Rumah Tumpangan Sabul

Rumah Tumpangan sabul ditubuhkan pada september 2005 . Rumah ini menhimpunkan koleksi sabul untuk menyedarkan masyarakat tentang kewujudan kawan kawan kita yang suka menyabul. Laman bertukar menjadi laman LUCAH  apabila akbar tabloid tempatan mengelaskan sbg laman web seks. Pendedahan ini telah menaikkan rating Rumah tumpangan sabul dan mencetuskan fenemeno blog sebagai laman seks .Stuff atau bahan bertambah apabila pengunjung turut menhantar koleksi utk tatapan semua.Populariti sabul mengulangi kehebatan web melayu boleh , JBsex , Kerayan store dan yang sewaktu denganya.

sabul kini menjadi meta or keyword dalam enjin pencarian.

rgds,

sabul2u@gmail.com
disebalik cermin

363 Comments

  1. mabux said,

    March 8, 2007 at 7:12 pm

    duh,..hantarin saya barang barang yang enak ya…=P

  2. dronggo said,

    March 10, 2007 at 6:13 am

    plzzzzzzzz………..yang enak juga yaaaaaaaa……………..

  3. Jamban said,

    March 16, 2007 at 9:19 pm

    ish ish

  4. john said,

    March 20, 2007 at 4:57 pm

    gua baru tgk blogspot ni..cam manarik je..boleh antor barang2 panas kat gua..ok

  5. zach01 said,

    March 21, 2007 at 4:10 am

    aku nak main.. ada org nak tak??? :p

  6. arab said,

    March 30, 2007 at 9:01 pm

    ingin batal ahli

  7. symk93 said,

    April 4, 2007 at 3:09 am

    ada x laman melayu yg lain??….>

  8. suker said,

    April 12, 2007 at 3:39 pm

    best giler

  9. April 14, 2007 at 7:37 am

    give me one …..

  10. hardxeo said,

    April 16, 2007 at 2:07 pm

    Aku nk jadi members bleh tak??

  11. the king said,

    April 18, 2007 at 9:50 am

    heloo groups…….
    kalu ada citer baik send kat aku…k

  12. April 20, 2007 at 6:47 pm

    cantik la gmbr2 kat dlm nie..naik stimmm aku d buatnya..kalau ada yg lg best send la kat email aku…k..

  13. bro kesepian said,

    April 20, 2007 at 8:49 pm

    alo bro2..
    blog ni best gak,tp yg aku confusenyer..nape skit sgt video kt cni.pulak tu yg same jer,xde yg baru2 ker,yg hangat lagi menegangkan adikku yg serba power ni.hehe,gurau je.
    anyway,klu bleh sape2 yg bermurah hati tlg antar clip2 terbaru kt email aku k.please.

  14. anis said,

    April 23, 2007 at 9:36 am

    woi ………

    best giler laman ni..

  15. the king said,

    April 23, 2007 at 11:52 am

    wassup…bagilah aku nombor aweks yang leh wat projek…..bil air dah tertunggak beb….

  16. sam4997 said,

    April 25, 2007 at 9:23 am

    hantarlah gambar ke e-mail teman. kalau ada no hp awekpun lagi baguih….
    0194314997

  17. yeop said,

    April 30, 2007 at 2:48 am

    kasi le kat teman gambar yg best-best n panas

  18. husam said,

    May 1, 2007 at 3:58 am

    give me you breast!!!!

  19. are-d said,

    May 7, 2007 at 9:45 pm

    hantar gambar@klip yg best2,panas

  20. mrt_3d said,

    May 8, 2007 at 8:10 am

    hantar gambar kat aku k

  21. kulim_man said,

    May 8, 2007 at 10:16 pm

    waaa, best nyer gambak dalam laman nie…

  22. abg ajis said,

    May 11, 2007 at 11:17 pm

    lol

  23. cibaisial said,

    May 12, 2007 at 2:46 pm

    syabas bro!!

  24. sal said,

    May 16, 2007 at 11:04 am

    leh anta gambar@klip video pd email aku

  25. norizam said,

    May 19, 2007 at 12:42 am

    klu ada awek yg blh pakai email le t aku…..

  26. sagai united said,

    May 20, 2007 at 4:49 pm

    tak bagus la benda2 camni. tapi ok gak boleh menguji kekuatan dan ketegangan zakar. yg paling best dlm kebun kelapa sawit tu. banyakan la skit aksi2 panas dari utara… kelantan k er ganu ker …. aku ader video baik nie kalo nk bleh cmne mau bincang..

  27. tenacious D said,

    May 20, 2007 at 4:54 pm

    edit

  28. HAZUWANI said,

    May 20, 2007 at 4:57 pm

    WOI LEH TANYA TAK BRO GAJI KAKITANGAN AWAM BLA NK NAIK NIE…. HARGA PAMPERS PN DAH NAIK KER? .. AKU X TAU LA.. KTNER AAA AKU LEH DAPATKAN CD BLUE KAT AREA KOTA BHARU AAA..

  29. IZWAN said,

    May 22, 2007 at 11:03 am

    alooo sabul….leh x tlg up semua 3gp yg power2 dlm web ko ni?aku nk dowload la……..

  30. matshah said,

    May 23, 2007 at 6:09 am

    peduli aper aku… aku nak aku punyer sukerlah…. tapi… hal aper yek???

  31. awimbawe said,

    May 23, 2007 at 9:02 am

    aduuuuuuuuuuuuuuuuuuh! lawanye…….

  32. Ustaz Amir Hamid-Ampang said,

    May 23, 2007 at 9:35 am

    Assalamualaikum semua…
    Saya melihat zaman kehancuran anak bangsa saya di depan mata saya.Selemah-lemah iman adalah menasihatkan kepada adik2 yg terlalu ghairah untuk mengejar nikmat dunia supaya bertaubat.Allah akan mengampunkan dosa hambanya……walau sebesar mana sekalipun melainkan menduakanNya.Tutuplah aurat…wahai adik2ku…..Kembalilah ke jalan Allah….kerana balasanNya amat dasyat kelak…….Wassalam…

  33. mimi said,

    May 24, 2007 at 2:19 am

    mcm mn nk join member arr…can u tell me??????

  34. melayu said,

    May 24, 2007 at 4:48 pm

    edit

  35. MUSwandie_ MSN said,

    May 25, 2007 at 12:55 am

    I LOVE EVERYTHING, FOR ME THIS ALL THE NICE PIC THAT BEEN GIVEN, SHARE EACH OTHER THEM NOW WE CAN KNOW THE BEUTIFUL OF LIFE

  36. sexybiatch said,

    May 25, 2007 at 6:10 am

    ehem2.

  37. sexybiatch said,

    May 25, 2007 at 6:11 am

    how to join? i cant see all da pic ba. uhuk2.

  38. kulilat said,

    May 26, 2007 at 5:08 am

    bro,

    pa sanau kita bang aun kasanawan diton.

  39. nik aziz said,

    May 26, 2007 at 5:33 pm

    astagfirullahalazim… brtaubatlah sebelum terlambat

  40. orang_kuat said,

    May 27, 2007 at 10:23 pm

    bkn lawa sangat tetek tu

  41. May 29, 2007 at 8:05 pm

    TQ.

  42. SUPER_SIX said,

    May 30, 2007 at 4:25 am

    USTAZ PUN ADA,MACAM MACAM ADA……CAKAP CAKAP JUGAK…TENGOK TENGOK JUGAK…..BERJAYA LA SABULLLL

  43. ntahapehape la lu said,

    June 3, 2007 at 4:23 am

    sabul no 1

  44. andre said,

    June 3, 2007 at 5:18 pm

    email me hotttest clip and fotos

  45. mrt_3d said,

    June 4, 2007 at 8:21 am

    nak jugak aku gian ni!!!!!!..

  46. mamat said,

    June 4, 2007 at 8:29 am

    sabul no 1

  47. mamat said,

    June 4, 2007 at 8:32 am

    sabul no 1

  48. mamat said,

    June 4, 2007 at 8:38 am

    sabul no 1

  49. wizurex said,

    June 4, 2007 at 3:50 pm

    wow.. best dapat tgk realiti

  50. amyrai said,

    June 5, 2007 at 2:32 am

    antar kat aku sma video best.. kat pejabat aku tak leh buka la

  51. LAILI said,

    June 6, 2007 at 4:01 am

    hantar la video best2.kat office tak dapat lihat.pleaseee…

  52. zie said,

    June 7, 2007 at 7:40 am

    nice web page… letak la byk2 bhn2 menarik…

  53. pukek said,

    June 8, 2007 at 7:22 pm

    xda gamba cipap ke???

  54. DJ SKILL @ BOBBY said,

    June 9, 2007 at 12:26 pm

    haha… best giler laa blog ni… yg nak marah2 apahal… terimalah reallity yg anak bangsa kita semua dah jahanam kalau rasa diri tu baik sangat ko try laa cari jalan nak ubah… aku rasa dah lambat dah…
    HIDUP SABUL CAYALAH….. I LOVE SABUL….

  55. lelaki tuff said,

    June 9, 2007 at 5:19 pm

    wei sapa nak gambar membe aku mandi nama apek(shairul)

  56. ward said,

    June 11, 2007 at 2:14 pm

    apalah nak di marah tepuk dada tanya selerasapa buat dia tanggung ,kita tengok aje

  57. dj skill@bobby said,

    June 12, 2007 at 5:53 am

    e mail me the best malay video@picture….
    i hope u cant sent to my email…..
    pls300x i want to see it…..
    hahahahahahahhahahahahahahaha………
    yg marah2 tu kalau tak suka jgn buka web ni ada berjuta lagi web asal nak buka web niii apa da!!!!

  58. Insaflh said,

    June 12, 2007 at 10:34 am

    apa nak jadi dgn ko org ni…kau nak ke malaysia d dtg bencana…wahai manusia ingatlh…kita hanya sementara di dunia…kalau mati dlm hbungan sex akn malu lh makbap dan umat islam semua…ingatlh…

  59. kojek said,

    June 13, 2007 at 5:11 pm

    edit

  60. abgibang said,

    June 14, 2007 at 5:18 am

    ada yang best2 foward kt abg k/

  61. alang30 said,

    June 15, 2007 at 9:23 am

    ada apa yg baru email kat saya

  62. oTai said,

    June 15, 2007 at 9:55 am

    best laaa…..
    malangnyer,xdew stok baru kew…???
    hahahha…

  63. June 15, 2007 at 3:20 pm

    woi mamat… bapak ko x ajor ker.. bodo betula ko nie .. mmg dasar x sekola agama.. org nk bg nasihat pun ko nk maki .. apa jenis orang ler ko nie .. anak syaitan betul… orang nk menghindari kemungkaran ko support plak … memang bahalull betul paler otak ko nie.

  64. kumari said,

    June 15, 2007 at 10:02 pm

    hahahaahahaha

  65. kumari said,

    June 15, 2007 at 10:03 pm

    hahahahaha

  66. cabai said,

    June 16, 2007 at 10:37 pm

    ntah apa apa org yang marah tue,,, depa mai nengok gak apsal, lpas tue nak cramah kat orang, siap suruh pangkah pas lg, dia ingat kat ngri pas memerintah x der maksiat, lagi byk ada, udah-udahla, kalau nak marah org atau nak bg nasihatpun sini bukan tempatnya, kalau nak berkempenpun bukan sini tempatnya, jgn hanya alim diluar tapi busuk didalam, nampak alim, siap berkupiah dan berseban tapi hati busuk,,, siapa lagi kalau bukan ahli pas

  67. mr protein said,

    June 17, 2007 at 6:04 pm

    gua bangga la dgn kalian semua…bersemangat btoll..sambil komen sambil melancap..wakakaka

  68. rokuuuu said,

    June 21, 2007 at 9:13 pm

    bleh blah laa…alim haprak…pegi blaja dulu laaa..baru komen..diri tk kenal nak blagak..go2 HELL

  69. rokuuuu said,

    June 21, 2007 at 9:25 pm

    ade ker neraka kau tuuu..confirm?

  70. Uncle Sam said,

    June 22, 2007 at 4:02 am

    yo…Brother….aik apasal mareh2 ni….tulah lain kali jangan bangga dengan bangsa sendiri…selalu bangsa ini lah yang tinggi hidung ,tapi mereka juga yang buat pekara yang tak senonoh…apa bleh buat orang da dapat dan di pertayangkan,sape tak nak tenggo…FRee lagi tu…bak kata perpata “Anak kera di hutan di susukan,tapi anak di rumah dibiar mati kelaparan…”
    Ha…lebih baik org yang banyak cakap ni diam je….

  71. Leto said,

    June 23, 2007 at 8:41 am

    Laman web anda memang ada keistemewaan tersendiri….
    Taniah saye ucapkan.Tapi kalu boleh,dapat hantar terus ke email lagi baik.
    Thanks.

  72. xavier said,

    June 23, 2007 at 1:34 pm

    haha..enjoy giler aku baca komen2 korang nih..tapi lagi enjoy aku tgk pics and layan clips kat sini..
    thank you sabul…! i love ur bitches..!

  73. hamba allah said,

    June 25, 2007 at 8:00 pm

    m…gambr cntik tp rs berdosa plak tgk..taubat la kengkawan,ajal maut di tgn tuhan.kot² x sempat taubat nt trima nsib kt alam barzakh.igtla ari balasan yg akn kte dpt nt.api neraka pedih ya amt.klu kne skit pn abis tulang korang sume.bkn setakat lepas nafsu berahi je…kte org melayu ade budi bahasa.ckup2 la menjaja bdn org bgsa kte..allah maha mengetahui..nauzubillah

  74. VamPiRe HeaRT said,

    June 27, 2007 at 12:59 pm

    gua nak gambar send la kat email gua

  75. aku said,

    June 27, 2007 at 2:32 pm

    ada clip video bapak main dgn anak tak?

  76. musibat said,

    June 27, 2007 at 8:46 pm

    ni la dikatakan seni…korang tau apa…cuma mutu video je blom best..i give u 4 star SABUL..thumbs up to SABUL..hidup pervert!!!

  77. jojo said,

    June 28, 2007 at 12:32 pm

    ada video baru sent la kt kawe.. mantap web ni, hidup sabul!

  78. jojo said,

    June 28, 2007 at 12:33 pm

    ade video baru pas la kt kawe ni.. hidup sabul!

  79. Rebirth said,

    June 29, 2007 at 1:03 am

    sabul no 1

  80. Uncle Sam said,

    June 30, 2007 at 12:01 am

    Hahahaha….ini web yg best,nak tau kenapa?sebab ia melihatkan kehebatan orang melayu yang selalu di bangga2kan.inilah bangsa yang jadi contoh negara?siap pakai tudung lagi tu…haha…Brother ada tak video gadis bertudung tapi tak de baju seluar tengah beraksi…?

  81. Boboy said,

    June 30, 2007 at 7:31 pm

    mampiuh…………………………………………….

  82. Boboy said,

    June 30, 2007 at 7:34 pm

    Asyik nengok melayu, omputeh, cina. kling xde ke? depa pun bukan baik sgt. cuma susah nak tangkap gbr pasai gelap kot.

  83. azlan said,

    July 3, 2007 at 5:49 pm

    give me more sex stuff my fren

  84. kreed said,

    July 8, 2007 at 7:25 am

    yo sabul..aku kat sarawak..tlg cari awek yang leh di mam..wakakakakaka bl air tertunggak weii..hahahahaha

  85. AMY said,

    July 9, 2007 at 2:57 am

    HANTAR KAT AKU BOLEH KE

  86. JaCk Carlos D'Vega said,

    July 9, 2007 at 1:15 pm

    ?????

  87. Uncle Sam said,

    July 10, 2007 at 10:41 am

    Brother ada tak film orang2 kenamaan?cam D’ ke?,Menteri ke @ YB?

  88. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 7:27 am

    sapa ada stok tu sendla kat aku,

  89. abanggersang said,

    July 11, 2007 at 8:04 am

    emel i rosyam4251@yahoo.com

  90. astoghe said,

    July 11, 2007 at 5:08 pm

    dengar citer bdk sekolah brani ada 5 episod,bru dapat 2 jer ader lg 3klau saper2 ader sent ar

  91. abanggersang said,

    July 12, 2007 at 6:42 am

    ada awek gian ke, leh aku tolongemel no phone u kat aku

  92. abangdahaga said,

    July 13, 2007 at 9:45 am

    sapa ada video leh la tukar2, emel i shamsulbinta@yahoo.com

  93. Uncle Sam said,

    July 18, 2007 at 2:04 pm

    Pasukan Bola sepak Malaysia lebih baik gulung tikar balik kampung tanam ubi kayu.lagi bagus da faedah…rugi buang duit kerajaan bayar korang tapi menghampakan…no class langsung…lebih baik lagi orang kampung main dari pada kamu…gi buat felim blue mungkin bleh pakailah..hehehehe

    hati yang hampe…

  94. payakh said,

    July 20, 2007 at 12:27 pm

    Bola sepak Msia macam cipap………………

  95. tulang said,

    July 22, 2007 at 11:25 pm

    lagi baik tengok bdak2 zaman sekarang sumbat kote dalam cipap daripada tengok gol malaysia kene sumbat…

  96. Uncle Sam said,

    July 24, 2007 at 12:15 pm

    hahahaha…betui-betui…i agree…biasalah tu da jadi pemain kebangsaan..mula ego..ingat campiom la konon…memang sah jaguh kampung…jgn-jgn di kampung pun tidak pakai…cuba lah FAM ni cari pemain yang tinggi sikit.ni semuanya rendah2 and tidak fit langsung….hampee betui…hang…

  97. loiii hang said,

    July 27, 2007 at 8:28 pm

    hai korang yg tk berotakkkk….klu nak plihhhhhhh plih la aku kerrrrr…..yg plihhh pemainnnnnn yg mangkok sial bodohhhhh plkkk tu…pemainnnnn malaysia memanggggggggggggg siot belaka…….mtakkkk jasa baikkkkkkkkkk fam tolong lahhhhhh plihhhh pemainnnnn yg berkobelaaaaaaaaan mcm aku ni haha ronaldo tu ank buah aku spee lagiiii………..rashidddd sidekkkkkkkk ank buahhhhh akuuuuuuuu

  98. arie said,

    August 3, 2007 at 2:16 pm

    betina2 sial dlm nie x penah bukak ke blog nie?? x mcm haram jadah plak rase nnt ek.. hehehe.. ada bagus n x la mende mcm nie.. salah satu x bagus nye menjatuh kan melayu! yg bagus plak kalo nampak betina2 nie dah bleh kenen.. hahaha.. pun satu hal kalo tersalah pilih betina pun bleh refer kat blog nie.. hehehe.. ah sial ah.. mantol2 la siak betina nie sume.. mampos!! konek makin sakit pompuan jd bahan.. hahaha.. stim konek 4ever la siak!!

  99. man said,

    August 4, 2007 at 5:47 pm

    hai…

  100. man said,

    August 4, 2007 at 5:48 pm

    no comment

  101. Uncle Sam said,

    August 5, 2007 at 6:42 am

    Bagus2 amal kan selalu…..melayu boleh…dlm keta boleh,atas rumput bleh dan di mana2 pun bleh hehehhe…teree lah korang…

  102. linda said,

    August 9, 2007 at 7:08 am

    sesapa nak menguatkan tenaga ..kasi tegang dan kemut leh le email lin perfectlife2u@yahoo.com

  103. abanggersang said,

    August 9, 2007 at 8:33 am

    hi linda, bg la no phone u, nak rasa u kemut. ni no i 017-2677545

  104. LaNuN said,

    August 12, 2007 at 10:27 pm

    FUIYOOOOOOOOOO………..MMG BEST AR

  105. lopai said,

    August 13, 2007 at 6:07 pm

    memang best lerrrr…xbleh tahan beb!

  106. aloo said,

    August 15, 2007 at 2:50 am

    ada tak video yang budak perempuan kena belasah n d bogelkan

  107. playboyz key ell... said,

    August 15, 2007 at 6:56 am

    sungguh sedap bangat nonton pilem2 ini…
    no tepon diorg x dew kew..?

  108. matbon said,

    August 15, 2007 at 8:09 am

    Linda..bagilah no.tel u.
    Jom abg layan awk.Tgk power x power.
    Ader berani?

  109. matbon said,

    August 15, 2007 at 8:26 am

    Linda, call me at 019-7763023

  110. Uncle Sam said,

    August 18, 2007 at 3:29 am

    Mamak cina buat lagu Negarakuku tu…penah makan timah terbang ke?klo mo rasa ble juga…. Ha Linda,brapa harga ble runding?

  111. ina said,

    August 23, 2007 at 8:48 am

    hai abg2 sekalian..i gersang ni…
    amik no phne i nie k..
    0162547496

  112. jaheer2k said,

    August 23, 2007 at 12:34 pm

    xkisah lah pe korang sume cakap… janji aku dapat download.. hehehe

  113. matbon said,

    August 24, 2007 at 2:44 am

    Ader awek yg power2 x….? Jom layan abg, tgk power x power

  114. Tulang Buaya said,

    August 24, 2007 at 3:44 am

    banyak koleksi guna fail kargo tak leh nak tengok. guna save fail jela kalo nak upload…

  115. Tulang Buaya said,

    August 24, 2007 at 3:46 am

    mail kat aku kolo ade gelek arab ke…. mail kat > mad5145@gmail.com

  116. abanggersang said,

    August 24, 2007 at 9:15 am

    hi ina, u gersang ke, tinggal ne, nak i tolong u ker

  117. abanggersang said,

    August 24, 2007 at 9:56 am

    ina, call me, i tolong u

  118. Lahanat said,

    August 25, 2007 at 3:37 am

    Korang xboring ke tgk blue??hari2 tgk x bepinau ke mata???aku tgk sameee je sume???

  119. Layannn jeee said,

    August 25, 2007 at 3:38 am

    Perangai cam cacing!!!!

  120. ina said,

    August 27, 2007 at 4:47 am

    ina leh bg service!!
    baik punyaaaaa…..
    ina power tau!!!
    -0162547496-

  121. ina said,

    August 27, 2007 at 4:50 am

    kemut besh giler2!!
    sure tegang giler nnt….

  122. Ajiees said,

    August 27, 2007 at 8:44 am

    Eleh..takkan Ina je..Jiees pun boleh jugak…019 – 9061 916
    Akan ku sedut2 ok!

  123. abggersang said,

    August 28, 2007 at 10:38 am

    jom la ina, kita on skali, call me 017-2677545

  124. fasha_ceras said,

    September 2, 2007 at 11:56 am

    boring?
    call me..0162236558

  125. BUTTAK said,

    September 3, 2007 at 6:22 am

    PERANGAI MASING2 MACAM SIAL…. DONLOD JER DAH LA.. TAK YAH NAK MEMEKAK!!!

    ADEIII!!!

    KESENGALAN KORANG MEMBUATKAN KEPADAHAN…..

    EKEKEKEEKKE….

    KIPIDAP!!

  126. kasim masdor said,

    September 5, 2007 at 4:48 am

    pls download video n pic to my email……..
    anything……. zasssssssssssssss…………..

  127. SkYe said,

    September 6, 2007 at 8:21 am

    sumer samer jek..

    xder vic baru ke?

  128. NUAR RTG PTP said,

    September 6, 2007 at 9:46 am

    AKU RASA OKLAH LAMAN WEB NI,LAIN KALI ANGAN LAH SUKA2 NAK MERAKAM.PANDAI BUAT PANDAI LAH SIMPAN..

  129. AZIS RTG PTP said,

    September 6, 2007 at 9:49 am

    LAIN KALI JANGAN SUKA2 NAK MERAKAM AKSI2 HANGAT

  130. SKY said,

    September 6, 2007 at 11:31 pm

    Sape2 nk trade video… emel me at hydroflame_88@yahoo.com
    Tuk awek2 yg nk sex… Emel i k…

  131. abanggersang said,

    September 7, 2007 at 3:50 am

    hi, fasha, leh kawan

  132. tarabas said,

    September 10, 2007 at 4:27 pm

    ???????

  133. zik said,

    September 11, 2007 at 11:50 am

    ko arg nak usa awek ne tpon skrg leh ajk stim 0127231839

  134. lalat ijau said,

    September 12, 2007 at 5:25 pm

    Mcm ane nk jd ahli ? Sape2 yg de stock br send r kt email aku, aznal7@yahoo.com

  135. aramait said,

    September 13, 2007 at 6:37 am

    apalah kamu buat ini, mcm aramati ajeeeeeeeeeeeeeee ha……….

  136. aramait said,

    September 13, 2007 at 6:41 am

    hai kawanku ha aramaitr

  137. matbon said,

    September 15, 2007 at 12:08 pm

    ader no. tel aweks2 yg leh wat geli2 x?

  138. matbon said,

    September 15, 2007 at 12:11 pm

    Allo bro zik,
    Gua x dpt call no. tel yg lu bglah beb!!!
    Ader no lain x?

  139. Pak Lah said,

    September 24, 2007 at 6:08 am

    awat hang tak baghitahu awal2 blog yang ni ada kat negara aku nooo…
    hang ni bahgui noo…..
    bila hang nak mai Kepala Batas noo…

  140. hanna said,

    September 24, 2007 at 6:13 am

    Apa pendapat u all?

  141. Reza said,

    September 27, 2007 at 3:52 am

    Berita Baik…!!! Peluang menjana pendapatan untuk keperluan Hari Raya !

    • Senang saja…mula-mula bank in RM 50 sahaja ke akaun berikut :

    Bank in ke : Muhammad Reza bin Md Naser

    Bank : Maybank

    No Akaun : 151071147804

    • Simpan apa-apa jua butiran transaksi melalui mesin ATM atau sebagainya

    • Kemudian klik di bawah atau paste URL :

    http://www.perigiduit.com/?ref=mdreza1980

    • Anda Klik pada Pendaftaran dan ikuti langkah-langkah seterusnya.

    • Setelah pendaftaran dibuat anda beri saya masa selama 3 hari untuk mengaktifkan keahlian anda.

    • Duduk saja diam-diam…Duit akan masuk ke akaun anda ….. PASAL DOWNLINE…BIAR SAYA YANG CARI…!!

  142. pak long said,

    September 30, 2007 at 5:47 am

    Apsal clip budak pempuan pakai tudung yang baru tuh tak leh di mainkn.compius betoi..

  143. Zamree said,

    October 1, 2007 at 7:44 am

    Hai…mana2 aweks, pompuan2 @ janda2 yang suka sembang2 sms sex, sms i ya… 019-5728170. Suka2 jeee……

  144. adik M said,

    October 1, 2007 at 3:35 pm

    pada kaum perempuan area gombak, sempena raye nie carik la saya (ringan2 jer leh la)

  145. zackhackerz said,

    October 3, 2007 at 11:04 pm

    ni dah masuk bulan puasa..pantat cuti ler…pantat pompuan semua tengah cuci..hehe..datang haid ke..ngeh! ngeh! ngeh! katok..

  146. shaik osman said,

    October 6, 2007 at 8:03 am

    send me some pictures

  147. eric said,

    October 10, 2007 at 3:40 pm

    antar gambar bogel melayu / gambo sexy melayu.
    tq….

  148. darkazers said,

    October 11, 2007 at 2:23 am

    ish ish.. ape penuh comment jer blog neyh skang… uhh.. files2 3gp dh stop ker?? ukhhhh…

  149. ariel said,

    October 11, 2007 at 7:03 am

    wei,mcmmn nk join group nie…….

  150. adek_cute said,

    October 12, 2007 at 5:41 pm

    xde vid baru ke…buhsan r…

  151. farah said,

    October 19, 2007 at 3:37 am

    add me kat ym sya_mirza

    http://www.myspace.com/sya_mirza

  152. zek said,

    October 19, 2007 at 7:38 am

    tlg hantar bahan 2 yg berkaitan dgn lucah

  153. zek said,

    October 19, 2007 at 7:39 am

    tlg hantar video melayu yg baru kat emel aku

  154. kuriban said,

    October 19, 2007 at 10:06 pm

    September 19, 2007 at 6.15 am

    154. kuriban said,

  155. kuriban said,

    October 19, 2007 at 10:07 pm

    10.06 pm ?

  156. karikatok said,

    October 20, 2007 at 5:28 am

    klu ade video2 yg baru emel ler kt aku

  157. October 20, 2007 at 2:45 pm

    mane video baru nyer?!!!

  158. Kimie said,

    October 21, 2007 at 4:50 am

    wau.. shok giler.. huhu ade ape2 yang best forward la…

  159. Azlan Aziz said,

    October 23, 2007 at 4:40 pm

    keling gila 012 222 1144

  160. warhead said,

    October 24, 2007 at 4:54 am

    wow this site ada klas

  161. mr.dick said,

    October 25, 2007 at 7:43 am

    korang tahu x katner tmpt yg offer urut batin? tlg email alamat tmpt 2 kt aku

  162. tronekid said,

    October 27, 2007 at 7:08 pm

    stim oooo…

  163. izah said,

    October 27, 2007 at 7:18 pm

    x tahan laaa… lama x dpt batang….errrhhggghhh….sms dulu pastu baru call kalau ada yg nak try l punya kemutt…maizah 0176677099

  164. Exxo Garcia said,

    October 28, 2007 at 3:17 pm

    ye ke kau ni maizah. send gambar kat aku. nak jolok nak juga tgk muka awak

  165. matbon said,

    October 29, 2007 at 8:03 am

    izah tu x betul…sebenarnya lelaki yg menyamar sebgi izah. dah ader batang pun nak cari batang lg. Piiidahhhh mabuk. Aper punya manusia daaa…

  166. rahsia said,

    October 30, 2007 at 6:34 am

    aku tak penah lagi buat sex
    bagi kat aku sorang boleh tak
    aku nak rasa gak cam ner
    nikmat nye buat sex kan
    kalau ada send no fone
    dia kat email aku ok
    tapi kat area kuantan je

  167. jskevin said,

    October 31, 2007 at 3:30 pm

    hantar la gambar yang terbaru yang ghairah

  168. Yaz said,

    November 1, 2007 at 4:18 pm

    Menarik

  169. SabahanDeath said,

    November 3, 2007 at 8:48 pm

    memang best..

  170. SabahanDeath said,

    November 3, 2007 at 8:48 pm

    anto vc bru kt ako.. !!

  171. ina said,

    November 4, 2007 at 12:48 am

    0162547496 call la pls..

  172. pesa_kakau said,

    November 6, 2007 at 6:31 am

    ina tue betul ke tak hah..?? naik stim plak aku dgr offer dia nie

  173. abanggersang said,

    November 7, 2007 at 8:47 am

    sapa yg ada video best2 tu, send la, kita tukar2, emel shamsulbinta@yahoo.com

  174. Uncle Sam said,

    November 7, 2007 at 10:37 am

    Brother……..ada video clip Ratu rock Ella & Jojie ke?

  175. shah said,

    November 8, 2007 at 3:19 am

    hantarlah video yg terbaru..

  176. ezycash2u said,

    November 11, 2007 at 3:09 pm

    sambil layan mata sambil kita buat duit nak bayar caj guna internet !!! baru tak rugi masa dan wang dalam kita berseronok !!!!

  177. ezycash2u said,

    November 11, 2007 at 3:11 pm

    sambil layan mata sambil kita buat duit nak bayar caj guna internet !!! baru tak rugi masa dan wang dalam kita berseronok !!!!
    lihat ni : http://hotprofit2u.50webs.com/pmp2545.htm

  178. Cari_Gadis_Bertudung said,

    November 12, 2007 at 6:53 pm

    Saya baru pindah rumah, kawan tak ramai, sekarang duduk kat Subang 2 (Sg.Buloh). Sini tempat industry, boring lar. Ada tak awek/Janda yang keseorangan yang tinggal dekat-dekat sini? Subang Perdana pun boleh. Saya tak lah berapa kesah sangat, awek/Janda yang tak berapa lawa pun tak apa, asalkan kulit cerah, manja-manja sikit, suka dibelai. Saya suka french kiss, tak suka yang pelik-pelik, conservative sikit lah. Janji tak kasar. Kalau nak teman bual/makan, teman tidur pun boleh, asalkan janji ada tempat tidur. Sama-sama suka, tak paksa-paksa. 012-6040369

  179. Palat said,

    November 13, 2007 at 9:12 am

    apa plak… best pa?

  180. Administrator said,

    November 14, 2007 at 3:11 am

    GiLeR Ar Kowang!! CeH…

  181. Intifada said,

    November 14, 2007 at 1:40 pm

    Hello kwn sume… Aku org spore. Nak cari jodoh kat msia. Kat spore pompuan dah teruk2. Malas aku dgn pompuan kat sana. Ada tak awek2 j.b yg single, tak terlalu wild, pandai jaga hati?? Aku tak lah kaya sgt. Harta sedang2 aje. Sesiapa yg sudi, leh col aku kat hp: 91835803. Trima Kasih

  182. ALI said,

    November 15, 2007 at 4:22 am

    Hello kwn sume… Aku org spore. Nak cari jodoh kat msia. Kat spore pompuan dah teruk2. Malas aku dgn pompuan kat sana. Ada tak awek2 j.b yg single, tak terlalu wild, pandai jaga hati?? Aku tak lah kaya sgt. Harta sedang2 aje. Sesiapa yg sudi, leh col aku kat . Trima Kasih

  183. ALI said,

    November 15, 2007 at 4:24 am

    sapa yg ada video best2 tu, send la, kita tukar2, emel saheen0110@hotmail.com

  184. xerocracker said,

    November 15, 2007 at 2:16 pm

    Sabul..ko ni orang maner ek???

  185. ohh great said,

    November 20, 2007 at 9:08 am

    Akan berada dipasaran disember ini ubat untuk membantu meningkatkan keupayaan seksual…. untuk lelaki dan wanita

  186. MAICARE BioUnisex said,

    November 20, 2007 at 9:09 am

    Akan berada dipasaran disember ini ubat untuk membantu meningkatkan keupayaan seksual…. untuk lelaki dan wanita…

    Berminat hubungi saya…

  187. MAICARE BioUnisex said,

    November 20, 2007 at 9:10 am

    Akan berada dipasaran disember ini ubat untuk membantu meningkatkan keupayaan seksual…. untuk lelaki dan wanita…

    Berminat hubungi saya…my_radin@yahoo.com

  188. kancil said,

    November 20, 2007 at 2:57 pm

    hello,

    macam mana nak bukak haa,atau tengok video ke apa keee

  189. http://hamko/ said,

    November 21, 2007 at 5:30 am

    hantar la gambar yang terbaru yang ghairah

  190. bryan_william said,

    November 24, 2007 at 9:23 am

    Hail for king….hail for nismo

  191. jhon said,

    November 28, 2007 at 5:49 pm

    try la anto gambo2 yg best2

  192. HAZIZI said,

    November 30, 2007 at 10:16 am

    TOLONG HANTAR KAT AKU APE-APE VIDEO YANG MASIH PANAS……PLEASE

  193. HAZIZI said,

    November 30, 2007 at 10:17 am

    CAM MANA NAK JOIN GROUP SABUL NIE

  194. farhan050192 said,

    December 2, 2007 at 6:34 pm

    mcm ner nk jadi the member’z of this page erk?
    hm…………………………?

  195. putra said,

    December 3, 2007 at 1:38 am

    mcm ner nak register niee…x leh nak dowmload dah…leh tolong kerr…

  196. sewel said,

    December 4, 2007 at 6:56 am

    Hello kwn sume… Aku org pantai timur…aku nak cari girls yg suka fun…suka sama suka..klu minat email me at wan_sewel@yahoo.com

  197. zura said,

    December 6, 2007 at 4:24 pm

    kalau nak kan teman, kol lah saya, 017-3109356.. azura

  198. Bohsia Hunter said,

    December 8, 2007 at 6:39 pm

    Syabas Sabul!!! Syabas!!! Boleh ker buat satu seksen bagi kite uang share no kontek bohsia/janda/awek yang sesunyian dan inginkan seks??? Tengok flem ni syok lar. Kalao leh kongkek terus lagi syok kan???

  199. layan said,

    December 8, 2007 at 11:59 pm

    aku pengumpul klip2 dari malaysia je.sokong barangan buatan malaysia..patriotiknye aku.klau ada yg terbaru..e-mail la kat aku.kalau xde cameraman..aku boleh jadi cameraman..aku x charge sesen pun

  200. ambo said,

    December 9, 2007 at 5:24 am

    Naper nis..bila buka jer sabul2.wordpress kuar bukan mcm biasaq..ader perubahan per2 ker?habaq kat cheq..ambo peminat no.1 blog ni..

  201. Kerosakan Ummat said,

    December 9, 2007 at 12:07 pm

    Ummati…Ummati.. Rasul Kita Menagis tengok Ummat Dia Jadi Begini.. Inikah Yg Ummat Yg akan diberi Syafaat?? Nak Buat Dosa Pun jganlah Menayang, Nak Buat Multilevel ke? Esok Mati Buku Amalan kejahatan Kamu Masih Terbuka Sebab Orang lain Buat Dosa Tengok Gambar2 Neh!!! Pintu Taubat Mcm Open Tuh..Taubatlah Kita JOMM.. Nauzubillah

  202. ZOOMEX said,

    December 11, 2007 at 2:47 am

    send a new.. nice girl to my e mail…. Tq..

  203. arm said,

    December 13, 2007 at 2:48 am

    sape2 nak kan btng hubungi ku 0178085879

  204. joerezor said,

    December 17, 2007 at 6:42 am

    wehhh send laaa kat email …. tq

  205. joerezor said,

    December 17, 2007 at 6:44 am

    web yg lain x der ke yg leh simple je DL ni nak mcm2………

  206. ijam said,

    December 18, 2007 at 8:27 am

    wa caya sama lu

  207. HMen said,

    December 22, 2007 at 8:30 am

    adik2 semua ni baguih sungguh la.Kepala 100% tip top.Komen camni baru meriah satu negara. Cuma jangan sabotaj sudah la.
    Happy All Together.

  208. didiy said,

    December 22, 2007 at 6:38 pm

    best

  209. Miera said,

    December 23, 2007 at 1:36 am

    napa tak leh nak dload pun file kat sini ek?ada yg best hantarla kat i

  210. isk said,

    December 23, 2007 at 11:12 pm

    ii…sister..klau free contact la i. ye..bye

  211. adnan said,

    December 25, 2007 at 4:27 am

    semua stock krismas tak boleh download alasan invalid entry ,ada sapa2 dengan masalah yang sama?

  212. mencari kasih sayang said,

    December 28, 2007 at 7:05 am

    alo bro….sumer tu gambor lama da….semua da donlod…kasik buang dn masuk gambar baru la….nanti dok la donlod citer yg sama…tensen gua

  213. yus said,

    December 28, 2007 at 8:06 am

    sent pic our video to emel gambir_81@yahoo.com

  214. jimmy said,

    December 31, 2007 at 4:36 pm

    ada pic @ vid best tu…please send to me…
    jimmymohd@yahoo.com

  215. blue said,

    January 1, 2008 at 5:36 am

  216. kazrn said,

    January 1, 2008 at 5:02 pm

    Plz send me new stock kazrn@live.com.my

  217. putri said,

    January 2, 2008 at 2:18 pm

    plz send video-video yg panas-panas..

  218. mamu said,

    January 4, 2008 at 1:30 pm

    sabul aku ucap kan terime kasih sebab ada gambar2 sex melayu. dah lame aku cri baru aku jumpe. gua sokong sabul. kalau ada awek nk rase batang besar atau pun nk sembang sex call no ni 0174487144. gua sentiasa tungu

  219. January 5, 2008 at 3:25 pm

    hidup SABUL !!! tahun 2008 ni biarlah lebih sensasi gambar bogel awek melayu dan video awek melayu yang di muat kan di sini !!! KITA KASI GEGAR SATU MALAYA !!!!
    jika rakan semua nak buat duit untuk BERSABUL mari join ini,memang o.k !!!
    clik kat http://www.IncomePantas.com

  220. krol said,

    January 5, 2008 at 9:03 pm

    hai nak kenalan hantar email ridhwan_09@yahoo.com

  221. aku said,

    January 6, 2008 at 9:56 am

    sabul no 1

  222. James said,

    January 6, 2008 at 9:57 am

    sabul no1

  223. Darek said,

    January 6, 2008 at 9:59 am

    sabul good. i love sabul

  224. Warnet said,

    January 6, 2008 at 10:03 am

    sabul very funny … ha ha ha ha

  225. ntah said,

    January 6, 2008 at 10:05 am

    malay gud.. sabul very gud lah

  226. TV 3 said,

    January 6, 2008 at 10:10 am

    i love sabul forever

  227. NAK MAIN said,

    January 6, 2008 at 4:29 pm

    NAK MAIN KLIK PADA “NAK MAIN”

  228. lisa said,

    January 11, 2008 at 8:58 pm

    gud job bro!! bri yang terbaik u sex

  229. January 12, 2008 at 6:22 pm

    ashaduallailahaillah waashaduannamuhammadarrasulullah
    tiada tuhan yg ku sembah mlainkan allah, nbi muhammad itu pesuruh allah

    celaka la kamu musyrikin.. yg bertopengkan islam..
    celaka la kau pengikut dajal…

  230. January 12, 2008 at 6:27 pm

    hackers beragama islam…
    ini la tanggungjwb anda…
    jalankan tugas anda ntuk agama..

    hancurkan lmn ni…

  231. myname said,

    January 13, 2008 at 8:09 pm

    MALAYSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…………. tanah tumpah darahkuuuuuuuuuuuuuuuuuu…….. Tanah Kita, Bumi Kita…….. mana letaknya maruah kita, Apakah Kerajaan Akan biarkan ini semua…. Kita sudah kehilangan maruah……… jangan Hina Maruah Agama, Bagaimana kita harus jawab.. di dunia sudah tak terjawab.. lagikan di akhirat….

  232. STEWON said,

    January 15, 2008 at 8:15 am

    MANA LAMAN WEB YANG SEDAP2 TU KABORLAH !

  233. pap said,

    January 15, 2008 at 3:14 pm

    antar lah ckit bhn2

  234. reena said,

    January 15, 2008 at 7:05 pm

    tak baik la u alll…
    nape ade gamba i…
    glamour gak

  235. laparrr said,

    January 17, 2008 at 6:34 pm

    nk join mcm mn blog ni??

  236. Booze said,

    January 20, 2008 at 4:43 pm

    hey bagus betol anda, kalah tv3! kalah metro! yeargh… fast reliable source nih. semoga selalu membongkar misteri… khakhakhahakahahkaha.

  237. ApeApeAje said,

    January 22, 2008 at 9:34 am

    ey korg..
    sape2 yg ade vid wan nor azlin??
    pass kat akuh..
    vcd die da ilang aa beb..
    nyesal xwat copy..

  238. zul said,

    January 22, 2008 at 3:18 pm

  239. akee said,

    January 23, 2008 at 3:32 pm

    hai kekawan,kalau ada baik punya clip send la kat i.

  240. undrgrnd said,

    January 24, 2008 at 3:56 am

    ok…

  241. wankote said,

    January 24, 2008 at 11:53 am

    hai bro…klau ade stock baru sent2 lah cikit kat gua wankote@dada.net….dan mane2 gadis yng rasa geli2 2 bleh lah call gua..0122585642 area p.timur jeee..

  242. matchong said,

    January 25, 2008 at 5:33 am

    hye..nk jd member..antala brg2 pnas kt aku..

  243. mamatx said,

    January 26, 2008 at 4:31 pm

    leh sp2 anta smbgan clip koyak

  244. ancong said,

    January 28, 2008 at 4:10 am

    ok la bro…ebat ba juak ni web…hehehehe

  245. nizamancho said,

    January 30, 2008 at 9:17 am

    haii alll..

  246. nizamancho said,

    January 30, 2008 at 9:18 am

    sabul…pasal pe i dah tak leh nak masuk tengok video…?
    sebelum ni ok jer…leh tolong i ke sabul…
    plss sabul

  247. ali said,

    January 31, 2008 at 12:24 am

    sabul ni memang berdosa besar gile. pertama menyebarkan bahan2 ni, kedua mengajak org melakukan maksiat. satu dosa pd tuhan, itu bole taubat je, kedua dosa pd org yang terlibat dlm gambar2 dan video2 ni semua..macam mane la dia nk mintak maaf pd org2 ni seme. Igt sabul ko tuhan bole amik nyawa ko bila2 masa. ko tak takut tuhan ke???

  248. yana36c said,

    February 7, 2008 at 4:15 am

    lalaalalallalalalalaal……………….lalalalalallalaala………..besh……..ish..ish..ish…..arghhh…arghh…………her,mmm…..ermmmmssss………!!!!!

  249. yana36c said,

    February 7, 2008 at 4:16 am

    arghh…arghh……hermm………arghhhhhhhhh…..yeahh!!!!!!!!eahh..yeahhhhh…..!!

  250. yana36c said,

    February 8, 2008 at 7:50 am

    abang ali..meh kita masuk forum perdana!!! jom!!!

  251. kmc4u said,

    February 8, 2008 at 3:20 pm

    lupakan tentang sex/kita meniaga lgi baik…..NAMA PERNIAGAAN SAYA DIPANGGIL CPRM,mudah,modal rm800.00/-dalam masa 15 hari anda akan mendapat rm1000.00/diikuti 10 hari kemudian rm1000 selama 30 hari seterusnya..modal akan dikembalikan selepas bayaran akhir 1800.00/jumlah seluruhnya 4800.

    UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI KAMI KE-0137878004./076845798/SMS KE SEVER KAMI MEMBUAT TEMU JANJI KE-0142733379..

  252. chefone said,

    February 15, 2008 at 12:45 am

    sabul le sabul oh sabul hai sabul eh sabulllllllllllllllllllll di bilik mandi sabullllllllllllllllllllll wasalam

  253. yana said,

    February 21, 2008 at 5:40 am

    ngantuk nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…….totop buku ahh…nenguk sabul kejapp:))

  254. Niza PJS said,

    February 21, 2008 at 10:35 am

    0126087143…. call la kalau nak main. boleh jumpa kat taman sentosa PJ..

  255. Niza PJS said,

    February 21, 2008 at 10:36 am

    ahh uhhh arghhh ummphhh arghhh..

  256. Niza PJS said,

    February 21, 2008 at 10:42 am

    dah lama tunggu…takde orang call pun…dah lama tak baham batang ni sejak clash dengan boifren…asyik melancap je mana tahan bang…

  257. samsurac said,

    February 22, 2008 at 9:03 am

    butuh kome! buat malu kaumje,,,,,,usahle kome gadai maruah mak bapak…. bertaubatle sebelum kamu di sembahyangkan……

  258. amin said,

    February 26, 2008 at 6:58 am

    mcmaman mau jadi ahli da….

  259. jibong said,

    March 1, 2008 at 4:37 am

    NIZA KALAU NAK CAL LA H ABANG JIBONG NAK MCM MANA BOLEH BELAKA 0199377972

  260. layan je said,

    March 4, 2008 at 7:35 am

    cantik la gmbr2 kat dlm nie..naik stimmm aku d buatnya..kalau ada yg lg best send la kat email aku…k..

  261. jenglot said,

    March 10, 2008 at 4:18 pm

    niza…letak la lagi skali no tepon tue…biar abg ayt smpi basah….

  262. dara said,

    March 16, 2008 at 4:40 am

    errrr……dara baru lagi kat sini
    sesapa nak real sex tu hubungi dara 0122097780
    in fact im chinese mix malay…
    just kol or will do…

  263. boy said,

    March 18, 2008 at 2:15 pm

    Nak urut badan, call aje…..
    Boy – 0162848012

  264. jais said,

    March 20, 2008 at 7:09 am

    mmmmm……. aku nak 3gp yg baru ada tak???semua yg lama aja

  265. Botak gila said,

    March 22, 2008 at 6:29 am

    Sape yg bosan,call lh sy no ni 017-2787099.

    • boy said,

      June 5, 2010 at 3:19 pm

      Bosan la, JOM GI JLn2

  266. danDiGitaL said,

    April 3, 2008 at 2:38 am

    huhu

  267. john rambo said,

    April 7, 2008 at 2:15 am

    apa yang tak kena dengan muda mudi melayu ni….asyik naj main je… macam sedap sangat.

  268. REYZAL PEEJAY said,

    April 12, 2008 at 3:55 am

    HAI SAYA MEMBERIKAN SOKONGAN PENUH KEPADA WEB SABUL NI, SEMUA PENCINTA2 SEKS SEJATI JUGA BEGITU.. HARAP LEBIH RAMAI KAUM WANITA YG JUGA MEMINATI AKTIVITI SEKS MEMBERIKAN RESPONS YG BAIK JUGA.. PADA YG X SUKA CARI LAH WEB LAIN, INI UTK PENCINTA SEKS SEJATI SAHAJA..PADA GADIS,JANDA, ATAU WANITA YANG GERSANG DAN INGIN BERKENALAN DGN SAYA EMAIL LAH SAYA SEBAGAI TEMAN YANG SEALIRAN DLM AKTIVITI SEKS INI..SAYA LELAKI BUJANG..EMAIL SAYA reyzaldamai@yahoo.com.my selamat berkenalan..kepada ppuan2 sejsti d luar sana..

  269. YAZID said,

    April 13, 2008 at 7:33 am

    hai..mencari gadis,janda,wife,ibu2..
    yang nk dijilat.cipap,bontot…
    i blh tolong…0137801027

  270. Ae_79 said,

    April 19, 2008 at 2:31 am

    layan jer..sape ade gambar,video baru anta le kat aku…hachiroku7997@yahoo.com.my

  271. Call me said,

    April 21, 2008 at 10:28 am

    awek2 kuantan yang nak batang.. call me 0163650865

  272. sensual said,

    May 7, 2008 at 5:46 am

    call me to all sibu,sarawak gurlz…0135776039…

  273. marziana said,

    May 8, 2008 at 8:05 am

    i suka

  274. marziana said,

    May 8, 2008 at 8:07 am

    0173420599
    i suka laki2 yg kuat main..
    i dah lama gersang

  275. dilla ayu said,

    May 8, 2008 at 8:11 am

    plz call me…
    nak cr btg yg bsr. sedap
    0177715534.
    bukit angtarabangsa

  276. bodek208 said,

    May 14, 2008 at 7:18 am

    pada sapa yang tinggal kat semban tu yang perlukan nasihat lembut dan ganas pasal sabul ni tipunlah saya.boleh datang umah naik basikal je.free of charge.0169550605.” Hidup Sabul “

  277. muhamm363 said,

    May 15, 2008 at 9:00 am

    hai marziana, hai yana36c, hai niza pjs, hai dilla ayu
    antarlah mesej kat I…..muhamm363@yahoo.com
    TQ

  278. Mariza said,

    May 17, 2008 at 12:36 pm

    Please bang i dah lama tak rasa puas, pleaseeeeee….

  279. Mariza said,

    May 17, 2008 at 12:37 pm

    any man send me at this E-mail

  280. john said,

    May 20, 2008 at 12:26 pm

    sabul dah ubah pi maneerrrr…tolong update kat kita babeee….

  281. john said,

    May 20, 2008 at 12:32 pm

    any penang gals wanna be my sexual frens..just send ur chicks to me…hahah

  282. ceper said,

    May 21, 2008 at 2:18 am

    kok alamat yang baru gak bisa dbuka ya? tolong kasih tau caranya donk ke email saya, terimaksaih atas bantuannya?

  283. ceper said,

    May 21, 2008 at 2:22 am

    “kuntilanak05@gmail.com” makasihhh, :)

  284. john said,

    May 21, 2008 at 12:54 pm

    mariza send ur email add to me….

  285. kakasyi said,

    May 22, 2008 at 5:41 pm

    hai marziana, hai yana36c, hai niza pjs, hai dilla ayu, hai mariza
    antarlah mesej ym kat i…..id ym: kakasyi
    TQ

  286. troy said,

    May 27, 2008 at 1:03 am

    dah nak tutup ke? macam dah nak surrener je? kamon la… bejuang terus bejuang! kami tetap menyokong SABUL! idup SABUL! SABUL menyatukan bangsa MELAYU!

  287. binaweh said,

    May 27, 2008 at 9:00 am

    hantarlah alamat web baru sabul, yang lama tak ulueh bukak. ada video 3gp baru hantar lah kat guaa. Guaa gian nie lama tak kene

  288. cd said,

    May 30, 2008 at 7:00 pm

    cal me 0193838343…cd…ipoh

  289. cd said,

    May 30, 2008 at 7:04 pm

    email cd kat rashatsu@yahoo.com…..kl-ipoh!

  290. juzt_reboot said,

    June 6, 2008 at 1:54 am

    alahai ,senang nei nak cuci plug…kat sini susahnyer nak mencari..tembak cicak kat dinding jer laaa…

  291. joe said,

    June 10, 2008 at 4:10 am

    Leh antar gambar kat email aku x

  292. joe said,

    June 10, 2008 at 4:14 am

    ni email gua ReDzA_3288@yahoo.com.my

  293. Zamree said,

    June 19, 2008 at 3:47 am

    Mana2 awek, janda @ bini orang yg kesepian, boleh sembang2 sms dengan I. 019-5728170.

  294. bojan said,

    June 21, 2008 at 6:05 pm

    layan jer..sape ade gambar,video baru anta le kat aku… paritraja76@yahoo.com.my

  295. btgbsr said,

    June 24, 2008 at 5:33 pm

    sape2 awek gersang nak i temankan boleh contek no ni 0192389201

  296. btgbsr said,

    June 24, 2008 at 5:38 pm

    danga bay JB……..c uu awek2 gersang geranti puas hati punya..mesti yg original punya..barang baik punya siakkkkkk…oyyyyyyyyyaaa

  297. john said,

    June 26, 2008 at 6:47 am

    web baru sabul apa ahhh???

  298. mat sentol said,

    June 27, 2008 at 6:27 pm

    berairrrrrr batang gue nak cari burik

  299. btgbsr said,

    June 29, 2008 at 8:52 am

    mana semua awek2 tu jom main dgn aku…gerenti puas punya

  300. btgbsr said,

    June 29, 2008 at 8:59 am

    dilla ayu meh main ngan aku…ko nk rasa ke btg besar ke jom contek no ni 0192389201

  301. btgbsr said,

    June 29, 2008 at 9:04 am

    awek janda ke bini org awek
    2 gersang.awek telampau,bosia.gro…hubungi la dgn segera 0192389201 atau sms nama dgn alamat sekali sekian dan terima kasih

  302. ariz said,

    July 21, 2008 at 9:33 pm

    kepada janda sila la contact saya.

  303. Raja Sabul said,

    July 26, 2008 at 1:16 pm

    korang nak puki fresh..sempit..longgar..bau macam belacan..bau rose..jom ikut aku

  304. ajie said,

    July 28, 2008 at 6:30 pm

    pmpuan yg nak main ngn aku kat area jb..kol aku 0137471233

  305. yus said,

    August 7, 2008 at 7:20 am

    haii

  306. yus said,

    August 7, 2008 at 7:26 am

    untuk perempuan jeee… aku lelaki gagah… email jee… moyusri@yahoo.com

  307. nkpuki said,

    August 8, 2008 at 12:50 pm

    aku nk burik..btg keras giler ni….0192389201

  308. naga_keramat said,

    August 11, 2008 at 5:58 am

    hai gadis,janda or andartu yg kesepian leh msg or call me jika anda inginkan tman sembang,tman tido tman pa2 aje.sya akan hburkan hati anda yg kesepian..0123600415

  309. besttt said,

    August 11, 2008 at 1:14 pm

    yg enak2 ajer…

  310. biawak said,

    August 12, 2008 at 6:52 pm

    asik korang je nak carik BURIT….. aku pon nak gak

  311. harry said,

    August 13, 2008 at 8:29 am

    hai… saya orang baru

  312. chuck said,

    August 14, 2008 at 7:17 am

    hai..powerla page ni..teruja aku..sbg org baru bg la tunjuk ajar..klu blh anta laklip panas or pic kt emel aku ye..klu ade awek2 yg nak wat projek jom la..i tgh desperate ni..

  313. chuck said,

    August 14, 2008 at 7:19 am

    emel sy shah_00733@yahoo.com,0174171342..awek yg kesunyian pls call me..

  314. jpon said,

    August 21, 2008 at 1:05 am

    tarak barang baek ka??? kasi mail laa..

  315. zizie_baby said,

    August 21, 2008 at 5:00 am

    hye sye baru kat sini.tp dh lame wat maksiat nie.tp lelaki sume same batang xbesa.i xpenah puas.kalo ade yg rase bole puaskan i call i 0192201819.kalo nak main bg i topup 10 dulu.no topup mlancap je la k…

  316. lust_mantap said,

    September 11, 2008 at 3:20 pm

    zizie_baby..u tggal kt na..

  317. lust_mantap said,

    September 11, 2008 at 3:23 pm

    marziana u kt area mna..

  318. lust_mantap said,

    September 11, 2008 at 3:24 pm

    sapa2 yang dok are kedah n nk rsa batang..kol 017-4935974..are perlis ngn penang pon ok gak..

  319. sempoi said,

    October 3, 2008 at 8:09 am

    ish3 korang ni….laki pompuan same jerk….teruk la jais nak banteras nanti…wawawa

  320. WinaAlaisha88 said,

    October 17, 2008 at 3:48 am

    Sapa2 nak kawan dengan shasha boleh exchange pics – email me at siubikentang@gmail.com..

    Shasha ada experience layan laki & pompuan..share blue dengan shasha ek..

    nak gentel sorang2 nie..muahhhhhhhhhhh..

  321. panas said,

    November 5, 2008 at 7:09 am

    nak tanya..mcm mana nak download pic@video kat sini?

  322. lolo said,

    November 13, 2008 at 1:42 am

    sabul da tak boleh bukak ker? mana gi sabul skg ni?

  323. November 16, 2008 at 9:03 am

    cam nama saya nak join group ni…cepat sikit ya sy dh tk tahan ne ..cam best je……….

  324. nak main jom!!!! said,

    November 20, 2008 at 10:45 am

    sape nak main jom
    untuk awek sahaja….

  325. tikuh_64 said,

    December 2, 2008 at 7:07 am

    ader 3gp yg bes bes ke antar kat gua ni gak

  326. P...2 said,

    December 16, 2008 at 5:29 pm

    sopo awe-awe sepi bs hub 903945373180. janda iso, gadis iso, penting jamin hot. call in blek yooo.

  327. rosniza said,

    December 31, 2008 at 3:04 am

    memang bagus betul sabul nier

  328. gersang_sgt said,

    January 16, 2009 at 12:18 pm

    ada awek2 yang gersang mcm i x,leh lah email kan minat anda ke mybiz_79@yahoo.com
    No tel :013-6979937

  329. slumber said,

    January 19, 2009 at 8:06 am

    send vid or pic yg best2.
    call nk ym me at slumberaje@yahoo.com

  330. ezhar said,

    January 29, 2009 at 6:54 am

    wei! aku nak awek gak..0139760201

  331. badrie said,

    January 29, 2009 at 7:22 am

    pesal tak update?ke aku yg ketinggalan?

  332. bigpipe said,

    February 22, 2009 at 3:55 am

    wa tarak kisah ape barang u all nak cakap,
    yg pnting hati mau baik beb..
    sawadikap, rat chai d alai pon mum deeh…

  333. abgmanja said,

    April 8, 2009 at 5:28 pm

    awek2 nk manja..kol la abg..0173975998

  334. pang5 itam.com said,

    April 9, 2009 at 2:43 am

    yang sebenarnya hangpa suma dah tertipu laaaaaaa
    diri hang yang tipu hang sendiri……
    padan muko dgn ko orang….
    kah…kahhhhhh….erkkk
    jangan la wat dosa….x baik..balik la k pangkal jalan wei….
    pintu taubat masih open n jgn bila dah close, baru nyesal
    x yah la nak jadi hero kt dunia nie hangpa suma bukanla kuat sgtpon
    kena gigit nyamok dah demam,….nak sombong lak yea
    pikir2 kan la umat muhammad sumo..byyyy

  335. AYAH PEN said,

    April 12, 2009 at 5:19 am

    skrg ni mak apak fkir dr sndiri je….tmasuk apak aku

  336. AYAH PEN said,

    April 15, 2009 at 8:26 am

    kembali ke jln stret dont belok2

  337. memantat said,

    April 21, 2009 at 6:02 pm

    hoi korang …..main itu sedap…..awek2 area pantai timur yang gersang sila email gua…rasta.maman@yahoo.com
    nanti lu orang taulah sedap ke tidak…bg no hp dan location…

  338. jo said,

    June 3, 2009 at 4:48 pm

    leh bg idea tak..aku pernah terskodeng mak aku romen ngan bapa tiri aku…baru aku tau mak aku kuat sex sgt…seksi lak tu walaupn dh tua..mmg pandai main lh…geram aku tgk mak sendiri…risau la aku…xde alsan untuk keluar dari rumah buat masa skrg…

  339. root said,

    July 11, 2009 at 9:35 am

    jomm download http://www.jbsex.org

  340. ZACK said,

    August 9, 2009 at 9:07 pm

    sape2 ad video blue melayu baru anta la kat aku.

  341. ZACK said,

    August 9, 2009 at 9:08 pm

    sape2 ad video blue baru anta la kat aku….zack_jbee@yahoo.com

  342. ZACK said,

    August 9, 2009 at 9:20 pm

    kepada awek2 n mak janda di laur sana…
    yang gersang sangat..
    pls cll me…
    di johor….
    skudai…da lama aku ni tak main pompuan…..
    asikk melancap je..
    melacet konek….
    cll me k…0127687604….

  343. ella said,

    September 9, 2009 at 9:04 am

    huh boxanyee..

  344. talisma said,

    November 9, 2009 at 8:55 am

    bekas pemain bolasepak kedah & k.lumpur. mencari janda & andartu 40an. call me 0172061762.

  345. azie said,

    January 1, 2010 at 8:50 am

    ermmm…leh cari kawan ke kt sni..hehehhe

    • zam said,

      May 3, 2010 at 9:45 am

      Azie, u nak cari teman? I boleh temankan u sms. 019-5728170.

  346. azie said,

    January 1, 2010 at 8:53 am

    nk cri video melayu…susah tol
    sape2 der laman web????

  347. SApE2 JeR said,

    May 13, 2010 at 7:54 am

    wei, sape ade vc blue???
    pls send kt email aku…
    isme_hacker@yahoo.com

  348. boy said,

    June 5, 2010 at 3:12 pm

    Nak urut badan, call or sms aje…..
    Boy – 0143221334

  349. pum3 said,

    June 19, 2010 at 7:15 am

    cmne nk join sabul???
    email aku kat
    mete_orwa@yahoo.com

  350. pum3 said,

    June 19, 2010 at 7:19 am

    klu ade video baru send gak la kat aku..
    bosan siot..
    mete_orwa@yahoo.com

  351. khai said,

    November 10, 2010 at 4:29 am

    spe nk sex kol i..0142790569 khai sepang

  352. Hamdan said,

    January 28, 2011 at 2:25 am

    sapa tau web sabul baru atau yang berkenaal dengannya please email kat saya yea don_fernando4u@hotmail.com

  353. syah said,

    March 16, 2011 at 9:57 pm

    umur br 25.,minat kepada sex.,
    lyn wanita penuh dngn nikmat.,
    arie2 gersang.,smpai kuar air.,
    give me a call.,girl o!7 6597284.,
    tmpt d sedia an

  354. mohd aiman said,

    January 27, 2012 at 7:36 am

    bosan sungguh Ya

  355. panglima said,

    May 3, 2012 at 8:26 am

    takde pun

  356. rendy said,

    October 1, 2012 at 12:08 pm

    ad x datin nk lyan aku..

  357. bro sin said,

    October 11, 2012 at 2:07 am

    Yo

  358. Pascha said,

    November 23, 2012 at 4:29 am

    xde ke pmpuan yg grsang…add my fb http://www.zaidikupang@yahoo.com….tw cri jew cso xdamburix

  359. December 5, 2012 at 10:46 am

    ad x orang yang bleh web cam sex

  360. store said,

    December 11, 2012 at 3:15 am

    sabul ada web baru tak? web ni dh senyap.. kalau ada, email web addres yg baru pd aku di store.buruk@gmail.com

  361. hubymal said,

    April 21, 2013 at 7:54 am

    antag pics baik

    .


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: