Belasah..

78 Comments

  1. meenx said,

    February 28, 2007 at 6:44 pm

    tembam siott.. mane sedap dgn ais krim ekk.. xmanis sgt kot! kakkaaakakaa..

  2. haqem said,

    March 1, 2007 at 10:50 am

    nice pussy

  3. jen said,

    March 1, 2007 at 10:34 pm

    oh my good…cipap cute…satu jam t´tido,,,seminggu rugi

  4. tercinta said,

    March 12, 2007 at 11:28 am

    send lah kat i video2 malay new.tq

  5. fazurah said,

    March 21, 2007 at 2:32 pm

    jilat pantat ku

  6. wak seman said,

    March 23, 2007 at 1:37 pm

    jilat pun sodap!

  7. din said,

    March 24, 2007 at 7:51 pm

    yaa… biaq rosak bangsa sindri.. melayu la nak malukan bangsa sindri… silap2 gambo anak ko pon ko taruk dlam blog ni… ko nanti la yang nk follow tepi firaun go to hell.. syabas

  8. Janda sepi said,

    March 30, 2007 at 9:45 am

    Burik napok bekok molek..sedapppp tu klu nok jilat…setahun pun raso tok puas…hehehehe

  9. Virgin said,

    March 30, 2007 at 9:47 am

    Aiiii..lain cam jer nampak cipap 2…mesti best giler klu jilat dan main2 dgn hjg lidah kat kelentit..kihkihkih

  10. virus said,

    March 31, 2007 at 8:55 am

    burit sedap x nak jual ker

  11. SetanGondol said,

    April 1, 2007 at 2:33 pm

    hahaha

  12. Janda sepi said,

    April 2, 2007 at 7:24 pm

    Laa..tak puas lagi ker tgk sumer ni..best giler ni..hikhik

  13. budak_baik said,

    April 12, 2007 at 7:00 am

    asal pantat x ade bulu2 heheheheheehe

  14. zie76 said,

    April 13, 2007 at 4:42 pm

    cam ne nak buka gambar ni ya .

  15. zie76 said,

    April 13, 2007 at 4:47 pm

    ha da buleh tengok penuh . memang tembam dan naik geram bila tengok. Tengok je laaaaa

  16. syamsyam431 said,

    April 25, 2007 at 10:17 am

    hantar le pic kat email teman syamsyam431@yahoo.com atau mana-mana awek KL tu sudi-sudilah sms teman 0194314997

  17. syamsyam431 said,

    April 25, 2007 at 10:17 am

    syamsyam431@yahoo.com atau mana-mana awek KL tu sudi-sudilah sms teman 0194314997

  18. SEMUT said,

    April 27, 2007 at 5:28 pm

    sedap nye rasa sikit boleh

  19. anakantu said,

    May 1, 2007 at 4:00 pm

    NAK BOLEH FREE JEER

  20. ein said,

    May 2, 2007 at 3:35 pm

    ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiossssssssssssssss nk knl lagi dkt lehhhhhhhhh

  21. amir said,

    May 7, 2007 at 8:04 pm

    mmg tembam siot…..

  22. drdivx said,

    May 16, 2007 at 2:13 am

    pergh…..konek dah tegang nih….hmmm biler lh dapat ngentot

  23. iwan said,

    May 19, 2007 at 8:58 am

    aku ada stok gadis baikk punye..sape2 berminat call aku 0139543318..

  24. jon said,

    May 23, 2007 at 3:28 pm

    antar kat emel aku.aku tgk pun cair je

  25. jc said,

    May 31, 2007 at 8:30 am

    tembam…………kalo tgk lama2 boleh terpancut nih…..
    j

  26. pro_jilat said,

    June 1, 2007 at 3:00 am

    kalau aku dapat abis aku jilat sodut abis kat biji kelentit tu

  27. pak tua said,

    June 6, 2007 at 6:57 am

    tembamnya..ni yang buat pak tua stimm..hebat anak dara skrang…cipap clean…sweet..

  28. hati_syaitan said,

    June 10, 2007 at 9:32 pm

    geramm akuu beb…dpt memang sedap niii nyutttt cukup2

  29. Balak said,

    June 20, 2007 at 5:28 pm

    Perghh… Ini pantat memang 1st kelas. Klau dapat dari lidah sampai ke konek kena kerjakan nie. Silap haribulan cucuk batang kasi rendam sampai tumbuh akar siot…Kejap tak sempat, nak gi lancap jap. bye…

  30. Pak Tua said,

    June 20, 2007 at 6:14 pm

    Ini mcm punya body pakcik bagi mandi free pakai lidah nak?!

  31. Pak Tua said,

    June 20, 2007 at 6:16 pm

    Anak SAPA….. lah ni>

  32. Wak seman said,

    June 30, 2007 at 4:58 pm

    Aposal lah kulit kau kuning sawo matang bersih mengancam!
    Kecik kecik mak kau betdung.. kasik bungkus takut nyamuk gigit nanti bertanda tak cantik, rupa-rupanya dah bosar kau di kasi telanjang. ergh ergh ergh kasian… wak tengok.

  33. gomoi said,

    July 4, 2007 at 12:37 pm

    ibu keranggggg

  34. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 8:18 am

    hi, nak kenal janda sepi leh ke, emel i rosyam4251@yahoo.com. send la nno tel u kat emel i

  35. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 4:47 am

    tembamnya apam, kalau dpt sedut biji kelentit , best tu….

  36. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 4:48 am

    nak kenal janda sepi leh, emel i

  37. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 10:46 am

    bestnya, aku suka cipap botak

  38. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 10:46 am

    emel i shamsulbinta@yahoo.com

  39. jarihantu said,

    July 14, 2007 at 1:28 am

    Peh!!!!!!!!!!!!!!!! makan tak habis……….

  40. Mc Alister said,

    July 20, 2007 at 3:23 pm

    Damn.. What they said are really true. The malays have the best, nice camel toe and the cleanest donut around. Got to try some. Can anybody tell me where i can get a cute malay debutant?

  41. todak said,

    July 27, 2007 at 4:44 pm

    nak mam mammmmmmmmmmm

  42. paktua said,

    August 1, 2007 at 3:13 am

    uhhh sodap pepek tu…sedutt best apa…airnya pak tua wat awet muda..hari2 pak tua nak minumm..he..he

  43. abanggersang said,

    August 4, 2007 at 5:44 am

    cipap sapa tu, bestnya jilat, sapa nak bg jilat cipap , sms i 017-2677545

  44. alex said,

    August 9, 2007 at 3:41 am

    nyaman oi kalau di hisapgan strow

  45. maria said,

    August 10, 2007 at 2:44 am

    i punya pun sama mcm tu…lagi mengiurkan… nak ke? call 0126949723

  46. maria said,

    August 10, 2007 at 2:45 am

    i punya pun sama mcm tu…lagi mengiurkan… nak ke? call 0126949723

  47. samah said,

    August 11, 2007 at 5:26 am

    fazurak i nak pantat u la

  48. samah said,

    August 11, 2007 at 5:27 am

    maria i nak, ble tak

  49. gaban said,

    August 11, 2007 at 9:00 am

    bestnye………………………..

  50. kotekerasmencanak said,

    August 11, 2007 at 11:41 am

    aku ni kaki porn. gambar diatas tu bukan orang melayu tapi orang putih. model website lucah femjoy atau metart, nama dia mona. Mona ni salah satu model bogel kegemaran ku, dia ni best dari hujung rambut sampai hujung kaki.

  51. agus said,

    August 11, 2007 at 5:54 pm

    tak kisah yang penting di kasi print lantas kasi tampal di jamban.

  52. saamdoll said,

    August 12, 2007 at 11:25 am

    boleh cair btg ni……….

  53. jari hantu korek said,

    August 16, 2007 at 6:15 am

    sapa mau try jari hantu contact @ mesg 0122352620

  54. Akak said,

    August 18, 2007 at 5:47 pm

    ishk….. cantek tembamnya cipap dia. boleh terlesbian kita dibuatnya..

  55. banjingan said,

    September 2, 2007 at 10:03 am

    tembam siot………….tpi klu ko arg nak awek tembam cam tu sila cal no ne 0127231839.

  56. gadis malaysia boleh aje said,

    September 5, 2007 at 2:46 am

    wah…
    tgh layan gambar artis luar kat sini.. 100sexiestwomen.blogspot.com

  57. boy said,

    September 5, 2007 at 5:36 pm

    pantat dah ok..tp i nak try pantat maria leh?

  58. azman boy said,

    September 6, 2007 at 8:47 am

    tembam siot, geram nk gigit…

    http://www.binaharta.com?id=7man7

    http://prepaid4u.net/?id=7man7

  59. Zamree said,

    September 11, 2007 at 12:45 am

    Hai…mana2 aweks, pompuan @ janda2 yang suka sembang2 sms sex, sms i ya…019-5728170. Suka2 jeee…sambil tukar2 pengetahuan.

  60. sexmaniax said,

    September 15, 2007 at 5:57 am

    hi… maner maner awek yang kesepian.. contek i ek..
    gerenti memuaskan…cipap yang tembam.. mobo_moss@yahoo.com

  61. mak ming said,

    November 16, 2007 at 9:16 am

    masyaalllah…………

  62. mak ming said,

    November 16, 2007 at 9:16 am

    masyaallah……….

  63. mak ming said,

    November 16, 2007 at 9:18 am

    dia punya burit fooh…….hebat,besar dan kalau dapat gua letak dalam frame kaca letak kat muzium.

  64. faiz da fucker said,

    November 18, 2007 at 8:53 am

    nice… dapat kalu.. kasi melecet itu tbam… apa style mau..

  65. aboonz said,

    November 20, 2007 at 9:25 pm

    fuyoooooooohhhhh…dapat jilat best tuh….ada x janda o pompuan yang cipap camtu…….email kat aku horrow_cock@yahoo.com

  66. pakcik slow.. said,

    December 6, 2007 at 6:34 am

    ni kalau gasak cukup2 comfom jadi anak kat dalam perut……….haahahahaha

  67. jojo said,

    December 7, 2007 at 10:09 am

    pergh….
    no coment….time nk melancap ni…
    kurang2 pn 4x baru puas melancap nie..

  68. yazid said,

    December 30, 2007 at 8:19 am

    aku mahu video clip

  69. PuJaNgGa KeSePiAn said,

    January 26, 2008 at 5:39 am

    aiseh… cipap yang ranum…
    alngkah baik kalu dirodok dengan bantangku yg gagah ini..
    rasa macam nak mlncap je….ahhhh… syrot2…

  70. aboo said,

    June 1, 2008 at 4:47 pm

    puki mak punya pompan dia ni ada bagi pree kee?

  71. aboo said,

    June 1, 2008 at 4:48 pm

    cipap oi

  72. July 11, 2008 at 9:32 pm

    Apa lah km0 smua niey…. Ndak ada krj kah? Pmpuan ngan laki sm syak…. P crik krj la…. Agie bgs…. :-o®

  73. khaifahaluqa said,

    March 29, 2009 at 8:55 am

    pehhhhh….. sungguh cipap skali!!

  74. azimah said,

    August 9, 2010 at 10:24 am

    aku pon sama tembamnya dgn pic tu

  75. resha saanun said,

    February 14, 2013 at 6:02 pm

    ini nomrku
    081944276635

    Atau fbku
    email
    iphoel86@yahoo.com

  76. aku awekkkkkkk said,

    April 14, 2013 at 9:35 am

    jilat pantatku jugaaaaaa

  77. pzie said,

    July 2, 2014 at 11:27 pm

    Sapa ad bosia yg baik2 pnye bg aq satu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: