buat aper nk beli??Belambak free dload

  11. dugel7 said,

    April 13, 2007 at 8:31 am

    pls send to me any more………

  12. kudinali said,

    April 15, 2007 at 4:53 pm

    ape citenya??????????

  13. onmetal said,

    May 21, 2007 at 11:50 am

    korang ingat tompat jual dvd ke………….kalau korang teringin nak dvd blue call mee…..arios…wa kena beb!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahaha

  14. Boboy said,

    July 4, 2007 at 4:04 pm

    Ini apa ejadah jual DVD dlam ruang komen. kau xde bende nak buatke?

  15. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 8:16 am

    hi

  16. azman boy said,

    September 19, 2007 at 10:00 am

    dari tngok lucah baik kt cari duit….

    http://www.binaharta.com?id=7man7

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  17. jantan hebat said,

    December 30, 2007 at 2:47 pm

    sambil kita sabul sambil kita cari wang banyak buat bayar bil atau caj guna internet baru hebat !!!
    nak layan dari pagi sampai esok pun tak apa !!
    semua beres kalau duit dah banyak

  18. kulat said,

    December 31, 2007 at 4:20 am

    Mana stok lagi weiii…nak sedut ni!!!

  19. tam said,

    January 1, 2008 at 3:57 am

    bravoo sabul……..

  20. puteri abill said,

    January 4, 2008 at 7:57 am

    hy kawan2………selamat tahun baruuuuuu………muga sabul trus terangkattttttt..jgn jato suda..eehehheehhee..tolong la cik sabul jgn hang kasi video thailand…….abil tak sker ahhh…tak selerooooooo….ilang semangat abilllll……heheheheh sowyy bang sabulllll..lapp u ahhhhh

  21. hamka said,

    January 7, 2008 at 7:44 am

    amirah,
    i nak beli stand up comedian. email me hamka@sujgroup.com.my

  22. milo88 said,

    January 15, 2008 at 11:50 am

    kua kn la koleksi video artis nk3…

  23. Bayu Widyasmara said,

    July 24, 2008 at 9:38 am

    Send me lah .I want to look at it. What is Datin look like.

  24. Anai2Man said,

    August 23, 2008 at 4:44 pm

    Sape2 ada masalah anai2 kat umah leh call saya eh….!!!! Datin2 sangat2 d anu2kan…(slip of finger) di ALU2kan. HARGA TERMURAH DI PASARAN!!!!
    email me trulyfendi@yahoo.co.uk or 017 971 8398 anytime!

  25. hamiza said,

    November 7, 2008 at 2:53 am

    kekekee aku nak join

  26. handman said,

    August 18, 2009 at 1:17 pm

    why don’t sabul 2u release new film editiont

  27. handman said,

    August 18, 2009 at 1:17 pm

    why don’t sabul 2u release new film edition

  28. keluarga69 said,

    February 15, 2010 at 8:08 pm

    rockurr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: